Salonki / femdom, malesub, FFFm (re-post)

Teemu_slave

Kirjoitin kymmenisen vuotta sitten oheisen novellin, jonka postasin kahdessa osassa ja jonka jälkimmäisessä osiossa oli tekstinkäsittelyllisiä virheitä. Tässä korjattu versio ja molemmat osat (Salonki 1 ja Salonki 2) yhteen nivottuna.

Mikäli kiinnostuneita löytyy, niin otan vastaan ehdotuksia jatkotapahtumiin liittyen. Minulle voi postata vaikka sähköpostilla:
sub_one_78 (at) yahoo (dot) com

-Teemu-

Astuin sisään upouuteen hiussalonkiin. Ripustin puolipitkän villakangastakkini naulakkoon ja astelin päättäväisesti kassatiskille. Salonki oli tyhjä, edes työntekijöitä ei näkynyt missään. Tiskillä oli pieni messinkinen soittokello. Kilautin kelloa jolloin takahuoneesta kuului naisääni:
- Hetkinen olka hyvä.
Pienen hetken kuluttua takahuoneen verhon välistä astui esiin kaunis aasialaisnainen. Hän oli lyhyehkö, n. 155 senttinen ja hoikka. 30 vuotias kaunotar oli todella tyylikkäästi meikattu, hiukset kauniisti aaltoilevat, ulottuen naisen olkapäille. Hän oli sonnustautunut valkoiseen polvipituiseen hameeseen, mustaan, tiukkaan satiinipaitapuseroon ja mustiin korkosaappaisiin.
- Hei, mitä teille?
Nainen kysyi ystävällisesti ja katsoi minua viehättävästi silmiin.
- Ööh… leikkaus ja hiusten pesu. Vastasin sydän pamppaillen. Nainen oli todella kaunis ja hän varmasti nyt huomasi minun olevan tätä mieltä.
- Selvä, seuraapas minua. Nainen sanoi määrätietoisesti ja oudon itsevarmasti.
Kävelin kaunottaren perässä salongin perälle jossa tämä ohjasi minut istumaan hiustenpesutuoliin.

Nainen kietoi ympärilleni silkkisen suojakaavun ja kiristi sen kauluksen melkoisen tiukalle kaulaani.
- Aika tiukalle… Esitin mielipiteeni.
- Kyllä. Se on hyvin. Nainen vastasi kauniilla murteella eikä löysentänyt kaulusta vaan kääntyi ympäri.
Takaisin käännyttyään hän oli vetänyt käsiinsä mustat kumisormikkaat ja ryhtyi kastelemaan hiuksiani lämpimällä vedellä. Hiuksiani kastelleessaan nainen roiskautti vettä vahingossa kasvoilleni.
- Anteeksi, vahinko oli. Kuului pahoittelu ja samassa tunsin kuinka kumisten sormikkaiden peittämät kädet siirtyivät kasvoilleni. Vahva kumin tuoksu valtasi hajuaistini naisen pyyhkiessä mustaan kumiin verhotuilla käsillään kasvojani kuivaksi.
- Mmm… mitä oikein… Mumisin hämmentyneenä.
- Minä kuivaan kasvot, ei mene kauan. Anteeksi. Kuului naisen pehmeä murteinen ääni jostain yläpuoleltani.
Jonkin ajan kuluttua kuminen hyväily päättyi ja avasin silmäni. Nainen katseli minua alaspäin ja tokaisi:
- Noin, nyt jatkamme.
Naisen kädet hyväilivät hiuksiani lämpimän veden soljuessa korvieni ylitse. Shamppoon huuhdeltuaan nainen kertoi lisäävänsä hoitoainetta hiuksiini. Mumisin jotain vastauksen tapaista.
Hetken aikaa nainen suihkutti hiuksiani jollain hyväntuoksuisella suihkeella.
- Nyt minä annan vaikuttaa hetken.
Nyökkäsin.
Muutaman minuutin kuluttua nainen palasi luokseni ja kysyi vointiani.
Ihmettelin kysymystä, mutta voipuneena vastasin voivani ihan hyvin. Oloni tosin tuntui melkoisen väsyneeltä.
- Ei väsytä vielä? Nainen kysyi seisten vieressäni asetellen jotain tarvikkeita viereeni sijoitetulle pöydälle.
- Mitä… miten niin vielä…? Ihmettelin ääneen ja känsin katseeni hitaasti naisen suuntaan.
- Ei tyhmiä kysymyksiä nyt. Nainen tokaisi ja jatkoi tavaroiden järjestelemistä.
Hän oli kietonut ympärilleen mustan kumisen esiliinan, joka oli vyötetty tiukasti hänen hoikan lantionsa kohdalta kaartuen kauniisti tämän poven kohdalla ja ulottuen melkein valkoisen hameen helman tasalle.. Satiinipaitansa hihat hän oli käärinyt hieman ylemmäksi, kumikäsineet yhä sormiaan verhoten.
- M… mi… mitä…? Yritin udella mutta sanat tulivat suustani hitaasti kuin humalaiselta.
- Ei kysele nyt. Nainen sanoi tiukemmin yhä tavaroita järjestellen.
Siirsin uneliaan katseeni tavaroiden suuntaan ja tuntui kuin salama olisi iskenyt vartaloni lävitse;
pöydällä oli hyvässä järjestyksessä 3 erikokoista mustaa tekopenistä, tuubi vaseliinia ja pieni räkki johon oli ripustettu lukoin yhdistettyjä nahkakahleita, ketjuin yhdistetyt nipistimet ja melkein tennispallon kokoisella kumipallolla varustettu suupallo.
- E…en… m… mitä… Yritin änkyttää, mutta uneliaisuus alkoi viedä minusta voiton.
- Nyt voit nukku. Kun heräät niin pääsemme aloittamaan. Nukku nyt, poika. Nainen kääntyi puoleeni ja painoi kumin verhoaman siron kätensä tiukasti suulleni. Yritin tempoilla, mutta raajani eivät enää toimineet. Vastalauseenikin jäivät olemattomaksi muminaksi naisen kämmenen alta. Toisen kätensä etusormen hän kohotti huuliensa eteen ja näytti minulle merkin olla vaiti. Alistuin osaani ja annoin periksi. Uni vei minusta vallan ja suljin silmäni vaipuen pimeyteen.

7

3049

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Teemu_slave

      Herääminen oli erikoinen. Yhtäkkiä pimeys vain loppui ja huomasin olevani valveilla, silmät auki. Istuin yhä kampaamon tuolissa, tai melkein makasin. Yritin liikkua mutta tuloksetta. Käteni oli kiinnitetty ranteista nahkaisilla kahleilla tuolin käsinojiin, myös reiteni olivat kiinnitetty käsinojiin samanlaisilla kahleilla. Lisäksi reiteni ja nilkkani olivat kytketty yhteen kahleet yhdistävillä metallirenkailla. Asentoni oli kuin levälleen sidotulla broilerilla. Nilkoistani kulki vielä ketjut kampaamotuolin alle, nämä pakottivat jalkani pysymään kokonaan levällään. Tämän suojattoman asennon lisäksi huomasin olevan täysin alasti. Avasin suuni huutaakseni apua, mutta huomasin nopeasti sen olleen virhe.
      Takaani ilmestyi kaksi mustaan tiukkaan kumiin puettua kättä jotka pakottivat suuhuni suuren metallirenkaan. Kakoen yritin työntää rengasta pois suustani mutta turhaan. Pienet kädet vetivät metallirenkaasta lähtevät nahkahihnat armotta tiukalle ja kytkivät ne soljella yhteen pääni takana. Rengas oli nyt lukittuna syvälle suuhuni ja hihnat pakottivat suupieleni epämukavaan virneeseen. Yritin riuhtoa vastaan, mutta turhaan. Nopeasti kädet tarttuivat toisiin hihnoihin ja yhdistivät ne tiukalle pääni päälle. Viimeiset hihnat lukittiin todella tiukalle leukani alle. Korisin avuttomasti käsien yhä toimiessa pääni takana. Ensimmäisenä kiinnitetyt hihnat vapautettiin mutta vain hetkeksi. Tunsin kuinka niitä kiristettiin yhä tiukemmalle ja yritin uikuttaa vastalauseitani.
      - Sinä älä nyt valita vaan ole hiljaa. Kuului naisen ääni takaani.
      Hihnat vedettiin nyt äärimmäisen tiukalle ja tunsin käsien lukitsevan soljen uudelleen.
      Tämän jälkeen nainen astui viereeni ja yritin luoda mahdollisimman anovan katseen tämän suuntaan.
      - Sinä ei nyt yhtään valita turhaan. Minä tekee mitä tekee, sinä vaan on hiljaa ja kiltti poika.
      Yritin mumista olevani kiltisti mutta se osoittautui virheeksi.
      - Sinä ei nyt tottele minua ollenkan! Sinua täyty opetta nyt.
      Nainen kääntyi jälleen ja poimi jotakin pöydältä.
      Tämän kääntyessä takaisin yritin uudestaan anoa tältä anteeksipyyntöä - tällä kertaa tosin vain katseellani.
      Nainen katseli minua tiukan näköisenä alaspäin ja sanoi:
      - Sinu täytyy ymmärtä että jos tuhma poika, saa rankaistus.
      Nainen vei kätensä nänneilleni ja alkoi hyväillä niitä taitavasti. Välillä nipukoitani hierottiin hellästi, välillä kutitettiin sormenpäillä. Ääntelin varovaisesti mielihyvästä. Nainen jatkoi hyväilyään kunnes nännini olivat hieman laajentuneet ja kovettuneet terhakoiksi. Nopeasti aasialainen kaunotar veti kumiessunsa rintataskusta ketjuilla yhdistetyt nipistimet ja kiinnitti ne nipukoihini. Äännähdin jolloin nainen komensi:
      - Minä käski että poika on nyt hiljaa. Sinä tottelee minua.
      Katsoin kurittajani kumin peittämiä käsiä niiden alkaessa kiristää nipistimiä pientä ruuvia pyörittämällä. Kumipintaiset nipistimet eivät tuntuneet liian kivuliailta mutta naisen kiristäessä ruuveja alkoi paine nipukoissani kasvaa ja ne kihelmöivät lähes sietämättömästi.
      Nainen tarttui nipistimet yhdistävään ketjuun ja veti ylöspäin. Tällä kertaa pakotin itseni pysymään hiljaa vaikka kipu nänneissäni yltyi.
      - Hyvä poika, nyt sinä oppia mitä minä sanoa.
      Kaunotar leikki ketjulla hetken, nosteli ja hieman ravisteli sitä katsoen samalla minun reaktioitani. Kivusta huolimatta en sulkenut silmiäni vaan annoin katseeni vaeltaa kuvankauniissa kurittajassani.
      Naisen satiinipaidan kaulukset olivat pystyssä korostaen tämän kaunista hentoa kaulaa, käärityt hihat paljastivat käsivarsien täydellisen, hoidetun ihon ennen käsien peittymistä tiukkoihin, mustiin kumisormikkaisiin. Naisen povi kohoili kumiesiliinan alla tämän kouluttaessa minua. Hän vaikutti selvästi kiihottuvan itsekin tästä. Tyylikäs aasialaiskaunotar katseli minua suoraan silmiin ja nykäisi ketjusta terävästi. Vaivoin sain pakotettua itseni pysymään hiljaa kyynelten kohotessa silmiini. Nainen hymyili minulle kauniisti ja päästi irti ketjusta.
      - Kiltti poika. Nyt hyvin tottelee mitä minä käske.
      Nainen vei kumiin puetut kätensä kasvoilleni ja silitti hellästi. Suuhuni kahlittu rengas esti minua nielemästä suuhuni erittyvää kuolaa joka nyt valui suupielistäni. Nainen pyyhkäisi etusormellaan suustani valuvaa nestettä ja sanoi:
      - Sinä varo ettei kastele minun salonki lattiaa.
      Nyökkäsin tottelevaisena ja nainen hymyili jälleen minun alkaessa kakoa yrittäessäni niellä suuhuni kertynyttä kuolaa.
      Samassa kuului ovikellon ääni. Nainen postui luotani ja asteli saappaiden korot kopisten salongin ovelle. Olin kuin näytteillä ovesta tulijalle, mutta en mahtanut asialle mitään, joten en voinut kuin punastua häpeästä.

    • Teemu_slave

      Nainen avasi oven ja suojaamatonta, levitettyä peräaukkoani sekä puolikovaa kaluani astui ihastelemaan uskomattomat yksilöt:
      ensimmäinen tulija oli lyhyeen, tiukkaan silkkimekkoon ja korkokenkiin sonnustautunut nuori aasialaisnainen. Parikymppisen neitokaisen perässä sisään astui saman ikäinen niinikään aasialainen nainen. Hän oli kuin suoraan tavaratalon meikkiosaston myyntiedustajistosta, mustat piikkikorolliset nahkanilkkurit tai -saappaat katosivat suorien, tiukasti istuvien housujen sisään. Mustat housut sopivat tyylikkäästi yhteen valkoisen kauluspaidan ja kaulaan solmitun pienen ruudullisen silkkihuivin kanssa. Kaikki kolme keskustelivat hetken ovella omalla kielellään minua arvioivasti vilkuillen. Hetken kokousta pidettyään naiset kävelivät luokseni.
      Minulle mitään sanomatta nuoremmat naiset alkoivat myös pujottaa käsiinsä mustia kumisormikkaita. Toisiaan auttaen he sonnustautuivat myös mustiin kumiessuihin ja astelivat viereeni. Silkkimekkoon pukeutunut tyttö esittäytyi:
      - Minä olen Candy.
      Tyylikkäästi puettu tyttö esittäytyi myös:
      -Minun nimeni on Janette. Tytöt vilkaisivat toisiaan ja Candy nyökkäsi Janetelle joka jatkoi:
      - Nyt kun me olemme esittäytyneet, kerron hieman siitä mistä on kyse. Olet sitä ehkä jo vähän miettinytkin. Janette hymyili suloisesti ja vilkaisi Candyä joka purskahti hihittämään...

      - Minh joka omistaa tämän salongin järjestää aina silloin tällöin kutsuja asiasta kiinnostuneille naisille. Me suoritamme suostuvaiselle mieshenkilölle erilaisia hyvin nöyryyttäviä toimenpiteitä ja kiinnostuneet naiset seuraavat näitä tapahtumia sopivaa korvausta vastaan. Nämä naiset ovat usein henkilöitä jotka ovat joutuneet aiemmin miespuolisen ahdistelun tai hyökkäyksen kohteeksi ja nämä istunnot ovat heille hyvin palkitsevia ja ehkä jopa terapeuttisia. Candy ja minä olemme mukana pelkästä mielenkiinnosta. Itse ainakin nautin näistä myös henkisellä tasolla, on nautinnollista saada itseäni fyysisesti vahvempi mies kiemurtelemaan käsissäni mielihyvästä, häpeästä ja avuttomuudesta... Näitä kaikkia samaan aikaan.
      Janette hymyili minulle ja silitti poskeani.
      - Mutta nyt aloitamme valmistelutoimet ennen naisten saapumista. Autatko tässä Candy?
      Siirsin katseeni toisen nuoren naisen suuntaan ja kauhukseni tajusin mitä hänellä oli kädessään.
      Tyttö ojensi Janetelle n.30 senttiä pitkän mustan tekokyrvän, jonka toinen pää toimi kädensijana ja toinen pää oli kuin mustan miehen kalu.
      Yritin mumista vastalauseitani, mutta suuni rankasti kahlittuna sain ulos ainoastaan hallitsematonta urahtelua ja kuolan pärskähtelyä.
      - Turha sinun on vastustella, me teemme mitä tahdomme. Voit vain antautua meille. Kaunis Janette sanoi.
      Candy siirtyi taakseni ja kietoi kaulaani hyvin leveän kaulapannan. Nahkainen kaulus oli yli 10 senttiä korkea ja teki pääni liikuttamisen mahdottomaksi. Candy veti pannan niin tiukalle että aloin jälleen korahdella hädissäni. Janette kietoi kätensä pääni taakse ja piti pantaa tiukalla Candyn alkaessa lukita pannan solkia. Operaatio kesti tovin jonka aikana pääni lepäsi Janetten sylissä. Tytön rinnat painautuivat kasvojani vasten ja tuntuivat terhakoina kumiesiliinan läpi. Nenääni sekoittui kiihoittava yhdistelmä kumin ja tytön huumaavan hajuveden tuoksua.
      Hetken tytöt työskentelivät kaulapannan parissa. Tänä aikana onnistuin sotkemaan Janetten esiliinan kuolallani. Tyttö katseli minua alaspäin ja sanoi:
      - Onneksesi käytän essua, jos olisit sotkenut paitani, saisit piiskaa. Mutta nyt takaisin itse asiaan. Valkoinen poika on nyt kiltisti ja imee mustaa kalua jonka aasialainen tyttö suuhun työntää. . .
      Janette kohotti oikeassa kädessään pitämänsä tekokyrvän kasvojeni eteen.
      Yritin vedota tyttöön anovalla katseella ja epämääräisellä muminalla.
      - Sinun kannattaisi nyt ymmärtää että suusi ei ole enää tarkoitettu valitusten esittämiseen, se on nyt minun käytössäni ja käytän sitä miten parhaaksi näen.
      Janette työnsi mustan patukan suulleni ja jatkoi:
      - Pidät kielesi poissa niin tämä sujuu helpommin. Sinun kannaltasi.
      Tyttö alkoi työntää patukkaa hitaasti sisään. Suuri rengas suussani teki tilanteeni täysin toivottomaksi. Yritin kielelläni estää vääjäämätöntä,mutta turhaan. Janetten oli helppo olla välittämättä estelyistäni ja vaivatta tyttö sai painettua mustaa tekokyrpää syvemmälle. Paksu terska mahtui juuri ja juuri kulkemaan renkaan läpi kohti nieluani. Korisin hallitsemattomasti suuni täyttyessä kumisesta patukasta. Kuola valui solkenaan suupielistäni ja roiskahteli pärskimiseni tahdissa ulos suustani.
      - Lopeta tuo sotkeminen. Janette käski kuolani lennähdellessä tämän hansikkaille ja kumiessulle asti.
      Yritin totella parhaani mukaan, mutta kakomista en kyennyt lopettamaan.
      Janette työnsi kyrvän lähes nieluuni asti kunnes alkoi vetämään sitä takaisinpäin.
      Tyttö liikutti patukkaa edestakaisin hitain, määrätietoisin liikkein minun pidätellessä korinaani. Kyyneleitteni läpi näin Candyn siirtyvän toiselle puolelleni ystävättärensä työskentelyä seuraamaan.

    • Teemu_slave

      Molemmat tytöt hymyilivät, välillä toisilleen, välillä minun avuttomalle uikutukselleni.
      Janette veteli kyrpää suussani parin minuutin ajan minkä jälkeen ojensi sen Candylle joka asetti sen pöydälle.
      Janette pursotti vaseliinia käsineelleen ja hieroi sen toisella kädellään peittämään koko hansikkaan.
      Kauhukseni saatoin todeta Janetten alkavan sovittaa etu- ja keskisormeaan täysin suojattomaan anukseeni. Tytön sormet liukuivat helposti sisääni ja tuntuivat itseasiassa jumalaisen hyviltä peräaukossani. Janette veteli sormiaan edestakaisin. Kevyesti mumisin tytön käden liikkeiden tahdissa. Hetken aikaa peräaukkoani totuteltuaan hän lisäsi joukkoon vielä kolmannen sormen. Nyt alkoi suolessani tuntua jo melko ahtaalta ja aloin äänellä hieman äänekkäämmin tytön käsittelyssä.
      - Pysyt edelleen hiljaa, kukaan ei ole antanut sinulle lupaa alkaa mumista. Janette sanoi rauhallisesti.
      Olin kuin sulaa vahaa tämän kaunottaren käsissä ja tahdoin miellyttää tätä kaikin keinoin. Yltyvästä pakottavasta nautinnosta huolimatta pakotin itseni pysymään vaiti.
      Janetten lisätessä neljännen sormen reikääni rankaisemaan olin jo hätää kärsimässä. Vaikka tytön käsi oli hentoinen ja sormet sirot, oli neljä sormea jo liikaa neitseelliselle peräaukolleni. Aloin vääntelehtiä ja mumista jälleen.
      - Pysy hiljaa ja paikallasi. Janette komensi. Armotta tyttö työnsi kättään syvemmälle. Sormien ollessa kokonaan sisälläni hän alkoi käännellä kättään puolelta toiselle. Urahtelin äänekkäästi suu auki pakotettuna ja vavisutin kampaamontuolia riuhtomisellani.
      Janette iski vapaalla kädellään terävästi pakaraani ja käski tiukasti:
      - Opettelet hillitsemään itseäsi. Tuollainen vikurointi loppuu välittömästi.
      Lopetin riuhtomisen mutta korinani muuttui korkeaksi uikutukseksi tytön käden liikkeiden tahdissa.
      - Tukitko sen suun. Janette pyysi Candyltä joka seisoi pääni vierellä.
      Keskityin nyt anomaan katseellani Candyä. Nuori aasiatar näytti lumoavalta seisoessaan vierelläni: Tyköistuvan vaaleanpunaisen silkkimekon ja mustan, tiukasti vyötetyn kumiesiliinan kontrasti oli hämmentävä. Kevyesti meikatut kasvot olivat kauniit ja hymy viekoitteleva. Candyn kahdelle palmikolle letitetyt hiukset lisäsivät pienikokoisen kaunottaren tyttömäisyyttä entisestään. Urahtelin äänekkäästi Janetten käden liikkeiden tahdissa jolloin Candyn kasvot vakavoituivat ja tyttö sanoi:
      - Olet tosi tuhma poika. Et edes yritä totella mitä sinulle käsketään.
      Candy astui aivan minuun kiinni, veti vasemalla kädellään pääni syliinsä ja toi oikean kätensä suuni eteen.
      - Kohta pysyt hiljaa.
      Candy katseli minua alaspäin ja alkoi työntää mustan kumin verhoamia sormiaan suuhuni.
      Tyttö tunki pienen kätensä väkisin suuhuni hillittömästä korinastani välittämättä. Vasen käsi piti pääni tiukasti terhakoita rintoja vasten. Suustani ei kuulunut enää kuin hyvin kevyttä muminaa tytön pienen nyrkin täyttäessä sen kokonaan.
      Janette lopetti anukseni raiskaamisen ja veti hitaasti kätensä pois suolestani. Alapäästäni kuului epämääräistä plörinää ilman karatessa väljäksi rassatusta anuksestani. Tytöt alkoivat hihittää ja suljin silmäni häpeästä. Voiko miestä enää pahemmin nöyryyttää...
      Silmäni avatessani huomasin Janetten pesevän suolessani tahrimia hansikkaitaan. Kaunotar puhdisti käsineensä huolellisesti kampaamotuotteilla, huuhteli ne hyvin ja siirtyi sitten tarvikepöydän ääreen pois näkökentästäni. Hetken lepohetken ajan koetin niellä suuhuni kertyvää kuolaani. Candyn nyrkki suussani tehtävä oli miltei mahdoton, mutta oikein keskittyen sain kuolan valumaan kakomatta suoraan nielustani alas.
      Candyn sylistä pälyillen näin kuinka Janette tarttui huolellisesti rasvaamaansa tekokyrpään ja vei sen jalkoväliini.Inisin korkealta mutta vaimeasti Janetten työntäessä paksun terskan nyt jo melko väljään anukseeni. Peräpäästäni kuului epämääräistä pörinää ilman karatessa väljäksi käsitellystä peräaukostani. Purkaukset tulivat Janetten työntöjen tahdissa ja tämä ilkkui Candylle:
      - Hyi yök tätä koiraa, ei osaa edes ilmojaan pidätellä naisten seurassa. Tosi elukka.
      - Rankaise sitä kunnolla. Elukoitten pitää oppia tottelemaan ja käyttäytymään hienojen naisten seurassa. Candy vastasi huvittuneella äänellä.
      Janette alkoi työstää anustani tekokyrvällä yhä nopeammin ja nopeammin. Vaseliini läiskyi liikkeen tahdissa ja tytöt hihittivät.
      Janette raiskasi aukkoani muutaman minuutin ajan minkä jälkeen veti kyrvän ulos ja kysyi Candyltä:
      - Pitäisikö pojan imeä tämä puhtaaksi kun kerran sotkikin?
      Kauhistunutta ilmettäni hymyillen arvioiva Candy armahti minut:
      - Luulen että tämä poika alkaa jo oppia elämään meidän komennossa. Jos minä pesen sen sauvan käsin.

    • Teemu_slave

      Candy veti kätensä varovasti ulos suustani ja kääntyi pesemään anukseni sotkemaa patukkaa.
      Janette puolestaan poimi pöydältä valtavan kartionmallisen mustan pötkylän.
      - Tämä anustappi meneen nyt suoleesi. Se pysyy paikoillaan vaikka paikkasi ovatkin jo melko mukavasti väljät. Ai mitenkö? No koska se on niin paksu...
      Candy purskahti hihittämään ystävättärensä sanoille. Janettekin hymyili siirtyessään jälleen jalkoväliini.
      Hitaasti tyttö alkoi työntää kumikartiota sisääni. Jo kartion puolivälissä tuntui ahtaammalta kuin silloin kun Janette oli käsitellyt suoltani kädellään. Inisin kuin pieni porsas Janetten painaessa määrätietoisesti tappia yhä syvemmälle. Hitaasti mutta varmasti tappi painui sisääni kunnes plopsahti tyveään myöten suoleeni. Inisemiseni vaimeni pikkuhiljaa, mutta vahinko oli jo tapahtunut:
      - Voi hyvänen aika sentään jos ei sana tehoa. Olen sanonut tuosta ininästä ja muminasta jo monta kertaa.
      Janette käännähti ympäri, veti nopeasti kumihanskat käsistään, riisui esiliinansa ja käveli korot kopisten selkäni taakse.
      Hetken kuluttua Janette palasi lyhyen raipan kanssa. Aasialaiskaunotar kääri kauluspaitansa hihat, suoristi pienen silkkihuivin kaulassaan ja asettui eteeni seisomaan kädet vihaisesti lanteillaan.
      - Tämä jatkuu nyt niin pitkään kunnes näytät kykeneväsi pitämään itsesi uikuttamatta.
      Minua ohjeistettuaan Janette viuhautti raipan lyhyellä terävällä ranneliikkeellä oikealle pakaralleni. Ulvahdin äänekkäästi ja tyttö antoi piiskan läsähtää uudestaan takalistolleni.
      Janette jatkoi kurittamistani ja koetin parhaani mukaan pitää mölyt mahassani. Kun kykenin pitämään itseni jo melko hyvin hiljaisena, lisäsi Janette vaikeusastetta kohdistamalla pari kevyempää sivallusta myös suojattomille palleilleni. Ulvahtelin jälleen äänekkäästi ja piiskaaminen jatkui.
      Janette seisoi elegantin näköisenä piikkikoroillaan, hoikat, suorien housujen pukemat jalat kevyessä haara-asennossa. Hyvin istuva kauluspaita ja ruudullinen silkkihuivi viimeistelivät kaunottaren tyylikkään ulkoasun. Janetten hyvin hoidetut tummanruskeat hiukset heilahtelivat iskujen tahdissa tämän piiskatessa tiukasti sidottua avutonta elukkaansa.
      Minuuttien kurituksen kuluttua kykenin pitämään itseni vaiti. Janette napautti vielä pari kertaa napakasti suoraan kiveksilleni. Vedet kohosivat silmiini, mutta sain vaivoin pidettyä itseni äänettömänä.
      Janette kohotti hieman leukaansa ja katseli minua ylväästi alaspäin itsetietoisesti hymyillen. Hän laski raipan kädestään pöydälle ja astui pääni viereen. Leuastani ja otsastani kiinni tarttuen hän kumartui ylleni. Hitaasti Janette valutti sylkeään suoraan avoimeksi pakotettuun suuhuni. Kiltisti nielin mitä suuhuni sain ja Janette kuiskasi korvaani:
      - Kiltti poika, rakastan sinua.

      Salongin omistajatar oli myös saapunut huoneeseen ja hän kutsui tytöt luokseen. Janette auttoi kumiessun pois Candyltä ja naiset aloittivat keskustelun omalla kielellään. Neuvonpitoa käytiin minuuttikaupalla kunnes kaikki kolme naista kävelivät luokseni.
      Candy siirtyi taakseni ja alkoi avata suutani rääkänneen renkaan hihnoja. Vanhempi nainen aukoi hihnat leukani alta ja pääni päältä. Janette veti renkaan varovasti suustani ja vei koko laitteen huuhtelualtaaseen pestäväksi. Suuni oli aivan jumissa. En saanut sitä suljettua kokonaan ja kuola jatkoi valumistaan pitkin suupieliäni. Yritin änkyttää jonkinlaista kiitosta naisille kun he vapauttivat suuni.
      - Sinä pysy vaan hilja. Ei puhu nyt mitään. Nainen käski seisten vieressäni. Osaani alistuneena tottelin ja tyydyin ihailemaan tämän houkuttelevasti kohoilevan poven pingoittamaa satiinipaidan etumusta. Yhtäkkiä jokin vedettiin pääni yli ja näkökenttäni peittyi hetkeksi kokonaan. Jotain nihkeän tuntuista vaatekappaletta sovitettiin pääni ympärille useiden käsien toimesta.

      Hetken kuluttua sain näkökykyni takaisin kun kappaleen silmänreijät osuivat kohdilleen. Asusteessa olivat reijät myös suun ja sierainten kohdalla. Materiaali tuntui olevan kumia. Katsellessani aukkojen läpi näin omistajattaren kumartuvan puoleeni ja tunsin kätensä kumin läpi kasvoillani. Nainen asetteli hupun istumaan oikealla kohdalla. Toiset kädet, ilmeisesti Candyn, tuntuivat niskassani. Samassa tunsin kuinka huppu kiristyi todella tiukalle pääni ympärille jonkun vetäessä niskan kohdalla kulkevan vetoketjun kiinni.

      Hädissäni yritin änkyttää jotakin, mutta omistajatar sovitti suuhuni aiemmin näkemääni suupalloa. Pallo oli kumia ja varmasti tennispalloa suurempi. Omistajatar pyysi Janetten avuksi, koska pallo ei mahtunut jo venytettyyn suuhuni. Janette tarttui leuastani ja otsastani kiinni ja venytti suutani yhä auemmaksi. Samalla omistajatar painoi palloa sisään ja Candy seisoi pääni takana vetäen pallosta lähtevistä hihnoista. Yhteisvoimin naiset saivat pakotettua pallon suuhuni. Pallo lukittui hampaideni taakse ja täytti suuni ääriään myöden...

      Jatkuu... (?)

      Jos kiinnostuneita löytyy, otan vastaan ehdotuksia jatkotapahtumiin liittyen. Voi postata vaikka epostilla:
      sub_one_78 (at) yahoo (dot) com

    • Renedupre88

      Hauskaa saada sinut taas kirjoittamaan. Pistän postia ja ideoita lähiaikoina

    • Hyvä kertomus. Pidän kyllä.

    • Olisi kiva saada tarinalle jatko

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2941
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      2065
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1845
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe