Oliko tämä Juhannuksen taikaa - nainen taikoi

Taikurin_Uhri

Juhannuksen taikaa?

Päivää ennen aattoa vaimoni kertoi hänen kaverinsa tulevan meille. Kysyttyäni kaverista hän kertoi kyseessä olevan erään miehen, jonka hän tuntee hyvin. Mies on vaimoni mukaan homo ja vähän hupsu.

Aattona mies tuli ja vaikutti olevan kymmenisen vuotta nuorempi vaimoani ja oli minunkin mielestä hauska nuorempi mies. Illalla menin nukkumaan melko aikaisin, koska väsytti ihan hitosti. Kännissä en ollut, sillä olin juonut vain muutaman 1-kaljan päivän aikana. Vaimoni tuli kysymään ottaisinko hänen kaverinsa nukkumaan viereeni aviovuoteeseemme ja kieltäydyin jyrkästi ottamasta ketään muuta kuin oman vaimoni viereeni.

Yöllä heräsin ja huomasin, ettei vaimokaan ollut vierelläni ja mennessäni keittiöön juomaan näin vaimoni olkkarissa sohvalla nukkumassa ja mies siskonpedissä lattialla tietsikkaa räpeltäen. Menin pari kertaa vielä myöhemmin vettä juomaan ja sama tilanne vallitsi.

Aamulla sain vaimoltani moitteita, koska hänen mielestään olin tarkkaillut heitä. Vastaamatta syytökseen mitenkään menin koiran kanssa ulos ja palattuani noin tunnin kuluttua mies nukkui ja vaimoni touhusi keittiössä.

Seuraavaksi kerroin vaimolleni meneväni asioimaan kaupunkiin ja palaavani vasta muutaman tunnin kuluttua, jättäen vaimoni ja hänen kaverinsa kahden. Palattuani vaimoni posket kuumottivat ja hän vältti katsekontaktia, sekä oli ylenpalttisen ystävällinen minulle. Siskonpeti oli purettu ja seurustelin iltapäivän kylässä olevan miehen kanssa.

Illalla sain päähäni tarkastaa onko lakanoissa kotkankuvia, mutta ainoastaan aluslakana oli pyykkikorissa, pussilakana oli ihmeellisesti hävinnyt, vaikka yritin etsiä sitä. Ja se on edelleen kadonnut mystisesti, veikö mies sen mennessään.

Vaimoni on jäänyt kiinni jo muutaman kerran pettämisestä ja aina on kyseessä ollut hänen luottoystävänsä ja ihmeellisesti kaikki ovat ennakkoon leimattu homoksi tai impotenteiksi. Eräällä kerralla tällainen "homo" alkoi lähettämän rakkautta tulvivia tekstareita päivittäin ja soittamaan vaimolleni vannoen suurta rakkautta. Kerran puolisoni palasi vierailulta kaverinsa luota sormenjälkiä muistuttavilla mustelmilla molemmissa käsivarsissaan.

Onhan tässä jotain hyvääkin! Saan aivan uudesti syntyneen ja todella kiltin vaimon joksikin aikaa ja kenties hänen onnistuu myös "parantamaan" homoja, ei millään pahalla homoja kohtaan ;)

1

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • typerätyyppi

      Menee se keskikesän juhla noinkin.. tarinoita keksiessä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      258
      800
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe