Miehen 21 v poika on ikäisekseen lapsellinen

äitipuolikummissaan

Töitä ei tehdä, kouluja ei käydä, muutakun maleksitaan kaupungilla ja pyydetään rahaa ja atuoa lainaksi. Mitään ei tehdä kotona eikä kiitetä äitipuolta ruuasta eikä hänen pyykkinsä pesemeisestä saatikka mistään muustakaan.
Popcorneja, sipsejä ja eloukvia katellaan päivät pitkät, laiskotellaan ja odotetaan valmista. Huudetaan et tuo eukko kahvia.. mutta äitipuolta ei auteta missään. Olemme miehen kanssa puhutelleet häntä, mutta se ja sama, ei auta. Kummallisinen nuori, kun eusko vanhempiaan eikä ymmärrä mitä on elää isänsä ja äitipuolensa siivellä. Minä teen kaikkeni mutta poika vaan laiskottelee. Munkin lapset ovat reippaampia vaikka ovat nuorempia. Koskaan ei tvi kahta kertaa käskeä, kun lukevat tehätävänsä seinältä. Liekö miehen vaava osaa edes lukea.

11

821

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mekkk

      Ainoa asia millä oppii on että jos ei tapahdu mitään niin kerrotte että hankippa oma asunto että täällä palvelu loppuu ja se siitä. Lopeta pyykkääminen ja ruuan laitto ja jos tulee sanomista niin sanot että aikuisen on tehtävä itse nämä asiat niin helpottaa. Rahaa ei kannta anttaa vann kertoa että menppä töihin niin voi tulla ryhtiä tai ei. Jos muutosta ei tule vaikka 3 kk niin heittäkää täysi-ikäinen luuseri pihalle niin se autta tai sitten ei ja voi olla ikuinen sosiaalipummi.

      • miehenkurjakakara

        Niin, minä äitipuolena olen yrittänyt kasvattaa miehen lapsesta normaalin, mutta ei oel kasvanut toiveeni mukaisesti. Äitinsä lelli ja hemmotteli pilalle poijan jotenäidin vika, ja nyt sysää mun vastuulle kakaransa. Mun lapset ovat ahkeria ja menestyviä ja reippaita ja ahkeria ja ihania lapsia, esimerkillisiä, mutta miehen laiska ja ruma poika senkun pilaa elämämme. Oma on hänen asia jos ei ota multa neuvoja vastaan eikä tottele. Miehelle sanoin et heittää pentunsa pihalle mutta ei hän voi. Minä voisin jos mie antaisi luvan, en siedä laiskoja velttoja kakaroita talossani, olen sivistynyt ja ihana äitipuoli, mussa ei ole mitään vikaa, päinvastoin hoidan kaikki hienosti, mutta miehen kakara pilaa kaiken.


    • harvoinnähty

      Onko munkilla lapsia?

      • TotuusTämäkin

        On jos herkullinen donitsi sattuu tulemaan lähelle.


    • Äitipuolenerikoisettaas

      Voihan toi olla totta kun ikävä kyllä tällaisiakin täysikäisiä lapsia on. Tosin et silloin äitipuolena ole onnistunut kovinkaan hyvin kasvatuksessa ja lapsen tukemisessa. Jotain sinun kasvatuksessa on mennyt pahasti pieleen. Kun kerta teillä asuu niin varmaan tuo sinun eriarvoinen kohtelu on vaikuttanut asiaan tosi paljon. Masennustahan se voi olla enkä yhtään ihmettelisi tekstisi takia vaikka sellainen olisikin. Johan tuollaisessa perheessä on lapsella huono olla ja kasvaa tasapainoiseksi aikuiseksi jatkuvan sättimisen kohteena ollessa.

      • vaniljaonelva

        Kyllä olen onnistunut mutta syy on pojassa, joka ei ymmärrä että kasvatan ja neuvon häntä. Vähät välittää kasvatuksestani ja säännöistäni. Teen kaikkeni mutta ongelmia onniin paljon että en åysty yksin niitä ratkomaan kun mies ja hänen hulttio ex vimo ei tee mitään, yksin raadan joka päivät. Pitisi varmaan viedä tutkimuksiin poika joka ei tajua mitään, vaikka kuinka opetan niin ei mene perille. Syy on lapsessa ei minussa,


    • Oppeliini1

      Miksi et anna pojalle tilaisuutta itse pestä omat vaatteensa? Viimeistään sitten kun puhtaat loppuvat hän tulee kysymään kuinka pyykkikonetta käytetään.

      Sinun myöskään ei tarvitse tarjota kaikkea pojalle hopeatarjottimella. Hänen halutessaan mitään, näytä missäpäin asuntoa kyseinen asia on ( kahvi, sipsit jne) ja salli hänen itse hakea ne.

      Lakkaa komentamasta. Vain kerran HUOM! Yhden kerran otat poikaa kevyesti olkapäästä kiinni ja SUORAAN SILMIIN KATSOEN LAUSUT ( siis et yritä sitä tai yritä tätä) vaan suoraan ja rehellisesti ILMOITAT että " sinun on osallistuttava kodin askareisiin. Saat valita mitä ne ovat, tärkeintä on että kannat kortesi kekoon".

      Ei muuta. Ei mitään selitystä. Et voi jankuttaa mitään mitä poika jo ei ole kuullut. Kohtele häntä kuin ketä tahaansa täysijärkistä aikuista.
      Sitten kun hän tekee, oli se kuinka vähäpätöistä hyväänsä, VARMISTA että hän saa siitä kiitoksen ja ystävällisen sanan, pari.
      Muista, ei Roomaakan päivässä rakennettu.

    • Neäitipuolet

      Jos poika teillä asuu niin peiliin on katsominen. Ei se auta exvaimoa syytellä. Tutkimuksiin et täysi-ikäistä saa ilman hänen suostumustaan. Minkälaista se sinun kasvatus neuvominen ja opettaminen on? Poika voi kokea sen joksikin aivan muuksi ja siksi ei sinua kuuntele eikä neuvoistasi välitä. Tekstistäsi kuultaa läpi omahyväisyys ja puolueellinen ajattelutapa omiesi ja miehen lasten välillä. Arvostelet myös pojan vanhempia ja otat itsellesi kaikkitietävän marttyyrin roolin. Jos toimit ja kohtelet nuorta samalla tavalla kuin kirjoitat ja sysäät syyt hänen kuultensa hänen äidilleen niin ei ole ihme ettei poika sinua halua totella eikä välitä siitä mitä sanot.

    • ketuttaa

      Äitipuolta on helppo syyllistää kun ei itte tartte elää hänen elämää. Lapsen vanhempi voi olla pilannu lapsen elämän lellimällä. Lelliviä vanhempia riittää. Jokainen voi itte kokeilla millaist on yritttää kasvattaa pilalle lellittyä lapsipuolta. Älä lannistu aloittaja! Sano pojalle että hän saa alkaa pestä itse pyykkinsä ja tehdä itse muutakin ja tarjoudut auttamaan ja neuvomaan. Opeta pyytämään nätisti ja kiittämään. Keitä joskus kahvi, jos pyytää nätisti. Jos haistattelee saatuaan kahvinsa, sano ettei tule enää toista kertaa jollei muuta tapojaan. Se voi aikanaan toimia. Mut voi kestää kauan. Mut älä lannistu! pilattuja lapsia on kasvatettu hyviksi.

    • paasaapaasaa

      On se hassua että lapsen äiti on hänet lellinyt ja itse samaan hengenvetoon kerrot miten paljon teet kaiken ilmaiseksi tuon lapsen eteen. Tai tuohan alkaa olla jo aikuinen "lapsi". Lopeta se tekeminen HETI. Olisi pitänyt lopettaa paasaaminen jo aikoja sitten. Lapsen isän soisi kannustaa lasta töihin tai kouluun ja sitä kautta omaan asuntoon ja elämään.

    • samaashittiätaas

      Tsiisus miten tyhmä tyyppi oot.

      Ei kukaan 21 vee nuori huutais äitipuolelleen, että tuo eukko kahvia!
      Nää on näitä sun tyhmiä valejuttujas taas.
      Koeta nyt tsempata ees himpun verran, yritä keksiä seuraavalla kerralla parempi stoori.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2092
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe