Jassu lähti piknikille

vinkku.on.lääke

uusinta HYMYÄ: Jasmin Mäntylä tunnustaa: ratkesi ryyppäämään parisuhdepulmissa.

110

4593

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaskalla.alkoholiogelma

      Koska tällä Oulun goljatilla EI olis parisuhdeongelmia? Oliskohan viisainta yrittää hoitaa ensiksi ALKOHOLIONGELMA.

    • Liirumlaarumia

      Jassun nykyinen parisuhdeongelma on se, ettei mitään suhdetta ole. Vaan pieni pngelma tuo on siihen verrattuna, että joku olisi haksahtanut suhteeseen tämän kanssa.

    • ohhohompalihonut

      Ompa se lihonu! :o

      • jassurassu

        Mistä näitte tuoreita kuvia? Kaikki tähän asti jo nähtyjä tai tehtyjä!


      • oulustaoon
        jassurassu kirjoitti:

        Mistä näitte tuoreita kuvia? Kaikki tähän asti jo nähtyjä tai tehtyjä!

        Hymyn nettiversiossa kuva Jassusta piknikillä.


    • SuolistoJunttaus

      Älytön tantta! :D Vai että on ongelmia ihkudaa Rikun kanssa??? Mitä kummaa??? Välimatka on yksi ongelma? Ei se välimatka ole ongelma vaan se ettei hänellä ole rahaa reissata. Toinen ongelma on ylipaino, jota hän yritti saada poltettua pois lyllertämällä 300 kalorin kulutuksella lenkkejä yhteensä viisi kertaa. Sitten loppui inspis ja päätti että kyllä se Riku junttaa suoleen vaikka olisi vähän löllöäkin.

    • Surkea

      Alkaa muistuttaa pulimuijaa ,hyvässä lihassa näyttää todella olevan ,on tässä taas yks siinä katkeamattomassa ketjussa suomalaisia luusereita jotka näillä julkkupalstoilla kynsin hampain roikkuu kohta se väistämättä menettää kiinnostavuutensa ja sitten ei voi valehdella kuin itselleen

      • Mielisairaspotilas

        ota muna poskeen jos osaat. osasin koodin vituttaako


    • Jookopliis

      En tilaa hymyä oisko mahollisuutta saada vähän parhaita paloja lehdestä? Ei tarvii koko tekstiä mutta jotain, toi hymyn nettiuutinen ku ei juuri kertonut mitään ihmeellistä.

    • kesämorsian

      Nettihymyn kuvassa pilkottaa Jassun ranteesta sen ylipainoisen kengurun häntä #rakkaustatuointi

    • Paljastuksia.pah

      Jassu piknikillä yksin aikaisin keväällä, kun maassa ei ole edes ruohoa, eikä puissa lehden lehteä. Pelkkä pose. Jassu paljastaa, että hänellä on ongelma. Se on tiedetty koko ajan. - Ja muka kuukausia Australiassa. Haha. Suhdetta ei ole. Rikulla on oma elämä. Ei ne ongelmat alkoholilla poistu. Alkoholi on se ongelma.

    • Tetetegs

      Alkoholin lisäksi Jassulla on lukuisia muitakin ongelmia. Valetta kuitenkin että parisuhdeongelmien takia juo liikaa, Alkoholismi aiheuttaa ongelmia parisuhteeseen eikä päinvastoin. Jassu on alkoholisti ja sehän on täällä tiedetty jo kauan. Alkoholismi aiheuttaa ongelmia myös muihin ihmissuhteisiin, sosiaaliseen kanssakäymiseen, työntekoon jne. Jaskan pitäisi hoitaa oma ALKOHOLIONGELMANSA ensiksi. On mm AA-kerhoa, päihdeklinikkaa ja terapiakursseja joista hakea apua. Mut ei, Jaska syyttää ongelmistaa taas muita. Tyypillistä

    • otetaas.sille

      Jos Riku olisi rakastava kumppani, olisi hän vienyt asunnolta pois ne viinipullot joita Jaska esitteli instassa. "Yhteinen harrastus", joopajoo onko Rikulla sama ongelma? Moni ei tajua että pieni viaton tissuttelukin voi johtaa alkoholismiin. Jaskalla on usein kuvissaan viinilasillisia, oli sitten kotona tai Päre-Eerolla kyläilemässä.
      Yksi asia on varma, kukaan mies ei Jaskan ongelmia poista, vain hän itse. Onko siihen todellista halua, se jää nähtäväksi.

      • Yhtä.juhlaa

        Ei itseään voi juosta pakoon. Ihan sama millä mantereella on, ja kenen kainalossa tai yksin. Kyllä se juominen on perustavanlaatuinen ongelma, eikä poistu parisuhteella eikä millään vippaskonsteilla. Sama koskee Henna K:a ja joitakin muitakin julkkuja. Muita on turha syytellä omasta pahasta olosta. Ja miksi lähteä ulkomaille, kun matkoilla ja paikan päällä on entistäkin helpompaa ja halvempaa saada sitä alkoholia. Juuri siksihän ne sinne hinkuavat. Eivät kestä normaalia arkea ja elämää. Pitäsísi olla koko ajan pää tuiskeessa ja menossa humussa ja sumussa. Siitä onkin sitten ankeampi herätä, kun kaikki on mennyt.
        Kaikki muut sen tietävät, alkoholistit eivät kuuntele tai ota varsinkaan opikseen , kun kännissä on niin mukavaa olla.


    • aikuistujo

      Miksi Jasmin ei opiskele? Kehitä itseään? Hanki töitä? Hän on keski-ikäinen joka edelleen väkisin elää roska turhuus julkisuudesta. Mihin katosi se päätös että hän ei tätä julkisuutta tarvitse!!!! Hän on vuoden ollut helgan helmoissa ja siinä ajassa olisi ehtinyt tehdä vaikka mitä. Kyllä varmasti oulustakin niitä koulutusmahdollisuuksia löytyy. Miksi ihmeessä tuon ikäinen elää miesten kautta? Miehet on hänen elämänsisältönsä, kukaan ei voi tehdä hänen oloaan paremmaksi, se lähtee hänestä itsestään.

      • asiaapuhut

        Aikuistujo: aivan samaa ihmettelen.


    • Perttulanvanki

      Toivottavasti rakas vie edes kerran hänet ulos syömään, niin ei tarvitse aina noita omia kyhäelmiä syödä. Ei nyt titenkään ihan kotikulmille, jottei tutut ja sukulaiset näe, mutta vähän sivummalle. Kyllä tolta seudulta rafloja löytyy jos jonkinmoisia. Varmasti ihan hyviäkin.....

    • mitenvoiollanoinpihalla

      Koska Jasmin oppii että yksistään miehen tehtävä ei ole tehdä häntä onnelliseksi vaan ensin pitäisi tulla toimeen itsensä kanssa. Juoko Jasmin tylsyyteen!! Elämäänsä voisi hankkia muuta elämänsisältöä kuin miesten perään haikailu teinin tavoin.

      • voisentään

        Siis turvautuu alkoholiin, näin väittää hän.
        Eikö Riksu sitten anna sitä turvaa ja rakkautta ??
        Voiko työtä tekevä ja työtä tekemätön rakastaa toisiaan ??
        Kerran vuodessa tavataan, ei voi perin onnellista olla, tyhjiä on instakuvat,
        tyhjää täynnä, kaikki niin kuollutta, voe, voe.
        Rakkauden hehkutukset, missä ne on ?? Kuin joskus muinoin.


    • DilleModenMielivalta

      Dillemode poisti tämän viestin: Sääliksi käy Jaskaa. Surullisen näköiset silmät itkemisestä tai alcosta.

    • Davider

      Jasminin kuppikoko?

      • lisäälientä

        Jassun ihana loma Ausseissa tuntuu menevän alkoa läträtessä ja ihmissuhdeongelmien parissa. Tarttuu alkoholiin kun ei osaa käsitellä muulla tavoin ihmissuhdeongelmiaan, voi Jassu, oletko noin surkea. Lihavassa kunnossa näyttää olevan ja alkoholi tunnetusti tuo kiloja lisää, ei hyvältä vaikuta tuo rakkausloma.


      • Heihou
        lisäälientä kirjoitti:

        Jassun ihana loma Ausseissa tuntuu menevän alkoa läträtessä ja ihmissuhdeongelmien parissa. Tarttuu alkoholiin kun ei osaa käsitellä muulla tavoin ihmissuhdeongelmiaan, voi Jassu, oletko noin surkea. Lihavassa kunnossa näyttää olevan ja alkoholi tunnetusti tuo kiloja lisää, ei hyvältä vaikuta tuo rakkausloma.

        Minusta ei näytä mitenkään kauhean lihavalta, ihan normaalin kokoinen. Yhdelle jos toiselle tulee vanhetessa muutama kilo lisää ja monilla paino heittelee, välillä on hoikempi, välillä pyöreämpi. Mutta jotenkin surulliselta Jassun instakuvat vaikuttaa, ei välity kuva rakkaudentäyteiseltä, onnelliselta tapaamiselta pitkästä aikaa.


    • niskasta.kiinni

      Toukokuun loppupuolella Jaska hehkutti että ensin on "superhauskan tv-ohjelman kuvaukset" ja sitten ausseihin. Se superhauska olikin Hymyn jutun kuvaukset. Instassa samat vaatteet 24.5 "kuvauksissa tänään". Eli onko edes mitään tv-ohjelmaa? Palkkio jutusta tilille ja sillä sai ostettua lipun Perttulaan. Rikua ei taida kovin kiinnostaa moniongelmainen Jaska toiselta puolelta maapalloa.

      • voiraasua

        Joku tiesi kertoa toisessa ketjussa nähneensä Jaskan Lidl- mainoksessa telkkarissa. Onkohan markkinoinnin moniosaajalta mennyt telkkariohjelma ja -mainos sekaisin päässä.


    • Joo-o.

      Näin suorasukaisena en Jassua ole ennen nähnyt.

      Oikeastaan nyt hän on tehnyt tärkeän havainnon, joka voi auttaa häntä tekemään elämänmuutoksen, jos vaan energiaa riittää se on sitten toinen juttu.

    • Kuplasanoopox

      Kun katsoo lihonnutta habitusta, ei ihme että viiden kilsan lenkki päivässä kävelyvauhdilla on saavutus... Nassukin helottaa kun mikä, 8 asteessa piknikillä Nallikarilla. Viini lämmittä ja hymy irtoaa.

      • nytryhdistäydy

        Karsea kuva, kuinka se on antanut julkaista itsestään tuollaisen kuvan. Valtavat roikkuvat rinnat, huh, koko keho on tosi paksu, ilmankos ei juurikaan nähdä hänen kokovartalokuviaan, en enää ihmettele.


      • nallinmalli

        Nallikari 24.5. kuva, eli siinä Jassun kuvaussesiot, salli mun nauraa.


    • Kyynelsilmäkulmassa

      Siis onko tuo Hymy:n "juttu" jotain pilailua....

      • itsekuriapeliin

        Celebrity model on pulskistunut kovasti, ei kehtaisi enää itseään tuolla nimikkeellä kutsua, jos tajuaisi kuvaa katsoessaan. Viiniä lisää niin kohta on Tuksun mitoissa, pituutta lukuun ottamatta.


      • voevoi

        Ei sitä nyt ihan totisella naamallakaan voi lukea. Siis vääntämällä väännetty jokin "uutinen". Onhan Jassu noista ryyppäämisistään "avautunut" vaikka kuin monta kertaa. Googlella löytyy Sevenin ja Hymyn juttuja vaikka kuinka monta.
        Tuossa uudessa piknikkuvassa istuu aurinkohattu päässä, hellemekko päällä ja nurmikosta ei tietoakaan. Puut ei ole edes hiirenkorvilla. Liekö tyhjä kori, kun ei näy kun sinivalkoraidallinen pyyhe. Jos olisi herkkuja ja skumppaa, niin olisihan ne näytille laitettu.
        Pelkkä teatteriesitys taas.


    • zxmjgxz

      Mikä tuo instassa oleva leipomus on?

    • VesiHanhenSelästä

      Jassu ei ole keksinyt muuta tapaa kuin alkoholi, helpottaa paskaa fiilistään. Eipä sitten ole ollut mitään hyötyä siitä, että on rampannut vuoden psykoterapiassa....

    • JassoRyhtiäPyttyyn

      Jasmin, koskaan eivät asiat ole niin huonosti, etteikö niitä juomalla saisi vielä huonommiksi.

    • Uhjuhjuhj

      Mekko on tosi kamala, ei sovi jassun vartalolle yhtään. Lihava se ei ole mutta rinnat kyllä roikkuu :/
      Jännittää kyllä nähdä se gladiaattorit-jakso, jassusta tuskin oli Martinalle vastusta.

      • kunnonkännit

        Joo, ettei vaan keittelis pontikkaa siellä rikun kanssa.


    • fromoulu

      Taitaa Jassu-rassulla olla riitaista Rikunsa kanssa Perthissä. Kun ovat molemmat niin itsepäisiä ja tottuneet elämään omien sääntöjensä mukaan. Riku on tosin kait ollut sinkkuna itsenäisessä elämässään vasta puolisentoista vuotta!
      Surullista on Jassulla, kuinka odottikaan raukka tätä matkaa ja hehkutti niin pitkään, että joulun jälkeen, ensi kuussa jne. on lähtö edessä. Ihan säälittää, kun kuukausia ennen matkaa jo oli kesäkamppeetkin pakattu matkalaukkuun.
      Mitähän tuo instan ruoka on? Salaatti ihan jees perussellaista. Voi Jassua, parempaa loppulomaa, eikös reissu ala olla jo puolessa välissä.

      • töttörööjatitityy

        Joo kyllä ne nyt siellä tappelee oikein nyrkit veressä. Kohtahan se sieltä tulee pois letkun harmiksi.


    • läskilaardi

      Hirvittävä lötjäke. Ei tosiaan ihme ettei olla nähty kokovartalokuvia bikineissä. Maha roikkuu kuin tyhjä ruokareppu. Löysät reidet. Epämuodostuneet pakarat. Kauheannäköinen ötökkä! Eikö se itse tajua miltä hän näyttää? Ja mikä idoottimainen veto tuo piknik-idea on? Itse suojelee vartalonsa näkymistä instassa, jossa kuvaa vain poskia sisäänpäin imien tai kaulaa kurkottaen lärviään. Nyt sitten menee ja läväyttää koko laardikasan näkyville kerralla. Sääliksi käy tuota kylmää ja kosteaa Nalskun nurmikkoa että joutuu kannattelemaan tuollaista ihmishirviötä.

    • miten.noloa.taas

      Kyllä saa taas äiree olla ylpeä jälkeläisestään....

    • korppujariittää

      Vintillään kokkailee meille jo niin tutun näköisiä kyhäelmiä. Kyllä Austraalian leivonnaiset näyttäisi varmaan vähän edes erilaisilta! Jassu ei ole mikään jauhopeukalo!Aina yhtä yksinkertaisia ja vähemmän herkullisia, ja tuollainen nainen vielä haaveilee miehestä!

      • Daimia

        Tulin uteliaaksi. Millainen nainen saa haaveilla miehestä? Onko tähän miten tarkat kriteerit ja missä ne on kirjattu? Mitä jos ei täytä kriteereitä ja silti uskaltaa haaveilla miehestä, tuleeko rangaistus? Entä jos on jo mies mutta haaveilee uudesta? Entäs homoystäväni, onko hänellä erilaiset kriteerit vai saako haaveilla vapaasti?


    • Oklokjuyh

      Rauhotutaas ny. Ei se lihava oo. Tissit vähän roikkuu ja hieman vois kiinteytyä mutta oon ihan varma että verrattuna tän palstan katkeriin yh-mammoihin jassu on valioluokkaa. Henna voi varmasti tehdä jassulle jonku saliohjelman.

      • RikooOnRiskilläRuma

        Mutku Jassolla ei ole rahaa eikä viitseliäisyyttä käydä salilla.

        Ja ilman rintaliivejä en kyl pitäis tuollaista mekkoa, jos mullois tollaset hinkit.

        Seiskan kuvaaja jallittanut Jassun tuollaiseen kuvaan, ja tää suostuu mihin vaan matkarahojen vuoksi, reppana.


      • exmodel

        Celebrity modeliksi on kyllä aivan liian pulskassa kunnossa, joku XXXL model voisi olla Jassun homma, mutta eihän sitä reppanaa kukaan ihan oikeisiin muotikuvauksiin halua, liikaa löysää löllöä.


    • MenisiItse

      Jasmin on niin kypsä, että itkee sisäänpäin kun R ei laitakaan teinityylisiä "Mä rakastan Jassuu"- päivityksiä kaiken kansan nähtäville, eikä vietä joka hetkeään Jasminin kanssa, vaikka voisi :D Nyt on Jasminilla mahdollisuus oppia aikuisten tavoille. Epäilen, ettei onnistu.

      • taikajuomapata

        Pistäähän se harmittamaan, kun jokaikisen muun tyrkyn miesystävä on yhteistyökykyinen, Riku sensijaan tykkää eksänsä kuvista ja laittaa instaan jotain koiranpentuja.

        Ei mene kuin strömsöössä nyt, otetaas sille huikkaa.


    • Voityttöraukkaa

      Heillä on todennäköisesti sellainen tilanne, että ovat kumpikin huomanneet, että koko matka ja tapaaminen oli jonkin asteinen väärinkäsitys. Nyt Riku on antanut Jassun viettää loppulomansa siinä kämpässä. Rahaa ei ole, eikä autoa, eikä oikein internet-aikaakaan. Siellä se odottelee ja ostelee Aldi:n halpis einesruokia....

    • LihavaJassu

      On se vaan pulskistunut talven ja kevään aikana, huhuh. Posketkin pullottaa niin pyöreinä, viinistä ilmeisesti tuo niiden punaisuus peräisin ja tissit roikkuu kuin utareet. Ei oo enää edes XL malli vaan XXXL kokoa ja lisää ruokaa vaan mätetään. Eikö se tee siellä Australiassaan mitään muuta kuin syö, nyt mun Rikun viinit on juotu? Loppuiko viime visiitin kuvat jo? Kamala nainen.

      Ryyppää kun tulee ongelmia parisuhteessa eli kun miehet ei tanssi Jassun pillin mukaan, no, vielä vähemmän ne nyt tanssii keski-ikäisen tantan tahtiin. Nuori Jassu saattoi tanssittaakin niitä vanhoja ukkoja vaan ei onnistu enää, Jassu jää vanhaksipiiaksi romukomeroonsa juomaan. Helka-parka joka joutuu joka ikisen röökin ja pullon kustantaan kun lehdet ei noista Jassun jutuista enää maksa.

      Koskas tää "omien polkujen rohkea kulkija" oikein itsenäistyy ja rupee seisoon omilla jaloillaan?

      • polkunimun

        Innosta soikeana kirjoitteli ennen matkaansa, että BlogBookiin postailee uusista kokemuksistaan ja jutuistaan maapallon toiselta puolelta, vaan eipä ole tullut näin tehtyä. Jassu tykkää haastaa itseään, haha, no nyt on todellakin haastamisen paikka, kun siellä yksinään aikaansa kuluttaa, Rikke painaa hommia ja Jassu painaa viinitönikän auki, just joo.


      • JassunPaskaSuhde

        Kohta tulee avautumista tästä aussisuhteesta kuinka oli paskin suhde ikinä. No, Jassun mielikuvitustahan koko suhde oli, aussi ei koskaan tiennyt missään parisuhteessa olleensakaan.


    • heklan_hiljaisuus

      Hehheh missä luuraa vihreän ykkösen tykittäjä ja Jasson puolustaja?????
      Torpan eukko nolona luettuaan myhyn jutun:)

    • Läskiä

      Eipä ihme tuolla habituksella, ettei ole twiitannut Hymyn juttua, vaikka yleensä tiedottaa Twitterissä kaikki jutut, missä hänet vaikka vain sivulauseessa mainitaan.

    • Hoitoon

      Onpas se turvonnut.

      • Jassun.ryypiskeöyt

        Niinpä. Vaikka koko talvi ja kevät syötiin niin terveellisesti, jätettiin jopa kaikki beige ruokakin pois ja kuntoiltiin ahkerasti niin kiloja ja nestettä kertyi vaan lisää. Kumma juttu. Missä se oikein ryypiskelee? Yksin romuvarastossa ja välillä käy juomassa kiiimakokin varastot? Kokki sitten vähän paneskelee. Tollaset sen Jassun kuviot ainaki näyttäis olevan.


      • voielämää

        Voi kauhea miten pulleroiseksi on muuttunut, vaikka terrrrveelliset elämäntavat, paitsi tupakka, mut se ei lihota. Ei ole mallinmitoista häivääkään, ja nuo valtavat roikkurinnat, huhhuh, eikö osaa hankkia kunnollisia liivejä, ei todellakaan kaunista katseltavaa.


      • tupajumi7

        Alkoholistit löytävät aina jonku syyn siihen miksi juovat ja usein se on jonkun muun syy, ei itsensä. Tämä noin niinkuin yleisellä tasolla. Jassua en tunne enkä tiedä hänen ongelmastaan muuta kuin mitä lehdissä kirjoiteltu.


    • Niinmuahmunelämää

      Hymyn kuva ja Jaskan omat naamakuvat instassa puhuvat täysin eri kieltä. Uskon että Hymyn kuva kuvaa todellista tilannetta ja Jaskan instakuvat muunneltua totuutta. Mutta sehän on nii tyypillistä rrrrehelliselle Jaskalle. Ei pysy totuudessa minkään asian suhteen. Missä lie nytkin on, ei ainakaan Pertulassa rikkaanrikun kainalossa. Lymyiliskö piilossa kiimakokin mökillä.

    • Polkkaa

      Siis toi hymyn kuva on ajalta ennen Jasminin kuntokuuria. Näyttää nykyään upealta! Lisäksi pitää huomioida että Jasmin puhuu menneistä ongelmista, turvautui alkoholiin silloin kun parisuhteessa meni huonosti. Nykyään ei tätä ongelmaa Rikun kanssa ole eikä alkoholin liikakäyttö ole ongelma. Tästä kertoo myös se että Jasmin on julkisesti myöntänyt että alkoholin kanssa on ollut ongelmia. Onneksi paremmat ajat ovat nyt koittaneet ja Australiassa on kaikki hyvin. Pitää nyt vaan toivoa ettei Oulun kaunotar unohda kotimaataan vaan jaksaa päivitellä kuulumisiaan meille kiinnostuneille joita tällä palstalla riittää.

      • hikinenperseenreikä

        Hahaha sarkasmi haisee hikiselle perseenreiälle!


      • Humppaaa

        Siis toi Hymyn kuva on kesäkuussa 2017 otettu. On tätä nykyä vielä tuotakin turvonneempi. Parisuhteessa Rikun kanssa on mennyt huonosti jo toista vuotta. Alkoholiongelma on pahentunut. Kuulumisia ei voi päivittää kun mitään ei tapahdu ja viime vuoden matkakuvat loppui.


      • kyllon.kummallista
        Humppaaa kirjoitti:

        Siis toi Hymyn kuva on kesäkuussa 2017 otettu. On tätä nykyä vielä tuotakin turvonneempi. Parisuhteessa Rikun kanssa on mennyt huonosti jo toista vuotta. Alkoholiongelma on pahentunut. Kuulumisia ei voi päivittää kun mitään ei tapahdu ja viime vuoden matkakuvat loppui.

        Minä hieman ihmettelin Jassun lausuntoa, jonka mukaan suhteeseen aiheuttaa ongelmia se, että, että molemmat ovat tottuneet olemaan ja elämään itsekseen ja päättämään asioistaan itse..

        Hmm...

        Miten moinen ominaisuus aiheuttaisi ongelmia kaukosuhteessa, jossa nähdään kerran vuodessa? En käsitä.

        Ja miten niin Jasmin on tottunut elämään itsekseen? Hänhän on elänyt joko Dennisin tai äitinsä luona koko ajan. Ja elää vieläkin, kunhan palaa lomaltaan kotiinsa.


      • PappaKärppä

        "Siis toi hymyn kuva on ajalta ennen Jasminin kuntokuuria. Näyttää nykyään upealta! Lisäksi pitää huomioida että Jasmin puhuu menneistä ongelmista, turvautui alkoholiin silloin kun parisuhteessa meni huonosti. Nykyään ei tätä ongelmaa Rikun kanssa ole eikä alkoholin liikakäyttö ole ongelma. Tästä kertoo myös se että Jasmin on julkisesti myöntänyt että alkoholin kanssa on ollut ongelmia. Onneksi paremmat ajat ovat nyt koittaneet ja Australiassa on kaikki hyvin. Pitää nyt vaan toivoa ettei Oulun kaunotar unohda kotimaataan vaan jaksaa päivitellä kuulumisiaan meille kiinnostuneille joita tällä palstalla riittää. "

        Jaska, Höpö, Höpö! Siis nuo on vuoden vanhat kuvat, ja haastattelukin on yhtä vanha, niinkö? Kaikki tiedämme että olet yhä alkkis, siellä Peltolassa tietysti Mielikuvitus-Ricun kanssa. Olet vieläkin se ainoa ihminen joka kutsuu Jaskaa (itseäsi) kaunottareksi. Kannattaisi oppia myös sisäistämään lukemansa, niin huomaisit ettei ketään kehu ulkonäköäsi, millään palstoilla!
        Kyllä tuollainen Lokki valitettavasti muistaa kertoa kuulumisiaan. Saattaa tietysti olla hieman vaikeata unohtaa kotimaataan siellä Peltolassa, mutta eiköhän sekin sinulta onnistu!
        Mielikuvitus-Riculle terkkuja! #Niinmuahhahha


      • keTÄkuka
        PappaKärppä kirjoitti:

        "Siis toi hymyn kuva on ajalta ennen Jasminin kuntokuuria. Näyttää nykyään upealta! Lisäksi pitää huomioida että Jasmin puhuu menneistä ongelmista, turvautui alkoholiin silloin kun parisuhteessa meni huonosti. Nykyään ei tätä ongelmaa Rikun kanssa ole eikä alkoholin liikakäyttö ole ongelma. Tästä kertoo myös se että Jasmin on julkisesti myöntänyt että alkoholin kanssa on ollut ongelmia. Onneksi paremmat ajat ovat nyt koittaneet ja Australiassa on kaikki hyvin. Pitää nyt vaan toivoa ettei Oulun kaunotar unohda kotimaataan vaan jaksaa päivitellä kuulumisiaan meille kiinnostuneille joita tällä palstalla riittää. "

        Jaska, Höpö, Höpö! Siis nuo on vuoden vanhat kuvat, ja haastattelukin on yhtä vanha, niinkö? Kaikki tiedämme että olet yhä alkkis, siellä Peltolassa tietysti Mielikuvitus-Ricun kanssa. Olet vieläkin se ainoa ihminen joka kutsuu Jaskaa (itseäsi) kaunottareksi. Kannattaisi oppia myös sisäistämään lukemansa, niin huomaisit ettei ketään kehu ulkonäköäsi, millään palstoilla!
        Kyllä tuollainen Lokki valitettavasti muistaa kertoa kuulumisiaan. Saattaa tietysti olla hieman vaikeata unohtaa kotimaataan siellä Peltolassa, mutta eiköhän sekin sinulta onnistu!
        Mielikuvitus-Riculle terkkuja! #Niinmuahhahha

        Eikö KETÄÄN tosiaankaan kehu "JASKAN" ulkonäköä? Siis minun lisäkseni, no voi voi...


      • ededeede
        PappaKärppä kirjoitti:

        "Siis toi hymyn kuva on ajalta ennen Jasminin kuntokuuria. Näyttää nykyään upealta! Lisäksi pitää huomioida että Jasmin puhuu menneistä ongelmista, turvautui alkoholiin silloin kun parisuhteessa meni huonosti. Nykyään ei tätä ongelmaa Rikun kanssa ole eikä alkoholin liikakäyttö ole ongelma. Tästä kertoo myös se että Jasmin on julkisesti myöntänyt että alkoholin kanssa on ollut ongelmia. Onneksi paremmat ajat ovat nyt koittaneet ja Australiassa on kaikki hyvin. Pitää nyt vaan toivoa ettei Oulun kaunotar unohda kotimaataan vaan jaksaa päivitellä kuulumisiaan meille kiinnostuneille joita tällä palstalla riittää. "

        Jaska, Höpö, Höpö! Siis nuo on vuoden vanhat kuvat, ja haastattelukin on yhtä vanha, niinkö? Kaikki tiedämme että olet yhä alkkis, siellä Peltolassa tietysti Mielikuvitus-Ricun kanssa. Olet vieläkin se ainoa ihminen joka kutsuu Jaskaa (itseäsi) kaunottareksi. Kannattaisi oppia myös sisäistämään lukemansa, niin huomaisit ettei ketään kehu ulkonäköäsi, millään palstoilla!
        Kyllä tuollainen Lokki valitettavasti muistaa kertoa kuulumisiaan. Saattaa tietysti olla hieman vaikeata unohtaa kotimaataan siellä Peltolassa, mutta eiköhän sekin sinulta onnistu!
        Mielikuvitus-Riculle terkkuja! #Niinmuahhahha

        yasmin on yhä kaunotar jos ottaa iän ja kuntoilun puutteen huomioon. pienellä kuntoilulla saadaan hänestäkin jälleen upea sexy nuori nainen.


    • kesämorsian

      Punakka ja pönäkkä citizen of the world puistopiknikillä Oulussa.
      Vaatteet ei sovi vuodenaikaan eikä imartele vartalon muotojakaan, piknikkori ja pääkoppa yhtä lailla tyhjää täynnä.

    • eivoikunihmetellä

      Kyllä on pohjanoteeraus tuo juttu kuvineen! Niin teennäistä ja typerän näköistä! Kaikkeen tuokin suostuu rahanhimossaan! Nyt ei ole enää mitään keinoa parantaa mainettaan, kun kaikki on paljastettu! Tulee aika yksinäinen ja viinanhuuruinen vanhuus tälle "tähdelle"!

      • Luxuslomaa

        Juu, matkarahat tuli tienattua noloilla kuvilla ja ties monennellako alkoholi-avautumisella. Mut mitä sai sillä rahalla? Samanlaistahan tuo olo tuntuu olevan niin Ausseissa kuin Suomessakin: istuu ja odottaa, että joku tulisi töistä kotiin ruoka- ja viinikassin kanssa. Mitään ei tee, mitään ei näe tai koe. Huippukokemukset: korvavahan poisto ja torakanmyrkyttäjä. Ai niin ja merenranta ja muistomerkki säkkipimeydessä.


      • rautalankaa
        Luxuslomaa kirjoitti:

        Juu, matkarahat tuli tienattua noloilla kuvilla ja ties monennellako alkoholi-avautumisella. Mut mitä sai sillä rahalla? Samanlaistahan tuo olo tuntuu olevan niin Ausseissa kuin Suomessakin: istuu ja odottaa, että joku tulisi töistä kotiin ruoka- ja viinikassin kanssa. Mitään ei tee, mitään ei näe tai koe. Huippukokemukset: korvavahan poisto ja torakanmyrkyttäjä. Ai niin ja merenranta ja muistomerkki säkkipimeydessä.

        Perskele kun on kiusallista ettei kerro mitään Aussinreissustaan.


    • AaAaaKesänlapsimäoon

      Siellä se seisoi rivissä hymyilemässä, lidlin mainoksessa, eilen illalla nelosen mainoskatkossa. Että sillä lailla sitten 😀 siinä se" hauskat tv-kuvaukset" ja "tv-ohjelma".

      • työllätienaa

        No siitähän sitä sitten euroja kertyy mainoksesta tililleen. Mainos pyörinyt jo koko kuukauden.


      • Ihqua

        No just, olishan se pitänyt arvata millainen se "tosi suosittu ja hauska" ohjelma on. Tosissaan luulin että kyseessä on ihan oikea ohjelma. Ohjelma ja mainos on kaksi täysin eri asiaa.


      • lidlinasiakas
        Ihqua kirjoitti:

        No just, olishan se pitänyt arvata millainen se "tosi suosittu ja hauska" ohjelma on. Tosissaan luulin että kyseessä on ihan oikea ohjelma. Ohjelma ja mainos on kaksi täysin eri asiaa.

        Luulo ei ole tiedon väärti. Nyt on siis mainos nähty ja hyväksi todettu.


      • voevoi

        Hauska tv-ohjelma muuttuikin kaupan mainospätkäksi, jossa seisoo muiden seassa hymyilemässä. Taas voi todeta vanhan kansan sanoin: paljon porua, vähän villoja


      • satujajatarinoita
        voevoi kirjoitti:

        Hauska tv-ohjelma muuttuikin kaupan mainospätkäksi, jossa seisoo muiden seassa hymyilemässä. Taas voi todeta vanhan kansan sanoin: paljon porua, vähän villoja

        Näinhän täällä palstalla käy usein, että jutut muuttuu sen mukaan kuka niitä kertoo.


      • Oikea.totuus
        satujajatarinoita kirjoitti:

        Näinhän täällä palstalla käy usein, että jutut muuttuu sen mukaan kuka niitä kertoo.

        Joo, hauskan tv-ohjelman totuus paljastuikin "hauskaksi" tv-mainokseksi. Niinhän täällä aina käy että palstalla totuus paljastuu, kertoi Jaska itse sitten mitä tahansa satuja ja tarinoita.


      • PeppuaukiCelebrityModel

        Oli niin hauska juttu ettei voinut kieltäytyä. Jos tuollaisen statistin homma on hänen mielestään niin hauska että sen vuoksi siirtää aboriginaalin tapaamista viikkokausilla niin hän taitaa kyllä olla muutaman notchin verran enemmän kajahtanut kuin luulinkaan.


    • Sepäsepä

      Mä oon nähny sen mainoksen kans. Eiks oo hyvä, että jotain on tehny? Ja royalteja kilisee kassaan? Btw, se missään ausseissa oo, aikasten keväällä kuvattu muka piknikillä, koivujen katveessa. Ainut mikä totta: ongelmia parisihteessa. Joo onki ongelma, ku toista ei kuvioissa yli vuoteen 😂

      • jassullesopiva

        Joo kyllä sen pitäisi todistaa pitävästi, että on Ausseissa. Ei me muuten uskota, vaikka eihän se meille millään lailla kuulukaan. Eiköhän se siellä Oulusessa jahtaamassa letkua takaisin. Näin sen soittelemassa letkun ovikelloa muutama päivä sitten. Letkukin on ollut aika vaisuna, kun ei tiedä huolisko sen vielä. Kyllä ne sinne letkun vuokrayksiöön hyvin mahtuis yhdessä asumaan. saisi Jassu siitä miehen itselleen, eikä tarttis enää haikailla kenenkään perään.


      • Faktoilla

        Letku on jassulle liian vanha ja hilseinen. Ja lyhyt.


      • evidenssiä.kehiin
        jassullesopiva kirjoitti:

        Joo kyllä sen pitäisi todistaa pitävästi, että on Ausseissa. Ei me muuten uskota, vaikka eihän se meille millään lailla kuulukaan. Eiköhän se siellä Oulusessa jahtaamassa letkua takaisin. Näin sen soittelemassa letkun ovikelloa muutama päivä sitten. Letkukin on ollut aika vaisuna, kun ei tiedä huolisko sen vielä. Kyllä ne sinne letkun vuokrayksiöön hyvin mahtuis yhdessä asumaan. saisi Jassu siitä miehen itselleen, eikä tarttis enää haikailla kenenkään perään.

        Todistaa pitää, vaikka ei kuulu meille millään lailla?


      • ousssi

        aikasten keväällä, Nallikarissa kuvattu, jos joku muuta luuli, instasta löytyy samoissa kuiteissa : Kuvauksissa tänään.24.5. Jos tarkemmin katsot hymyn kuvaa, ei vielä koivuissa lehtiä, eikä maa viherrä, siellä kylmällä kankaalla hän poseeraa.


      • pönttösekaisinvaan
        evidenssiä.kehiin kirjoitti:

        Todistaa pitää, vaikka ei kuulu meille millään lailla?

        Ja miksi ei kuulu? Jos julkaisee kuviaan ja juttujaan, niin kenelle ne kuuluu, jos ei meille?Sitä ihmettelen, että mikään lehti lähtee tuollaiseen höpöhöpö juttuun mukaan! Rakastunut ja onnellinen ei tämä "päätähti" kyllä ole, se on tullut selväksi jo ajat sitten. Kyllä varmasti on vaikeaa elää tollaisessa valheitten verkossa! Ei ihme, että viina maistuu!


      • Niinmuahmunelämää

        Viina maistuu ja muisti pettää, koko elämä jonkun rakkauden odotusta, haaveilua ja lorvailua. Eihän toi elä ollenkaan, olla vaan möllöttää. No, yksinkertaiselle ihmiselle kai tollanen jatkuva olematon möllöttäminen kai riittääkin.


    • Kulissithorjuupahasti

      Riku on taas vuokrannut ystävältään tämän kämpän. Jasmin tietää sen. Alkoholistille tyypillistä elämäntapaa

      • VanhatKuvat

        Ovat viimevuotisia kuvia. Kämppä on sisustuksen ja kalustuksen perusteella tarkoitettu vuokrattavaksi vain lyhytaikaiseen tilapäismajoitukseen. Niukka ja pelkistetty kalustus, vanhat ja kuluneet huonekalut. Ei tuolla vakituisesti asu kukaan.

        Tietenkin tilanne saattaa tällä hetkellä olla toinen, ehkä talo on peräti myyty ja siellä asuu joku perhe, mut noi Jaskan postaamat kuvat on vanhoja.


      • reissumiehen.lempi

        Samaa ajattelin noista asunnon kuvista, siellä ei asu kukaan. Kaikki henkilökohtaiset tavarat puuttuvat eli kodikkuus puuttuu.
        Ensi maanantaina Riku lähtee tien päälle ja on Perttulan hoodeilla vasta viikonloppuna. Luulen ettei Rikulla ole kiinnostusta vatvoa parisuhdeongelmia koska ei ole parisuhdettakaan. Jaskan kanssahan se on kuulemma loputonta pingpongia ja jankkaamista. (Oskari K)


      • voivoihupsua
        VanhatKuvat kirjoitti:

        Ovat viimevuotisia kuvia. Kämppä on sisustuksen ja kalustuksen perusteella tarkoitettu vuokrattavaksi vain lyhytaikaiseen tilapäismajoitukseen. Niukka ja pelkistetty kalustus, vanhat ja kuluneet huonekalut. Ei tuolla vakituisesti asu kukaan.

        Tietenkin tilanne saattaa tällä hetkellä olla toinen, ehkä talo on peräti myyty ja siellä asuu joku perhe, mut noi Jaskan postaamat kuvat on vanhoja.

        Ihan selvästi niitä huonompia, joita ei kehdannut julkaista aikaisemmin. Nyt yrittää todistaa valhettaan, muttei älyä, miten ankean kuvan antaa romanssistaan!! Jassu, kehittele sellainen kuva, missä sänky on auki silkkilakanoineen, ruusuja ja kynttilöitä pöydällä, seksikäs aamutakki päällä loikoilet vuoteella jne. Silloin näyttäisi siltä, että joku romanssi tosiaan olisi olemassa! Nyt olet niin säälittävän surkea ja yksinäinen, että olisi jo syytä lopettaa tuo hölmöily!!


    • pellealkkis

      Taitaa jaskan aika mennä ausseissakin päivystellessä täällä ilmiantamassa viestejä asiattomiksi.

    • poispiilostavaan

      Jassu ei tällä leikkimatkallaan ole Rikua nähnytkään! Eikä Riku tiedä koko "matkasta" yhtään mitään! Varmasti olisi huppana Jassulla ollut kivempi kesä, kun ei olisi alkanut satuilemaan yhtään mitään! Aina niitä sängyn lämmittäjiä olisi kotikuppiloista löytynyt, "ihania" paistoksia olisi voinut vas. posken lisäksi kuvailla ja olisi voinut ihan vapaasti käydä rapuilla ottamassa kuvia vesisateesta. Nyt pitää piilotella ja leikkiä happygirliä. Surkeaa ajan haaskuuta, mutta sitähän se täällä "mallilla" on ollut jo vuosia!

    • Nelsson.Niskalenkki

      Jassu on kyllä ihan perinteisen bulgarialaisen painijan näköinen! Osaakohan se puolinelsonit ja jalkapihdit ja jotain muita liikkeitä? Kenties vyöheitto?

    • JassunJutut

      Jassu kehuu kuinka oli kuvauksissa ja lähes pääosassa jossain hauskassa tv- ohjelmassa. No, kuvaukset olikin vaan pari noloo kuvaa juorulehteen ja tv- ohjelmasta ei tietoakaan. Kehui lähtevänsä Perttulaan, todennäköisesti päätyi Peltolaan.

      • samanjauhantaa

        Sitäkin on jo jauhettu ihan tarpeeksi. Eikö sullakaan enää ole mitään uutta kerrottavaa?


      • Xzxzxxz
        samanjauhantaa kirjoitti:

        Sitäkin on jo jauhettu ihan tarpeeksi. Eikö sullakaan enää ole mitään uutta kerrottavaa?

        Entäs sulla? Samat kommentit joka hel**tin ketjussa. Varsinainen tyhjän määkijä.


      • Ijbvhuygc

        Gladiaattoreissa mukana syksyllä, tieto saatu suoraan tuotannosta eli on taatusti totta! Kärsivällisyyttä nyt!


      • turhaajorinaa
        Ijbvhuygc kirjoitti:

        Gladiaattoreissa mukana syksyllä, tieto saatu suoraan tuotannosta eli on taatusti totta! Kärsivällisyyttä nyt!

        Höpöhöpöhöpö, et sit keksiny parempaa vitsiä.


      • Ei_tajuu

        Eipä ole Gladiaattoreissa. Se on kuvattu jo alkukesästä Tampereella ja, jos Jassu olisi siellä päin käynyt, niin aivan varmasti siitä oltaisiin saatu lukea.


      • Tfxzdres
        Ei_tajuu kirjoitti:

        Eipä ole Gladiaattoreissa. Se on kuvattu jo alkukesästä Tampereella ja, jos Jassu olisi siellä päin käynyt, niin aivan varmasti siitä oltaisiin saatu lukea.

        Ootko noin tyhmä? Ei osallistujat saa paljastaa mitään, sopimus kieltää. Jassu siirsi ausseihin lähtöä tän takia. Katso esim Martinan instasta koska ohjelma on kuvattu niin huomaat että jassu oli vielä Suomessa.


      • voiyksinkertaiset

        Kinaatteko nyt siitä, että onko gladiaattoreissa vai ei? Se kina on helposti ratkaistu, kun katsotte yhteiskuvan, onko Jassu siinä, vai ei.


      • Ei_tajuu
        Tfxzdres kirjoitti:

        Ootko noin tyhmä? Ei osallistujat saa paljastaa mitään, sopimus kieltää. Jassu siirsi ausseihin lähtöä tän takia. Katso esim Martinan instasta koska ohjelma on kuvattu niin huomaat että jassu oli vielä Suomessa.

        Kyllähän noista ohjelman kuvauksiin osallistuneista on ollut juttua kevään mittaa, joten tuskinpa mikään salaisuus keitä siinä tulee olemaan mukana. Jassu ei todellakaan ole siinä kilpailijana.


      • Kuvaa
        voiyksinkertaiset kirjoitti:

        Kinaatteko nyt siitä, että onko gladiaattoreissa vai ei? Se kina on helposti ratkaistu, kun katsotte yhteiskuvan, onko Jassu siinä, vai ei.

        Laita please tänne linkki kuvaan jossa on kaikki KILPAILIJAT!
        Mä oon nähnyt yhteiskuvan vaan gladiaattoreista.


      • kaikenmaailmankahelit
        Ijbvhuygc kirjoitti:

        Gladiaattoreissa mukana syksyllä, tieto saatu suoraan tuotannosta eli on taatusti totta! Kärsivällisyyttä nyt!

        Voi,voi sinun tietojasi.Jassu on mukana ainostaan yhdessä mainoksessa.Ettekö katso edes telkkaa, mainos on jo tullut.


      • ilmanjassua
        Kuvaa kirjoitti:

        Laita please tänne linkki kuvaan jossa on kaikki KILPAILIJAT!
        Mä oon nähnyt yhteiskuvan vaan gladiaattoreista.

        No jospa kirjoittaisit Googleen vaikka gladiaattorit 2017


    • trimolonen

      jotkut lääkkeethän myös tuo lisää kiloja lisää

    • trimolonen

      siis, lisänä alko ja epäterveellinen ruoka ja liikkunnan puute

    • sillälailla100

      Muistan kun Jassu oli kihloissa hintin kanssa (mikähän älynväläys sekin oli) ei sitä avioliittoa kauan kestänyt. Mutta ihme valintoja on tehnyt, oli Lyly Rajalankin kanssa =vanha ukonkäppyrä. Olisiko joku "isä" ongelma Who Knows?

    • sillälailla100

      Siis piti kirjoittaa oli avioliitossa hintin kanssa:)

    Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3970
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3782
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      605
      3758
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      15
      2419
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      72
      2342
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      328
      1995
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1980
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1819
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1509
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1382
    Aihe