hyvää valmennusta Suomessa

hyväsuomikiekko

Olipa isävalkkuja tai ulkopuolisia valkkuja niin hyvin Suomessa valmennetaan!! 12 pelaajaa varattiin änäriin kahdella eka kierroksella eli enemmän kuin koskaan aikaisemmin!!

11

486

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kollitkultaan

      saavat hifk :ssa olla tosi tyytyväisiä omaan juniori työhön,kun tollaisia helmiä kasvattavat kuten miro heiskanen. alkaa hämäläisen ruotsin opit puremaan.

      lisää hämäläisiä seuraan ,niin rupee tapahtumaan . hän sai kollien koutsinakin tosi hyvää jälkeä aikaan. oikein kaunista taklaus peliä ja kunnon old time hokia. kyllä ne ruotsissa osaa ja tommi kanssa.

    • Draftillakauteen

      Viittaat tällä foorumilla käytyihin keskusteluihin .... isävalkuista on huonoja ja mutta myös hyviä kokemuksia ja kaikki lukemani kommentit puolesta ja vastaan ovat olleet aivan uskottavia. Heiskasta on paljon kehuttu ja pelityyli on sellainen että tulee pärjäämään, kunhan saa vain valmentajilta luottoa sitten kun sinne kaukaloihin päätyy. Toisaalta varauksissa on muutama "junnu" hyökkääjä joiden tehot perustuu vain siihen että on ollut ikäryhmässä vain muita nopeampi. NHL:ssä nopeusetu osin katoaa ja kuinka moni valmentaja jaksaa katsoa heikkoa pelikäsitystä ja jatkuvia kiekon menetyksiä. Pelityylin on näillä muututtava. Yhden varauksen tapauksessa jopa ihmettelen että varattiin niinkin pian, mutta on myönnettävä, että en tiedä mitä muuta siellä edes oli tarjolla.

      • Luistinkulkee

        Eikö se hyvä luistelutaito ole kuitenkin kaiken perusta ainakin NHL:ssä. Liigassa vielä saattaa pärjätä hitaampikin kun on aikaa ryhmittyä hyökkäyksiin, mutta änärissä ei paljoa odotella vaan käännetään pelin suunta heti kun on mahdollista ja usein mennään jalalla päästä päätyyn.


    • joojoojoojoopajoo

      Pitäisikö kuitenkin sanoa isävalkuista huolimatta. Onneksi isävalkut poistuvat näyttämöltä viimeistään D-ikäluokassa ainakin suurissa seuroissa. Siinä vielä ehtii oikeasti lahjakkaat mennä ohi isien kullanmussukoista, jotka poikkeuksetta omaavat paremmat lahjat kuin muut. Jos muulla ei pystytä perustelemaan suurempaa peliaikaa enempää pelejä jne (E -junnuissa kaikkien otteluun nimettyjen peliajan pitäisi olla sama), niin isien mussukat ovat ansainneet paikkansa ainakin ylivertaisen peliälyn johdosta. Sitä tosin on muiden vaikea nähdä, eikä se ainakaan realisoidu tehtyinä maaleina. Omissa soi sen sijaan sitäkin enemmän. Lisäksi toimihenkilömafian edustajat muistavat kertoa, ettei se luistelutaito, asenne jne vaan lätkässä on niin paljon muutakin... Jotenkin näiden toimihenkilöiden mussukat vaan ovat paljon parempia kuin muut tässä muutakin kategoriassa. Onneksi isävalkkujen aikakausi alkaa olla ohi.

      • jojovaan

        Niin tämä onkin mielenkiintoinen kysymys kuka nämä "oikeasti lahjakkaat" tunnistaa kun se tahtoo aina mennä niin että sen isävalkun mielestä se oma poika on tietenkin lahjakas ja ihan samalla tavalla ne katsomossa seisovat isät vai pitäisikö sanoa "katsomovalmentajat" pitävät omaa poikaa lahjakkaana.


    • Isavalkutjyraa

      Oikeesti lahjakkaita on todella vähän ja ne erottuu. Sitten on tasaista ja näistä nousevat ne joille annetaan siihen mahdollisuus eli enemmän peliaikaa.

      • ksirnxisskk

        Ja paskat. Jos kuulut siihen "tasaiseen" ryhmään ja sinulla on myös vähän lahjoja sekä jaksat harjoitella hyvin niin sinut huomataan ennemmin tai myöhemmin olipa isävalmentaja minkälainen tahansa jossain e - d junnuna. Sitten kun kilpakiekko alkaa eli c 1 ikäluokasta ylöspäin niin ne hyvin harjoittelevat nousevat kyllä esiin jos on edes vähän lahjoja. Ja jos ei ole yhtään lahjakas niin silloin ei auta vaikka kuinka treenaat.


    • Känädä-5500

      Ekalla kierroksella varatuista kaksi kuudesta pelasi viime kaudella Suomessa. Toisella ja kolmannella kierroksella varatuista puolet. En jaksa alkaa kaivelemaan tarkempia tietoja esim siitä, kuinka kauan nämä ulkomailla olleet ovat ulkomailla pelanneet. Mutta onko se nyt Suomen valmennuksen hyvyyttä, että pojat ovat nousseet tuohon asemaan ulkomaisten seurojen pelaajina?

      • hyväävalmennusta

        Kyllä on. Kaikki ovat pelanneet yli 90 % urastaan Suomessa, joten kyllä se ihan Suomi valmennuksen hyvyyttä on!!!


    • Tilastojaaa

      Ja monenko isä on ollut toimihenkilö?

      • fyrkkaataskuun

        Mitä väliä sillä on? Eikös tärkeintä ole se varaus ja sen jälkeinen mahdollinen rahakas sopimus!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1449
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe