Jokos huomasitte kuntouttavasta työtoiminnasta?

cuntouttaa

9

249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • circco
      • EtsinSeurakuntaa

        Kristitty seurakunta rukoilisi Jumalalta orjuuden loppumista Suomessa, ja asettuisi julkisesti orjuutettujen puolelle. Miten Suomessa? Kirkko ilmoittaa ottavansa mielellään orjia ja säästävänsä ilmeisesti sillä tavalla rahaa, kun ei tarvitse palkata niin paljon työntekijöitä. Suomen porttokirkko on osaltaan luomassa orjuutta tähän ennen tasavaltaiseen maahan.

        Kristitty seurakunta kuuntelisi alistettuja. Tämä Suomen ekumeeninen homotuskirkko ei muista kuulla uhrejaan ollenkaan, vaan käy neuvotteluja muiden orjuuttajatahojen ja valtaapitävien kanssa kansalaisten orjuuttamisesta. Eipä ihme, että kristityt jättävät luterilaisen kirkon. Nyt olisi tosiaan aika kristittyjen nousta ja korottaa äänensä. Jeesus saattaa tulla hyvinkin pian. Elämme lopun aikoja.


    • hallitus.helvettiin

      Yhteiskunnan hyväosaiset luulevat, että orjuuttaminen tekee vähäosaisille hyvää. Nykyeliitit ovat tyhmiä ja sivistymättömiä, brutaaleja raakalaisia.

      • almutalous

        tuhansiin vuosiin mikään ei ole muuttunut !
        rikkaat on omasta mielestään pyhiä jumalia edelleen, ja köyhät on alistettuja orjia.


    • hgjgfkhjl

      Ja kun 'työnvälitys' ( oikeammin kyykytys orjatyöhön) ulkoistetaan yksityisille firmoille ja maksetaan niille jokaisesta orjuutetusta, niin siinäpä taas mainio bisnes hyväsiskokerhoille. Kansa maksaa, mutta kansalta ei kysytä. Kansan edustajat ovat muuttuneet 'Päättäjiksi', hallitus 'Hallitsijoiksi' ja työtön ei ole enää oikeutettu odottamaan palkkaa työstään. Hän ei enää kelpaa, koska - niin, koska hän on jo töissä palkatta. Ainakin kohta on. Maa ajetaan alas, ja entisestä kovalla työllä suosta nousseesta hyvinvoivasta valtiosta tulee yksi maailman köyhistä valtioista, jone suurfirmojen on hyvä tulla ja perustaa tehtaitaan.

      Onneksi Jeesus tullee pian. Paha saa palkkansa. Olemmehan me oikealla puolella, kun uskovat temmataan pois viimeisten kauhistusten alta? Ikuisuuden kannalta on meille kullekin tärkeämpää, mitä opimme kuin se, mitä tienasimme ennen kuolemaamme. Se kannattaa orjan ottoa harkitsevien työnantajienkin muistaa. Voisin kuvitella Suomeen muodostuvan pienen (tai toivottavasti suuremman) ryhmän reiluja yrityksiä, jotka eivät alennu alistamaan maanmiehiään. Niitä kannattaa tukea kaikkien kynnelle kykenevien.

      • VäärätProfeetat

        eiköhän se ole vaan tämä tomumaja, ja noi muut uskomukset on sitten aikuisten lohtu satua ja perinnettä...
        --- tietysti on lohduttava jossain toivossa elää... - mutta ahneita ja pahoja on niin paljon, ettei kukaan niitä tuomitse, tai ne saa kosto palkkaa. Ja jopa se lohdulliseen Kostoon uskominen on syntiä !!!
        Jotta kosto menee perille, niin kostaa pitää heti nopeaan maan päällä, jos se ajatus iloa tuottaa !!
        - Ahne ja rikollinen saa palkan heti, jos onnistuu keinottelussa,
        katso vaikka kokoomus kepuli rikkaita, tai rikasta sdp vihreää omasta mielestään ylimystöä !

        Nämä väärät profeetta ja ahneus jumalaan uskovat jeesustelijat ovat vallassa !


      • hjfgddrt
        VäärätProfeetat kirjoitti:

        eiköhän se ole vaan tämä tomumaja, ja noi muut uskomukset on sitten aikuisten lohtu satua ja perinnettä...
        --- tietysti on lohduttava jossain toivossa elää... - mutta ahneita ja pahoja on niin paljon, ettei kukaan niitä tuomitse, tai ne saa kosto palkkaa. Ja jopa se lohdulliseen Kostoon uskominen on syntiä !!!
        Jotta kosto menee perille, niin kostaa pitää heti nopeaan maan päällä, jos se ajatus iloa tuottaa !!
        - Ahne ja rikollinen saa palkan heti, jos onnistuu keinottelussa,
        katso vaikka kokoomus kepuli rikkaita, tai rikasta sdp vihreää omasta mielestään ylimystöä !

        Nämä väärät profeetta ja ahneus jumalaan uskovat jeesustelijat ovat vallassa !

        Ei ole kyse kostosta, vaan Jumalan oikeudenmukaisesta tuomiosta. Kyllähän se ajatus tuo lohtua, mutta myös pelkoa, koska miten voi olla varma omastakaan pelastumisesta.

        Ahneet psykopaatit tosiaan ketkuilevat itselleen omaisuuksia ja valtaa tässä elämässä, mutta ei rihmaakaan siirry kuoleman rajan yli. Sinne lähtee kukin sellaisena kuin on. Niin, jeesustelijoita on valitettavasti vallassa, niin politiikassa kuin viroissa kuin yritysjohtajina kuin kirkoissakin. He käyttävät uskontoa verkostojen ja imagonsa kehittelyyn - uskoa heillä ei ole. He palvovat mammonaa, eli rahaa, ja varmaan saavat mielestään hyviäkin palkkioita täällä. Miten lie toisella puolen?

        Mitenkähän kristityn olisi hyvä suhtautua orjuuttamiseen, omaan ja muiden? Pitäisikö olla esivallalle nöyrä vai pitäisikö pyrkiä kukistamaan tyrannit? Raamatussa kehotetaan olemaan tottelevainen, ellei hallitsija määrää tekemään jotain, joka on vastoin Jumalan tahtoa. Onko orjuus asia, jonka Jumala hyväksyy? Minulla ei ole vastauksia näihin kysymyksiin, mutta kysymyksiä olisi paljon enemmänkin. Kirkolta tosiaan haluaisin kysyä: Onko mielestänne kirkon tehtävä rukoilla orjuutettujen puolesta, auttaa heitä, vai totella tyrannimaista esivaltaa ja ryhtyä itsekin orjuuttajaksi?


    • nomoney22
    • voihuh

      Lisää vain orjatöitä ja paljon, kiitos. Kun kerran tapahtumahorisontti on ohitettu, niin turha sitä on enää jarrutella. Ainoa vaihtoehto on kasvattaa palkattomien työntekijöiden määrä niin suureksi, että hölmömpikin omakohtaisen kokemuksen kautta tajuaisi, että tämä ei ole hyvä idea.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1017
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe