Katsastuspäivä on teron juhlapäivä

Euro.kuningas

Huvittaa lukea näitä tojohönöjen juttuja siitä kun auton paras ominaisuus on se että se 12 vuotiaana menee ekalla läpi todennäköisemmin kuin joku toinen 12 vuotias auto. Aivan samavaikka aauto olisi sen 12 vuotta täysin tuhnu, ei kulkisi suoraan ilman kaitsemista, surkea ergonomia ja tarvitsisi huoltoa tuplasti euroautohin nähden. Aivan sama että auto on surkea ajaa, jos vain menee katsastuksesta läpi.

Eniten huvittaa se että omat eurooppalaiset ovat menneet 30 vuotta katastuksista ekalla läpi eikä niissä ole ollut mitään korjattavaa muutenkaan.

15

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DasPetosJaVilppi

      Huvittavaa lukea surkeiden EUvostoliittoromujen omistajien säälittäviä puolustuspuheita, joissa ei ole mitään perää.

      • Katsastusmuutos

        Euvostoromuissa on kohta katsastusremonttia harvemmin, mutta sitäkin isompi kahden vuoden välein.


      • Aina.viimeinen

        Vai ei mitään perää? No nimeäpä näin aluksi joku tojo joka olisi paras segmentissään.


      • DasPetosJaVilppi

        Näyttääpä aina vaan keikkuvan katsastustilastojen kärkinimenä, samoin kuin luotettavuustilastojen kärkinimenä. Siinä sinulle todistetta tarpeeksi. EUvostoromujen kärki sen sijaan on siellä lehtien sivuilla jos jonkinlaisten ongelmien otsikkoina.


      • Tojohönö.keulilla
        DasPetosJaVilppi kirjoitti:

        Näyttääpä aina vaan keikkuvan katsastustilastojen kärkinimenä, samoin kuin luotettavuustilastojen kärkinimenä. Siinä sinulle todistetta tarpeeksi. EUvostoromujen kärki sen sijaan on siellä lehtien sivuilla jos jonkinlaisten ongelmien otsikkoina.

        No tämä oli just se avauksen pointti. Tojohönön suurin ilonaihe on se että tojo on liikennekelpoinen ja sille saa leiman olla taas yhden vuoden lisää jonon ykkösenä ja veturina.


      • EUvostoromutHännillä

        Aivan. EUvostoromut tuskin koskaan kärkinimenä kummassakaan. Sen sijaan lähes aina hännillä, mitä luotettavuuteen, ja katsastukseen tulee.


      • ei.parane.katsastamalla
        EUvostoromutHännillä kirjoitti:

        Aivan. EUvostoromut tuskin koskaan kärkinimenä kummassakaan. Sen sijaan lähes aina hännillä, mitä luotettavuuteen, ja katsastukseen tulee.

        katsokaas terot ympärillenne kun olette liikenteessä. Jokainen liikenteessä oleva euro-auto on katsastettu. Mitä väliä katsastustilastoilla on kun oma euro-auto on mennyt katsastuksesta läpi joka kerta ensimmäisellä jo reilut 30 vuotta.
        Jokainen tojo on kuitenkin ominaisuuksiltaan jumbo joka päivä, Os sillä leima tai ei. Puhditon vaparikone, kiemurteleva ohjaus, surkea ergonomia, ruosteongelmat. Mikään noista ei poistu vaikka tojon katsastaisi joka viikko.


      • EUvostoromutHännillä

        "katsokaas terot ympärillenne kun olette liikenteessä. Jokainen liikenteessä oleva euro-auto on katsastettu."
        Mistä helvetistä sinä tiedät. että jokainen liikenteessä oleva EUvostoromu on katsastettu?
        Luetko ollenkaan lehtiä, missä kerrotaan poliisin ottaneen kiinni auton, jonka kuljettaja tavattiin ajaneen ilman ajo-oikeutta katsastamattomalla autolla? Ja mitä Toyotaan taas tulee, et selvästikään ole koskaan edes ajanut sellaisella, mutta kuitenkin "tiedät" siinä olevan huonot ajo-ominaisuudet, tai muuta sellaista paskaa, Mikä syntyy vain sairaassa mielikuvituksessasi.


      • Se.huonompi.vaihtioehto

        Liikenteessä olevat autot ovat pääsääntöisesti katsastettuja, Tämä lienee kaikille päivänselvä asia.
        Tojon ajo-ominaisuudet ovat huonoiksi havaittu kaikissa vertailuissa ja itsekin olen Aurista ja RAVia kokeillut. Molemmat ovat selkeästi jäljessä europpalaisia autoja. Eron huomaa helposti kun ajaa pienenkin lenkin.


      • EUvostoromutHännillä

        Ja siinä taas yksi satusetä trollaavine ajatuksineen. Mistä helvetistä teitä oikein sikiää? Harrastiko isinne anaaliseksiä ilman kortonkia, ja teitä älykääpiöitä syntyykin juuri sieltä, minne aurinko ei paista? Mitä Häh?


      • ei.mitään.kehuttavaa

        Tojohönöillä kommentit kohdistuu järjestään muihin postaajiin. Autoista ei voi oikein kirjoittaa mitään kun tojo on sellainen rakkine kuin se on. Lähimmäksi autoista kirjoittamista tojohönö pääsee silloin kun se keksii erilaisia vikoja muiden autoihin.
        Ymmärrän sen täysin, tojosta on vaikea löytää muuta kuin keskinkertaisia ominaisuuksia.


    • Toyota-ainiaan

      Minulle i on ihan selvä ja sam a meneko Corolla tiellä suora n via kiemurtelooke se nunhan vain pääsen 2 kilomrtin pähän alkon käymäs

    • aasialainenHalpisRules

      Toyota vaan on niin surkea auto, että jos edes jotain positiivista sanomaa löytyy jostain, niin siitä pitää iloita ja mainostaa joka tuutissa. Persaukisen pitää aina selittää ja koittaa löytää perusteluja ja ns. "järkisyitä" surkean auton omistamiseen, näin se vaan on.

    • huoltoon_3X_vuodessa

      Huvittavaa on lukea terojen hehkutusta pienistä huoltokuluista, kun tollolootaa pitää vähistä kilometreistä huolimatta käyttää huollossa 1-2 kertaa vuodessa ja katsastusta edeltää, luonnollisesti, katsastushuolto.

      Yleensä vanhemmalla kalustolla ajavilla on päällimmäisenä syynä kulujen minimointi. Silloin ei makseta satasia myöskään mistään katsastushuolloista eikä etenkään merkkihuollon "hullunhalpaan" 130 €/h hintaan suorittamasta vianetsinnästä!

      Eli auto viedään sellaisenaan katsastukseen ja katsastusmies saa etsiä, mikä tukivarsi siellä alustassa kolisee eli vaihtoon haluaa. Vikalistan kanssa mätänettiin osia hakemaan ja ne osat leivotaan itse paikoilleen tai annetaan työ jollekin nyrkkipaljalle tehtäväksi.

      Säästö:
      - vianetsinnälle tulee hintaa pelkän uusintakatsastuksen verran eli muutama kymppi (vert. merkkihuollon veloitus vähintään puoli tuntia)
      - ei turhia osanvaihtoja, merkkihuollot vaihtavat herkästi osia tyylillä "jospa se tällä tulisi kuntoon", vaivautumatta tosissaan yrittämään vian paikantamista -> voi mennä monta palikkaa (turhaan) vaihtoon ennnen kuin osuvat oikeaan
      - halvemmat (ja tollolootan tapauksessa myös laadukkaammat osat, olihan taannoisessa öljynsuodatinvertailussa tollolootan "alkuperäisosa" kaikkein huonolaatuisin)
      - nyrkkipajan tuntiveloitukset halvemmat kuin merkkiliikkeessä

      Helposti satasien säästö tojopappojen menetelmään verrattuna.

      Eli tojopapat maksavat satasia per vuosi pelkän ryhmäpaineen vuoksi - ei saa kenenkään auto reputtaa katsastuksessa, ettei myytti tollolootan viattomuudesta paljastu valheeksi!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe