Aalto-1 satelliitin

KuussaOnKäyty

majakan (transpoderi) peitto Suomessa - taulukkona päivämäärät ja kellonajat?

23

249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • insinööri-immu

      Ammuttiin jokunen päivä sitten. Putoaa viimeistään 3 päivän päästä eli 27.6. Tauluja voi hakea muualta koska niitä ei ollut mukanakaan.
      Kellon näät ubuntun oikeasta yläkulumasta.

      • 437.220Mhz.CW

      • 437.220Mhz.CW

      • 437.220Mhz.CW kirjoitti:

        https://is.gd/QAaYWg

        Tässä kokonaisena

        Sääli ettei mulla ole 70 sentin vastaanotinta kunnossa.


    • pilatinius

      Hah hah, mitään satelliitteja ei ole olemassa.
      Merikaapeleita vedellään yhä lisää ja mastoja rakennetaan entistä suuremmiksi.

    • puttooo

      Tuleeko tatelliitin nimi aaltopellistä?

      • eiputtoo

        Ei.Nimi tulee Aalto yliopistosta.


    • Collinear-antennilla

      Hiljaista on ollut ohitukset ja ylilennot - kaukaa ja hiljaa majakka antaa itsestään kuulua - Siinain ja P-Afrikan tuntumasta - kaukaa, mutta miten kun näköyhteys - jotain sporadista scatteria välissä?

      Liekkö 437.220Mhz CW-majakka edes käytössä kotikulmilla?

      • Collinear-antennilla

        Olikin joku muu majakka, kuin Aalto-1 - joku 00suchai .. :)

        Parallaksivirhe kartanluvussa eli oletti sitä mitä kartalla näki.


    • jaag

      no nyt saatiin 1 kälynen kuva joka muistuttaa seinämaalarin siveltimen jälkeä kun maalari horjahtaa telineellä , kuuluu samaan osastoon kun virginen avaruuslennot , tulkaa ottamaan kuva 2 mun takapihalla , täällä se armstrongin hyppeli vaarin trampolinella kun olin pieni, pieni juttu mulle , ihmiskunnalle kuulemma valtava. seuraava kuva tulee venuskummulta ja ihan banaaninokialla otettuna .....uskokaa kaikki mitä raatio ja tvv setä kertoo.

      • Tatutetä

        Juu ja punahilkkanen naulasi suden seinälle ja meni metsästäjän kaa naimisiin.


    • OdotellaanNytVain

      Minä luulen että Aalto- satelliitti on lähtenyt kartoittamaan Etelämannerta, siellä se pörräilee ja lähettää meille kohta sieltä valokuvan.

    • pyllykuva.nettiin

      Isompi juttu tullenee olemaan tuo uusi kuluttajakäyttöön markkinoille kohta kenties tuleva kaukoputki, mikä kerää okulääriensä läpi tulevaa valoa talteen koko ajan, toisin sanoem vakoilee taivasta. Siihen tulee mahdollisuus lähettää tämä säilötty data keskitetysti asianomaisille palvelimille. Sisälsi taivaankarttana jo melkoisen määrän ennalta määritettyjä kohteita, aloitteleva taivaantihrustaja siis sihtaa niihin, räpsäisee kuvan ja mööpeli jatkaa ohessa koko ajan ohentuneiden valosäikeiden taltioimista edelleen, lähettää sen sitten pakettina palvelimille.

      Näitä kun lykätään muutamia kymmeniä tuhansia tai enemmän alan harrastajapiireihin ja nämä alkaa kohdistetusti niitä käyttää samoihin kohteisiin - nää laitokset on ennen näkemättömän havaintokykyisiä heikossa valaistuksessa - saadaan avaruuden valosäikeistä ongittua yhä enemmän tietoa irti. Löytyisköhän se ylimääräinen niinpiru planeettakin vielä lopulta tuolta kaukomailta.

      Jos eivät sitten villiinny käyttämään niitä naapurien revojen ja jormien tihrustamiseen, niistä kuvadatan lähettämiseen palvelimille niin kuin nykyisin näiden kännyköiden ja muiden rimplamien kans on käyny. Niistä ei kovin suurta tieteellistä tutkimustulosta saada irti tehokkaimmillakaan tietokoneilla, toisin olis noiden satojen tuhansien avaruusokuläärien kanssa, mikäli niitä käytettäisiin kans siihen avaruuden tihruuttamiseen.

    • Kumpi.Ja.Kampi
      • ldjköblölöjkgfhjjgl

        Voihan itkun pillu, pitäisikö noita uskoa?


    • jäbäx

      eliittiä kiinnostaa ettiä muilta planeetoilta elämää , että jos vaikka löytyis joku porukka joka ei tajuais rahasta mitään , ni sais ilmasta työvoimaa vähäksi aikaa kunnes ne hoksaa tän miten maailma pyörii , voipi tosin tulla kaukoputkeen pelkkä etusormi jos oikein lähelle kattoo.

      • jäbäksinen

        Ja rahvasta kiinnostaa keskikaljan juominen,tvstä vormulat ja ratiosta rederikin laulu.Ja autoista aluvanteet.Ja naisista isot tissit.


    • plutox

      kaikki järjestelmät on lopuksi pelkkää veronkeruuta , saat palkkioksi ämpärin jossa on reikä jota kannat palkanmaksajan pellon läpi , matkalla kotiin , kotona huomaat että vettä on vain juuri sen verran että pysyt hengissä ja vain työpaikalle pääset takaisin , muutenhan karkaisit muille maille , omaa lähdettä et voi etsiä toisen mailta, siispä raadat ikäsi ellet vettä omalta maaltasi saa, mielenkiintoista ikänsä suunnitella välinettä jolla näkee palan pilveä.

      • OmaPalaTaivasta

        Kyllä minulla on jäänyt jopa vähän säästöönkin ainakin kiinteän omisuuden muodossa. Olisikohan ammatinvalinta- ja opiskelukysymys. Nyt eläkkeelläkin pärjään vielä sen verran hyvin, että "säästöt" jäävät lapsenlapsille, eivätkä kulu elämiseen. Toki elämäntapa vaikuttaa paljonkin. Ei kai niin isoa liksaa olekaan, ettei sitä saisi tuhlatuksi.

        Tutkimus hyödyttää pääsääntöisesti kaikkia. Mitä enemmän tiedämme, sen paremman yhteiskunnan kykenemme rakentamaan. Jopa perustutkimus, jolla ei vielä ole näkyvissäkään mitään käytännön sovellutuksia, voi tulevcaisuudessa tuottaa arvaamattomalla tavalla hyvinvointia.


    • päätönkanax

      ainut järkevä asia maailmassa on isot rinnat , ohrapirtelöt, isot moottorit ( bensa) pyöreät aluvanteet , eliitti saa sahata lautaansa, kerätä tattejansa lepikosta , laittaa purjeensa pystyyn ja rauhoittua atlantilla parhaan ystävänsä kanssa ja nostaa valkoviinimaljaansa vaikka jokaisen aallon harjalla minä sallin tämän , tehkööt eliitti varallisuutensa omilla käsillä ja jättää muiden käsien ja jalkojen ohjailun niiden omien ohjauskeskusten tehtäviksi niin ei purukka juoksentele kuin päättömät kanat kuin nykyään jossa 1 pää on ohjaavinaan satoja vartaloita.

      • KateusJaKalavedet

        "1 pää on ohjaavinaan satoja vartaloita. "

        Useinkin se yksi pää pitää ne sadat leivänsyrjässä kiinni. Ei niistä sadoista kai ketään ole kielletty pystyttämästä omaa firmaa. Siitä vaan yritys pystyyn ja rikastumaan. Toki se yksi pää joutuu ottamaan myös ne taloudelliset riskit, jotka saattavat aktualisoitua vaikka se pää toimisi miten viisaasti.


    • mummox

      eiköhän luonnon valmistama voita älykkyydessä nämä yrittäjien/ eliitin luomat 1 päiset hirviöt joilla on 200 kättä ja jalkaa.....yhdyskunnissa oli kaikki hyvin ennenkuin pyssymies tarjosi suklaa patukkaa ihan vilpittömyydestä , taisi lähimmäisen rakkaus olla kaikaisin asia mielessä, lähimmäisen rikkaus sitävastoin on aina läsnä, ihminen tekee patoja joista seuraa patoutumia, tekee liikaa rahaa josta seuraa velkahelvetti , lääketehdas suunnittelee taudin ja hyvää hyvyyttään siihen lääkkeen....tämäkin tutka tutkailee vain kaupallista hyötyä eliitille ja kustannukset laitetaan alkuperäiskansan työvelvoitteeksi. maaseutujen mökkimummot oli ainoita hyväntekijöitä , ne on nykyään loppunu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      774
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe