Friin ohjelmat

Supersalama

Frii oli aiemmin mun suosikkikanavani, nykyään ei. Lauantaina sieltä tuli parhaaseen katseluaikaan ihan kiinnostavaa (ainakin mun mielestä) ohjelmaa. Nyt sieltä tulee jotain seksiohjelmaa kaksi peräkkäin. Ei tosiaan tuo aihe kiinnostaa yhtään, ennemminkin ällöttää. Monia seksiohjelmat varmaan kiinnostaa, mutta on varmaan meitäkin, joita aihe ei kiinnosta. Ihmeellistä, että on paljon kanavia ja uusia tulee tasaisin väliajoin, mutta mistään ei tule ohjelmaa, mikä kiinnostaisi. Toivottavasti Viacomilta tulee hyvää ohjelmaa sitten, kun se aloittaa. Sen kanavanumero on 19.

8

264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cissucca

      Niin oli minunkin suosikkini, mutta ei enää. Nykyisin tulee pelkkiä eläinohjelmia, kuulun eläinsuojeluliittoon, eli rakastan eläimiä, mutta liika on liikaa. Näistä ohjelmista tulee surullinen olo. Ja Friistä on tullut muutenkin pelkkä tosi-tv kanava. Silloin, kun ei tule seksiä, kuten perjantai-illat, no kai niilläkin katsojansa on.

    • Mirjam19

      Nykyisin Friillä tosiaankin on pelkkiä tosi-tv ohjelmia. Se toistaa tv 5 ohjelmia, ensin ne tulevat tv 5 pari-kolme kertaa viikossa ja sitten vielä varmuuden vuoksi Friiltä. Onkohan meillä liikaa kanavia?

      • vbn2

        Kanavapäälliköiden mielestä meillä on liian vähän mainostenesittämiskanavia.
        Ohjelmista mitä esitetään ei ole väliä.


    • 872xc

      Ei Viacom aloita ollenkaan. Menetti toimilupansa kun lähetykset ei alkanut määräaikaan mennessä. Discovery Networksin kanavat kuten monet muutkin on täytetty pelkällä halvalla amerikkalaisella tosi-tv roskalla. Ei juurikaan tule enää oikeita ohjelmia.

    • 6454757

      Mainoskanavia pitää olla jotta saadaan kanavat täytettyä mainoksilla ja mainostajilla, sisällöstä ei niin väliä. Kaikki nämä Nelosen ja MTV3:n rinnakkaiskanavat kuten Frii, Ava, Hero, Jim, ym. ovat turhia ja näyttävät pelkkiä uusintoja ja amerikkalaista tosi-tv:tä joita saa hankittua edullisesti ja joiden esitysoikeuksia on paljon. Sama juttu elokuvien kanssa. Kuka oikeasti voisi sanoa että olisi nähnyt hyvän uuden elokuvan viimeisen kuukauden (tai viimeisen puolen vuoden) aikana tai jonkin vanhan klassikon näiden yhtiöiden kanavilta. Fox-kanava on samassa sarjassa näiden kanssa ja esittää samaa ohjelmaa mitä NatGeo esittää. Tämän kanavan tarjonta on pelkkää realityä, huutokauoan metsästäjiä ja samoja d-luokan elokuvia joita kanava uusii loputtomasti. Fox-kanavalla on tasan yksi sarja jota tulee seurattua. Se on siinä, yksi ohjelma viikossa. Frii esittää rikossarjoja joita näkyy esim. ID-kanavalla joka kuuluu taas Discovery-yhtiön kanaviin. Kaikki nämä "sisarkanavat" ja valtaosa pääkanavista mainostv:n puolella on 99% amerikkalaista tuotantoa. Kaikki nämä mainostv:n kanavat on tarkoitettu vain mainostajille joille saadaan myytyä mahdollisimman paljon mainosaikaa, sama mikä ohjelma täytetään mahdollisimman monella mainoskatkolla. Itse ohjelman sisällöstä ei ole väliä.

      • pianisti.täs

        Älä älä kuule viitti....

        Foxilta tulee Family guy ja Simpsoneita.


    • Mirjam19

      En käsitä, miksi Frii kanavalla on öisin a jat pielessä. Tallensin eräänä yönä ohjelman, pieleen meni, ohjelma oli alkanut puolisen tuntia aikaisemmin, kuin piti. Sama kävi viime yönä. Frii saa olla puolestani aivan rauhassa.

      • cissucca

        Olen huomannut saman. Viime yönä erehdyin ottamaan Friiltä yhden ohjelman, Oli alkanut huisin paljon aikaisemmin, kuin piti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6123
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3886
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2254
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1880
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1333
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      959
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      36
      901
    Aihe