Pahahenki/Demoni

kysyvä

Tietääkö joku kuka voisi auttaa kun epäilen vahvasti että eräässä tuttavassani on pahahenki tai demoni. Olisin kiitollinen jos joku neuvoisi jonkun uskonihmisen joka osaisi ajaa pahanhengen pois tästä ihmisestä. En nyt halua mitään poppamihiä sotkea tähän vaan raamatun mukaan on olemassa uskovia ihmisiä joilla on armolahja karkoittaa pahojahenkiä. Että jos vaikka tällaisen ihmisen yhteystietoja voisin saada. Kiitos.

16

337

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 12___13

      Mikä saa sinut ajattelemaan, että henkilössä on paha henki?

      • kysyvä

        No hän käyttäytyy mielestäni itsetuhoisesti; ei välitä mistään, kaikki on yhdentekevää, juo alkoholia paljon, on eristäytynyt muista ihmisistä, hänellä on aina välillä "paholaisen katse" (silmät seisoo päässä), muutenkin hänen elämä on todella surkeaa. Joten olen miettinyt että voisiko kyseessä olla joku pahahenki joka on ottanut hänet valtaan? Ja tätä elämän alamäkeä on jatkunut jo monta vuotta ja aina mennään huonomapaan suuntaan. Kaikkein pahinta on se että hän ei halua apua keneltäkään. Mutta jos löytyisi joka joka pystyisi ajamaan pahojahenkiä pois, niin miten ihmeessä saisin tämän henkilön avuntarvitsijan luo? Koska tämä henkilö ei halua keneltäkään apua. Jotain tässä on pakko keksiä koska tämä meno ei voi jatkua.


      • 12___13
        kysyvä kirjoitti:

        No hän käyttäytyy mielestäni itsetuhoisesti; ei välitä mistään, kaikki on yhdentekevää, juo alkoholia paljon, on eristäytynyt muista ihmisistä, hänellä on aina välillä "paholaisen katse" (silmät seisoo päässä), muutenkin hänen elämä on todella surkeaa. Joten olen miettinyt että voisiko kyseessä olla joku pahahenki joka on ottanut hänet valtaan? Ja tätä elämän alamäkeä on jatkunut jo monta vuotta ja aina mennään huonomapaan suuntaan. Kaikkein pahinta on se että hän ei halua apua keneltäkään. Mutta jos löytyisi joka joka pystyisi ajamaan pahojahenkiä pois, niin miten ihmeessä saisin tämän henkilön avuntarvitsijan luo? Koska tämä henkilö ei halua keneltäkään apua. Jotain tässä on pakko keksiä koska tämä meno ei voi jatkua.

        Itse suosittelisin ennemmin vaan kysymään miksi.

        Minun mielestäni ihmisellä täytyy myös olla itsellä oikeus käyttää oma elämänsä niin kuin haluaa. jos ei apu kelpaa, antaisin henkilön olla.


    • SinunAinoaElämäsi

      Lukuisissa ihmisissä on paha henki, demoni. Tämä ei ole mitenkään harvinaista.

      Mutta vastoin asianomaisen omaa tahtoa, häntä ei voi korvista retuuttaa esirukoilijan luokse poistattamaan hänestä demonia.

      Silloin kun tällaisesta ihmisestä on häiriötä, voi itse ajatuksissaan rukoilla. Myös esim. Isä Meidän rukouksen ajatuksella. Voi käydä niin, että henkilö itse poistuu paikalta, tai hiljenee.

      Mutta itse demonin ulosajo, se on eri juttu. Et voi juurikaan vaikuttaa henkilöön itseensä, paitsi karttaa häntä ja rukoilla hänen puolestaan tietysti saa. Ei ole mitään hyötyä kiusata itseään "rakastamalla" tällaista henkilöä, yrittämällä muuttaa häntä, "auttaa" häntä, demoni siitä senkus villiintyy, ilahtuu saadessaan näin vaikuttaa myös sinun hyvään oloosi, tuoda rauhattomuuden rauhaasi.

      Mutta asia ei etene, ellei tämä henkilö itse tiedosta asiaa, halua tehdä parannusta ja luopua demonistaan.

      Huolehdi sinä ensisijaisesti itsestäsi. Sinulla on muutakin tehtävää kuin ryhtyä demonien lapsenkaitsijaksi. Ne osaavat kyllä pilata etenkin uskovaisen elämän. Tässä on oltava myös kovasydäminen: et voi palvella yhtäaikaa Kristusta ja Saatanaa, viimeksimainittu tulee hylätä. Et voi pelastaa ketään. Pelastus on Jeesuksen tehtävä, ei sinun.

      Toimi viisaasti ja elä itse omaa elämääsi, ilman kiusaavia demoneita, niitä on muutoinkin väijymässä, joka puun oksalla. Sinun elämäsi on sinun ainoasi, älä anna sinuun kuulumattomien demoneiden turmella sitä.

      Tuon toisen on hänen elämänsä ja hän tekee siinä päätökset. Valitus, valehtelu ja anelu on vain hänen tekosyynsä pitkittää syntistä elämäntapaansa. Vain aito uskoontulo poistaa demonit.
      .

    • Jeesuksen-nimen-voinaan

      http://www.tv7.fi/vod/player/53317/ Tässä on ainakin yksi, evankelista ajaa ulos riivaajia Jeesuksen nimessä ja veressä. ilm.12:11 Ja he ovat voittaneet hänet Karitsan veren kautta ja todistuksensa sanan kautta, eivätkä ole henkeänsä rakastaneet, vaan olleet alttiit kuolemaan asti

    • d123d12312d3

      pahaan hengitykseen auttaa yleensä suunraikaste, ellei kyseessä ole hammastulehduksen aiheuttama jolloin suosittelen hampaanpoistoa kokonaan.

    • lue-oikein

      Tuossa evankelista tarkoitti, että tupakka mies tuoksuu pahalta samoin kaljan kittaaja jne

    • Jobinpostia

      Juutalaisen Talmudin mukaan demoneita on olemassa 7 405 926 kappaletta. Raamatun haku: demoni, hakuehdolla löytyi 0 jaetta.

    • KylläLähtee2

      Juoda hänelle ehdollisviinit ja kastevesi

      • Ohjeesi-ei-vain-toimi

        Kyllä varmasti lähtee paskaset naurut. muttei pahahenki


    • Voihanvitalis

      1Sam.16:14. Mutta Herran henki poistui Saulista, ja Herran lähettämä paha henki vaivasi häntä.

    • Nikki37

      Voit KÄSKEÄ pahaa henkeä/ demonia poistumaan kenestä tahansa missä tahansa Jeesuksen Kristuksen nimessä.

    • kysynpävaan

      Katso you tube Bob Larson ajaa pois henkiä.

    • YhteisvoiminPorukalla

      Markku Veiloon jos saat kontaktin niin arvelen hänen ainakin osaavan ohjata eteenpäin. Varmaan tietää mitkä sanat sanottava pahalle hengelle. Markku kiertelee ympäri Suomea. Parhaiten tavoittanee Hämeenlinna, Helsinki. Isommalla porukalla Jeesuksen nimessä, pitääköhän siunattua vettä olka mukana, jotta henki ei pysty piilottelemaan lyhyen tutkinnan aikana. Vihkivesi on se nimi. Netissä Markun saarnapaikat päivämäärineen, varaa kolehtirahaa, mielellään seteli/seteleitä jos hyvätapaisuus mielessäsi. Jos olet köyhä niin anna sitten kolikko tai ole antamatta.Ota riivattuepäilty mukaan. Käsiraudat messiin jos on tai saat lainaksi, videokuvaa youtubeen ja laita tänne linkki riivatun hengen poistosta.

    • tööttt

      - voisiko lääkåri selvittää mistä inehmojen kiiluvat tai laajentuneet pupillit johtuvat
      - joskus aivoverenvuodotkin aiheuttaa tosi muutoksia niin kehossa kuin koko persoonassa
      - ja onko henkien manaaminen ylipäätään valoisien uskovaisten oikiaoppista uskon opetusta - ennenvanhaan ihmist hakkaamalla ja pahoinpitelemäll ajooivat piruja pois lapsista - jotkut jopa invalideiks ja vammaisiksi saakka - sitten vaan kaduille kerjäämään myötätuntoa ja sääliä kanssaihmisilt?

      • Valitse-elämä

        Rm. 8:7 sentähden että lihan mieli on vihollisuus Jumalaa vastaan, sillä se ei alistu Jumalan lain alle, eikä se voikaan.
        (saksa valitsi vaaleilla natsi-aatun ja
        Egypti muslimit http://www.tv7.fi/vod/player/49496/ )
        Matt. 12:34 Te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te saattaisitte hyvää puhua, kun itse olette pahoja? Sillä sydämen kyllyydestä suu puhuu.
        Room. 5:10 Sillä jos me silloin, kun vielä olimme Jumalan vihollisia, tulimme sovitetuiksi hänen kanssaan hänen Poikansa kuoleman kautta, paljoa ennemmin me pelastumme hänen elämänsä kautta nyt, kun olemme sovitetut;
        Kol. 1:21 Teidätkin, jotka ennen olitte vieraantuneet ja mieleltänne hänen vihamiehiänsä pahoissa teoissanne, hän nyt on sovittanut
        Jaak. 4:4 Te avionrikkojat, ettekö tiedä, että maailman ystävyys on vihollisuutta Jumalaa vastaan? Joka siis tahtoo olla maailman ystävä, siitä tulee Jumalan vihollinen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe