50 luvulla

Variantti

Oliko silloin terrorismia? Entäs 60 luvulla? Oli Persia tai Iran ja Pahlavi. Käviköhän tuolla lähi-idässä niin, että muutaman diktaattorin avulla pääosin Amerikkalaiset veivät öljyt ja varat, eikä kansa saanut juuri mitään. Käviköhän vielä niin, että Amerikan yhdysvallat aktiivisesti vaikutti siihen, että heille edullinen diktatuuri jatkui. No Pahlavi syrjäytettiin ja Ajatollah Khomeini otti Iranin haltuunsa. Taisi USA tukea ja aseistaa erästä Saddam Husseinia ja todella paljon sodassa Irania vastaan ja tietysti myivät aseita myös Iranille, hyvää bisnestä aseita molemmilla..Aseisti Afghanistalaisia ja koulutti myös..Hyökkäsi aseistamaansa Irakia vastaan...yllytti Kurdeja taistelemaan Saddamia vastaan.....no ei hoitanu Saddamia pois vallasta...Kurdeilla oli kohta todella hauskaa, Saddamilla oli jotain hampaankolossa...Nine Eleven..väärillä perusteilla hyökkäys Irakiin...niin ja Libyassa Ghaddafi ajettiin pois vallasta.. Niin ja Palestiinalaiset...Israela on harjoittanut valtioterrorismia yhdysvaltojen tuella viimeiset 60 vuotta ja haistattaa paskat kansainväliselle laille. Ei ole mikään ihme, että lähi idän ihmisiä hiukan vituttaa varsinkin, kun heitä on tapettu sadoin tuhansin. Trumppi on niin kovin kärkäs vaatimaan kaikkia hoitamaan omat pesänsä, joten voistko hyvä Yhdysvaltojen Presidentti hoitaa tämän teidän vuosikymmenten saatossa aikaansaamanne sopan pois päiväjärjestyksestä, kävisikö millään. Olette toiminallanne tapattaneet satoja syyttömiä eurooppalaisia siviileitä. Ilman teitä terorismia ei olisi, hoitakaa se pois, me emme sitä halua.

3

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jubba

      Tekstisi on melko sekavaa. Koetahan hieman miettiä mitä olet sanomassa ja koeta jakaa tekstisi kappaleisiin. Tuo runsas pisteiden (…) käyttökin saa tekstisi näyttämään siltä, ettet oikein tiedä mitä olet sanomassa. Pointtisi jää epäselväksi.

      Viestisi loppuosassa yrität syyttää Israelia valtioterrorismista ja jostain kansainvälisiin lakeihin liittyen. Pystytkö tarkentamaan? Onko sinulla mitään linkkejä asiaan liittyen?

      Jotain selität myös Yhdysvaltain presidentistä ja Trumpista. Ilmeisesti yrität kertoa, että hän olisi vuosikymmenien toiminnallaan syyllinen satojen eurooppalaisten siviilien kuolemiin ja ylipäänsä terrorismin olemassaoloon. Voitko jotenkin perustella väitettäsi?

    • sokeekin-osaa-laskee

      Anders Behring Breivik
      Iskuissa kuoli 77 ihmistä
      Siis joku ihan tavis norjalainen? ja saldo 77
      (Tästä syystä en edes usko että terroristejä on olemassa)
      Jos (puhutaan et terroristeillä on rahaa käytössään satoja miljoonii suunnitteluun / asehankintoihin) niitä olis niin kyllä ne kykenis kylvämään pelkoo tehokkaammin (eli teilaamaan kymmenii - satoituhansii joka päivä) terroristit todennäköisestti valtioiden palkattuja virkamiehii.

    • Rismia

      Kyllä oli myös täysin Lähi-idän ulkopuolista terrorismia, joka ei liittynyt Israelin miehitykseen, Yhdysvaltoihin ja öljyyn. Esim. Kanadassa ja Irlannissa oli kotoperäisten separatistien terrori-iskuja ja Yhdysvalloissa valkoisten suprematistien harjoittamaa systemaattista terrorismia. Keniassa käytiin sissisotaa, jossa yhden "vapaustaistelija" oli toiselle "terroristi".

      Kansallismielinen separatistinen ja nationalistinen terrorismi on historiallisesti se kaikista verisin terrorismin muoto.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe