Koivisto sai anteeksi, uhrista viis

syöpäaivot_temmeltää

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/ahdistelutuomionsa-karsinyt-ex-heratysjohtaja-markku-koivisto-radio-deille-petin-laheisteni-luottamuksen-siita-on-lahes-mahdotonta-selvita/6492232

Koko jutussa ei mainita sanallakaan uhria. Koivisto esitellään suurena kriisistä selviytyneenä sankarina. Vanhoja ei saa muistella koska se on raskasta seksuaalirikolliselle itselleen. Jos kuuntelee tuon Radio Dein haastiksen siitä kuvastuu suorastaan hykerryttävän hieno uusi elämä joka sarastaa tälle seksuaalirikolliselle. Seurakunta ottaa tämän omien sanojensa mukaan liikuttavan "särkyneen saviruukun" avosylin vastaan.
Armo ja anteeksianto riittää loputtomiin. hallelujaa.

Uhria ei huomioida sanallakaan koko haastattelussa. Häntä ei edes mainita. Kaikista suurimmaksi kärsijäksi nimetään Koiviston omat läheiset ja Jumala.

Eikö seksuaalirikoksen suurin kärsijä ole yleensä se uhri? HÄ?

Että KEHTAAVAT.

Fundamentalistikristillisyys on mielisairaus. Se pitäisi luokitella perversioksi.

16

285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yhjdyjdfyjyj

      no mitä se uhri koki sitten? eiks tossa jutussa ollu vaan kyse jostain iskuyrityksestä sielunhoitotilanteessa, tai lievämuotoista harhaanjohtamista, kuten viettely-yritystä seks. kanssakäymiseen jotta "homous parantuisi siten", mikäli nyt ollenkaan muistan oikein... Eli siis jotain hartiahierontaa tms.? käsi reidelle-tyyppistä ehdottelua? No jaa...paljon pahempaa teinit saa sietää koulussa kun hormoni hyrrää...ja tenipojat kopeloi, eipä ole syyttteitä luettu. En tietenkään vähättele tätä juttua, mutta seksuaalinen ahdistelu on niin laaja käsite että voi olla aika lieväkin juttu,, eikä mikään raiskaus sentään...

      • matoja.päässä

        "eiks tossa jutussa ollu vaan kyse jostain iskuyrityksestä sielunhoitotilanteessa, tai lievämuotoista harhaanjohtamista, kuten viettely-yritystä seks. kanssakäymiseen..."

        Haista vittu. Sinä mulkku voit lopettaa sen vähättelyn. Seksuaalinen häirintä voi ilman fyysistä tekoa olla jopa traumaattisempaa kuin yksittäinen fyysinen seksuaalisen kajoamisen kokemus. Kukaan ei vähättele tätä nykyä enää esimerkiksi koulukiusaamista. Kaikki tietävät sen vakavuuden vaikka kiusaamiseen ei sisältyisi fyysistä pahoinpitelyä. Mutta kun kiusaaminen onkin sävyltään seksuaalista, ja varsinkin jos sitä harjoittaa ikuiset kohdistaen sen lapsiin ja teineihin, se ei olekaan vakavaa. Etenkään jos siihen ei sisälly mekaanista toimenpidettä kuten selvää fyysistä raiskaamista. Ota nyt saatana se pää pois perseestäsi.

        Minä itse kasvoin läpiperverssissä helluntaiseurakunnassa jossa aikuisilla oli tapana ahdistella puheillaan, katseillaan, ja erilaisilla muilla sosiaalisilla tavoilla aivan estoitta lapsia ja teini- ikäisiä. Aikuiset uskovaiset loivat tarkoituksella tilanteita jotka olivat äärimmäisen kiusallisia meille lapsille ja teini- ikäisille. Ilma oli täynnä seksuaalista vihjailua, viisimielistä kielenkäyttöä, virnuilua, parittamista, kiusaamista, lasten ja teini- ikäisten oletetun seksielämän kyttäämistä. Se oli käytännöllisesti katsoen minulle kokijana jatkuvan raiskaamisen kohteena olemista. Minkälainen mulkku aikuinen näkee pornoa, kun se katsoo omia lapsiaan ja teinejään? Tai seurakuntansa lapsia ja teinejä? Tai koulunsa oppilaita? Tai ketä tahansa muita lasia ja teinejä? Luuletko todellakin, että vain mekaaninen raiskaustoimenpide on vakavaa? Tosissasi?


    • Eipä.muuta

      Yleensä itse synnissä elävä on asian torjunnan takia tuomisemassa muita.

      • armo_suuri_ihminen

        Ahaa. Ehkä suomen oikeuslaitoskin on itse synnissä elävä kun täytyi tuomita Markku Koivisto kokonaista yhden vuoden ja kolmen kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Uhrille 15 000 euroa korvauksia. Jos kyse olisi ollut vain häirinnästä tuomio olisi ollut sakkoja.

        Kuka ikinä sitten tuomitseekin, on itse. Hienoa logiikkaa.

        Jos minä tuomitsen vaikkapa marlenen isän alimpaan helvettiin, siitä tulee vetää johtopäätös että olen itse? Koska tuomitsee väärän vääräksi, se kertoo vain siitä että tuomitsija itse elää synnissä ja oman torjuntansa vuoksi tuomitsee, ei suinkaan siksi koska seksuaalinen väkivalta on väärin.

        On sulla mätää päässä ja paljon.

        Surkuhupaisaa miten tämä keittiöpsykologisointi on rantautunut myös hengellisiin piireihin. Kun kristillinen arvomaailma ja psykokulttuurin tuottamat ajatuskieroumat yhdistetään saadaan oikein loistava kombo mahdollistamaan iljettävien pervojen temmellys kristillisissä piireissä jatkossakin: Kristinuskonto kieltää uhrilta tekijän tuomitsemisen, koska sen Jumala tuomitsee joka ei anna anteeksi. Tekijälle armoa riittää loputtomiin. Seksuaalirikollisena on helppo olla, koska mitä enemmän on syntiä tehnyt sitä enemmän saa anteeksi. Matt 6:15, Matt 18:21-35

        Keittiöpsykologit puolestaan julistavat että kun osoitat syyttävällä sormella lapsia raiskaavaa pervoa,osoittaa kolme sormea itseesi ja sitä rataa. Latvastaan lahojen keittiöpsykologien seliselien mukaan kaikki "kertoo vain sinusta itsestäsi". Jos seksuaalisen väkivallan uhri kehtaa syyttää tekijää jostakin, se paljastaa vain sen että hänen oma mielensä on perverssi. Kaikki palaa aina "sinuun itseesi". Kaikki kertoo aina vain "sinusta itsestäsi".

        Nyt joku taatusti kitisee ettei se markku ketään raiskannut. Joten ei se sitten mitään vakavaa ollut. Vain fyysinen raiskaus on vakavaa, os sekään. Kaikki muu on turhasta valittamista.

        Loistavaa, kristityt.


      • saatananSairas

        Koiviston ja Tiasen teoille laitetaan yhteysmerkit ! TÄYSIN VÄÄRIN !

        Koivisto teki rikoksen Suomen lakien mukaan ja sai siitä rangaistuksen ja joutui korvaamaan rahallisesti uhreilleen !

        Tiainen ei ole rikkonut Suomen laikia vastaan joten ei ole myöskään saanut rangaistusta !

        Tämä PAKKO ANTAA ANTEEKSI on aivan sairasta ja Raamatun vääristelyä !

        Minulle terapeutti on sanonut ihan suolraan = ÄLÄ KIIREHDI ANTAMAAN ANTEEKSI ENNEN KUIN OLET SIIHENB VALMIS !

        Tietenkään hän ei ollut mikään hihhuli vaan ihan tavallinen ihminen

        Raamatun mukaan meidän tulee antaa anteeksi veljellemme, kun hän sitä sydämestään katuu !

        Ennen sydämestään katumista tekijän tulee todella täysin prosessoida tekemänmsä rikos ja myöntää sen uhrille tuottama hirvittävä tuska !

        Koivisto ei mitenkään myönn'ä uhreilleen aiheuttamaansa tuskaa, vaan täysin valheellusesti pyrkii tekemään itsestään UHRIN !


    • Laajempinäkemys

      Koiviston "vuodatus" on yksipuolinen. Mukana anteeksiantamus "päätöslautakunnassa" ei olleet kärsivät osapuolet (uhrit).
      Homostelussa on kaksi osapuolta
      1. Auktoriteetti (Jumalan vai saatanan valitsema?) Koivisto
      2. Auktoriteetin uhrit

      Ovatko uhrit antaneet anteeksi Koivistolle?

      Kerjätäänkö huomiolla asiaankuulumattomien muiden ihmisten armoa ja säälipisteitä?
      Onko pyydetty anteeksi uhreilta?

      • taivas_on_matkani_määrä

        "Kerjätäänkö huomiolla asiaankuulumattomien muiden ihmisten armoa ja säälipisteitä?"

        Sillä, että Koivisto on päättänyt tulla jälleen julkisuuteen ja julistaa isoon ääneen saaneensa kaiken anteeksi, haetaan yleisön tuomitsevia reaktioita jolla haetaan uhrin asemaa. Koivisto odottaa yleisön tuomitsevia reaktioita jotta pääsee asemaan jossa hän vaikuttaa julkisen "lynkkauksen" uhrilta. Tämä pervo ei ounaa mitään, eikä kaikesta päätellen näe edes tehneensä mitään oikeasti väärää. Koko haastattelu on asiasisällöllisesti itsesäälistä oksettavaa shaissea jossa hän kuvaa OMAA kärsimystään, ja sitä kuinka alaikäisen seksuaalinen hyväksikäyttö oli hyväksikäyttäjälle itselleen kokemuksena "melkein pahempi kuin kuolema".

        "Prosessi, minkä olen käynyt läpi, on ollut melkein pahempi kuin kuolema. Muistan tilanteita – esimerkiksi, kun matkustin Lontooseen – joissa olen miettinyt, että minulla ei ole enää mitään jäljellä."

        Alaikäisen uhrin annetaan ymmärtää olleen juonitteleva homppeli joka viritti ansan viattomalle kulttijohtajalle, ja vietteli tahallaan Koivistopoloisen "aviorikokseen". Koiviston näkemyksen mukaanahan hänen syntinsä oli aviorikos, ei suinkaan alaikäisen seksuaalinen hyväksikäyttö.

        Täytyy sanoa että tämä aikuinen mies joka on käynyt prosessin joka oli "melkein pahempi kuin kuolema", vaikuttaa olevan traumaattiseen kokemukseensa nähden omituisen hilpeä. Koko ajan naurattaa ja hihitytää niin kovasti.


      • HetiPakkoHoitoon

        Koivisto on hekisesti sairas ja kuuluu suljetulle osatolle

        Herra itse sitten lopulta päättää Koiviston tuomion, mutta yhteiskunnan tulee varjella kansalaisiaan tällaisilta hircityksiltä kuin Koivisto


    • Totuusjavalhemaailma

      Psalmi 106:39 Näin he saastuttivat itsensä töillään ja olivat haureelliset teoissansa.

      Raamatussa puhutaan
      1. Lihallisesta haureudesta
      2. Hengellisestä haureudesta

      Ef. 5:5 Sillä sen te tiedätte ja tunnette, ettei yhdelläkään haureellisella eikä saastaisella eikä ahneella-sillä hän on epäjumalanpalvelija-ole perintöosaa Kristuksen ja Jumalan valtakunnassa.

    • LarsKokkola

      Olen miettinyt samaa.
      Paitsi, että uhreja taisi olla Koivistolla useampia kuin yksi, joka sitten johti oikeustoimiin.
      Sama ilmiö Tiaisen kohdalla.
      Aivan järkyttävää miten Patrickin vaimo Maria tuli petetyksi, nolatuksi ja haavoitetuksi.
      Kaikki sympatiani Marialle.

      • rähmäkäpälät

        Avioiiton ulkopuolinen suhde ja seksuaalinen hyväksikäyttö eivät ole sama asia. Koivisto käytti alaikäistä seksuaalisesti hyväkseen ja siitä tuli tuomio. Käsittääkseni Patrickilla oli avioliiton ulkopuolinen suhde. Nämä kaksi tilannetta eivät korreloi mitenkään keskenään. On uskomatonta miten seksuaalinen hyväksikäyttö pistetään au- suhteen kanssa samalle viivalle.

        Seksuaalinen väkivalta jota myös hyväksikäyttö on on ihan toisen kaliiberin teko kuin puolison pettäminen au- suhteella. Koiviston kohdallakin suurimmaksi kärsijäksi on julistettu aviopuoliso ja perhe, sekä Jumala (!). Hyväksikäyttöjen uhrit sivuutetaan kokonaan.

        Vaikuttaaa että uskovaisten korvien välissä kaikki seksuaalisuuteen liittyvä menee yhdeksi mössöksi. Erilaisten tekojen eroavaisuuksia ei tunnisteta ollenkaan ja seksuaalinen hyväksikäyttö samaistetaan seksisuhteeseen.Käsitys seksuaalisuudesta on kuin keskiajalta.


    • Eksytyksistä

      Usean "vastuunkantajan" arviointikyky on heikko mitä hengelliseen raittiuteen tulee ja sen arviointiin.

      • Totesin

        Niin myös ehkä sinunkin kun omahyväisenä tuomioita Pyhän Hengen kanssa langeta.


    • PiispaHenrik

      Mitenköhän Markku nyt asiaa käsiteltyään ymmärtäää tekonsa? Mielestäni vuodatus herättää joitakin kysymyksiä. Tuo teko, jota hän nyt jälkeenpäin on katunut ja josta on omien sanojensa mukaan tullut armahdetuksi, oliko se ehkä jonkinlainen ylhäältä annettu koettelemus, kiusaus syntisessä lihassa ja siitä seurannut lankeemus, aviorikos, läheisten luottamuksen pettämistä, seksuaalista hyväksikäyttöä vai mitä? Mistä synnistä hän itse asiassa kokee tulleensa armahdetuksi? Jostakin yksittäisestä "hairahduksestako"? Oliko kiusaus ja sitä seurannut lankeemus kenties demonien aiheuttamaa? Pitääkö hän itseään vastuullisena toimijana koko asiassa? Entä pitääkö hän yhä homoseksuaalisia tekoja syntinä, kuten ennen paljastumistaan julkisesti saarnasi? Vai oliko syntiä kenties sittenkin juuri se, että hän saarnasi valheellisesti kaikkea sitä vastaan, mitä itsekin edusti, ja jonka aiheuttamien "kiusauksien" kanssa jatkuvasti kamppaili, samalla tiedostaen julistuksensa onttouden? Onko hän siis nyt sinut oman biseksuaalisuutensa kanssa, ja muuttanut käsityksiään homoseksuaalisuudesta?

      • KoivistoMielisairas

        Koivisto on psykopaatti - näin jo ajattelin silloin kun hän melasti Nokia Missiossa ennen paljastumistaan

        Tuollainen röyhkeys ja toisten ihmisten ylikäveliminen onnistuu vain psykopaatilta


    • Npnpmp

      Kavahtakaa näitä tämmöisiä! Titityynkin piti lähteä Keniaan ja paskat mitään ollut, itäsuomessa ollut koko ajan, eikä muuten näy vaimoa. Sen täytyy olla kahjo, kun nauraa koko ajan, vaikkei ole syytä. Homo se on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6462
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4183
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2577
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2010
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1528
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1387
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1036
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1021
    Aihe