Kysymys hetero miehille?

uteliasselvittäjä

Elikkä kun iskette naista niin teillä tuskin tulee mieleen kysyä että oletko sinäkin hetero, vaan oletatte automaattisesti että hän on. Joten samahan pätee myös homomiehilläkin. Eli kysymys kuuluukin että jos teitä lähestyykin jokin homomies ja jos vähääkään epäilette että hän yrittää teitä iskeä miten suhtaudutte asiaan? Möläytättekö päin naamaa jotain ilkeää vai annatteko jotenkin kauttarantain ymmärtää että olette heteroita ja miten? Ja kertoisitteko vielä ikännekin että näen miten miesten ikä vaikuttaa homoihin suhtautumiseen

11

307

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miesjuupojuu

      Itse olen suhtautunut niin etten ole välittänyt, yleis olemus itselläni varmaan kertoo jo etten ole kiinostunut miehistä vaikka joidenkin mielestä näytän homolta. Mutta sen kyllä huomaan jos joku on musta kiinnostunut, joidenkin katse on ihan samanlainen kuin kiinnostuneella naisellakin.

      Itse asiassa nämä isku yritykset on tulleet naisen kanssa parisuhteessa olevilta miehiltä eli bi sexuaaleilta. Toiselle sanoin etten ole homo kun hän sitä kysyi, toiselle en vain antanut huomiota. Ikä 27.

    • uteliasselvittäjä

      No ainakin sinun suhtautumisesi vaikuttaa kutakuinkin asialliselta, koska sehän on selvä että jos homomies yrittää iskeä heteromiestä niin tunne ei voi olla molemmin puolinen. Pääasia on kuitenkin se ettei ala ketään vihaamaan/syrjimään hänen seksuaalisen suuntautumisen perusteella koska sellainen menisi jo rasismin puolelle. Meinaan että jos vaikka joku yksinäinen mies on muuten vain juttuseuraa vailla ilman mitään iskuyrityksiä niin kai sitä voi sentään muista asioista jutella olkootpa hän sitten hetero tai homo. Ja vaikka hän olisi homokin niin sekään ei välttämättä tarkoita sitä että hän olisi iskemässä. Meinaan että jos sinäkin menet juttelemaan jollekkin tuntemattomalle naiselle niin sehän ei automaattisesti tarkoita sitä että olisit häntä iskemässä.

      • suunnilleennäin

        Annan jokaisen olla omanlaisensa. En kuitenkaan jätä epäselväksi, että olen varattu ja yksi kerrallaan ennenkuin vapaa olen. Tämä pätee kaikkiin. Vitsinä kerron etten pode homofobiaa mutta lääkäri totesi pahanlaatuisen homoallergian. .


    • samanarvoinen

      No vitsejähän voi tietenkin kertoa mutta jos tuo homoallergiasi on todellinen, niin jos kysymys on vain siitä että olet allerginen homosuhteille jossa itse joutuisit olemaan mukana niin se on täysin ymmärrettävää. Mutta jos olet allerginen homoille yleensäkkin niin silloin pitää jo hälytyskellojen soida!

      • eihysteriaa

        Kuten sanoin kyse on vitsistä, jonka tarkoitus on, että en halua homosuhteita. Väkisin en ala hyyssäämään mitään "kaikki sallittu"-juttuja. Rajansa kaikella. En kuitenkaan reagoi mitenkään vaikka seurassa joku homokin olisi. Onhan seurassa useita naisiakin eikä se tarkoita, että ryhtyisin vapaana ollessani heidän kaikkien kanssa suhteeseen. Ei suhteet niin mene. Edes homoilla.


    • WDC

      siis häh? tottakai kannattaa olettaa, että suurinosa väestöstä on heteroita. Olettaisin, että homomies jotenkin yrittäisi päätellä ennalta miten asia on koska kertoimet on vastaan. . Jos taas mies lähestyy naista niin ainakin todennäköisyydet on kohdallaan siinä suhteessa.

      Iskemisestä en tiedä mitään, ennemminkin olen metsästäjä-tyyppiä, eli tarkkailen etäältä ja lähestyn huomaamatta. Jos saalis vaikuttaa huonolta tai muuten haluttomalta niin annan mennä ilman mitään showta.

    • uteliasselvittäjä

      No jos kerran heteromiehellä on oikeus olettaa että ensimmäinen vastaantuleva nainenkin on hetero niin silloin homomiehelläkin on oikeus olettaa että ensimmäinen vastaan tuleva mieskin on homo. Nimittäin siinä missä mies voi olla hetero niin nainenkin voi olla lesbo.

      • qfvq

        hölmö, yli 90 % väestöstä on heteroita tutkitusti.


    • uteliasselvittäjä

      En usko että tuo pitää paikkansa koska on olemassa vielä biseksualismikin. Ja homo ja heteroseksualismi on vain täysin 100 prosenttista kun taas biseksualismi on 1-99% suuntaan tai toiseen. Joten jos väitän että 60% on väestöstä ihan 100 prosenttisia heteroita niin mennään aika lähelle totuutta. Mutta sitten taas ihan aitoja homoja on ehkä noin 5%.

      Mutta vaikka homot ja lesbot ovatkin noin 5 prosentin vähemmistössä niin siitäkin huolimatta niitä on kymmeniä tuhansia suomessa. Joten se ei tarkoita sitä etteikö heteromies voisi tietämättään yrittää iskeä myös lesbonaista. Ja jos niin käy niin se on sille lesbonaiselle yhtä epämiellyttävä tilanne kuin heteromiehelle homon isku yritys. Eli ei ole yhtään sen paheksuttavampaa tai hyväksyttävämpää mennä heteromiehen iskemään tuntematonta naista kuin homomiehen tuntematonta miestä.

    • Oli.miten.oli

      Miksi ! kysyjä ei sitten kerro kyseisestä kysymyksestään omaa mielipidettä.
      luuleeko että kaikki on automaattisesti noin selvää? miten kysyjä tarkoittaa.

    • uteliasselvittäjä

      No minäpä sitten kerron myös omani mutta koska olen anonyymi niin kerron sen sekä heteron että homon näkökulmasta.

      1. Jos olisin hetero ja joku mies yrittäisi iskeä minua, niin jos olisin varattu niin kertoisin jotain tyttöystävästäni. Ja jos olisin sinkku niin teeskentelisin ensinnäkin tietämätöntä hänen homoudestaan ja kysyisin että "onko sinulla tyttöystävää" ja kun hän vastaisi ei niin kertoisin että ei minullakaan koska ei ole vielä löytynyt sopivaa naista. Joten asiahan tulisi sillä selväksi että miehen minua on turha yrittää iskeä mutta kuitenkin loukkaamatta häntä. olinpa sitten sinkku tai varattu.

      2. Jos olisin homo ja joku nainen tulisi iskemään minua niin sanoisin että kunnioitan sinua ihmisenä mutta naiset eivät ole minun juttuni, olinpa sitten sinkku tai varattu.

      Ja olen 41 vuotias.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      375
      4779
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1924
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1652
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      256
      1509
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1377
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1264
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe