TANGOMARKKINAT ALKAA HIIPUA,ENNEN LOPPUA!

Emme.koskaan.enää.mene

Tangomarkkinoiden aika alkaa olla ohi! Samalla konseptilla kun mennään vuodesta toiseen! Yle, MTV eivät halunneet ohjelmaa enää itselleen. Joku ihmeellinen Alfa TV näyttää tapahtuman. Kaiken älyttömintä on, kun toimittajaksi on kutsuttu tuo ällöttävä "ROPELLIKORVA" Kai Kunnas, voi hyvää päivää, miksiköhän???

43

1615

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ropellikorva

      Khahahaaa....Ropellikorva perkele..kunnaksen kaitsu vi...ttu ei tajua tangoista mitään.tai se taitaa käyttää mies tangoja.hihihihiiiiii.ropellikorva.voi vittu kun on kivaa.

    • qwertyuiio

      Aloittaja on pöljä. Eihän Tangomarkkinat ole vielä alkaneet. Seuraa tiedotusvälineitä. Pöljä. Ja katsele vain niitä ruotsinkielisiä uutisia.

    • 15.kertaa.mukana.ollut

      Olen aloittajan kanssa samaa mieltä. Tiedetään se mitä siellä tapahtuu, samaa höttöä kun ennenkin ja vieraiden kusetusta se on. Markkinoiden loppu on jo lähellä!

    • HepokattiMaantiellä

      Joo ja kävijämäärä on muka yli 100 000. Siihen on laskettu jokainen Seinäjoen keskustassa haahuileva, sekä talkooväki ja muut hupulaiset ja torimyyjät. Lipun ostanutta väkeä on maksimissaan 30 000, jos sitäkään.

      Nojoo. Tää nyt on ihan suunniteltua tangomarkkinoiden alasajoa. Se konsepti nyt ei vain ole enää tätä päivää. Laulukisoja tulee telkkarista jo tarpeeksi, ja siellä on potentiaalisempia talentteja. Kesätapahtumissa ihmiset kaipaa oikeita artisteja, eikä mitään pitkäveteistä hoilotuskisaa, jossa hoilottaa täysin tuntemattomia hoilottajia.

      Toivottavasti tangot kuolee pois. Ja tilalle joku nykyaikaisempi tapahtuma, tyyliin himosfestari, jossa Suomen parhaat esiintyjät. Vauhtiajot toki on vähän sentyylinen, mutta esiintyjälista kalpenee himokselle. Lisäksi Vauhtiajoihin tulee vain maakunnan väki, muualla Suomessa koko tapahtumaa ei edes tunneta. Provinssi taas on provinssi, se on oma lukunsa, ulkomaisine esiintyjineen. Provinssi tunnetaan paremmin nimenä, mutta eteläsuomessa sitäkään ei välttämättä automaattisesti osata yhdistää mihinkään paikkakuntaan, varsinkaan Seinäjokeen. Eteläsuomen vinkkelistä Seinäjoki, Oulu ja Rovaniemi ovat kaikki samaa periferiaa, ei ne siellä oikein hahmota tätä meidän aluetta. Yhdistävä tekijä on, "hevonkuusessa".

      • callekiwes

        Sulla on huono itsetunto. Muualla kaikki on paremmin niinkö?


      • HepokattiMaantiellä
        callekiwes kirjoitti:

        Sulla on huono itsetunto. Muualla kaikki on paremmin niinkö?

        Ei. Kunhan kerroin vain faktat faktoina. Älä anna asioiden mennä tunteisiin.


      • " Toivottavasti tangot kuolee pois. Ja tilalle joku nykyaikaisempi tapahtuma, tyyliin himosfestari, jossa Suomen parhaat esiintyjät "

        Tangoväki ei kilpaile Provinssin tai vauhtiajojen kanssa, mutta pahimmassa tapauksessa ehdottamasi festari voisi tappaa kaikki kolme, kun sattuisi oikein pahat kelit ja kaikki tuottaisivat tappiota.

        Tangomarkkinat ovat aikuisten keskuudessa paljon tunnetummat kuin joku Provinssirock, joten tangot ovat hyvää mainosta Seinäjoelle ja jos et ole huomannut, niin kaupunki on täynnä vieraita, maksavia sellaisia, joilla ei ole omat juomat repussa.

        Sinulle ehkä joku jarisillanpää on tuntematon, mutta monelle muulle maan paras artisti.


      • silmätpäässä

        Tangomarkkinat kuuluu Finland Festivals -ketjuun, joka tilastoi myydyt pääsyliput. Tilaston mukaan Tangomarkkinoille myytiin viime vuonna 2016 yhteensä 38 101 lippua.

        http://www.festivals.fi/wp-content/uploads/2017/01/FF-käyntitilasto-2016.pdf

        Siis tämä on ilmoittettu lipun ostaneiden kävijöiden määrä. Systeemin mukaan jos henkilö ostaa ostaa esim. kolmelle päivälle lipun tämä tilastoidaan kolmeksi henkilöksi. Siis lippuja ostaneita henkilöitä ei ole todellisuudessa välttämättä eden 10 000 henkilöä. 38 101 jaettuna viiden päivän festivaalille on hieman yli 7000 lippua päivässä. Kävijöiden , myös oma havainto esimerkiksi Tangokadun vähäisestä väkimäärästä on tilaston valossa ihan oikea. Tangomarkkinoiden ilmoittamaan yli 100 000 kävijän määrää on kirjattu kaikki mahdolliset, esiintyjä, jät järkkärit, talkoolaiset, Tangoparaatin kadunvarsiyleisö ym. Kun julkisuudessa hehkutetaan 100 00 -päisestä yleisöstä on todellisuus aika kaukana tästä.


    • On.Siirron.Aika

      Olemmekin ajatelleet siirtää koko markkinahumun Iisalmelle, sieltä löytyy innostusta markkinoille, siis Rukkas Antin kotikuntaan!

    • Eikansakaikkeasulata

      Viime vu vuoden Tangomarkkinoiden Tangokuningattaren ostetun ja sovitun valinnan seurauksena kato käy .........

    • masabuli

      provinssi tunnetaan kyllä..vauhtiajoissa käy itse ajoja katsomassa muualta tulleet,bändejä samoin,paikalliset hengailee alueen ulkopuolella..oonko väärässä? tangot..noo taso alkaa olla kun jurvan markkinoilla tietenkin jurvan markkinat on tunnetummat nykyään kun siä on ne ajot yhtä aikaa

      • Kar8

        Provinssis on porukkaa ympäri Suomen. Vauhtiajot taas ei oo tunnettu maakunnan ulkopuolella. Väki on suurin osa läheltä. Ja kyllä vauhtiajois enemmän tuttuja näkee kuin provinssis, aitojen sisäpuolella siis. Teinit siellä ulkopuolella pörrää bensalenkkareineen.


    • En.kuitenkaan.tule

      Koska ne markkinat ovat, vai onko loppunut. Missään ei ole mainostettu?

    • Tuomaristo.huuhaata

      Uijareiden ja koijareiden markkinat! Puhelinäänestetytetään satoja tuhansia kansalaisia, ja kuitenkin voittajat päätetään viisihenkisen tuomariston pisteillä? Viime vuonna Norsukyrpä Lipsanen sooloili sen nykyisen panopuunsa voittajaksi, ei siis mitään älyä!

      • Eikansakaikkeasulata

        Samaa mieltä.
        Meni totaalisesti maku Tangomarkkinoistan,kuten niin monella muullakin, viime vuotisen tangokuningattaren ostetusta valinnasta.
        Ei viitsi enää katsoa koko tapahtumaa.


    • tsädämmmmm

      Mulle ihan sama miltä tv kanavalta tangot näytetään---eihän se oo ku napin painallus jonnekki alfa kanavalle. Itse tngomarkkinat alkaa olla aikansa eläneet pirskeet. Kai Kunnas on sanavalmis hyvä tyyppi ropellikorvista huolimatta. Turhaa täällä on se korvista vinkua se tietää kyllä itsekin ja on niistä kärsinyt. Tsemppiä Kunnakselle tangokisjuontoon. Aion katsoa mokillä alfalta sen parituntisen mmutta paikan päälle en lähde vaikka lähellä asunkin......

    • tangoillaan

      Erikaa ei ole paljoa tansseissa nähty esiintyvän....tais mennä vuosi danny paappaa hoivaillessa. Toivottavasti saadaan aito tangokuningatar jota kiinnostaa suomalaiset tanssipaikat KIITOS

    • Erika.haluais.esiintyä

      Olis Erika esiintynyt monessakin mestassa, mutta Danny kielsi, jos hän löytääkin sieltä, vaikka vähän nuoremman karjun!

    • tappiomarkkinat

      Miksi Tangomarkkinat tuottaa jatkuvasti MILJOONATAPPIOITA jos lippuja muka myydään 100 000 kappaletta?

    • Näin.mulle.kerrottiin

      Hyvä kysymys, suuri organisaatio ottaa osansa!

    • KonkkaTulee

      Tangomarkkinat loppuu konkurssiin lähivuosina. Sen verran tappiollinen tapahtuma, että loppu on lähellä.

      • Alatko nyt jankkaamaan tästä niin kauan, että Tangomarkkinat lopetetaan?


      • KonkkaTulee
        nuorissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        Alatko nyt jankkaamaan tästä niin kauan, että Tangomarkkinat lopetetaan?

        Se on tarkoitukseni.


      • KonkkaTulee kirjoitti:

        Se on tarkoitukseni.

        Konkkaa vain sinne paikan päälle, äläkä marise! 💃 🕺


    • tangonystävät

      Olemme useina kesinä olleet seinäjoella tangomarkkinoilla.
      Ihmetystä herättää miten vähän on ihmisiä ollut katukuvassa tänään.

      • callekiwes

        Oli niin kylmä. Ekkö sä ymmärrä että sää on suuri tekijä


    • Korjaamisen.makua

      Onko puhelinäänet laskettu, milloin ne huomioidaan? Mihin menee rahat jotka puhelinäänestyksellä kertyvät?

    • näkynmätöntapahtuma

      Televisiointi kun poistui Yleltä, tapahtuma on kadonnut valtakunnanjulkisuudesta. Se karsii kävijämääriä aika tehokkaasti, kun satunnaiset kävijät eivät tiedä tulla paikalle. Tangomarkkinat saattaa hiipua kylätapahtumasi, jota ei Seinäjoen ulkopuolella tunneta.

      • juustoanaksuu

        No mikä siinä on muka niin vaikiaa kattoa alfa-tvltä sitä? Kyllä meirän muori 75v sitä ainakin alfa-tvltä vahtaa, ei se ny niin vaikiaa oo. Toiseksi, ei televisiointi vaikuta kävijämäärään mitenkään. Ei ne paikalle tulijat teeveetä vahtaa, jos niillä on kerran liput sinne paikanpäälle. Kyllä ne kaikki ihmiset tangoja näköö, jotka haluaa. Ei se mua tangokadulle saa, tuli se ykköseltä, kakkoselta taikka alfalta. Jotenka tällä sun valtakunta höpinälläs ei oo mitään merkitystä.


    • taunoJAeine

      perjantai-ilta ja ei ole ihmisiä läheskään samaan malliin kuin aiempina kesinä. Tangomarkkinat hiipuu pois, jää vain kylätapahtumaksi.

    • niinsevaanmenoo

      samaa mieltä aloittajan kanssa. Alfa tv on monelle tuntematon. vanhemmalle väelle hankala löytää kanavien joukosta. Uskon, että tangomarrkinat hiipuu pikkuhiljaa. Tapahtuman alasajo alkoi kun televisio-oikeudet otti alfa kanava. taustalla häärii äärikonservatiiveja ja se kyllä näkyy ja paistaa läpi. Ei voi olla vaikuttamatta..

      • kanala5

        Hankala löytää, no huh huh. Kyllä suurin osa ikäihmisistä sen osaa laittaa. Alfan nimen lausuminen voi mennä väärin, meidänkin muori sanoo sitä alpaksi, pappa almaksi. Mutta molemmat osaa kanavan löytää. Sehän oli ikäihmisten keskuudessa suuri puheenaihe, että tangot tulee jostain alpalt tai almalta. Tästä ei voi olla kukaan jäänyt kuulematta, niin paljon siitä on jauhettu. Älkäähän siis pitäkö ikäihmisiä typerinä, kyllä ne osaa.


      • KasvaneetVaatimukset

        AlfaTV:lle vaihtaminen on vaikeaa. Pitää painaa kaukosäätimestä 1 ja 5-nappulaa. Ennen riitti kun painoi pelkkää ykköstä. Puolet tv-katsojista jäi pois tämän vaatimuksen takia.


      • nöfs
        KasvaneetVaatimukset kirjoitti:

        AlfaTV:lle vaihtaminen on vaikeaa. Pitää painaa kaukosäätimestä 1 ja 5-nappulaa. Ennen riitti kun painoi pelkkää ykköstä. Puolet tv-katsojista jäi pois tämän vaatimuksen takia.

        Alfatv ei näy antennitaloudessa lainkaan, jos laitteistoa ei ole päivitetty tälle vuosikymmenelle (ja miksi olisi, kun vanhatkin toimii?). Vaatii DVB-T2-standardin vastaanottimen.

        Netistä tietysti näkisi jos haluaisi...


    • kyllääntyny

      Uudet ekakertalaiset voitti mikä todella hyvä juttu-----mutta----lopettakaa jo liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis noi markkinat-----oikeesti ihan perseestä----ei jaksa enäääääää

    • En.Enää.Kestänyt

      Kaikkein surkeinta oli se, kun selostajaksi otettiin tämä Munapää,ROPELLIKORVA Kunnas. Kaikki hänen osaltaan meni täysin seinille! Miksi piti tuon Munapään piti tulla pilaamaan koko markkinat, Miksi?

      • Mitä vikaa Kunnaksessa muka on? Miellyttävä mies, hyvä ja rauhallinen ulosanti, eikä juontajan ulkonäöllä ole mitään tekemistä itse kilpailun kanssa.
        Mertarannanko siellä olisi pitänyt olla huutamassa herrajumalaa?
        Eikö se ole katsojalle ihan sama tuleeko savu suuttimesta vai pakoputkesta?


    • uusiaikatulee

      Kun vanha loppuu, on uuden aika.

    • osaalaskea

      Tangomarkkinat kuuluu Finland Festivals -ketjuun, joka tilastoi myydyt pääsyliput. Tilaston mukaan Tangomarkkinoille myytiin viime vuonna 2016 yhteensä 38 101 lippua.

      http://www.festivals.fi/wp-content/uploads/2017/01/FF-käyntitilasto-2016.pdf

      Siis tämä on ilmoittettu lipun ostaneiden kävijöiden määrä. Systeemin mukaan jos henkilö ostaa ostaa esim. kolmelle päivälle lipun tämä tilastoidaan kolmeksi henkilöksi. Siis lippuja ostaneita henkilöitä ei ole todellisuudessa välttämättä eden 10 000 henkilöä. 38 101 jaettuna viiden päivän festivaalille on hieman yli 7000 lippua päivässä. Kävijöiden , myös oma havainto esimerkiksi Tangokadun vähäisestä väkimäärästä on tilaston valossa ihan oikea. Tangomarkkinoiden ilmoittamaan yli 100 000 kävijän määrää on kirjattu kaikki mahdolliset, esiintyjä, jät järkkärit, talkoolaiset, Tangoparaatin kadunvarsiyleisö ym. Kun julkisuudessa hehkutetaan 100 00 -päisestä yleisöstä on todellisuus aika kaukana tästä.

    • Pois.vaan

      Kerran olen junttimarkkinoilla käynyt ja siinäkin oli kaksi liikaa. Lopettakaa turha tapahtuma, Auraviihde voisi järjestää omat kisat turkkusiin ja siellä voidaan kaataa viinat kurkkusiin. Voivat sitten ihan rauhassa kierrättää titteliä omien artistiensa kesken, mitä v-tua se Seinäjokeen kuuluu?

    • tanssimaankaikki

      Kyllä tangomarkkinat ovat hyvä juttu mut nää tuomarit,ja nyt Alfatv pilasi kaiken.Ensinnäkin pitää olla niitä vanhoja tangoja joita esitetään.Toiseksi väliajalla voisi näyttää tangokadulta mukana olevaa kansaa ei näitä haastatteluja vanhoilta voittajilta Kolmanneksi tää tuomari työskentely No tänä vuonna oli hyvä ettei valittu monta kertaa mukana olevia vaan ihan ekakertalaisia.Neljänneksi se Vainio typerine runoineen pois koko tango hommasta pysykööt kotona sanoittamassa uusia kappaleita.Viidenneksi ei mitään ulkolaisia ruikuttajia vaikka olisivat kuinka suosittuja pois suomen tangoista.Tango on ehkä suunnattu vanhemmalle väelle nuorillehan on rovinssi ja vauhtiajot jotan vamhemmalle tanssikansalle on hyvä myös olla paikka missä tanssia ja tavata tuttuja tai jopa elämänkumppanin Miksi muuten soittola ei järjestä tanssia iltaisin tanssikansaa on mut eihän ne käy jos kerran pari kk:dessa on tanssia Arkenakin on kiva lähteä tanssimaan kaikki kun ei viikonloppuisin pääse eikä yhtye tarvi olla mikään huippu kunhan tanssimusiikkia soittavat.

      • Pilaa.tuomariston.tason

        Unohit lisätä että se sönkkö päätuomari pitäs poistaa. Sitä on täälä kauan vaadittu muttei kansaa tahota kuunnella


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe