Uudistaako Kuntokeskus ykkönen laitteensa?

Treeni-Pete

Nyt kun kerran joutuvat vään syrjään nuomin muuttamaan, niin samalla olisi hyvä hetki roudata ne vanhat romut kaatopaikalle ja uudistaa laitteet, mutta oletteko kuulleet mitään huhuja olisiko tälläistä uudistamista tulossa? Suureneeko kuntosalin puoli reilusti samalla? Tien toisellapuolella todellinen jättiläissali uusilla laitteilla, jos kerran noille kulmille on ajeltava treenaamaan niin valinta varmaa Poweri jos ei ykkönen saa kasaan uutta konekantaa.

217

9195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Powerykkönen

      Jos vuokrat,palkat ja verot jää pystyyn niin tuskin uusia laitteitakaan tulee. Pölyrättiin kannattaisi kuitenkin investoida.

    • YkkösenKävijä

      Niin kauan kun treenaamaan ei pääse muuten kuin allekirjoittamalla toistaiseksi voimassa oleva sopimus joka pitää maksaa suoraveloituksella kuukausi etukäteen saa Powergym olla mun osalta rauhassa. Mitä laitteisiin tulee suurin osa ykkösen laitteista täysin toimivia ja niin lujatekoisia ettei hajoa ikinä. Varmaan uusiakin tulee mutta se on yrittäjien asia. Jollainhan heidän täytyy asiakkaita houkutella.

      • ex-ykkösläinen

        Osta powerille kortti aina vuodeksi kerrallaan, näin ei tarvitse mitään veloitussopimuksia tehdä. Muuten kyllä samaa mieltä kanssasi näiden kylmien salien laskutus ja nettisysteemeistä, ei kassatyttö 4-5 tunniksi olisi kovin suuri kuluerä, näin saisi korttinsa tiskiltä eikä netistä.
        Varmaan monet ykkösen laitteet ihan toimivia, ovat vaan niin pirun rumia ja ahdettu aivan liian lähelle toisiaan, tähän kun yhdistetään se että painot ja muutkin rojut ympäri salia sekaisin, niin ei tuo kovin viihtyisä paikka ole. Tämän takia itse tuolta lähdin kun paikkakunnalle tuli parempi vaihtoehto, ja tuskin tulen ykköselle palaamaan jos ei nyt oleellisesti tule uudistumaan laitteiden ja salin pinta-alan suhteen.


    • TaruP1

      Joo, ei mitään jäsenyyspakkoja. Aloitin Ykkösellä kymppikorteilla ja siirryin siitä kuukausikorttiin, 3 kk korttiin ja lopulta vuosikorttiin, mikä tietysti on pitkähkö sitoumus, mutta oma valinta. Eikä spinningistä ja ryhmäliikunnasta tarvitse maksaa enää erikseen.

    • Realistitreenaaja

      Toivottavasti tulee ainakin reilusti lisää tilaa salille, eikä leikata taas neliötä tekemällä naistensali erikseen. Ahtaus, epäjärjestys ja vanhat laitteet nykyisen ongelma, nyt olisi hyvä tilaisuus nuo korjata ja alkaa uudelleen kilpailemaan asiakkaista. Nyt menettävät kuitenkin entisen sijainnin tuoman edun, nyt kun asiakkaat joutuvat ajamaan samaan korpeen missä powerikin on, niin kilpailu onkin kovempaa. Jos asiakaat käy noita kahta vertailemassa, niin aika heikoilla on ykkösen sali jos laitteistoa ei uusita ja sali tehdä tilavammaksi.

    • Treeni-Reijo

      Kuulin infoa aika varmalta taholta, eli ykkönen tulee täysin yllättämään asiakkaat ja kilpailijat täysin uusitulla laitteistolla, vain huippumerkkejä tulossa eikä mitään sääliprecoreja. Vanhalta salilta ei todennäköisesti ensimmäistäkään laitetta vaan nuo lähtee romumetalliksi. Ykkösestä tulee taas Kouvolan ykkönen kuntosaleista.

    • Ykkönen1

      Kyllä vanhalla laitteella pystyy treenaamaan ihan siinä missä uudellakin. Ei liikeradat ja tekeminen ole muuttunut mihinkään. Ihan oman pään sisällä ja omassa tekemisessä on ajatukset jos vanhat laitteet ei tehoa. Lopputulos on kuitenkin itsestään kiinni, ei niistä laitteista.

      • Entinenasiakas1

        Kyse ei aina ole pelkästä yksittäisen laitteen liikeradasta, vaikka lihasta varmasti voikin kuormittaa myös vanhalla laitteella. Nykyään maksava asiakas odottaa salilta myös siistiä ja avaraa tilaa. Ja uusilla väljästi asetetuilla laitteilla tila on paljon siistimmän ja viihtyisemmän näköinen. Ja suuriin tiloihin mahtuu enemmän erilaisia laitteita, asiakas saa siis samalla rahalla monipuolisemmat mahdollisuudet treenata. En näe mitään järkeä maksaa ykköselle kuukausimaksuani uudessakaan paikassa jos kerran sekasalin neliöt on vain neljännes tien toisella puolella sijaitsevaan Poweriin nähden ja laitteet edelleen ne samat rojut. Naapurissa saa euroille paljon enemmän vastinetta.


    • 200katsojansudet

      Patjas vois keskittyä saamaan salista tuottavan ja lopettaa muiden arvodtelun. Asiakkaat perseestä ja forsselkin. Mitenitelläs menee?

      • jälleenihmettelen

        Keskitypä sinä URPO arvostelemaan omalla nimelläsi ja opettelisit näin alkuun yritystoimintaa ennenkuin päästät mölyt mahastasi.
        Olet kateellinen powergymin hälisijä jolle suosittelisin jotain lääkitystä sekä tutustumista alaan vielä pitkään ennenkuin floppi koittaa.
        se että suurin osa asikkaista on "ruottinpoikia" ei myöskään tee maineelle mitään hyvää.


    • åspdomvio

      Kouvolan sanomissa oli juttua ykkösen muutosta. http://www.kouvolansanomat.fi/Online/2017/08/04/Kuntokeskus Ykkönen muuttaa lokakuussa pois Savonkadulta uusiin tiloihin/2017222538730/4
      "— Meidän valttimme on tarjota asiakkaille jotakin sellaista, mitä muilla ei ole, sanoo puolestaan Marianne Patjas."

      Mitähän tämä on mitä muilla ei ole? Ikivanhat risat laitteet ja epäsiisteys?

      " Laitteita uusitaan jonkin verran sitä mukaa, kun asia tulee ajankohtaiseksi"

      Laitteita taidetaan uusia jos jostain ihmeellä löytyisi rahaa, luottoa tuskin saa kun olivat vuosi sitten protestilistalla verottajan hakemana maksamattomien verojen takia.

      Tuskin kiinnostaa enään noilla laitteilla treenaamainen kun sijaintietukin katoaa, itse vaihdan Aktiivin suuntaan jossa sopiva paketti hyvää salia ja palvelua.

    • jrajijpajs

      Ykkösellä on "normaalisalin" lisäksi myös pelkästään naisille tarkoitettu sali, jossa suuri osa laitteista on verrattain uusia ja hyväkuntoisia. Ryhmäliikuntavalikoima on Aktiivin verrattuna huomattavasti laajempi.

      • Merkkinimierkki

        Salinaudat vois pysyä naisten puolella


      • Miestennäkökanta

        Miksi muuten salikortti tuolla samanhintainen miehille ja naisille? Naisilla kuitenkin kaksi salia käytössä, ja ilmeisesti siellä naisten salilla sitten paremmat laitteetkin? Sekasalin laitteet taas melkein pelkkää vanhaa paskaa. Jumpatkin taitaa olla enimmäkseen naisten juttu. Ei ihme että miehet tuolta yläkerrasta kadonneet, niin ja vähänkin kovempaa treenaavat naisekin, vain rumat ja vanhat akat jääneet salin asiakkaaksi. Mikseivät saman tien tee tuosta kokonaan naistenpaikkaa jos kerran miesasiakkaita ei ei arvosteta pätkääkään?


    • Tumpelo..87

      Jakavatko naiset ykkösellä pillua vai kakkosta??=)

    • Kirppislöytöjä

      Mitenkäs siirtykö se ykköskirppiskin uuteen paikkaan? Antaa niin mukavan laadukkaan ensivaikutelman kun salin aulassa myynnissä pittutytön pikkareita ja vähän vanhemman lyylin vanhoja tissiliivejä.

    • Entinenasiakas1

      Ykkönen aika klassinen esimerkki miten rähmitään hyvä bisnes. Vuosia tuo oli oikeasti Kouvolan ykkönen kuntosalin suhteen, salilla hyvä henki ja väkeä riitti. Ja omistajat luulivat että tämä on ikuinen olotila, eikä heidän tarvitse tehdä mitään kehitystä, eikä välittää muutenkaan salista. Sitten tulikin muutama ketju paikkakunnalle ja lopuksi vielä Kotkalaiset yrittäjät jotka ymmärsi millainen on nykyaikainen kuntosali, eli salilla uudet laitteet, avarat ja siistit tilat. Ja yllättäen ykkönen sitten tyhjenikin muille saleille, ihmiset äänestää aika nopeasti jaloillaan kun vanhan paikat ylimieliset omistajat laiminlyön salinsa uudistamisen. Toki jonkin verran väkeä jäi sijainnin takia, mutta nyt sitten menee tuokin etu. Ei ole kovin vaikea ennustaa että ykkösen sali tulee tyhjenemään nyt totaalisesti muuton myötä, ne joille sijainti on tärkeää menevät muille keskustan alueen saleille. Ne jotka ajaa tuonne uuden salin kulmille tulevat hyvin suurella todennäköisyydellä käymässä katsomassa myös Power gymin, eikä ole kovin vaikea valinta noiden välillä, toisella sekasalissa uudet monipuoliset laitteet siisteissä avarissa tiloissa, toinen taas työntää ne vanhat romunsa muutaman sadan neliön tiloihin. No naisille tietysti on vähän lisätilaa, mutta ei kovin häävejä ole vehkeet sielläkään puolella. Jumpat saattaa paikan pystyssä pitää, mutta uusi syrjäinen sijainti voi vähän noitakin asiakkaita vähentää.
      Vuosi sitten ykkönen tosiaan oli verottajan laittamana protestilistalla maksamattomien verojen takia, saa nähdä onko nimi taas kohta listoilla. Kohoavat vuokrakustannukset ja vähenevät asiakkaat aika huono yhtälö.

      • Treenaajaa

        Toisessa salissa joutuu jonottamaan laitteille että pääsee treenaamaan mutta toisessa laitteet vapaat. Kumman valitset?


      • Entinenasiakas1
        Treenaajaa kirjoitti:

        Toisessa salissa joutuu jonottamaan laitteille että pääsee treenaamaan mutta toisessa laitteet vapaat. Kumman valitset?

        Aika vähän olen joutunut Powerilla jonottamaan, tuolla sen verran reilusti laitteita että kaikille riittää kyllä vehkeitä. Vaikka paikalla olisi 30-40 henkeä niin väljää on. Itse tietysti välttelen niitä alkuillan paria ruuhkatuntia, näin pystyy varmasti oman ohjelmansa toteuttamaan.
        Ykkösellä oli kyllä aikanaan melkoista jonottamista, mutta tuo aika lienee historiaa?


      • helpostisisälle
        Entinenasiakas1 kirjoitti:

        Aika vähän olen joutunut Powerilla jonottamaan, tuolla sen verran reilusti laitteita että kaikille riittää kyllä vehkeitä. Vaikka paikalla olisi 30-40 henkeä niin väljää on. Itse tietysti välttelen niitä alkuillan paria ruuhkatuntia, näin pystyy varmasti oman ohjelmansa toteuttamaan.
        Ykkösellä oli kyllä aikanaan melkoista jonottamista, mutta tuo aika lienee historiaa?

        No jonottamista et varmaankaan itsekään toivoisi kokevan.
        Se että on liikaa jonoa, ei ole edes hyvä juttu. Liikaa ruuhkaa.
        Tiedän, kun olen näissä hommissa pyörittänyt pitkään.
        Sali voi olla hyvä ja suosittu ilman jonottamistakin.
        Powergymiä en suosittele, koska palvelu ei toimi ja laitteissa parantamisen varaa,

        Tiedätte minne suunnata, jos palvelua ja laadukasta laitteistoa tarvitsette.


      • Anonyymi
        Treenaajaa kirjoitti:

        Toisessa salissa joutuu jonottamaan laitteille että pääsee treenaamaan mutta toisessa laitteet vapaat. Kumman valitset?

        Valitsen sen missä ei ole Janne Patjasta ja somepäivityksiä.


      • Anonyymi
        helpostisisälle kirjoitti:

        No jonottamista et varmaankaan itsekään toivoisi kokevan.
        Se että on liikaa jonoa, ei ole edes hyvä juttu. Liikaa ruuhkaa.
        Tiedän, kun olen näissä hommissa pyörittänyt pitkään.
        Sali voi olla hyvä ja suosittu ilman jonottamistakin.
        Powergymiä en suosittele, koska palvelu ei toimi ja laitteissa parantamisen varaa,

        Tiedätte minne suunnata, jos palvelua ja laadukasta laitteistoa tarvitsette.

        Kyllä joo.

        Kaikki kaupungin kuntosalitkin on parempia kuin tämä paskakeskus vitonen.


    • Treeni-Pete

      Power Gym ilmoittanut Facebookissa laajentuvansa toisella salilla Kouvolaan, onko kellään tietoa mihin toinen sali tulee? Uudessa paikassa myös jumpat ja crossfitt, näitä yritetään uudelleen nyt myös Motonetin vieressä. Tämä voi olla lopullinen naula ykkösen arkkuun jos vaan pitävät hinnoittelun kohdallaan ja aloittavat jumpat kunnon listalla. Ei liene vaikea valinta mihin asiakkaat menee jos tarjolla on samalla rahalla kaksi nykyaikaista salia jumppineen.

    • nuolenjanuuskin

      fitness tyttöjen käyttämät laitteiden istuimet tuoksuvat ihanilla.
      tykkaan imeskellä tuoksuja niistä aina ennenkuin suljen salini oven...
      alapään hajun erottaa selvästi....
      nuorten tyttöjen ja aikuisten naisten alapäiden hajut vaihtelevat selkeesti..

      • myötähäpeäätodelakin

        Kirjoittaisit omalla nimelläsi nämä naisia halveksuvat viestisi.


    • kvlvittumaisinäijä

      "Antaa niin mukavan laadukkaan ensivaikutelman kun salin aulassa myynnissä pittutytön pikkareita ja vähän vanhemman lyylin vanhoja tissiliivejä."

      ai vähän vanhemman?
      tarkoitatko kuinka paljon vanhemman?
      vähän vanhemmat tarkoittaa yhdestä vuodesta hieman ylöspäin..... jne- ?
      tarkoitatko pikkutytöillä 1-10vuotiasta vai 10-30 vuotiasta?

    • Heikkivaan666

      "Miestennäkökanta
      6.8.2017 21:04
      Miksi muuten salikortti tuolla samanhintainen miehille ja naisille? Naisilla kuitenkin kaksi salia käytössä, ja ilmeisesti siellä naisten salilla sitten paremmat laitteetkin? Sekasalin laitteet taas melkein pelkkää vanhaa paskaa. Jumpatkin taitaa olla enimmäkseen naisten juttu. Ei ihme että miehet tuolta yläkerrasta kadonneet, niin ja vähänkin kovempaa treenaavat naisekin, vain rumat ja vanhat akat jääneet salin asiakkaaksi. Mikseivät saman tien tee tuosta kokonaan naistenpaikkaa jos kerran miesasiakkaita ei ei arvosteta pätkääkään?"



      Ei, kyllä se olet sinä jonka muija on ruma.
      Ja äitisikin on sitä haukkumaasi vanhaa paskaa.
      Sinun akastasi ei kaunista enää edes saa, ei nyt eikä tulevaisuudessa.
      Ei ihme että olet niin pöljäke että tunget nenäsi joka asiaan mikä ei sinulle
      edes kuulu.
      ei sinunlaista sikaa kukaan arvostakaan, nytkin kouvolalaiseen tyyliin pälätät
      piilonimellä koska olet pedofiili ja himoiset pikkulikkoja.
      kaikki muut ovat mielestäsi "rupsahtaneita".
      Saatan tietää sinut ja pidähän pienempää suuta..

    • Entinenasiakas1

      Janneko täällä nyt alkoi meuhkaamaan? Nouses nyt vaan sieltä koneen ääreltä ja mene sitä saliasi katsomaan. Onko paikat siistit ja kunnossa? Ihmisten kritiikkiä kannattaisi kuunnella, niin ja miettiä miksi se porukka katosi Power gymille. Mikä on teillä se kilpailuvaltti joka saa valitsemaan teidän salin se sijaan että menisi viereiseen monta kertaa suurempaan saliin treenaamaan uusilla laitteilla? Varsinkin kun sillä uudella salilla taitaa kohta olla toinenkin sali käytössä samalla rahalla.

    • hommatoimiikutenpitääkin

      Paikat on siistit, tosin sinä jätät ne epäsiistiksi, jos osuin oikeaan kuka SINÄ olet?
      Muutenkin voisitte lopettaa täällä kommentoimisen kun ei teillä suurimmallakaan osalla ole tietoa7taitoa firman pitämisestä!
      Pitäisitte mölyt mahassanne.
      Kuulehan... ne uudemmat laitteet EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ OLE yhtä hyviä. Voit toki mennä vipuvarsitaljalla tekemään mitä huvittaa, mutta erota hyvä ihminen laadukkaat laitteet/koneet, älä katso aina onko maalia sieltä täältä lähtenyt.
      Löydät ne vipuvarsitaljasi vaikka uimahallin salilta, niillä et kehity.

      Kirjoitaisit joskus omalla nimelläsi. naisia osaat kyllä arvostella, mitä minä en tekisi.

      • Entinenasiakas1

        Miten helvetissä minä voin jättää sinun salillasi kamat levälleen kun en siellä enää edes käy? Kuten ei käy kukaan kaveripiiristänikään, me kaikki siirryimme powerille treenaamaan väljiin tiloihin uusilla koneilla.


    • Dkkdkdksejfjzj

      Aktiivikuntoutuksella yksi neitimies syytteli viattomia painojen jättämisestä väärin. Ääni kuin mikki hiirellä.

    • Palloeipysynmatkassa

      Patjas kova arvostelemaan muita vaikka yrityksellä menee päi persettä. Ainii ei saa arvostella kuk ei oo ite yrittäjä. Ootko sä ollu koskaa pääsarjafutari?

      • Anonyymi

        Patjas on nykyään (kaiken muun hyvän lisäksi) alkanut päätoimiseksi persuilijaksi somessa. Käykääpä kaikki lukemassa mitä tämä kirjoittelee koronaviruksesta, Trumpista ja Lukashenkasta vaikka näin ihan alkuun.

        No, eipä tarvi ton salilla käydä, virheistä oppii. En suosittele kenellekään muullekaan. Ykköselle kun menee, saa flunssat paskaisista tangoista jo ilman koronaakin (kokemusta on). Patjaksen nykyinen päätoimi "suurena tiedemiehenä" on vähätellä koronavirusta.


    • rilliliisa

      kaikki salipojat voisi kasvaa muualtakin kuin lihaksista! Pienet kalut ja pätkiä muutenkin

    • Treeni-Pete

      Eivät ainakaan pahemmin mainosta uusia laitteita sosiaalisessa mediassa, sen sijaan laitetaan kuvia missä hyvästä laajasta tilasta pilkotaan taas ahtaita koppeja, esimerkiksi väkisin taas ängetään oma naisten sali vaikka nuokin neliöt yhdistämällä sekasaliin olisi saanut tuosta kunnon kokoisen. Uutta tulee ruohomatonpätkä ja painonnostolava, kuinkahan laaja asiakaskunta uo painonostajat lopulta on? Noille kuitenkin jo Kouvolan jäähalli ja kuusaan treenipaikat.

    • tärkeelaji

      missäs kuusaalla painonnostoa nykyään enää voi harrastaa?
      Jäähallin tilat myös usein liian varattuja.
      Voi olla hyväkin, että yksi lava lisää..

    • tumpelo..87

      me painonnostajat myös kovimpia saamaan pillua!!=)

    • ykkönenonkakkonen

      Ei tarvitse montaa kertaa miettiä kuka tässä on voittaja! Jokainen kuka on Powerilla käynyt tietää että sali on jo kansainvälisestikin aivan omaa luokkaansa niin sellainen sali tulee Kouvolaan ja vielä tolla hinnalla vaan kuluttajana ei voi olla kun tyytyväinen, saan rahalle varmasti vastinetta ja en kyllä keksi mitään moitittavaa toiminnassa ja saa aika suuria muutoksia tapahtua että salilta pois lähtisin.. Nyt varsinkin kun omistajalta kuulin että panostavat vielä ryhmäliikuntaan ja asiakaspalveluun. Onneksi on asiakkaalla mahdollisuus valita lukuisista saleista kouvolasta mikä itselle parhaiten sopii, mun valinta on Poweri. T.Entinen ykköseltä..

    • Powerille

      Kävin pitkästä aikaa ykkösellä treeneissä, surkeassa jamassa oli sali. laitteet huonommat kuin muistinkaan, ja niiden kunto mennyt vain surkeampaan suuntaan. Tekeeköhän siellä kukaan enää huoltohommia kun Jussi on tuolla työskentelyn lopettanut? Valtaosaa noista vehkeistä en enää uuteen paikkaan veisi, mutta ilmeisesti uusia ei ole tulossa?

      • Neitimies

        Vässykkä


    • SeppoK2

      Ykkösellä kuitenkin laitteita eri merkeistä, mikä on treenaajalle hyvä asia. Laatumerkkejä kuten David, Hammer strenght jne. Vanhoja toki mutta ei se tyhmä lihas sitä tiedä.
      Powerilla asiakkaat pakotetaan treenaamaan jollain budjetti Pregoreilla joista jo puolet nitisee, kolisee ja paikkuu liitoksistaan. Eivät kestä käyttöä pitkässä juoksussa.
      Toki Ykkösen olisi uuteen nousuun tarvinnut panostaa kaikki hankkiakseen uusia laitteita asiakkaiden houkuttamiseksi. Se painonnostolava ei riitä. Liian marginaalilaji tänäpäivänä.
      Toivottavasti ykkönen nousee feenix-linnun lailla jälleen Kouvolan ykköspaikaksi mutta helppoa se ei tule olemaan.

      • bujatsaka

        Taitaa ne Prekorit tosin olla ne kaikista kalleimmat vaihtoehdot markkinoilla jos olet yhtään asiaan perehtynyt ja onhan siellä Powerilla Eleikoa, Goljatia, Hoistia ja jotain muitakin merkkejä mitä en nyt muista. Työpaikan salille hankittiin crossari niin pyydettiin tarjouksia joista prekor oli kallein, maksoi joku 8500euroa mokoma laite.


    • Repe-realisti
      • kotiläksyjentekoon

        Hyvä Patjas! Oma pesä kuntoon ennen muiden arvostelua!


      • Entinenykkönen

        Eipä tuolla ykkösellä enää kyllä halua käydä kukaan, omistajia ei vois vähempää kiinnostaa laitteiden huollot saati siivous niin pitäisikö katsoa peiliin miksi asiakkaat on lähteny ja ei varmasti takaisin tule kun ovat tottuneet Poweriin.. Turha itkee kun kakka on jo housussa. Laitteet likaisia, päälliset revennyt osa laitteista vaarallisia, likaa ja paskaa jokapaikka täynnä ja asiasta on aika mono sanonut vaan ei kiinnostanut asialle mitään tehdä, sitä saa mitä tilaa.. Kannattaa käydä katsomassa kilpailijoiden tiloja niin saattaisi oma näkemys avartua ja jos olisite käyneet, tuskin olisitte enää muuttaneet mihinkään vaan pakannut pillit pussiin ja perustanu kirpputorin!


      • sekellepuhut
        Entinenykkönen kirjoitti:

        Eipä tuolla ykkösellä enää kyllä halua käydä kukaan, omistajia ei vois vähempää kiinnostaa laitteiden huollot saati siivous niin pitäisikö katsoa peiliin miksi asiakkaat on lähteny ja ei varmasti takaisin tule kun ovat tottuneet Poweriin.. Turha itkee kun kakka on jo housussa. Laitteet likaisia, päälliset revennyt osa laitteista vaarallisia, likaa ja paskaa jokapaikka täynnä ja asiasta on aika mono sanonut vaan ei kiinnostanut asialle mitään tehdä, sitä saa mitä tilaa.. Kannattaa käydä katsomassa kilpailijoiden tiloja niin saattaisi oma näkemys avartua ja jos olisite käyneet, tuskin olisitte enää muuttaneet mihinkään vaan pakannut pillit pussiin ja perustanu kirpputorin!

        osaako monot puhua? en tiennytkään.


    • Syystreenaaja

      Jännityksellä odottelen millainen paja on kasattu, sunnuntaina menen heti ysiltä katsomaan. Kortin ostan jos kehitystä on eteenpäin, mutta tähän ei kyllä riitä mikään lehtimainoksen painonnostolava, kyllä laitteisiinkin on oltava satsattu.

      • ykkönenonkakkonen

        Ei kannata pidätellä hengitystä uusia laitteita odotellessa, samat vanhat rojut sinne on roudattu.


      • IsoArska1
        ykkönenonkakkonen kirjoitti:

        Ei kannata pidätellä hengitystä uusia laitteita odotellessa, samat vanhat rojut sinne on roudattu.

        Jep. Veikkaus että ainoa muutos on se painonnostolava, jota ei kyllä käytä kuin paikan oma hieroja. Ei saunaa, joka oli hyvä. Samat laitteet valitettavasti. Ilmeisesti kun naisten sali pitänyt tehdä erikseen(jota en ymmärrä) pienentää sekasalin lähes saman kokoiseksi kuin vanhan.
        Toivottavasti olisi kuitenkin jotain yllätyksiä uusien laitteiden suhteen..


    • Syystreenaaja

      Äsken kun käytiin Prismassa niin taisin nähdä Technogymin rekan kääntyvän Lehtikaaren pihaan, toikohan tuo uudet koneet ykköselle? No sunnuntaiaamuna se nähdään millaisilla herkuilla kohta treenataan.

      • IsoArska1

        Yksi uusi Painonnosto-häkki ilmeisesti tulee.


    • LPRtrainer

      Ulkopaikkakuntalaisena vähän hämmästyttää lukea tätä ketjua, mitä ihmettä ykkösellä on oikein tapahtunut? Kävin tuolla vielä 2000 luvun alkuvuosina, silloin oli ehdottomasti kaupungin paras sali. Laitteet oli kaupungin parhaat ja Jussi piti ne kunnossa, porukan henki oli hyvä ja väkeä riitti. Nyt kun lukee näitä mielipiteitä niin kuulostaa kuin tuo sama sali olisi joku helvetin esikartano, miten tuossa noin on käynnyt? Onko Jussi tuolla vielä kuvioissa?

      • IsoArska1

        Ei ole Jussi valitettavasti enää mukana.


      • YkkösenTreenaaja

        Ykkönen on toiminut ihan samalla tavalla kuin ennenkin. Laitteet samat ja muutamia uusia tullut. Ainoa ero ettei laitteisiin ole tarvinnut jonottaa kun osa treenaajista siirtynyt powerille. Nuo ykkösen haukkujat on joitain mielenvikaisia trollaajia.


      • Linda789

        Eipä niissä laitteissa vikaa ollut, ainoastaan vähän turhan ahdasta vanhalla ykkösellä. Mielenkiinnolla odotan uutta, ja voi olla että siirryn powerilta jossa käy kaikkein ylimielisimmät treenaajat..


      • Entinenasiakas1

        Reilu 5 vuotta sitten Jussi näki että nyt on investoitava, niin tai sitten myytävä kun vielä jotain sai. Ja Jussi varmaan sai paikasta hyvät rahat, elettiinhän aikaa jolloin kilpailua ei Kouvolassa pahemmin ollut ja vanhoista laitteista huolimatta porukkaa kävi salilla hyvin. Ostajaksi valikoitui jo touhussa mukana ollut jumpanohjaaja puolisoineen. Uusia omistajia ei investoiminen tai salin kehittäminen juurikaan kiinnostanut, sitten alkoikin tulla kilpailijoita. Aktiivikuntoutus panosti saliin, tuli halpasali 24/7, semihalpasali Easyfit ja 1600 neliön normihintainen Power gym. Asiakkaat katosi salilta, jumpat vielä veti mutta vähentynyt taitaa olla nuokin asiakkaat. Viimeisempänä vuokraisäntä päätti irtisanoa vuokrasopimuksen ja ilmeisesti purkaa koko talon. Nyt vielä yrittävä uusissa tiloissa huonommalla sijainnilla, niin ja ilmeisesti vanhoilla laitteillaan, tämä voi olla aika huono yhtälö. Aika näyttää miten tulee käymään, vaikea kyllä suurta menestystä on ennustella. Ihan mielenkiinnosta menen kyllä huomenna paikan katsomaan, korttia tuskin kuitenkaan ostan.


      • Anonyymi
        IsoArska1 kirjoitti:

        Ei ole Jussi valitettavasti enää mukana.

        Halla-Aho vai?


    • Suski1980

      Pistäkää kommenttia että millainen meininki/laitteet, ketkä huomenna pääsette salin tsekkaamaan! Harmi ettei itse ole paikkakunnalla.

    • Hävetkäää

      On se saatana kun ei täälläkään kyetä kuin haukkumiseen ja toisten työn solvaamiseen. Perustakaa perkele itse saleja kun tunnutte tietävän miten niitä tehdään ja pyöritetään. Ei se kuule mitään herkkua ole aamuvarhaisella mennä yritystään pyörittämään ja tulla kotiin vasta iltamyöhäisellä, kuten ykkösen omistajat tekee. Täällä sitten vittuilee työttömät sossun elätit yrittäjille joka ottaa riskiä ja tekee kovaa duunia asiakkaidensa eteen.

      • Exykkönen

        Olisko kannattanut siivota vaikka tunti päivässä netissä roikkumisen sijaan ? Pyyhkikää muuton yhteydessä ainakin pölyt vanhoista laitteista.


      • Hävetkää1

        Näin se vaan menee täällä netissä, itse mitään aikaan saamattomat kateelliset luuserit ruikuttaa. Todelliset tekijät ottaa sitten itse riskiä ja toteuttaa visioitaan.


      • Pakarinen
        Exykkönen kirjoitti:

        Olisko kannattanut siivota vaikka tunti päivässä netissä roikkumisen sijaan ? Pyyhkikää muuton yhteydessä ainakin pölyt vanhoista laitteista.

        Pakko olla samaa mieltä. Välillä ei pää kääntynyt kun maksava asiakas tuli sisälle.
        On peiliin katsomisen paikka koska sali olisi voinut olla siistimpi. Laitteissa niinkään mitään vikaa ollu.


      • osaat.kaiken

        Kaikki on kateelisia konkurssikypsälle kuntosaliyritykselle. Niinpä Janne voi arvostella toisia.

        Kaikkien pitää polvillaan rukoilla kunnioitusta kaikki osaavalta Jannelta.


      • Treeni-Pete

        Tuskin ykkönen mikään konkurssikypsä kuitenkaan on, kyllä jumpat tuota aika pitkälle kannattelee. Mutta tuskin on mikään kultakaivoskaan omistajilleen. Yksi sali kyllä menee Kouvolassa nurin jossain vaiheessa, mutta ykkönen se ei ole.


    • entinenkäyttäjä

      "On se saatana kun ei täälläkään kyetä kuin haukkumiseen ja toisten työn solvaamiseen. Perustakaa perkele itse saleja kun tunnutte tietävän miten niitä tehdään ja pyöritetään. Ei se kuule mitään herkkua ole aamuvarhaisella mennä yritystään pyörittämään ja tulla kotiin vasta iltamyöhäisellä, kuten ykkösen omistajat tekee. Täällä sitten vittuilee työttömät sossun elätit yrittäjille joka ottaa riskiä ja tekee kovaa duunia asiakkaidensa eteen."

      Oikeassa olet!
      Kusipäitä kouvola/kuusaa palstalla on aina riittänyt.
      Naamatusten harva sanoo sanottavansa ja ne jotka sen tekee, niin
      voi tulla nenä kipeäksi.
      Lain puitteissa silti kukaan ei mielellään pistä ketään turpiin.
      Älä provosoidu niin asiat kunnossa.

    • IsoArska1

      Oli todella upea uusi ykkönen! Oli uusia juttuja ihan kivasti. Min mielestä parempi ku poweri. Positiivisesti yllätti!

    • pupujussi9

      Eipä tartte enää miettiä jatkanko Powerilla vai en... JATKAN! Kyllä oli lopun alkua koko touhu ja vaikka tulisi uudet laitteet ei se vaan pysty kilpailemaan nykyisten kilpailijoiden kanssa mitenkään..
      ps. Janne, voisit lopettaa täällä markkinoimisen ja mainostaisit vaikka radiossa niinkuin muutkin tekee.. aikamoista touhua :D

    • KuusaanTyttö

      Kävin spinningtunnilla, oli oikeastaan aika kauhea kokemus. Ilma oli jo sisään mennessä kostea ja tunkkainen, hetken polkemisen jälkeen alkoi jo heikottamaan. Tunnin jälkeen lattioilla lainehti hikilammikoita. Olikohan tuolla lainkaan ilmanvaihtoa? Muita jumppia en kokeillut, mutta äänet kyllä kuulin, ja kuuli kaikki muutkin salilla. Jumppasalin ja muiden tilojen välillä ei taida olla mitään äänieristystä? Koko salissa ja varsinkin aulassa hirveä meteli. Naisten salin puolella kurkistin sen verran että aika ahdistava tuokin, pitkä ja kapea pieni sali, enkä minä ainakaan nähnyt tuolla yhtään uutta laitetta.

      • Kouvolanpoika1

        Eikö oikeasti ollut uusia tecnogymin laitteita salilla?


      • KuusaanTyttö

        Annetaan sen verran positiivista palautetta että paikka oli valoisa ja kohtuullisen siisti, aulassakaan ei ollut kirpputoria pystyssä. Taidan kuitenkin käydä edelleen muualla jumppaamassa.


      • seksikkäinukko
        KuusaanTyttö kirjoitti:

        Annetaan sen verran positiivista palautetta että paikka oli valoisa ja kohtuullisen siisti, aulassakaan ei ollut kirpputoria pystyssä. Taidan kuitenkin käydä edelleen muualla jumppaamassa.

        hei kuusaan tyttö, vaikutat seksikkäältä kivalta tytöltä.
        voisitko jumppailla naamani päällä.
        50e?


    • Linda789

      Miksi viereinen vanhan sotkan tila oli tyhjä??? Se oli ollut loistava paikka saille

      • Linda789

        Siis olisi ollut loistava paikka salille =D


      • Repe-realisti

        Sotkan tilat varmaan tuplasti suuremmat? Ja näin ollen varmaan tuplasti suurimpi vuokra, tuplasti suurempi sähkölasku..... Olisihan se varmaan mukava rakennella vaikka kuinka suuri sali jos rahalla ja kuluilla ei mitään merkitystä, tämän salin omistajien kohdalla taitaa kuitenkin raha rajoittaa puuhastelua. Ja voi olla vaikea velaksikaan rakennella tilanteessa missä firmalla näkyy merkintöjä protestilistalla.


    • Treeni-Pete

      Ei näkynyt ensimmäistäkään uutta laitetta, oli kyllä melkoinen pettymys. Tilaakin olisi muka pitänyt olla enemmän, mutta nuo neliöt taidettiin tuhlata siihen painonnostolavaan ja vihreään mattoon jonka tarkoitusta en oikein oivaltanut. Vanhalla salilla oli sentään käsipainoalue tilava, nyt tuonkin tila taisi puolittua. Sama ahtaus myös kaikkien laitteiden ympärillä, koneiden välissä en mahtunut liikkumaan, osittain nuo tilat tuntui vähän vaarallisiltakin tuon ahtauden takia. Kehutaan nyt sen verran että olisi se painonostolava laadukkaan tuntuinen, en vaan oikein oivalla onko tuo kovin tarpeellinen maksullisella salilla, eikös ne painonnostajat kolistele enimmäkseen jäähallilla? Ja lavankin edessä oli sitten penkkipunnerruspenkit rivissä, ei oikein tunnu kovin turvalliselta noissa punnerrella jos joku vetelee takana tempauksia.

      • Kouvolanpoika1

        Onko totta ettei yhtään uutta laitetta tullut?


      • Treeni-Pete

        Ainoat havaitsemani uudistukset oli painonnostolava ja pätkä vihreää ruohomattoa. Ei yhtään uutta konetta, eikä mielestäni yhtään vanhaakaan oltu pois heitetty. Naistensalille en kurkannut, mutta vaikea kuvitella että sinne mitään uudistusta olisi tullut.


    • Heikkoesitys

      Kenenköhän älyväläys tuolla oli ettei jumppatilaan tarvita kattoon asti ulottuvia seiniä? Salilla oli aivan mieletön meteli jumppien ajan? Laitteiden ei ehkä tarvitse olla niitä uusimpia, mutta määrä pitäisi olla sellainen että salilla mahtuu liikkumaan, nyt tuo ei itseään kolhimatta onnistu mitenkään. Eikö niissä vehkeissä ole yhtään sellaista minkä olisi voinut kärrätä jäteaseman metallikeräykseen jotta salille olisi saanut vähän tilaa? Eikä se kumimattokaan niin kallista ole, ettei sitä olisi voinut sen verran lisää ostaa että olisi saanut koko lattian katettua, nyt ihmeellisiä aukkoja missä betoni näkyvillä. Joku tuossa ylempänä jo kommentoikin käsipainoaluetta, itsekin kiinnitin huomiota ettei tuossa paljon painojen kanssa liikkumaan mahdu, kuten ei monessa muussakaan kohtaa sali. Ilmanvaihto ei häävi ollut. Niistä kumimatoista olisi muuten voinut pestä edellisen paikan pölyt pois, laitteet pyyhkiä puhtaaksi ja korjata risat kohdat. Esimerkiksi kuntopyörin satulat oli rikki. Ei tuota paikkaa kaikkiaan voi luonnehtia nykyaikaiseksi kuntosaliksi, samaa tasoa kuin maksuton jäähallin paja.

      • Nm.pettynyt

        On se kumma että pitänyt tilat sekasalilla ahdistaa niin pieniksi että vertaus entiseen jopa huonompi! Huomaa että mihin eforttia pistetty, mutta sekin huonosti. Jumppien aikana salilla treenaaminen sietämätöntä äänen takia. Muuttaisivat suoraan vaan kokonaan naisten saliksi. Perus puntti-hemmolle paikka ei tarjoa mitään.


    • YkköseenPettynyt

      Ei nyt oikein toiminut tuon salin laitteiden asettelu, kuten moni on jo täällä todennut. Hyvin epämiellyttävää liikkua kun vehkeet on sullottu noin ahtaasti. Ja olisikohan kannattanut tehdä sali valmiiksi ennen avajaisia? En anna oikein laadukasta ensivaikutelmaa kun paikat likaiset, sekaiset ja keskeneräiset. Niin tai toivottavasti ovat keskeneräiset, eikä tuo siis ole omistajan mielestä valmiista ja laadukkaasta tekemisestä.
      Omistajille tekisi hyvää käydä tutustumisretkillä muilla saleilla, jos ei itsellä ole kerran mitään käsitystä miltä salit näyttää nykyisin. Tuollaisia saleja mikä nyt on tehty näkyi joskus 90-luvun alkupuolella, niin ja siltä kaudeltahan noiden laitteetkin pääasiassa on. Lähikaupungeista löytyy hyviä saleja mitä voi käydä katsastamassa jos ei kehtaa mennä paikkakunnan kilpailijoiden saleihin tutustumaan.

    • pieleenmennytelämä

      "En anna oikein laadukasta ensivaikutelmaa kun paikat likaiset, sekaiset ja keskeneräiset."

      kävisit välillä suihkussa.

      • YkköseenPettynyt

        Nyt Janne netti kiinni ja salia siivoamaan. Likaiset koneet ja lattiat asiakkaiden aliarvioimista.


      • Sorryvaan

        mut ei ehdi siivota kun pitää Blogata. Sitäpaitsi, niin makaa kuin petaa.


      • ykkönenonykkönen1

        Eikös Poweria pyöritä joku "bodaripariskunta"? Tarvitsee salin pyöritykseen muutakin osata kun treenata :D siinä pitäis osata vähän laskea ja olla business älyä? kuvista päätellen hirveän kokoinen paikka joka täytetty uusilla laitteilla niin ovatkohan bodarit laskeneet että onko se edes kannattattavaa.. tuskin.. Pitäisi käydä satoja asiakkaita joka kk että saisi vuokrat ym kulut maksettua.. Varmasti kyseinen "bodaripariskunta" asuu jossain yksiössä vuokralla voikkaalla, että saa salin maksut maksettua ja taas ykkösen omistajat taitavat nostella pikkasen parempaa palkkaa kun perus tallaajat niin eiköhän se ykkönen tule vaan pystyssä pysymään, mutta katsotaan miten käy kilpilijoiden.. harvoin olen hirveen älykästä lihaskimppua tavannut..


      • Poweronykkönen

        Eipä ole ainoa sali Kouvolassa ”bodaripariskunnalla”!! On isoa salia Kotkassa ja Haminassa. Myös muuta bisnestä myös. Löytyy Mckonetta jne. Eivät nappuloilla pelaile.


      • Täytyyihmetell
        ykkönenonykkönen1 kirjoitti:

        Eikös Poweria pyöritä joku "bodaripariskunta"? Tarvitsee salin pyöritykseen muutakin osata kun treenata :D siinä pitäis osata vähän laskea ja olla business älyä? kuvista päätellen hirveän kokoinen paikka joka täytetty uusilla laitteilla niin ovatkohan bodarit laskeneet että onko se edes kannattattavaa.. tuskin.. Pitäisi käydä satoja asiakkaita joka kk että saisi vuokrat ym kulut maksettua.. Varmasti kyseinen "bodaripariskunta" asuu jossain yksiössä vuokralla voikkaalla, että saa salin maksut maksettua ja taas ykkösen omistajat taitavat nostella pikkasen parempaa palkkaa kun perus tallaajat niin eiköhän se ykkönen tule vaan pystyssä pysymään, mutta katsotaan miten käy kilpilijoiden.. harvoin olen hirveen älykästä lihaskimppua tavannut..

        Ykkösen omistajat nostaa isoa palkkaa? Miksei ennemmin investoisi vähän laitteisiikin?


      • ykkönenonykkönen
        Täytyyihmetell kirjoitti:

        Ykkösen omistajat nostaa isoa palkkaa? Miksei ennemmin investoisi vähän laitteisiikin?

        Katso jotkuu osaa businesta, toiset törsää kaikki rahansa laitteisiin.. :D Kannattaa ite olla hetki yrittäjänä niin oppisit miettimään asioita myös busineksen kannalta.. Ykkönen ei kaadu vaikka sitä yritettäisi..


      • Jennifery

        Kyllä tosiasia on se että Power gym on yksi Suomen parhaimpia ja nykyaikaisimpia saleja. Uusi ykkönen oli tosi pettymys. Jopa vanhakin oli viihtyisämpi..


      • Powerionykkönen
        ykkönenonykkönen kirjoitti:

        Katso jotkuu osaa businesta, toiset törsää kaikki rahansa laitteisiin.. :D Kannattaa ite olla hetki yrittäjänä niin oppisit miettimään asioita myös busineksen kannalta.. Ykkönen ei kaadu vaikka sitä yritettäisi..

        Palvelualan yrittäjän täytyy kunnioittaa ja arvostaa asiakkaita menestyäkseen. Kyllä minä panostaisin firmaani ja ostaisin asiakkailleni uusia laitteita tai edes peittäisin betonit lattiasta! Tai edes asiakaspalvelusalilta saisi sitä asiakaspalvelua! Tekisin kaikkeni että asiakkaat viihtyisivät vaikka sitten vaihtaisin auton halvempaan jne. Mutta nämä ovat valintoja ja toiset ovat vähän enemmän yrittäjiä kuin toiset.


      • ykkönenonykkönen
        Jennifery kirjoitti:

        Kyllä tosiasia on se että Power gym on yksi Suomen parhaimpia ja nykyaikaisimpia saleja. Uusi ykkönen oli tosi pettymys. Jopa vanhakin oli viihtyisämpi..

        Niinhän sä luulet, tuskin olet edes käynyt uudistuneella Ykkösellä.. Kyllä ykkönen on Kouvolan ykköspaikka treenajalle!


      • Repe-realisti
        ykkönenonykkönen1 kirjoitti:

        Eikös Poweria pyöritä joku "bodaripariskunta"? Tarvitsee salin pyöritykseen muutakin osata kun treenata :D siinä pitäis osata vähän laskea ja olla business älyä? kuvista päätellen hirveän kokoinen paikka joka täytetty uusilla laitteilla niin ovatkohan bodarit laskeneet että onko se edes kannattattavaa.. tuskin.. Pitäisi käydä satoja asiakkaita joka kk että saisi vuokrat ym kulut maksettua.. Varmasti kyseinen "bodaripariskunta" asuu jossain yksiössä vuokralla voikkaalla, että saa salin maksut maksettua ja taas ykkösen omistajat taitavat nostella pikkasen parempaa palkkaa kun perus tallaajat niin eiköhän se ykkönen tule vaan pystyssä pysymään, mutta katsotaan miten käy kilpilijoiden.. harvoin olen hirveen älykästä lihaskimppua tavannut..

        Tsekkasin ihan mielenkiinnosta uudelleen protestilista, Poweria en tuolta löytänyt mutta ykkösen löysin. Harvemmin tuolla listalla olevista firmoista kovin suuria palkkoja nostellaan, mutta voi toki olla väärässäkin. Totta on että muutama vuosi sitten liikkui huhuja ykkösen omistajan kovista tuloista, näin jälkiviisaana joku voisi todeta että olisi silloin ehkä kannattanut vähän investoida saliin, näin ei olisi välttämättä näitä uusia saleja tänne uskallettu rakennella.


    • Vanhoilla

      rojuilla kurvailevat, ei käy kateeks. Muistaisivat vaan maksaa veronsa niin kuin muutkin kansalaiset.

    • Hohojohooooi

      Nyt se janne haukkuu bodareita. Niiku edellä mainittiin powerin omistaja muuallakin kun kuntosalibisneksissä.

    • Erittäinpettynyt

      Jos luette tätä foorumia ykkösen omistajat niin täällä on tullut hyvin selväksi mitä asiakkaat haluavat!
      Menetätte loputkin asiakkaat jos ette tee mitään salinne eteen. Eivät ne jumpat pitkälle kanna jos se on ainoa oljenkorsi liikevaihdossa, jos kilpailijatkin alkavat palvelua tarjoamaan.
      Laittakaa toinen vaihde silmään ja alatte taistelemaan vastaan! Vaikka se tarkoittaisi jostain ylellisyydestä luopumista. Vaihtakaa vaikka ne statussymbolit halvempaan ja hankkikaa uusia laitteita ja heivatkaa ne rikkinäiset pois! Kuntosalin pitämisessä on aika tärkeää että on toimiva kuntosali.
      Muutoin suosittelen vaikka sitten sitä kirpputorin pitämistä, jos ei kuntosalin uudistaminen kiinnosta.

      • Entinenasiakas1

        Asiakaspalautteen vastaanotto ei ole koskaan ollut ykkösen vahvuus, ei suoran eikä välillisen. Kyllä noille vanhassakin paikassa monet puhui ongelmista, mutta ei vaan kiinnostanut. Siivoamista ja paikkojen kunnossapitoa tärkeämpää on ollut netissä roikkuminen. Eli tuskin näistäkään kommenteista välittävät pätkääkään.


    • Eihyvääpäivää2

      ”Haluamme tarjota asiakkaillemme isommat, toimivammat ja modernimmat tilat ja sekasalista tulee tilavampi”??!!?!
      Mitä **ttua! Ahtaampi jopa kuin vanha!!!! Ja mikä osa oli sitä modernia?!? Sähkövalot?
      Missä uudet laitteet? Ne hemmetin 70-90 luvun vanhat ja hien ruostuttamat pölyn pinttymät laitteet lyöty vaarallisen ahtaasti salille. Huh huh.. vai modernit.

      • PtAri

        Kannattaisi ottaa mallia salin perustamisesta ja pyörittämisestä nuorelta mieheltä nimeltään Jooel Vatanen. Investoi koko ajan saliin ja pitää asiakkaat tyytyväisenä.


    • kyykkymavepenkki

      Kun kuulin Ykkösen muutosta, niin ensimmäisenä ajatuksena oli, että vihdoinkin salin tulevaisuutta ja kehittämistä on alettu miettiä. Powerin ilmestyttyä kaupunkiin katosi Ykköseltä suurin osa salitreenaajista, johon ei tunnuttu reagoivan mitenkään. Toisaalta tilaa tuli enemmän ja jonottaminen poistui - yksilön kannalta hyvä asia, bisneksen kannalta huono. Jumpat tuntuivat edelleen kerryttävän jonoa käytävälle, mutta tämäkin porukka tuntui hiljalleen katoavan. Jotain olisi siis tehtävä. No, kaivattu muutos tuli ilmeisesti pakon sanelemana tilojen lähtiessä alta.

      Toisaalta millä Ykkönen siinä tilanteessa olisi pystynyt kilpailemaan ilman kaluston ja tilojen täydellistä päivittämistä?

      Vain ja ainoastaan hinnalla. Ja erittäin alhaisella sellaisella.

      Pohjapiirros vaikutti hyvältä, neliöitä mainostettiin olevan enemmän ja kalustoa päivitetään tarpeen mukaan, hyvä.

      Nyt muutaman treenin jälkeen ensimmäisenä ajatuksena on pettymys. Tila vaikuttaa jopa entistä ahtaammalta, pukuhuone on ahdas, sauna puuttuu jne. Ja itse asiassa Savonkadun luonnonvalo oli aika mukava asia näin jälkikäteen...

      Ok, annetaan aikaa laittaa paikat kuntoon. Harmi bisneksen kannalta, että lanseeraus päätettiin suorittaa noin keskeneräisenä. Todennäköisesti tuo tutustuminen oli monelle ensimmäinen ja viimeinen kerta ko. salilla.

      Muutos aiheuttaa aina ajatuksia kuluttajissa ja monet jäljellä olevat vanhaan saliin tottuneet varmasti ajattelevat myös omaan valintaansa jatkossa. En ole kokenut tähän mennessä tarvetta käydä tsekkaamassa Poweria, mutta nykyisen kortin päättyessä sen teen.

    • blaabatiblaa

      blaa blaa blaa blaa

    • Tiedetään

      Ahvenaiset ja bodaripariskuntalapsiperheyrittäjät voitte laittaa jäitä hattuun porukalla, tiedetään että te tänne kirjottelette. Aikuiset ihmiset! Nyt! Siellä on varmaan nettisotureina kimblet ja muut "kaveriporukat".

    • kukassenmäärää

      ai että aikuiset ihmiset ei saisi tänne kirjoitella?

    • Kukkahattusetä

      kyykkymavepenkki puhuu asiaa. Kävin kanssa testaamassa uuden ykkösen. Saunana puuttuminen iso miinus ja tilat tiivistettynä hanurista. Kauhea mökä kun seiniä ei ole tehty ylös asti. Noh tulipa kolme treeniä samalla kertaa: eka vika ja ainoa uudella ykkösellä.

    • uikutiuikuti

      Kylläpä on itkupilliporukkaa "palsta" täynnä.
      velkavankeus läsnä ja kaiken pitäs olla niin priimaa.
      Löytyy varmasti myös hauva, lapsia ja iso tiilitalo isot perinnöt.
      puskista puhutaan kuten paskanetissä on tapana.
      ilmaisia salejakin kouvolasta löytyisi, niin ei tarvis maksaa.

      • Fitissä

        Mullakin oli odotukset korkealla uuden ykkösen suhteen. Olin jo suunnittelut että vaihdan takaisin powerilta nyt kun matkakin on sama. Juu en vaihda. Uusi ykkönen oli ahdas ja kolkko. Valaistus oli niin kirkas että kaikki laitteet näytti entistä kuluneemmilta ja rikkinäisiltä.


    • VilleAhvenainen

      Sain ilmoituksen, että täällä käydään kiivasta keskustelua meistä. Ajattelin etten ala kirjoittamaan tänne, mutta asia jäi vaivaamaan.

      Minusta on tärkeintä keskittyä omaan tekemiseen ja kehittää sitä mitä etsiä vikoja ja negatiivisuutta ympäriltä, ihmisten pitäisi sen negatiivisuuden sijaan käyttää aikaa johonkin positiiviseen ja kehittävään, eiköhän kaikille asiakkaita täällä riitä ilman että omistajat alkavat kirjoitella netissä saati mustamaalaamaan kilpailijoita, asiakkaat saa vapaasti päättää missä treenaavat ja me ainakin yritetään kehittää omasta toiminnasta jatkuvasti parempi jotta se palvelisi asiakaita entistä paremmin, näin varmasti yrittää ykkösenkin omistajat.

      Minä en näe kilpailua edes huonona asiana, päin vastoin! Ei autokaupatkaan turhaa tule vieri viereen, näin liikutetaan enemmän ihmisiä ja siitä hyötyy kaikki.

      Enempää en ala tänne runoilemaan :)

      Hauskaa syksyä kaikille!

      -Ville Ahvenainen/ Power Gym

      • VilleAhvenainenn

        Nyt kun jäit kiinni niin me muut voidaan vain seurata vierestä kuinka tämä jatkuva ykkösen negaaminen loppuukin :D Ohopsistarallaa!


      • Enoleville

        Perätön väite nimellä on kunnianloukkaus.


      • eiolesellaistaolmassa

        sukunimen perässä oli ylimääräinen N kirjain, eli ei mene läpi kunnianloukkauksena.


    • Edelleen1on1

      Minusta uudet tilat on hyvät, mutta laitteet voisi fiksummin sijoitella ja jopa vähän ehostaa vaikkapa maalilla. Suurin osa laitteista on kumminkin edelleen toimivia.

      • Maalillakasvuun

        Käykö paremmin lihakseen uudelleen maalatut laitteet?


    • muuthöpöttää

      Ahvenainen puhui asiaa.

    • ahven0

      V.A viikot läpeensä täällä paskaa ykkösestä ja nyt kun narahti niin koira älähti! Hah :'DDDD

    • Easyfit

      Hyvä kun on kaksi isoa salia, piikittäjille ja napittajille oma ja urheilijoille ja kuntoilijoille oma, Tuskinpa kaipaa toisiaan. Tässä iässä riittää Easyfit missä tarpeeksi vehkeitä seniorille.

    • jonkinikäinen

      niinpä niin "kyllä minä nyt myönnän olevani nöyrä ja vanha " blaa blaa blaa

    • kyykkymavepenkki

      Hinnoista;

      Nopealla vilkaisulla Power Gym taitaa olla ainakin pidemmissä korteissa jopa edullisempi kuin Ykkönen (vuosikortti 400 € vs. 470 €). Ykkösellä tietenkin hintaan sisältyy myös ryhmäliikunta ja spinning, mutta näin kuntosalin käyttäjänä noiden sisältyminen hintaan ei tuo mitään lisäarvoa.

      Tulisiko Ykkösen edes yrittää muokata hinnastoaan vastaamaan paremmin esim. pelkän puntin käyttäjien tarpeita?

      Ykkösen kk-kortti 54 € a Powerilla 39 € / 4vk.

      Joku tässä yhtälössä ei nyt kyllä kuluttajan silmin täsmää, jos tuotteessa on ilmeisesti kiistatta eroa?

    • mukavanrauhallista

      Se koira älähtää, johon... niin.
      Voi Ville ja "veljet"!

    • Murekepäivä

      Ajattelin muutaman sanan sanoa asiasta, kun tuntuu nämä Suomi24:n keskustelut olevan pääsääntöisesti negatiivisia kommentteja ja toisten haukkumisia täynnä. Ykkösellä tullut käytyä about 10 vuotta ja ihan tyytyväinen ollut. Uusia laitteita on tullut muutamia vuosien varrella ja vanhemmatkin laitteet ovat ajaneet asiansa toimivina. Kävin joskus nykyisellä Aktiivillakin kokeilemassa salia, mutta en saanut hyvää fiilistä niistä viimeistä huutoa olevista teknisistä laitteista. Samoin ihmettelin silloin, että Aktiivilta puuttui perusasiat kuten kunnon penkkipunnerruspaikat, jalkaprässit yms. Kuuleman mukaan Aktiivi on sittemmin panostanut myös tuohon puoleen. Mutta palataampa Ykköseen. Pari vuotta sitten huomasi kyllä Power Gymin tulemisen Kouvolaan, kun Ykkönen alkoi hiljentyä huomattavasti ja jotenkin tuntuu, että perälauta vuotaa edelleen. Tuohon salin vaihtamiseen on varmasti monia osatekijöitä kuten vaihtelun vuoksi, aggressiivinen hinnoittelu, uudet laitteet, parempi sijainti jne. Aloin jo itsekkin miettimään, jos kokeilisi Power Gymiä tms. vaihtelun vuoksi kunnes kuulin Ykkösen tulevasta muutosta ja ajattelin, että ei nyt vielä nuolaista. Uusi Ykkösen sijainti tuplasi oman ajomatkan salille, mutta eipä tuo Power Gymikään sen lähempänä olisi jatkossa. Odotukset uudesta Ykkösestä oli siis lopunperin aika isot.

      Nyt muutaman kerran uudella salilla käyneenä on jopa ikävä Savonkadun tiloja. Uudet tilat on vielä kokolailla keskeneräiset. En tiedä johtuuko tuosta nurmikaistaleesta tai painonnostopaikasta, mutta laitteet on sijoiteltu entistäkin ahtaammin. Käsipainopaikka on todella ahdas penkkeineen. Muutenkin tuntuu, että muutto tehtiin hitusen liian hätäiseen uusin tiloihin. Mainostavat kotisivuillaan, että vanhaa ykkösen tilaa saa edelleen vuokrata 100€/vrk hintaan lokakuun loppuun asti. Miksi ei olisi käytetty tuota kuukautta tehokkaasti hyväksi ja viimeistelty uusi sali teknisesti kuntoon avajaisia varten? Nyt pukuhuoneissa on edelleen pari viikkoa muutosta pari epämääräistä irtopenkkiä vaatteiden vaihtoon. Salien seinät on vitivalkoiset ja odottaa ilmeisesti jotain värejä tms. mutta nuokin olisi varmasti ollut helpompi maalata/teipata ennen laitteiden tuontia tiloihin. Nyt kun huonekorkeutta on tullut salitiloihin lisää, niin tiloissa kaikuu melkoisesti ja tilanne pahenee entisestään, kun jumppasalissa alkaa jumppa. Miksi jumppasalin seinät on jätetty ylälaidoista metrin vajaaksi, että meteli jumppien aikaan on melkoinen kuntosalin puolella? Ennen tuli se basson jytke vaan läpi seinästä, mutta nyt tulee aivan kaikki meteli läpi seinien ja katon välisestä raosta. Ymmärrän kyllä, että uusiin tiloihin siirtyminen on ollut varmasti rahallisesti iso ponnistus, että uusiin laitteisiin ei esim. ole ollut varaa panostaa, mutta sen minkä tekee, tekee kerralla kunnolla. Nykyiset laitteet olisi ollut hyvä käydä läpi ja korjata/uusia niissä olevat pikkuviat kuten revenneet kuntopyörien satulat ja laitteiden pehmusteiden päälliset, taljojen kahvojen yms. uusimiset ehjiin. Jos uusien tilojen keskeneräisyys/puutteellisuus saa tutun kävijän nyrpistämään nenäänsä, niin miten sitten täysin uusi kävijä tai toiselle salille siirtynyt, joka tulee testaamaan voisiko palata tutulle salille uudessa ympäristössä? Alalla vallitsee kova kilpailu on yksinkertaisesti pakko tehdä asiat hyvin ja kehittyä tai jää muiden jalkoihin.

      Jos jotain negatiivista, niin toki muutamia positiivisiakin seikkoja. Uudet pesutilat on siistit ja valaistus salin puolella riittävä. Ilmanvaihto on omasta mielestä kohentunut merkittävästi uudella salilla mikä on itselle ainakin todella tärkeä seikka. Vanhalla salilla ilma oli todella tunkkainen ja hiostava, jos oli enemmän porukkaa reenaamassa. Uudet tilat on puhtaat ja siistit. Vanhoissa tiloissa sai välillä ihmetellä miksei ilmastointiputkien päältä voinut edes kerran vuoteen siivota sitä 10cm paksuista pölykerrosta pois, joka vaikuttaa jo huoneilman laatuun. Henkilökunta on ollut ainakin allekirjoittanutta kohtaan hyvin asiallisia ja mukavia aina ja on edelleen uudessa paikassa. Uudesta Ykkösestä tulee vielä kelpo sali, kun saadaan perusasiat kuntoon ja keskeneräisyydet hoidettua maaliin!

      • Sunnuntaireenaaja

        Tottahan tuo on, moni laite edelleen repsottaa/keikkuu. Ylä taljaa tehdessää tuntuu että ois keinutuolissa, ajattelin että kyllä se penkki siihen lattiaa vielä pultataan mutta kohta menny jo kuukaus avajaisista ja edelleen kiikutaan.

        "Uudesta Ykkösestä tulee vielä kelpo sali, kun saadaan perusasiat kuntoon ja keskeneräisyydet hoidettua maaliin!"


    • viltsuvaan1

      En puhunutkaan paskaa salistasi, Janne.
      Totesin vain tosiasiat, kuten muutkin PowerGym tyytyväiset asiakkaat.

    • pisnesonpisnes

      kaikki te paskaa toisistanne puhutte kun tarpeeksi viinaa veressä, hahhah!

    • ViltsuAhven

      Löysin itelleni uuden harrastukseni nii siks on hiljast nyt ollu!

    • KilpailuKiristyy

      tarjouksia satelee ja hinnat putoavat

    • Ohjaajat

      Ykkönen on paras!Power laskuttaa 13 x 4vkoa/vuosi! Treenaajien rauhan tilalle tfw"hallussa" mölinää ja vapaa käyttö estyy toimintasalilta.Suuntana crossfit Kuusaa!Asiakkaat häippäs fshitiltä ,nyt yritetää powerilla:ei oo homma hallussa!

    • Mmiip

      Mikähän juttu se oli että powergym avaa toisen kuntosalin kouvolaan? Jos sillä tarkoitettiin tätä TFW vouhotusta niin on aika kusetettu olo..

    • No_onko

      tämä paskakeskus kakkonen uudistanut laitteensa ? Kannattaako mennä katsomaan ?

      • Anonyymi

        Ei todellakaan. Älä mene koskaan äläkä maksa senttiäkään kyseiselle paskapuljulle.


    • Ykköselle

      Nyt olisi ykkösellä paikka panostaa kuntosalitoimintaan ja saada powerilta treenaajat kattonsa alle.
      Poweri pilaa toimintansa ottamalla kaiken maailman crosfittaajat yleisen salin puolelle viemään tilaa. Tuolla karkottaa punttien treenaajat satavarmasti.
      Ykkösen jumppatilaan hyvät äänieristeet ja uusia laitteita niin menestys on taattu! Plussana ystävällinen asiakaspalvelu.

    • Ykkönenrulaa

      Ykkösellä riittää tilaa ja asiakkaita kuunnellaan. Ainakin omasta kokemuksesta!

    • Sellainense

      " Ei avausmaksuja eikä mitään turhia pakkositoumuksia!" PoweriGymin Bläkfridaymainostusta :D
      Mielenkiintoista, että yritys mainitsee näin _omasta_ toiminnastaan. Ei turhia pakkositoumuksia :D Ei taida olla lihapääomistajalla ihan kaikki muumit laaksossa!

      • EI-POWERGYMILLE

        Samaa katsoin.. Black friday ja mainostavat 1e/kk että ei pakko sitoumuksia, kuitenkin sitoutuu vähintään 2kk treeni jäsenyyden maksamaan 40eurolla. Puheet powergymin omistajasta mestari kusettajana pitää siis paikkansa. Onneksi kuulin tuosta kusetuksesta ennen kuin kerkesin mennä lankaan..


      • Oikeinnmnm

        Oikea päätös! Aina pääsee tien paremmalle puolelle treenaamaan


    • olioliolioli

      parhaat pikkujoulut!

    • Ihmettelen1111

      Mukavasti on Poweri hiljentynyt, onko keskustaan auennut joku uusi ja edullisempi sali kenties?

    • niinhäniinäkävi

      epäkunnossa lappuja. kieroja tankoja ja lukko ja puuttuu. kivasti hoitavat ykköstä nykyisin. siivoojatkin lomautettu.

    • eiarmoo

      Hetkessä eläminen ja treenaminen tuntui mulle hyvin pitkään sellaiselta hallitsemattomalta impulssien purkautumiselta. Meditoi unohtaen vuokranmaksu, tapa kissasi, mitä vaan tuollaista. Nykyään tämä tarkoittaa minulle sitä, että ongelmavyyhtien murehtimisen sijaan keskittyy aina kulloinkin käsillä olevaan ja raudan nostamista. Tee mitä pitää niin hyvin kuin voit. Silloin kun voit. Se, mitä pitää, on toki väittelylle altis (ja pitääkin olla). Kuitenkin hetkessä eläminen aina myös harkitsee tulevaisuutta. ykkönen!

    • Anonyymi

      Onko ykköselle tullu uusia laitteita?

      • Anonyymi

        EI OLE


    • Anonyymi

      Siivotaanko ykkösellä vieläkään ?

      • Anonyymi

        Tietysti? Ykköstä mainostetaan Suomen parhaana salina ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tietysti? Ykköstä mainostetaan Suomen parhaana salina ;)

        Uusia saleja tulee ja ykkönen sen kun sinnittelee. Ihmettelen kyllä että kaikille riittää tarpeeksi asiakkaita


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uusia saleja tulee ja ykkönen sen kun sinnittelee. Ihmettelen kyllä että kaikille riittää tarpeeksi asiakkaita

        Koronan toinen aalto pyyhkii Ykkösen lopullisesti kartalta.


      • Anonyymi

        Ei siivota.

        Ja omistaja Patjas naureskelee somessa koronavirukselle. Päätoiminen persuilija nykyään, siitä se uusi "ura" vasta nouseekin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koronan toinen aalto pyyhkii Ykkösen lopullisesti kartalta.

        Toivottavasti.

        Kauan eläköön Sanna Marin ja vihervasemmistolainen hallitus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei siivota.

        Ja omistaja Patjas naureskelee somessa koronavirukselle. Päätoiminen persuilija nykyään, siitä se uusi "ura" vasta nouseekin.

        Äänetön yhtiömies.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei siivota.

        Ja omistaja Patjas naureskelee somessa koronavirukselle. Päätoiminen persuilija nykyään, siitä se uusi "ura" vasta nouseekin.

        Aika edesvastuutonta touhua. Eikö siellä käy ikäihmisiäkin...tai ainakin joskus kai kävi. Mutta Patjaksen kommenttien perusteella ikäihmisethän joutaakin kuolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika edesvastuutonta touhua. Eikö siellä käy ikäihmisiäkin...tai ainakin joskus kai kävi. Mutta Patjaksen kommenttien perusteella ikäihmisethän joutaakin kuolla.

        Toivottavasti ihmiset ymmärtää etteivät äänestä väkäleukaa vaaleissa. Pelkkä naaman näkeminen ärsyttää, puhumattakaan kun avaa suunsa päästääkseen sieltä ulos mitä ihmeellisimpiä elämänviisauksia.

        Kaikkia se leipä elättää ja osaa tehdä vain siitä leivästä paskaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti ihmiset ymmärtää etteivät äänestä väkäleukaa vaaleissa. Pelkkä naaman näkeminen ärsyttää, puhumattakaan kun avaa suunsa päästääkseen sieltä ulos mitä ihmeellisimpiä elämänviisauksia.

        Kaikkia se leipä elättää ja osaa tehdä vain siitä leivästä paskaa.

        Näköjään ykkösen työtekijäkin naureskellen kehuskelee somessa miten yskii maskia käyttävien asiakkaiden päälle kaupassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Äänetön yhtiömies.

        Kovaa ääntä näyttää somessa pitävän.


    • Anonyymi

      Taitaa olla Kanerviston ostamia uusimmat ykkösen laitteet.

      • Anonyymi

        Vanhimmat taitaa olla Lasipalatsin salilta jonne ne hankittiin käytettynä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vanhimmat taitaa olla Lasipalatsin salilta jonne ne hankittiin käytettynä.

        Mitä sitä uusia ostamaan kun vanhatkin voi korjata. Ilmastointiteipillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä sitä uusia ostamaan kun vanhatkin voi korjata. Ilmastointiteipillä.

        Kuulin että ykkösen laitteet uusitaan vuoden vaihteessa. Poveri jo vapisee👍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulin että ykkösen laitteet uusitaan vuoden vaihteessa. Poveri jo vapisee👍

        Kuulit väärin,ne pyyhitään ei uusita


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulin että ykkösen laitteet uusitaan vuoden vaihteessa. Poveri jo vapisee👍

        Uusi kännykkä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uusi kännykkä?

        Uusi näyttö Jannen tietsikkaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä sitä uusia ostamaan kun vanhatkin voi korjata. Ilmastointiteipillä.

        Ilman muuta.

        Jeesus-teippi on loistava ja laitteetkin muuten priimaa -95 vuosimallia. Vähän rehottaa 25 vuotta vanhat siniset istuimet, painot vähän eripainoisia aina kulumisesta ja paskaiset tangot ovat Ykkösen ikioma priimatuote.

        Mitä niitä suotta pestä kun kunnon persu vetää ihan paskatangoillakin.


    • Anonyymi

      Sinnikästä väkeä ykkösen asiakkaissa. Useampi käynyt ostamassa tarjouskortteja mutta asiakaspalvelijaa ei paikalla. Varttunut 20 minuuttia ja käynyt kahtena päivänä. Ennen koitin ostaa palautusjuomia treenin jälkeen mutta oli lopetettava kun myyjää ei ole paikalla. Surkeaa touhua. Tuolla menolla bisnes loppuu.

      • Anonyymi

        Tiedän myös tapauksia että olisi tarkoitus maksaa kertamaksulla, mutta eipä ole näkynyt ketään koko treenin aikana ottamassa maksua vastaan.. palvelu kohdillaan 🤔


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedän myös tapauksia että olisi tarkoitus maksaa kertamaksulla, mutta eipä ole näkynyt ketään koko treenin aikana ottamassa maksua vastaan.. palvelu kohdillaan 🤔

        Hyvä että pääsee ilmaiseksi treenaamaan. Bisnes kärsii toki tuostakin.


    • Anonyymi

      Onkohan Ykkösellä desifiontiainetta saatavilla näin korona-aikaan?

      • Anonyymi

        Salipyyhkeitä. Mitä lie sitten ovatkin.


      • Anonyymi

        Tuskin. Janne Patjaksen mukaan mitään koronaa ei koskaan ole ollut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin. Janne Patjaksen mukaan mitään koronaa ei koskaan ole ollut.

        Mitenkähän tällä salilla torjutaan epidemian leviämistä??


    • Anonyymi

      Pääseekö tuonne Ykköselle treenaamaan muut kuin Perussuomalaisten kannattajat?

      • Anonyymi

        Pääsee vain jos on Yön Timo.


      • Anonyymi

        BMW pojut pääsee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        BMW pojut pääsee

        Totta, mutta lippis pitää olla päässä takaperin.


    • Anonyymi

      Uudet laitteet jo tulleet?

      • Anonyymi

        Tänään Janne näpytteli konettaan siihen malliin että varmaan tilaili uusia laitteita!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänään Janne näpytteli konettaan siihen malliin että varmaan tilaili uusia laitteita!!!

        Vaatiiko kuntosalin pitäminen paljonkin koneen näpyttelyä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänään Janne näpytteli konettaan siihen malliin että varmaan tilaili uusia laitteita!!!

        Huutonaurua!!! Nyt purskahti proteiinijuomat näppäimistölle :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaatiiko kuntosalin pitäminen paljonkin koneen näpyttelyä?

        Kyllä


    • Anonyymi

      Kestääkö Ykkönen Trumpin tappiota?

      • Anonyymi

        Ei kestänyt. Tästäkin vouhkaaminen loppui kuin seinää kun tulos selvisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kestänyt. Tästäkin vouhkaaminen loppui kuin seinää kun tulos selvisi.

        Noh seuraavaksi siirrytään taas väittämään ettei mitään koronaa ole olemassa...


      • Anonyymi

        Ei.

        Itku tuli jo kun feikkimedia kertoi Bidenin voittaneen :)
        Ei muutakuin itkupotkuraivarit Halliksen kanssa ja lisää fb-päivityksiä. Niillä se liiketoimintakin saadaan taas uuteen nousuun, HAH HAH xD


    • Anonyymi

      Mahtavat imut sain miesten pukkarissa. Kiitoksia.

      • Anonyymi

        Masalt vai jormalt


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Masalt vai jormalt

        Ekilt ja johtajalt.


    • Anonyymi

      Onko kukaan uskaltanut mennä ykköselle maskin kanssa?

      • Anonyymi

        Siel maskikielto


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siel maskikielto

        Miksi pitää maskia kun mitään Koronaa ei ole. Tai jos on niin sen voi selättää ottamalla parit kolmet kännit per viikko.


    • Anonyymi

      Laitteet jo tullu?

      • Anonyymi

        4 rullaa jeesusteippiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        4 rullaa jeesusteippiä.

        Pahis-Janne hakkaa teijät!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pahis-Janne hakkaa teijät!

        Punkkarin ovi jo korjattu? Teipillä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Punkkarin ovi jo korjattu? Teipillä?

        On ollut jo varmaan 2 vuotta teipillä korjattu


    • Anonyymi

      Äsken meni rekka keskustassa ykkösen suuntaan. Ehkä uudet laitteen saapuneet!!!

      • Anonyymi

        Oisko ollut kuitenkin arvokuljetusauto joka haki Power gymiltä kuukauden tuotot ;)


      • Anonyymi

        Taisi hakea kaatopaikalle entiset roinat.
        Jannen vastustuksesta huolimatta kierrätykseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oisko ollut kuitenkin arvokuljetusauto joka haki Power gymiltä kuukauden tuotot ;)

        Mä taidan siirtyä kanssa Powerille.

        Alkaa nyppimään tämä persujen jeesusteippimesta.


    • Anonyymi

      Kuka tän vitsin on ees keksiny et tulee uusia laitteita?

      • Anonyymi

        Joku tosi mielenvikainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joku tosi mielenvikainen.

        Sinäkö...?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinäkö...?

        Janne puhui tänään salilla että uudet lukot tulossa kyykkytankoon ilmeisesti ens vuonna!!!


    • Anonyymi

      Peseekö nää salihemmot koskaan laitteitaan, sissijuusto haisee, yök.

      • Anonyymi

        Joka kuukausi pesu👍👍👍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joka kuukausi pesu👍👍👍

        Paskanmarjat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paskanmarjat.

        Harrastimme intiimipuuhia sori gais.


    • Anonyymi

      Uusi teippi jo pukuhuoneen ovessa?

    • Anonyymi

      Tervemenoa sinne Poweriin

    • Anonyymi

      2022. Käykö Ykkösellä enää kukaan?

    • Anonyymi

      Maskipakko siellä yhä?

    • Anonyymi

      Kovaa kritiikkiä...kai tuolla jotain hyvääkin on kun vuodesta toiseen sinnittelee?

    • Anonyymi

      Laitteet jo tullu?

      • Anonyymi

        Viiru tuli kun viimeksi nähtiin.


      • Anonyymi

        Mikä on paras sali Kouvolassa?


    • Anonyymi

      Ihan hyvä paikka eikä pahat hinnat. Kiva taas pitkästä aikaa käydä salilla.

      • Anonyymi

        Paljon maksaa kk-kortti punttisalille?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paljon maksaa kk-kortti punttisalille?

        27e/kk


    • Anonyymi

      Halla-Aho hävisi vaalit.

      Romahtaako ykkönen nyt lopullisesti?

      • Anonyymi

        Mutta se on Sanna Marinin syy?


    • Anonyymi

      Täällä taas joku katkera nostaa näitä viestiketkuja eturiviin.

      • Anonyymi

        Onko mitään arvausta miksi ukko on niin ei-toivottu Kouvolassa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko mitään arvausta miksi ukko on niin ei-toivottu Kouvolassa?

        Joka toista syyttää voi ollakin ite


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      774
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe