Hennan tontit myyty

Hennaanmuutanminäkin

Hennan uudet tontit on myyty.Jäljellä vain yksi tontti joka ei ole omakotitalotontti vaan rivitalolle.Kovasti kiinnostaa Henna syksyllä tulee seutaavat tontit myyntiin

27

1412

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • parasuutinen

      Hienoa jopas jotakin. Tämä on mitä parain uutinen että Hennaan on noin kovasti tulijoita. Kaikki näyttää tosi hyvältä ja minäkin vaimon kanssa aiomme syksyllä ostaa tontin ja rakentaa sinne oktalon ja sitten laittaa se vuokralle. Mistä saat paremmin rahaa sijotuksellesi kuin Hennasta?

    • kiittipäättäjille

      Mistä tieto on peräisin? Vasta ennen juhannusta torstaina kuulin että olisi myyty viisi tonttia Hennasta. Se on tosi yllätys sillä tontti hakua on ollut vasta parisen viikkoa.
      Ei voi muuta kuin iloita tälläisestä innostuksesta kun monet ovat pitäneet Hennaa hölmönä ajatuksena.

      • faktaa.pukkaa

        Ei tuon Hennan kohtaloa mitkään omakoti tai rivtalotontit määritä vaan kerrostalotontit. Sinne olisi saatava heti alkuun muutamassa vudessa kymmenisen kerrostaloa rakennettua ja sen mukana asukkaita noin 1000 että se lähtisi alkuun ja palveluita olisi myös oltava. Omakotitaloilla ei saa aikaan mitään ja ainahan umpikorpeen on jotkut talojaan rakentaneet. Se että tontteja on myyty ei kuitenkaan tarkoita että sinne mitään rakennettaisiin. Tontit jotka tulivat ovat pieniä ja sen takia halpoja joillekin sijoittajille. Tontin myynti ja rakentaminen ovat 2 eri asiaa. Vasta kun sinne rakennetaan 10 kerrostaloa hankkeella on tulevaisuutta.


    • tämäonnäintosi

      Ei ole myyty tontin tonttia. Tämä on fakta.

      • vastatkaaaaaaa

        Tontteja ei ole myyty enkä yhtään ihmettele sitä. Miksi joku ostaisi tontin hennasta? MIKSI?


      • korvenäijä

        joku voisi tontin ostaan syntymättömälle lapsenlapsenlapsenlapselleen jonnekin 100 vuoden päähän? Sijotus mielessä ei muuten ja ei kannata maksaa kuin 2 euroa neliö. Korpi etuna.


    • en.äänestä.enää

      Monikohan arvon valtuutetuista on tajunnu koko henna asiaa vaan on painanut vihreää hankkeelle kun niin on nokka miehet vaatineet ja temareissa se nainen. Kysyn vaan. Oman järjen käyttö olisi ollut paikallaan mutta nyt se on sitten myöhästä kun paskot on jo housuissa.

    • koistiska

      Pakko ihmetellä että miten ns. aikuiset ihmiset jaksaa levitellä paskaa täällä. Eikö teillä ole nyt parempaa tekemistä. Ainoa joka tietää tonttien myyntitilanteen on se joka niitä myy. Kaupunki varmaan ilmoittaa tilanteen kun myyntiaika päättyy. Menkää leikkimään hiekkalaatikolle ja lopettakaa se kitinä täällä.

      • Raksa-Ranenkaveri

        Kuules ny poju. Meitä on moneen lähtöön ja junaan. Tämä suomi24 keskustelu palsta on erinomainen tapa vaikuttaa asioiihin. Osa kirjottaa soopaa osa taas ottaa liiankin tosissaan. Parempi on kun menet leikkimään sillä omalla juna radallasi ja et pahota sitten mieltäsi etkä muittenkaan.


      • Lerssilä
        Raksa-Ranenkaveri kirjoitti:

        Kuules ny poju. Meitä on moneen lähtöön ja junaan. Tämä suomi24 keskustelu palsta on erinomainen tapa vaikuttaa asioiihin. Osa kirjottaa soopaa osa taas ottaa liiankin tosissaan. Parempi on kun menet leikkimään sillä omalla juna radallasi ja et pahota sitten mieltäsi etkä muittenkaan.

        Täällä muita henna vouhoja ole kuin yksi useammasta sivupersoonasta kärsivä persu joka jauhaa paskaa.


    • perssilä

      Luotettavalta taholta tihku tietoa että Hennaan olisi suunnitteilla jäähalli jotta saadaan sinne lapsi perheitä. Olisi kait nyt viimeinen veto päättäjiltä ettei menetä kasvojaan kun ei Henna vedä muuten. Voi olla että tämäkin tieto vielä muuttuu.

    • ansajatauno

      Joko on tietoa kuinka monta tonttia on myyty länsi rinteestä? Oli muijan kanssa tarkotus kanssa hankkia tontti ja rakentaa omakoti talo mutta sittenkin katsoimme että on turhan syrjässä mistään. Olisi edes kauppa auto käynyt mutta ei sitäkään.

    • onnellinenolkoon

      Viimesin tieto baarissa kertoo että minttukujan ja bulevardin kulmassa oleva tontti on saanut jo neljä varausta ja nyt joudutaan arpoamaan tontin ostaja. Eippä olisi kuvitellut että Henna saa kovaa kiinnostusta.

    • vitun.idiootit

      Nyt niitä varauksia on jo 87 tuolle tontille. On se vittu että jollakin dilleillä on jatkuvasti aikaa höpöttää tosta Hennasta. Varmaan niin tyhmää porukkaa etteivät osaa edes "leikkiä itsensä kanssa". Suksikaa vittuun ja hankkikaa elämä.

      • juutasiskariotti

        kylläpäs ottaa koville kun pitää nui riehua täällä jossa huumorin kukka on kaunein kukka. Otappa kuule lääkkees ja mene peiton alle ja herää paremmalla mielin ylös. Kyllä Jeesus rakastaa sinnuukin


      • Persu.imee

        Heitä homo voltti!


    • A.kangast

      Johan oli törkeää väittää olaaekstrassa että tontteja olisi varattu vain 1. vakavasta asiasta ei pitäisi laitella pötypuhetta liikkeelle.

    • Aadatyttönen

      Onko tuo Hennaan ajava bussi ilmainen?Tulee junalipun lisäksi iso kustannus jos bussiin menee joku 7 euroa päivässä edestakaisin.Oletan että siihen saa jonkin kuukausilipun edes 40 e.Toki ilmainen paras.Ihana joulukuussa mennä rautatieasemalle Orimattilassa.Jos kerrostalo jota kaupunki aikoo rakentaa valmistuu niin vuokraan heti siitä kämpän.Puolessa tunnissa olen esim Tikkurilassa iltaa viettämässä.

      • olenniiniloinen

        Totta se on ilmainen älä muuta edes ajattele. Ilmainen kyyti kuuluu Henna etuihin. Hienoa kun kaupunki rakentaa sinne kerrostalon ja saadaan heti kymmeniä asukkaita. Nyt kannattaisi ajatella myös uuden pelastus laitoksen rakentamista sinne kun nykysessä on jotain sisäilma onkelmaa. En sulkisi pois myöskään koulua ja päivä kotia. Nyt kannattaa takoa kun rauta on kuumaa ja juna asema avautuu. Kiitos Orimattilalaisille päättäjille!


    • kossuakahdelle

      Nyt siten kaavottamaan lisää tontteja jos kerran noin hienosti on tontti kauppa käynyt. Pakko myöntää että hävisin nyt kossu pullon kun löin vetoa että ei vielä tänä kesänä kukaan osta tonttia Hennasta. Onneksi juodaan se kossu puoliksi vaikka sen ostankin.

    • Hennaton

      1 myyty, 9 varattua

      • aivanonnetonta

        Yks tontti myyty toinen myydään ja viisi varattua josita kolme on kiiruna taloille 31.5. 2018asti.
        Ei hyvältä näytä kun joka vuosi pitäsi rakentaa vähint 50 taloa jotta kannattaa. ja saada jo menneet rahat takasi.


    • PenaLappeenrannas

      Hei! Onko kenellä tietoa mikä rakennusyhtiö on varannut 4 tonttia valmistaloihin.Itseäni kiinnostaa nimenomaan avaimetkäteen pientalo.Eli onko missä ennekkomarkkinoinnissa enlöytänyt netistä kyseistä rakennusyhtiötä.Kiinnostaa kovasti tuo asuinalue jos hinta kohdillaan.

    • Kallejokinenterve

      Yllä oleville kysyjille tiedoksi että kysessä Kiirunatalot.fi jossa voi tehdä lomakkeella kyselyn.Kannattaa olla nopea koska tosiaan vain 4 tonttia varannut ja kysyntä todennäköisesti kevään lähestyessä melkoinen.

      • ymmärtävä.mies

        Miksi ei ole ostanut niitä jos " kysyntä todennäköisesti kevään lähestyessä melkoinen."?

        Kysymys: Missä viipyy kerrostalorakentajat?
        Kerrostalot ovat ainoa mikä vie Hennaa oikeasti eteenpäin. Sitä ei vie mitkään tonttivaraukset tai joku yksitäinen myyty tontti. Vain ja ainoastaan massiivinen kerrostalorakenraminen pelastaa Hennan.


    • sädejakaihdin
      • Höhhöhhöh

        Kas kun ette Kanakkalaan.Tai Kanankakkalaan.Hih No ei tule ikävä.Tänne jää fiksut ihmiset tyhmemmät ei pärjää ja lähtee Kanankakkalaan. Hih.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      139
      2033
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1918
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1670
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1468
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe