Werel siirtää sopimuksia Kotimaan Energialle???

Epätietoinen_ex-asiakas

Mitä Werelille on tapahtunut? Yritin vaihtaa sähkönmyyjää eikä millään meinannut onnistua, väittivät että olen 1.7. tehnyt sopimuksen johonkin toiseen yhtiöön enkä todellakaan ole sellaista tehnyt. Uusi myyjä ei saanut tietoa urkittua ilman valtuutusta, joten katsoin parhaaksi soitella itse siirtoyhtiöön ja sieltä ilmoitettiin, että sopimukset on menossa Kotimaan Energialle. En kyllä ole saanut mitään tällaista ilmoitusta??? Werelin kotisivuja ei enää löydy mistään eikä Kotimaan Energian aspaan pääse läpi. Mitä tapahtuu? Jos en saa sähkösopimusta siirrettyä uudelle myyjälle, raastuvassa tavataan. Älkää ikinä haksahtako näihin huijausfirmoihin.

9

2346

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • myöskin_ex-asiakas

      Kyllä siitä mulle ainakin ilmoitus kotiin tuli, tosin oli sellainen taiteltu mainosmainen lappunen. Asiakkaan kannalta tosin hyvin epätietoisuutta luovaa kun mainittua Kotimaan energian Takuu Diili -sopimusta, jollaiseksi sähkösopimukseni piti muuttuman ei heidän nettisivuiltaan ollenkaan löytynyt. Muut vaihtoehdot olivat kuitenkin jopa 1 c/kWh kalliimpia. Nyt olen vaihtanut energianmyyjäni jo toiseen vaikkakin jouduin muutan kymmenyksen tinkimään vanhasta hinnasta.

    • Toinen_ex-asiakas

      Werelistä löytyy tietoa googlaamalla
      https://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/werel oy/27043043
      Sieltä näkyy, että firmassa on 9 työntekijää, liikevaihto 22 miljoonaa euroa ja
      osakepääoma peräti 2500 euroa! Kaupparekisterin mukaan yrityksen kieli on ruotsi ja toimiala "Bolagets verksamhetsområde är all laglig verksamhet." eli toimialana on kaikki laillinen toiminta.

      Meilläkin oli Werelin kanssa sopimus, mutta ne ovat myyneet sopimuksen Fi-Nergy Ou:lle,
      jonka osoite on Narvamaantie 5 Tallinnassa. On niillä kyllä Helsingissäkin Urho Kekkosenkadulla jokin toimisto. Silläkin on 2500 euron osakepääoma ja firma on perustettu maaliskuussa 2017 virolaisen sivuston mukaan
      https://www.e-krediidiinfo.ee/14220604-FI-NERGY VOIMA OÜ?lang=en

      Onneksi entisen sopimukset ovat voimassa helmikuun loppuun 2018. Jos firma vakiintuu siihen mennessä tai sitten katoaa kokonaan.

      • ei-kenenkään-asiakas

        Mikä tässä on ongelma? Siivousfirmatkin ostavat toisen yhtiön sopparit.

        Mutta 9 työntekijää ja 22 millin vaihto.. aika kova saavutus noin pienellä osakepääomalla. Kertoo vaan myös senkin, että jotain on tehty oikein. Firma supisti / lopetti toimintansa?

        Toinen ex-asiakas: Nimimerkistä päätellen olet tuleva ex asiakas mutta tekstissä mainostat yrityksen saavutuksia. Mitä niinku haet?


    • Werel.Kaput

      EI tunnu Werelin asiakaspalvelu s-posteihin vastaamaan.. eli onko tää firma "kaput" ?

    • xsderfvb

      Eikö te voi ostaa sähköä aidosta sähköyhtiöstä?

    • Annikaxx

      Ostin joskus Wereliltä sähkön. Vai oliko se Wereliä edeltävä..ovat jo useampaan otteeseen siirtäneet asiakkaat uuteen firmaan (nyt ilmeisesti Fi-Nergy?), edellisellä kerralla maksut piti suorittaa johonkin kolmanteen (perintä?)yhtiöön (joka myös jollain tavalla heidän), eli herättää kysymyksen, tehdäänkö tuossa vain verojen kiertoa yrityksiä kierrättämällä.

      Myös minulla oli vaikeuksia vaihtaa toiseen - Wereliltä olivat uudelle sähköyhtiölle ilmoittaneet, että sopimustani ei voida päättää (olisi voitu, mutta kieltäytyivät). Silloin se jäi vaihtamatta, mutta olen tyytyväinen, että myöhemmin vaihdoin ja se vääntöjen jälkeen myös onnistui.

      Aina oli vaikea saada asiakaspalvelusta ketään kiinni tai vastausta kysymykseen. Sopimuksen koko luonteen yrittivät muuttaa pelkällä sposti-ilmoituksella, jossa kk-hintainen sopimukseni olisi muuttunut automaattisesti kalliiksi käyttöperusteiseksi, ellen huomaisi erikseen kieltää sitä. Vastaamattomuus olisi heidän mukaansa tarkoittanut tämän uuden sopimuksen tekemistä, ja siinä oli tooodella suolainen hinta ja pitkä irtisanomisaika sanktioineen. Koko homma kärysi niin pahasti, että vaihdoin normaaliin, lailliseen sähkönmyyjään.

    • ELECRISITIMEES

      Nyt on tulossa uusi firma ELECTRAFIN OU tarojaa kohtuu hintaista sähkö kiinteään kuukausihintaan 5vuoden märääaikaisena sopimuksena. Osotoite Narvamaa torutee 1

    • Automationengineer

      Werel Oy on yksipuolisesti 'muuttanut' sähkövertailu.fi-palvelussa tekemäni kiinteähintaisen sähkösopimuksen muuttuvahintaiseksi. Mitään vahvistusta eivät lähettäneet ennen puolen vuoden kuluttua tekemääni reklamaatiota. Homma toki selvitetään vaikka käräjäoikeudessa, mutta kehotan kaikkia välttämään sopimusten teon ko. yrityksen kanssa! Toiminta on todella törkeää ja vastuuhenkilöt pitää saada vastuuseen petoksesta.

    • TolkkuaKiitos

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6203
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3976
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      260
      2373
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1930
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1393
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      961
    Aihe