Hangon Itäisen sataman palvelut

MercruiserV8

Hangolle onnittelut hyvästä yrityksestä kohentaa sataman palveluita sekä ränsistynyttä ulkonäköä. Erityisonnittelut ravintola Roxxylle, siitä että tänä vuonna teidän tilat näyttävät hienoilta ja täydentävät hyvin kaikkea uutta joka on noussut sataman ympärille.
MUTTAMUTTAMUTTA... Vierasvenesataman tärkein palvelu on polttoainejakelu ja sen ympärillä oleva palvelu. Ilman toimiva polttoainejakelu SEKÄ palvelua ja tuotteita mihin siihen kuuluu, mikään satama ei toimi läheskän hyväksytyllä tavalla. Olemme juhannusviikonlopun aikana todenneet että ST1, joka satsaa todella paljon bensaasemiin kuivalla maalla, on täysin jättänyt venesatamapalvelut strategiansa ulkopuolelle. Voisiko Hangon päättäjät harkita yhteistyötä uuden polttoainejakelijan kanssa, niin meidänkin venekunta voisi tulla joskus takaisin Hankoon Ja samalla voitaisiin kehua Hankoa muille tuttaville.
Kysymys: Miten voi polttoainejakeluasema olla kiinni Juhannusviikonloppuna, sinä aikana kun suuri osa veneilijöistä lähtee tai tulee satamaan?????? IDIOTICO

15

562

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MercruiserV8

      Ja vielä.. Menkää Kasnääsiin katsomaan miten oheispalvelut pitää hoitaa. Täällä ei ole läheskään yhtä mukavaa kuin Hangossa yleisessä viihtyvyydessä, mutta tietyt perusasiat satamassa toimivat, ja se on meille veneilijöille tärkeä asia.

      • Palvelutaso

        Onko tämä tulkittava siten että paljon on jäänyt tekemättä viime vuosien aikana ItäSatamassa ???


    • menovedetmyös

      Jos Roxyllä olisi laiturit ja jengin menoveden ohella myös paattien menovedet olispa kova juttu. Milloin päätetään, olen mukana.

    • merenkävijät

      Eiks o auki 24h kortilla, ainakin meille toimi juhannuksena?

      • Lomasäämolli

        Komppaan mercruiserv8, kyllä tankatessa pitää saada isossa satamassa myös ostettua muita tarvikkeita venereissutarpeeseen. Varsinkin jos olemassa iso kauppa jossa varusteita. Lapsillekin jätskin ja muiden pikkutilpehöörien saanti edesauttaa pitkää venematkaa. Bensiksen ravintolaanhan voisi siirtää osa palvelua, sillä kyseessähän taitaa olla palkkakustannukset. Mutta. Loppujenlopuksi kärsiä on Hangon maine täydenpalvelun lomakohteena.


    • Ehkäturisti

      No mikä esti teidät menemään Hangonkylän vierasvenesatamaan?, siellä teillä olisi ollut tuo polttoainejakelu, ruokaravintola, kahvilla, uimaranta missä myös invalaituri, erillinen wc/suihku rakennus ja polkupyörien vuokraus että pääsette kauppaan mutta kulkee tuo taksi jos pyöräily ahistaa. Maisemat on huomattavasti paremmat kuin tuo nykyinen betonibunkkeri-kylä tuolla itäsatamassa. Jos jotain huonoja puolia pitää löytää niin tuo erillinen wc/suihku rakenuus voisi olla parempi.

      • asiatkuntoon

        Mitä tällä on Roxyn vieravenesatamatoiminnan kanssa tekemistä? Samaahan saa Roxylta!!


      • asiattodellisuudessa

        Sen verran on tekemistä että huomattavasti parempi palvelu ja taso kuin tuo itäsataman Roxxy räkälä, kyllä haettiin jotain ihan toisenlaista poltoainetta veneseen kuin teidän pilsneri litkuja siellä itäsatamassa.


      • MercruiserV8
        asiattodellisuudessa kirjoitti:

        Sen verran on tekemistä että huomattavasti parempi palvelu ja taso kuin tuo itäsataman Roxxy räkälä, kyllä haettiin jotain ihan toisenlaista poltoainetta veneseen kuin teidän pilsneri litkuja siellä itäsatamassa.

        Oletteko tosissaan ehdottamassa että kun tullaan Hankoon, niin pitäisi lähteä pikkusatamaan kaukana keskustasta?? Kyllähän kesähanko on yhtä kuin itä satama ja sen elämä. Saaristo on täynnä pieniä luonnonsatamia kun halutaan olla rauhassa. Myös lapset haluavat Hankoon sen elämän takia. Jos Ed.main. kommentit ovat hankolaisten kirjoittamia, menkää ihmeessä jonnekin lomalle ja palatkaa takaisin kaupunkiine niin huomaatte että se on aikalailla Kesäparatiisi. Tilat ovat ihan OK nyt kun uusi stamakonttori valmis. Suurin puute siellä oli peruspalveluiden puute satamassa, eli bensis palveluineen. Tämä kuuluu just pieniin satamiin jotka riittävät yllin kyllin.


    • tyhmäkysymyskö

      Eikö joku muu hoida satamaa nyt?

      • Vaintyhmiävastauksia

        HSF-Marine niminen yritys hoitaa nyt vierasvenesatamapalvelut. Heillä uudet tilat suihkuineen, saunoineen,pyykkitiloineen jne. Kaikki muut yritykset ja palvelut edelleen pystyssä ja käytössä.


    • Erim

      Yövymme juuri Hangon Itäsatamassa enkä ole ihan samaa mieltä uudistuksen onnistumisesta.
      1. Onko tarkoitus, että vain miehet käyttävät pesutupaa? Pesutupa oli yhdistetty miesten suihkutilaan siten, että pesukoneet olivat samassa tilassa kuin miesten pukuhuone.
      2. Suihkujen pukeutumistilaan mahtui vain yksi henkilö tavaroineen kerrallaan, vaikka suihkuja oli kaksi. Saunatiloissa en käynyt, siellä kenties oli asiat paremmin.
      3. Vessoja oli vain kaksi naisille ja kaksi miehille yksi yhteinen. Aiemmin näitä oli enemmän.

    • NoIhankoTottako

      Erim on töissä Roxxissa, siinä tässä Provossa on kysymys!

      • Erim

        Ei ollut provo enkä ole töissä Roxxissa, en edes asu Hangossa, enhän muuten venesatamaa käyttäisi. Kuten sanottu, en saunaosastolla käynyt, mutta edelleen ihmettelen pesutuvan sijaintia miesten suihkutiloissa. Itse en kyllä naispuolisena haluaisi sinne mennä alastomien miesten sekaan pyykkäämään. Ja jos olisin mies, en kyllä haluaisi naisia pukuhuoneeseen.
        Jos saunatiloissa yläkerrassa on lisää vessoja, sitten siltä osin satama saa silmissäni synninpäästön.


      • parantamisenvaraa

        kyllä siinä jotain mättää kun huoltoasemalla ovessa lukee 09.00-
        ja klo 10 ei vielä mitään liikettä tuvassa.... uusi HSF, n marinassakin jotain murhetta viemäriputkistossa kun paska haisee.....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6679
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4320
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2740
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2070
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1613
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1427
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1104
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1061
    Aihe