Suviseurat Äänekoskella

Juuri_päättyneis-

sä Porin Suviseuroissa sanottiin, että ensi kesänä Suviseurat järjestetään Äänekoskella. Saatte sinne 80.000 vierasta kolmestakymmenestä eri maasta. Porissa kävijöitä oli 87.000. Tapahtuma oli aivan kaupungin keskustan tuntumassa. Hyvin käyttäytyvää ja siistiä uskovaista porukkaa kun koko viikon aikana alueella ei tarvittu poliisia kertaakaan.

299

6882

    Vastaukset

    • d5erwjrxy

      Älähän kehtaa valehdella tän kirjootuksen aloottelija!!!

    • T_Ervetuloa

      Tervetuloa ensi vuonna Suviseuroihin Äänekoskelle

      Vuoden 2018 Äänekosken suviseura-alueella valmistelut ovat jo hyvässä vauhdissa. Muun muassa kentän pohjatyöt on tehty. Suviseurojen tunnuslauseeksi on valittu ”Sinun syntisi annetaan anteeksi” (Mark. 2:5).
      Tunnuslause on seuratilanteesta. Se on Jeesuksen puhetta halvaantuneelle, jonka hänen ystävänsä olivat tuoneet seuroihin. Kuvatuissa seuroissa oli tungokseen asti ihmisiä, ja Jeesus oli heidän keskellään, niin kuin Suviseuroissakin.

      – Se on mielenkiintoinen raamatunkohta, Äänekosken Suviseurojen päätoimikunnan puheenjohtaja Reijo Peura toteaa.

      – Suviseuroilla on kaksi päätarkoitusta: saarnata parannusta ja syntien anteeksiantamusta sekä vahvistaa luottamusta Jumalaan ja tarjota mahdollisuus levähtämiseen ja voimaantumiseen, hän kertoo.



      Äänekosken Suviseurojen järjestämisestä vastaavat Äänekosken Rauhanyhdistyksen lisäksi kaksitoista muuta Keski-Suomen Rauhanyhdistystä vanhan Keski-Suomen lähetysalueelta. Järjestävistä Rauhanyhdistyksistä suurimpia ovat Jyväskylän, Laukaan ja Äänekosken rauhanyhdistykset, mutta vastuunkantajia on pyydetty koko Keski-Suomen alueelta.

      Kotiseuroihin kutsutaan kaikkia

      Peura vertaa Suviseuroja suuriin kotiseuroihin. Järjestäjät valmistelevat puitteet, jotta seurat onnistuisivat. Teltat huolehditaan pystyyn ja penkit paikoilleen. Pyydetään puhujat ja laitetaan syötävää.

      – Nämä kotiseurat on vain tarkoitus järjestää isommassa mittakaavassa Liimattalan pelloilla. Me odotamme vieraita. Jokainen ihminen on kutsuvieras, Peura kertoo.

      Elokuussa tulee kaksi vuotta siitä, kun Äänekosken Suviseurojen valmistelutyöt aloitettiin. Projektityöskentely on Peuralle työelämästä tuttua.

      – Minä luotan tähän organisaatioon. Minulla on tämä yksi pala, ja koitan tehdä oman osuuteni. Jos vastuun ottaa henkilökohtaisesti, se on raskas, mutta en ole osannut ottaa sitä niin. On ollut yllätys, ettei tämä ole vielä vienyt, vaan tuonut energiaa. Me järjestäjät pyydämme, että seurat onnistuisivat ja Jumala antaisi jaksamista järjestäjillekin, Peura puhelee.

      Nelostien varrella, Keiteleen rannalla

      Äänekosken suviseura-alue sijaitsee helposti saavutettavalla paikalla, nelostien itäpuolella, Keiteleen rannalla Liimattalan kylässä. Summalan perheen koti tontteineen rajoittuu seura-alueeseen.

      – Alue on keskellä maaseutuluontoa, mutta taustalla kuuluu valtatien tasainen humina. Täällä eletään tämmöistä maaseudun nykypäivää, Eeva Summala kuvaa.



      – Liimattalan kylä oli vuosisatoja pohjoisen Keski-Suomen mahtikylä, Summala kertoo.

      Liekö syynsä siinä, että Keiteleessä riittää edelleen kalaa ja metsissä riistaa. Aikoinaan kylällä on ollut jopa neljä kauppaa ja yli sadan oppilaan koulu. Olipa Liimattalassa Keski-Suomen ensimmäinen kansakoulukin 150 vuotta sitten. Nyt kylä on osa Konginkangasta ja Äänekoskea.

      Summala toimii Konginkankaan koululla erityisopettajana ja kuuluu tiiviisti kyläyhteisöön. Suviseuravalmisteluissa hän toimii viestintätoimikunnassa ja vastaa muun muassa Äänekosken Suviseurojen kuvapalvelusta. Lisäksi vastuualueeseen kuuluu viestintä oman kylän väelle. Kyläläiset ovat jo saaneet Facebook-ryhmäänsä tiedoksi Suviseurojen some-kanavat.

      – Jo nyt monet kyläläiset ovat olleet mukana suviseuravalmisteluissa, ja olen kokenut, että tulevat Suviseurat ovat lähentäneet muihin kyläläisiin, Summala iloitsee.

      • Äänekoskelaiset

        ja muut keskisuomalaiset ovat nyt tuhannen hengen voimin purkamassa suviseurakaupunkia Porin Kirjurinluodossa, aivan kaupungin keskustassa, ja siirtävät sen 30 täysperävaunuautolla Äänekoskelle.


      • Tämä_mainittu
        Äänekoskelaiset kirjoitti:

        ja muut keskisuomalaiset ovat nyt tuhannen hengen voimin purkamassa suviseurakaupunkia Porin Kirjurinluodossa, aivan kaupungin keskustassa, ja siirtävät sen 30 täysperävaunuautolla Äänekoskelle.

        Risto Peura oli eilen maanantaina paikalla Porin Suviseurojen päätösseuroissa ja toivotti siellä kaikki tervetulleeksi Äänekoskelle ensi kesänä.


      • Mikä_paikallis-
        Tämä_mainittu kirjoitti:

        Risto Peura oli eilen maanantaina paikalla Porin Suviseurojen päätösseuroissa ja toivotti siellä kaikki tervetulleeksi Äänekoskelle ensi kesänä.

        lehti ilmestyy Äänekoskella? Onko siinä ollut mitään Suviseuroista


      • suvisu
        Tämä_mainittu kirjoitti:

        Risto Peura oli eilen maanantaina paikalla Porin Suviseurojen päätösseuroissa ja toivotti siellä kaikki tervetulleeksi Äänekoskelle ensi kesänä.

        ei risto vaan reijo


      • Tuohan_on

        mielenkiintoista.


      • Hienoa_että

        koko kylä Äänekoskella on mukana suviseuravalmisteluissa.


    • Tuolta_löytyy
    • TääOnHyväAlku

      Nyt pääsee äänekosken juntitkin toteamaan vääräksi legendan, jonka mukaan kaljat, siiderit ja ehkäisyvälineet loppuvat koko seutukunnalta suviseurojen aikaan!

      • loppuuuu.seutukunnalta

        Kesken loppuu... loppuuuuu. Tiliä tekkee... tekkeeeeee. Kioski pystyyn... pystyyyyyyyn.


    • Äänekoskella

      varmasti ei ilmesty mitään lehtiä enää, ei netissä eikä paperilehtinä.

    • Kesäseuraradiosta
    • 17854
    • vartiotornista

      Tulemme mukaan ja perustamme tukikohdan missä voimme keskustella pelastuksesta ja armosta.

    • LeenaKarvinen

      Kyllä säälittää kieroutuneet ja sairaat lestat! Ilman sairaita ylisuuria perheitä olis loppu jo tullut. . . tällä hetkelläkin yritetään saada viranomaisille työkaluja puuttua lestojen sisällä tapahtuvaan pedofiiliaan ja insestiin! Sairasta sakkia!

    • Karikautto

      Kyllä pitäisi boikotoida näitä tahoja jotka ovat vastuussa suviseurojen tuonnista äänekoskelle! Se on kauhea määrä ihmisiä joka on tuhottu liikkeen parissa, insestin, pedofiilian ja ehkäisymättömyydellä! Liikkeen käytännöt ovat suoraan perkeleeltä!

    • vartiotornista

      Tulkaa tornimme suojaan. Heraa Jehova suojelee teitä Harmageddonilta ja pääsette Paratiisiin!

    • PirkkoLaitinen

      Sama saasta jatkuu ja jatkuu. . . ei voi pieni ihminen ymmärtää. Ps samanlaiset sairaat käytännöt jehovan todistajissa!

    • vartiotornista

      Herra Jehova teidät pelastaa! Tulemme suviseuroille ja kesän aikana koteihinne myös julistamaan ilosanomaa syntisille ihmisille!

    • illiäänekoski

      Äänekoski on tämänjälkeen erityisen suosittu kylä,kannattaa tulla kauempaakin suviseuroille,viinakaupat auki yötäpäivää.

    • moniuskova

      Piruko sinne väliin heittelee kommentteja kun niitä poistellaan niin paljon!
      Piruntorjuntapatteristo on valmiustilassa!

    • moniuskova

      Kyllä piru suihkii joka puolella! Mutta ajattelin kyllä soluttautua suviseuroille ja katsoa saako siellä oikeasti sitä nuorta lestatyttöä.
      Tavattaisiinpa vaikkapa vartiotornin edustajan kanssa niin saisi vaikka suojapaikan!
      Mutta katsellaan mitä tapahtuu ja raportoidaan asiat!

      • isoterskainen

        Samaa mieltä, alan kohta jo säästellä siementä jonka siellä saisi sitten puskea hedelmälliseen vaaleaan pellavapäähän kun ei ehkäsyä tarvii, onpahan omat geenit sitten jatkumossa. Eikä mulla muutenkaan ole heitä vastaan mitään. Siellä nähdään joukossa suuressa somassa.


    • Sarilahtinen

      Nuoret lestatytöt on insestin ja pedofiilian rikkomat ja sen päälle vielä aivopesty vl saastalla eli totaalisen rikkinäisiä ihmisiä 😭

    • Karikautto

      Helvetti on ikuinen! Kaikki vääräuskoiset ja väärin tekijät ovat siellä ikuisesti. . .

    • Paulasaarinen

      Kyllä pitää ihmetellä miten vielä nykypäivänä tämmöiset saastaisat ja irvokkaat lahkot pyörittää toimintaansa? Pitäisi lailla kieltää tai valtion ottaa tiukkaan valvontaan! Niin suuria rikoksia tehtaillaan katseilta piilossa insestiä, pedofiiliaa, aivopesua. . .

    • Vienohkohuttunen

      Älä nyt tuomitse. Taidat olla vaan kateellinen! Siellä saa kerran vuodessa tällainen ruttuinen mummelikin joskus nuorta vetreää miestä! Vuoden kokokohta!

    • Sirpakekki

      Asia on äärettömän vakava! Pieniä viattomia lapsia on tuhottu /tuhotaan jatkuvasti liikkeen parissa! Ketju ei tarvitse huonoa huumoria! ! !

    • Jormakekkonen

      Onko näillä lestadiolaisilla kaikilla keskustaan puoluekirja taskussa? Niin saman henkistä sakkia! Seurausta sisäsiittoisuudesta? Mikäs se sipilän suntaus oli? Rauhan sana

    • Raimohartonen

      Kepulaisten tapa tehdä hyväveli kauppoja = lestadiolaisten tapa piilotella insestiä/pedofiiliaa! Samat veljet asialla?!?!

    • Timohompuri

      Mitä ihmettä vainoatte jonkun ihmisryhmän elämäntapaa! Lestadiolaisuusaate on elänyt ja voinut hyvin 1800-luvun alusta asti ja jatkaa hyvää kulkuaan! Lestadiolaisilla on omat hyvät elämäntavat ja synnit saamme anteeksi ja kaikki ovat onnellisia! Voiko muut elää niin ja katua syntejään että saavat syntinsä anteeksi ja pääsevät viimeisellä tuomiolla autuuteen?
      Politiikkaan ei sotkeuduta, rakkaus on pääteema, lapsesta asti. Katumus ja anteeksi anto, vapahtaja auttaa rankimmastakin synnistä. Miten on teilä pakanoilla?

      • vl-tunnusmerkkejä

        Lukuisat Raamatun vastaiset valheopit, mittaamaton omavanhurskaus, muiden tuomitseminen, itsensä ylentäminen, pedofilia, kova tupakointi, naiset synnytyskoneina.

        Tällaiset asiat leimaavat vanhoillislestadiolaista herätysliikettä.


      • Niin_Jumalan

        valtakunta on kulkenut lestadiolaisuuden nimellä 1800-luvulta alkaen. Sitä ennen Jumalan valtakunta eli uskovaisissa ihmisissä Ruotsin ja Norjan lukijaisuuden oiirissä. Lukijaisuuden juuret ovat 1500-luvun Saksan hernnhutilaisuudessa. Kautta ihmiskunnan historian on ollut uskovaisia ihmisiä. Ei aina kovin paljoa, mutta kuitenkin joitakin niin että Jumalan sanan siemen on säilynyt.Äänekoskella ei varmaan koskaan ennen olekaan järjestetty Suviseuroja. Kaikilla äänekoskelaisilla on mahdollisuus tutustua JUmalan valtakunnan sanomaan ja JUmalan lapsiin. Porissa noin 20.000 porilaista kävi lauantaina seurakentällä.


    • UoleviMäättä

      "Elämäntapa" joka tuhoaa viattomia lapsia insestin, pedofiilian&aivopesun kautta! Raamatun vastainen harhaoppi joka pitää jäsenet tampioina ajaen heidät kadotukseen. Vuonna 2017 tämmöiset liikkeet pitäisi olla kiellettyjä, ei menee uskonnovapauden piikiin jos liikkeen sisällä tehdä kauheuksia!

    • Virallinen.ehdotus

      Suviseuroille on ehdotettu nimenmuutosta:

      "Pedofiilien vuosittainen yhteiskokoontuminen"

    • Ismilehikoinen

      Helluntailaisetkin päästi tämän valheoppiinsestipedofiililahkon isoon kirjaa pitämään bakkanaalia! Oliko varmasti loppuun asti mietitty?

    • 21717

      Mitenkäs siellä yks Lessu puhu eilis iltana telkkarissa? Lessuillahan telkkari on kielletty! Telkkarin takia on niin moni tullut erotetuksi lahkosta, tiedän tapauksia. Nämä pääjehut saa siinä liikkeessä näköjään tehdä mitä lystää????

      • hihhulipomot.ruotuun

        Vähän kuulostaisi siltä, että hihhuleiden pääjehuilla ei taida olla mitään sääntöjä eikä rajoja


    • kateuskeskuudessamme

      Kateelliset täällä vain katkerina vaikertavat, kun kukaan ei heidän kanssaan halua jatkaa sukua ja samaan aikaan Lestadiolaisilla on kymmeni jälkeläisiä. Lestadiolaiset tämän maan perii, kun taas muut harhaoppiset katoavat oman sukupuuttonsa myötä.
      Ja valtauskonnnon kannattajat hiljalleen hylkäävät maalistuneen kirkkonsa ja samaan aikaan Lestadiolaisten usko on harrasta ja vahvaa.

      • 1234321

        Lessujen perheissä tapahtuu jatkuvasti irtiottoja. Lapset eivät välttämättä kannata aikuisten linjaa nähdessään kuinka kieroa ja saastaista touhua se on koko lestadiolaisuus. Kehottaisin kaikkia lessuja katsomaan peiliin ja kysymään itseltään olenko minä rehellinen ihminen. Pystynkö minä noudattamaan muutoinkaan Jumalan kymmentä käskyä.


    • Ainovertainen

      Lestadiolaisilla hyvin ankea tulevaisuus edessä! Syntilistaa vaan kasvaa kaiken aikaa, helvetin tuli on ikuinen! ! !

    • Mrskorhonen

      Minulla on ystäväpiirissä entisiä lahkolaisia ja käy heitä aina sääliksi! kun lapsesta asti ollaan aivopesty kaiken maailman saastaa ja valheoppia niin sitten kun on paljastunut totuus asioista, voi sitä tuskaa vääryksistä, valheista ja menetyistä vuosista!

    • lestadiotyttönen

      Mistä ihmeen pedofiliasta ja insestistä puhutte.? Oletteko koskaan itse nähneet vai haluatteko vaan mustamaalata ja kuunnella juoruja. Minä en ainakaan ole koskaan nähnyt tuollaisia kauheuksia ja olen neitsyt eikä kukaan ole yrittänytkään viedä sitä minulta. Harrasta väkeä käy seuroissa ja suviseuroissa. Taitaa olla pahoinvoivien ihmisten sielun myrkyttyminen joka tuollaisia puheita saa aikaan. Meille voi tulla rukoilemaan ja saamaan syntinsä anteeksi ja saamaan uutta suuntaa elämään!

    • Natinaaaaa

      Eikös paramikko vois mennä näyttämään näille ja kaikille muillekin hyvän isän mallia.
      Poissaoleva alkkisnarkki! Mikko näyttää hyvää esimerkkiä.

    • Jaanakautto

      "Lestatyttö" nyt kun olet saannut täältä palstalta tietoa lestojen pedofiiliasta ja insestistä, niin voisit olla kunnon ihminen ja nähdä näitä tapauksia ja viedä tiedot viranomaisille ja siten pelastaa uhreja ja saada rikolliset vastuuseen!

    • Äänekosken

      kaupunginjohtajakin oli tutustumassa Porin Suviseuroihin.

      Porin kaupunginjohtajaAino-MaijaLuukkonen kävi tutustumassa Suviseuroihin jo Vaasassa 2015 ja radiohaastattelussa iloitsi siitä, että hänen kaupunkiinsa saadaan Suviseurat 2017.

      Porin Suviseurojen päättäjäisissä oli monta etupenkkirivillistä arvovaltaisia kutsuvieraita. Tössö voimme kuunnekka Suviseurojen pöötäspuheen, jonka piti Jukka Kolmonen:

      http://www.suviseurat.fi/wp-content/uploads/2017/05/Jukka_Kolmonen_suomi.mp3

      • Todella_vaikut-

        tava ja perusteellinen tämä puhe.


    • toinenlestatyttö

      Kyllä ne on panetteluja ne insesti ja pedofiliajutut. Mistä ihmeestä ne tulee? Minäkin olen vielä neitsyt ja jo 11 vuotta!

    • Soilepekkarinen

      Eipä ole panetteluja nämä asiat! Olen ollut mukana hoitamassa näitä uhreja ja heitä on paljon ja kärsimykset massiiviset. . . pedofilian ja insestin lisäksi lestadiolaisten ehkäisykielto aiheuttaa suurta tuhoa lapsissa, lapset kokee arvottomuutta, turvattomuutta jne. itkien aikuisen rakkautta jota ilman he jäävät!

      • Oletko_sinä

        niitä vinksahtaneita valeteraopeutteja, jotka aivan pahanilkisyyttään herättävät tavallisissa lapsissa ja nuorissa pervoja valemuistoja. Se on paha tauti tuo tuollainen. Selaiset pervot terapeutit pitäisi kivittää. Heistä on kirjoittanut mm. tiedetoimittaja Jani Kaaro.


    • Soilepekkarinen

      Enpä ole valeterapeutti eikä ole suomessa näitä valemuistojen etsijöitä kuin urbaanilegendoissa! Itse toimin poliisin/syyttäjän alaisuudessa, ja kaikki tapaukset on todettuja mutta tuomioon on vaikea päästä johtuen vl -opeista ja perheen sisäisyydestä, esim insesti tapaukset

    • larslevi

      Mistä nuo jutu oikein tulee kun meillä ei ole huomattu tuollaista ollenkaan ja on sentäään seuroja kierretty 40 vuotta! Taitaa joitakin piirejä ahdistaa oikein kunnolla kun pitää panetella kunniallisia ja rakastavia ihmisiä!
      Muuten; joku suojaikäraja on keksitty joskus viime vuosisadalla, nykyihminen on paljon kehittyneempi kuin joskus 100 v sitten. 12 - 13 vuotiaat ovat jo täysiä aikuisia, ihmeellisiä nuo pedofiiliväitteet, tuokin ikärajakysymys pitäisi laittaa uudestaan eduskunnan käsittelyyn, täysi-ikäisyyskin tulisi säätää 15 vuoteen äänioikeuksineen ja kaikkine muine etuineen ja velvotteineen!
      Sukulaisten kesken ei kukaan harrasta mitään synnillistä menoa, sehän on biologisestikin rappeuttavaa. Serkukset ovat kyllä jo biologisesti kaukana jo toisistaan eikä heidän avioliitollekaan ole mitään laki- ja muitakaan esteitä tarvittaessa.

      • uskonnotonteisti

        "Sukulaisten kesken ei kukaan harrasta mitään synnillistä menoa, sehän on biologisestikin rappeuttavaa" Onhan Aatamin ja Evankin lapset joutunee lisääntymään keskenään jos he kerta olivat ensimmäiset ihmiset? Samoin vedenpaisumuksen jälkeen Nooan, hänen vaimonsa, kolmen poikansa ja näiden vaimojen on pitänyt lisääntyä lopulta keskenään, jos me kaikki heistä polveudumme? Niin se teidän raamattu opettaa.


      • kaikkea.sitä.esitetään

        Kuuleppas larslevi! 12-13 vuotiaat ovat täysin lapsia. Järkikin jo sanoo että ei sellaisen kanssa voi harrastaa seksiä. Eihän tuollaiset lapset ole kykeneviä huolehtimaan edes itsestään saatikka sitten lapsistaan. Se on kertakaikkiaan suuri synti ja rikos harrastaa lapsen kanssa seksiä.


    • JuhaBoys

      Voisitte painua seuroinenne *ittuun kitten muutkin uskovaiset. Pahimpia rosvoja mitä maa paallaan kantaa.

    • Kalervomiettinen

      "Larslevi"lueppa kirjoituksesi, ihan niinkuin pedofiilin kirjottama! Huomasitko? Jos et se selittää myös sen miten et ole ole lesta piireissä törmännyt insestiin/pedofiilian, joko olet vajakki tai sairas itsekkin etkä tunnista pedofiiliaa!

    • Raijaputtonen

      Lukekaa"larslevi"n kirjoitus tosta ylempää niin voitte siitä nähdä minkälainen ajatus maailma on kun 40 vuotta pyörinnyt seuroissa! Sairaus näkyy suoraan tai "rivien välissä"!

      • hyi.mitä.saastaa

        Tuollaiseksiko se ajatusmaailma muuttuu 40 vuoden hihhuloinnin seurauksena? Hyi sentään! Siis suoraansanottuna aivan sairaaksi. Jokainen vähemmänkin älyssään olevakin tajuaa, että eihän 12 vuotiaat lapset ole vielä naitavassa iässä eikä kypsiä perustamaan perheitä. Vähintään pitäisi olla täysi-ikäinen, mutta mielellään 25 vuoden ikäinen, jotta pystyy tekemisistään vastuun kantamaan ja osaltaan perheestään huolehtimaan.


    • Saripuumalainen

      Voisiko joku yrittää selittää minulle miten on mahdollista että tätä ei saada loppumaan? En pysty ymmärtämään?

      • poljetko-oikeuksia

        Jos suviseuroista puhut, niin olisiko vaikka sellainen kuin uskonnonvapaus?


    • Saripuumalainen

      Uskonnonvapauteen ei kuulu insesti ja pedofiilia! ! ! Ja lahko/seurakunta jne jonka piirissä tapahtuu rikoksia pitäisi kieltää niiden toiminta! Ei puhuta mistään yksittäisestä pedofiilistä vaan liikkeen systemattisesta pedofiilien piilottelusta, käytännöillään ja konkreettisesti!

    • annirauhanyhdistyksestä

      Mistä tiedätte että suviseuroilla olisi tuollaista elämää? Oletteko nähneet sen? Tuollainen kirjoittelu täyttää jo herjauksen tunnusmerkit! Todella törkeää, jopa kiihoittamista kansanryhmää kohtaan joka on laitonta! Tutkintapyyntö olis paikallaan kirjoittelijoita kohtaan!

      Voisitte tulla itse katsomaan ja toteamaan oikean laidan. Saisitte omaankin elämänkatkeruuteen rauhaa ja tasapainoa. Rauhanyhdistyksen ihmiset ovat tasapainoisia kansalaisia pienestä pitäen jotka ovat tottuneet töihin ja vastuun kantamiseen nuoresta asti. Niin olisi kaikissa muissakin kansalaispiireissä jos siihen annettaisiin mahdollisuus.

      Insesti ja pedofilia ovat varmaankin muiden kansalaispiirien ongelma kun siihen otetaan niin paljon kantaa ja tuntuu että sitä tietoakin asiasta on!

    • Anniliisukka

      Minäkin olen ollut jo monilla suviseuroilla ja vielä neitsyt. Ikääkin on jo 13 v. ja teen töitä joka päivä ja huolehdin perheen pienimmistä, ruokaa laitan ja muita kotitöitä. Kukaan ei ole ahdistellut, kuitenkin olen jo niin aikuinen että voisin mennä naimisiin piakkoin ja perustaa oman perheen!

      • Puhujaveli_Oulunsalo_vl

        En usko, että olet enää neitsyt.


    • Maripellinen

      Lestadiolaisten insesti/pedofiilia on hyvin dokumentoitu! Vaikka liike tehnnyt kaikkensa yrittäessään piilottaa tekijöitä/tekoja! Jos olet tietämätön niin hanki tietoa äläkä täällä te itseäsi naurunalaiseksi!

    • Kalervojäppinen

      Kun ui valheopissa ja saastassa eipä sitä ymmärrä kuinka hukassa on!

    • penttihirvoinen

      Tämä viesti on poistettu pervon kielenkäytön vuoksi.

    • moniuskontontoinen

      Älkää nyt tekopyhät aina mollatko lestadiolaisia. Voitteko heittää ensimmäisen kiven? Oletteko varmoja ettette itse syyllisty samaan mistä syytätte lähimmäisiänne? Ihmisiä kaikki ovat hyvyyksineen ja pahuuksineen! Saattaa olla että se on suurta kateutta että joku kansalaispiiri järjestää asiansa omalla tavallaan ja ovat onnellisia ja tulevat toimeen! Ja nuoret opetetaan ajoissa aikuisiksi, mitä pahaa siinä on? Ei yhteiskunta laiskoja ja siipeilijöitä elätä!

      Kyllä se varmaan ottaa pannuun kun tekisi mieli mutta kun ei peräkammarin juntti pääse saamaan "sitä" välttämättä koskaan ja toisille se on itsestään selvä järjestetty normaali elämän tapa!
      Kyllä parempi olla elämässä kiinni ja tehdä töitä ja kasvaa aikuiseksi nuorella iällä ja lisääntyä kuin jäädä yhteiskunnan elätiksi ja luuseriksi!

      • ei.elä.puutteessa

        ""Kyllä se varmaan ottaa pannuun kun tekisi mieli mutta kun ei peräkammarin juntti pääse saamaan "sitä" välttämättä koskaan""

        Onneksi keskiverto vanhoillislestadiolainen mies saa "sitä" kotona sekä vaimoltaan että tyttäriltään.
        Ellei suosista niin väkisin.


      • ettei.totuus.unohdu

        Kuules nimimerkki "moniuskontontoinen"! Sinulta kotoa löytyy varmaan peili? Katseleppas siihen, niin näät henkilön kuvan joka taitaapi olla kateellinen ja epärehellinen. Olen kokenut lessujen kiusaamisen uhriksi joutumisen, joten väitän tietäväni mitä puhun ja puheistani myös vastaan.

        Mitä järkeä on työntää kakaroita päättömästi tähän kaltaistesi ihmisten tyyppiseen pahuuden maailmaan- siinä ei ole mielestäni päätä ei häntää, eikä järjen hiventäkään. Kaiken lisäksi maailman viisaat tiedemiehet ovat laskeneet että maapallolla kykenee elämään maksimissaan muistaakseni n. 9 miljandia ihmistä. Kyseinen sietoraja lähestyy kovaa kyytiä maailman väkiluvun kasvaessa voimakkaasti lähi vuosikymmenten aikana. Oletteko arvoisat lestadiolaiset miettineet tätä asiaa? Sivistyneessä valtiossa kun eletään, niin luulisi jokaisen ymmärtävän mistä on kysymys.

        Olen huomannut että monissa vl-lestadiolaisperheissä ei riitä resurssit kasvattamaan päättömästi tehtyä lapsilaumaansa kunnollisiksi ja lainkuuliaisiksi kansalaisiksi. Tiedän vl-lestadiolais perheitä joiden lapsista on kasvanut mm. rikollisia murhamiehiä, joten tuskimpa he mitään valtaväestöä parempia ihmisiä ovat vaikka nii itse kuvittelevat.

        Lapsilisät ja ko. perheiden tarvitsema kodinhoidon tuki kuluttaa melkoisesti yhteiskunnan rahaa... Kuinka lessut kehtaatte elvistellä ja haukkua valtaväestöä luusereiksi ja yhteiskunnan eläteiksi? Kannattais edes vähän miettiä mitä puhuu ja näille palstoille kirjoittelee.


    • Jormakekkonen

      Jos elää valheopin, insestin, pedofiilian ja sisäsiitoisten parissa, ei siitä kyllä täyspäistä ihmistä tule! ! !

    • Onkohan_Ääne-

      koskella koskaan ennen pidetty Suviseuroja? Nyt on kaikilla hyvä mahdollisuus kuulla syntien sovituksen sanaa ja päästä Jumalan lapseksi. Jostakin syystä jotkut vain pahanilkisillä juoruilla ja panetteluilla ovat sotkeneet tämänkin varsin asiallisena alooitetun ketjun. Nuo riiviöt ovat pirin apureita.

      • kohtuus.kaikessa

        Kirjoitusvirheiden määrästä pääteltynä antaa aihetta epäillä että lieneeköhän kyseinen kirjoittelija ollut selvistä päin? Sammunut johonkin pensaikkoon, josta herännyt aamulla vielä vähän jurrissaan kirjoittelemaan...?


      • kahtees.koikussa

        Tuolla perusteella puolet suomalaisista on sammunut joka päivä johonkin pensaikkoon, josta heräilevät aamulla kirjoittelemaan...?


    • Mariarauhankyyhky

      Te olette ilmeisesti itse joutuneet hyväksikäytön uhriksi kun olette niin katkeria ja vihaa täynnä. Ei se ole vähäteltävää. Ammattiapua on kuitenkin tänäpäivänä saatavissa. Tuollaiset hyväksikäyttötapaukset on käsiteltävä ja syylliset on saatettava edesvastuuseen.

      Rauhanyhdistyksestä saa myös apua jos syntitaakkaa tuntuu ylivoimaiselta kantaa. Suviseurat ovat loistava tapahtuma puhua raskaista asioista ja keventää mieltään jos on tullut tehtyä raskaita ja tuomittaviakin tekoja, esim. jos on tullut jatkettua hyväksikäyttöä ja insestiä minkä kohteeksi on itse joutunut.

      Rauhanyhdistyksessä on tervettä, rehellistä ja elämätavoiltaan moitteetota ja kirkassieluista väkeä jotka auttavat pyyteettömästi teitä syntisiä langenneita ja saarnaajamme rukoilevat syntinne anteeksi jolloin raskaat taakat putoavat sydämeltänne ja elämä alkaa hymyilemään!

      • huhhuijakkaa

        Itse en ole joutunut hyväksikäytön uhriksi, mutta olen seurannut lehtiä, tiedotusvälineitä ja kuullut sellaista jossain tapahtuneen.
        Vai että vielä rauhanyhdistykselle höykytettäväksi, jos on tullut hyväksikäytetyksi... Mitähän apua sieltä saa...ei mitään. Saattaisivat vannottaa että ei saa puhua väärin käytöksistä mitään-niinkö?


    • Lassekonttinen

      Lestojen johtoportaassa on mukana näitä insesti/pedofiiliaan syyllistyneitä jotka kahta kauheammin piillottelevat näitä petoja!

    • Einolehti

      Syntitaakkaa on lestadiolaisilla! ei meillä lahkon ulkopuolisilla ole pedofiiliaa tai insestiä painolastina! Vai vielä kirkassieluista, tervettä ja rehellistä porukkaa! Syntilista pitkä kuin nälkävuosi! Helvetin lieskat hipoo jo varpaita!

    • Marianeitsyt

      On teidän elämänne varmaan ollut hirveää kun täytyy noin katkerasti purkaa itseään!
      Mikä se syntilista on? Haluaisimme tietää. Onko teillä näyttöä jostain tällaisesta? Onko teidän muiden sielu puhdas? Ketä on tuomittu viimeaikoina tällaisista rikoksista, onko heillä ollut yhteisömme taustaa? Ottakaapa selvää ja keskustelkaa sitten paremman tiedon kanssa!

    • Kiiltokuvapaikkakunta

      Lestadiolaisliikkeeseen sen kummemmin kuin median kautta tutustuneena, kommentoisin, että tuskinpa 80 000:tta ihmistä saa pelkän pelon takia liikkeelle.
      Varmasti samankaltaista yhteenkokoontmisen tarvetta kuin vaikka konginkankaan kesäpäivillä tai sumiaisten rautalankafestareilla.
      Pedofiliaa on todistettavasti tapahtunut lestadiolaispiireissä, ja sitä on laajemmalti perusteltu uskonnollisille syillä.
      Se on ehdottomasti tuomittavaa, ja kaikki keinot on otettava käyttöön, jotta tämä loppuu heti!
      Mutta sitten. Miksi täällä tallustelee paljasjalkasia Äänekoskelaisia murhaajia tai raiskaajia? Hyvin lyhyillä tuomioilla?
      Työssäkäyvät ei arvaakaan.
      Äkella valtaosa väestöstä perinteisesti työläisiä.
      Mielipiteet jää valitettavan mustavalkoisiksi. Harmaansävyjä ei eroteta.
      Veikkaanpa, että jos tänne rakennetaan kolme uutta urheilutilaa jo olemassa olevien lisäksi, jotka ovat saaneet ulkopaikkakuntalaisilta kiitosta, eriarvoisuus kasvaa pitkällä aikavälillä. Sitten ollaan taas ruudussa nolla, koska osa kansalaisista voi pahoin, ja alkaa oireilemaan eri tavoin.

      • kantsii.käydä

        Ihmisillä on tarve kokoontua erilaisiin tapahtumiin, mm. Seinäjoen Tangomarkkinoille kokoontuu joka kesä yli 100 000 ihmistä. Itsekkin olen käynyt Seinäjoella ja voin sanoa että on tosi mahtava ja kokemisen arvoinen tunnelma, hyvä järjestys ja fiksua porukkaa. Siellä ei tietääkseni ole raiskattu ketään. Nämä Suomalaisten tapahtumien kokoontuja määrät ovat toki pieniä maailmanlaajuisesti tarkasteltuna.


    • itsellinenkulkija

      Onhan noita kokoontumisia, turha niitä uskonnollisia seuroja on mennä syyttelemään. Varmasti sitä pedofiliaa ja insestiä esiintyy aivan yhtäpaljon muissakin kansalaispiireissä, etenkin homoutta ja lesboutta, turha kieltää. Se on vaan tuollainen näkyvä joukko helppo ottaa silmätikuksi.
      Kaappihomoja ja muita perverssejä on varmasti paljon noiden uskonryhmien tuomitsijoissakin!

      Ralliakin menee katsomaan fanaattinen ja hysteerinen sakki, paikat roskataan, kustaan ja paskotaan, pellot lahmataan, luonnon rauha rikkoutuu, tyttöjä raiskataan, juopotellaan - onko se yhtään parempaa elämää?

      Noista murhaajista sanoisin että jos jossain asiassa on paljon paskaa niin siinä että murhamies kävelee vapaana Äänekoskella niinkuin mitään ei olisi tapahtunut, ja jotkut puhuu että vaatisi vielä korvauksia. Kyllä on asia mallillaan, tuollaiset vääryydet pitää oikaista, tavalla tai toisella!

    • Elv

      Mun vanhemmat alko rääkkäämään mua henkisesti heti syntymästä asti.
      Valtauskontoon kuuluvat.

      • Kghyyyl

        Ne on siis todella henkisesti jossain iha kankaalla.
        Voi kun tietäsitte.
        Kuuluis suljetulle, sairaitten ajatustensa kanssa.


    • Tytypehkola

      Turha muiden synneistä puhua samanaikaisesti lestadiolaisten suorastaan saatanasta tulevien insesti&pedofiilian kanssa! Lestat suorastaan tehtailevat näitä rikoksia! Johdossa olevat ylläpitävät käytännöitä jolla piilotetaan tekijöitä ja hiljennätään uhrit! On myös selkeästi dokumentoitu kymmeniä johtotehtävissä olevia pedareita! Ja täällä höpistään muiden synneistä ja rikoksista! Ette voi olla tosissanne!

      • Etvoiollatosissasi

        Onko siis turhaa puhua muiden kuin lestadiolaisten pedofiliasta? Kärsiikö muiden kuin lestadiolaisten hyväksikäyttämät tai henkisiä traumoja saaneet jotenkin vähemmän mielestäsi?
        Onko katolisten seurakuntien hyväkskäyttötapauksista turha puhua?


    • lessun.tapa.toimia

      Tunnen vl-lestadiolaista esittävän henkilön, jonka omatunto täytyy olla täysin paatunut. Jos itse tavan kansalaisena tekisin pahaa taikka loukkaisin jota kuta ihmistä epärehellisyydelläni, niin minä olisin valmis myöntämään virheeni ja pyytämään anteeksi kärsineeltä osapuolelta. Lessut eivät käsitykseni mukaan ainakaan kovin helpolla pyydä anteeksi muilta kuin saman lahkon jäseniltä. Voin olla väärässä, mutta kannatan rehellisyyttä, enkä asioiden vääristelyä kieroiluun turvautuen.

    • Kaijakyyhkynen

      Ei lestadiolaisissa ole sen enempää pedofiilejä ja insestin harrastajia kuin muissakaan kansalaispiireissä! Se on niin helppo ottaa joku kansalaisryhmä silmätikuksi. Ehkä niinkuin savuverhoksi peittämään omia rötöksiään...
      Kuka sen ensimmäisen kiven heittää?

      • Omia.rötöksiä

        Kotimaa Turun Sanomat 16.10.2013 21:22 18

        Vanhoillislestadiolaisessa herätysliikkeessä on ollut tapauksia, joissa seksuaalinen hyväksikäyttäjä on jatkanut toimintaansa vuosia tai jopa vuosikymmeniä ennen kuin teot ovat paljastuneet. Tekoihin ovat syyllistyneet myös liikkeen johdossa olleet henkilöt.

        Asia selviää lastensuojelun tutkijan Johanna Hurtigin tutkimuksesta Taivaan taimet – Uskonnollinen yhteisöllisyys ja väkivalta (Vastapaino). Tutkimuksen aineisto koostuu muun muassa väkivallan uhrien ja heidän läheistensä kertomuksista.

        Joissakin tapauksissa hyväksikäytön uhreina ovat voineet olla esimerkiksi ensin omat siskot, myöhemmin tyttöystävän tai vaimon siskot ja sitten ehkä omat lapset ja jopa lastenlapset.

        Tutkimus tuotti tietoa 156:ta seksuaalisen väkivallan tekijästä. Uhrien määrä on moninkertainen, sillä enimmillään samalla tekijällä on kerrottu olleen toistakymmentä hyväksikäytön kohdetta. Teot ovat ajoittuneet useille vuosikymmenille ja tuoreimmat aivan lähivuosiin.

        Osa tapauksista on johtanut oikeusprosessiin.

        Valtaosa uhreista on tyttöjä, jotka ovat joutuneet lähipiiriinsä kuuluneiden miesten seksuaalisen väkivallan kohteiksi. Tekijöiden joukossa on yhteisössä näkyvässä asemassa olleita ihmisiä. Näihin lukeutuu lähemmäs 30 puhujaa, muutama liikkeen keskusjärjestön SRK:n johtokuntaan kuulunut ja joitakin rauhanyhdistysten puheenjohtajina toimineita.

        – Tekijät ovat perheellisiä, työssäkäyviä ihmisiä, joilla on erilaisia luottamustehtäviä. He ovat sosiaalisesti ihan hyvässä asemassa, itsekin lestadiolaistaustainen mutta liikkeestä irtautunut Hurtig sanoo.

        Ajatus anteeksiantamisesta, eheytymisestä ja ikään kuin puhtaalta pöydältä aloittamisesta on korostunut vanhoillislestadiolaisuudessa. Ongelmia on pyritty ratkaisemaan liikkeen sisällä muun muassa tällä tavalla.

        – Sitä ei ole niinkään ajateltu vaientamisena. On ajateltu, että sitten kun anteeksiantamuksen sanat Jeesuksen nimessä ja veressä on vaihdettu, sitä asiaa ei ole. Se on oikeasti poissa, ja uhri eheytyy sillä.

        Hyväksikäytön seuraukset ovat olleet tekijöille yhteisössä pääsääntöisesti vähäiset. Esimerkiksi merkittävässä asemassa olevien osalta on pyritty siihen, ettei asiasta tiedetä laajasti.

        – Ehkä pyrkimys on ollut siihen, ettei näiden asioiden esiintulo raunioittaisi heitä. Tekijöillä on paljon kiinnityksiä perheeseen ja yhteiskuntaan, ja niitä on pyritty pitämään voimassa.

        TS-STT


      • ehdoton.lainkuuliaisuus

        Mun mielestä tuollainen lapsiin sekaantuminen menee jo psyykkisen sairauden puolelle. JOS jonkin uskonlahkon toimintatapoihin kuuluu lasten hyväksikäyttö, niin sellaisen liikkeen toiminta pitää tukahduttaa ehdottomasti. Ei se ole mielestäni oikein ja hyväksyttävää, että uskonvarjolla tehdään kauheuksia ja niistä annetaan uskovaisten omissa kekkereissä synnit anteeksi. Minä kannatan ja vaadin kaikille kansalaisille ehdotonta lainkuuliaisuutta. Mikään uskonto ei voi kävellä tämän ylitse.


    • pesäpuhtaana

      Yrittäkäähän pitäkää syyttelijät vaan oma pesä puhtaana. Kaivakaa vaan esiin tasapuolisuuden vuoksi ne muutkin hyväksikäyttötapaukset niin katsotaan missä niitä on eniten!
      Oletteko muuten koskaan käyneetkään missään seuroissa kun tunnutte tietävän noin varmasti asiat?

      • puhdas.vl-pesä

        ""Oletteko muuten koskaan käyneetkään missään seuroissa kun tunnutte tietävän noin varmasti asiat?""

        Kyllä laajasta pedofiliasta vanhoillislestadiolaisen herätysliikkeen piirissä tietää ilman seuroissa käyntiäkin.

        Lue vaikkapa tästä ketjusta lehtijuttu, joka kertoo filosofian tohtori Johanna Hurtigin tutkimuksesta kyseisestä aihealueesta.


    • Rauhansana

      Minä olen kuulunut rauhan sanaan ja sen jälkeen kun olen päässyt sieltä pois, olen työni puolesta joutunut käymään läpi kaikki kauheus mitä liikkeen pinnan alla on! (Sosiaalitoimi) eli olin liikkeen sisällä, tutkin liikkettä opinnäytetyönä ja nyt näen liikkeen jäljet lastensuojelussa. . . totaalisen sairasta!

      • Harlinhapponen

        Kyllähän siellä sosiaalitoimessa näkee jos minkäkinlaista. Arvostan sinun tietämystä.


    • pirkkokyyhkynen

      Älkää viitsikö puhua tuollaista sontaa! Olkaa huolissaan itsestänne ja omista synneistänne! Kuinka paljon teissä itsessänne on homoutta, perversioita, pedofiliaa ja insestiä?
      Oletteko nähneet tosiaan oikeita seuroja, taidatte sotkea tapahtumat joihonkin seksuaalisesti poikkeavien kokoontumisiin!
      Niinhän sitä sanotaan että "se koira älähtää mihin kalikka kalahtaa"!

    • LiisaMarie

      Lestojen vääristynyt valheoppi tuhoaa ensiksi pienen lapsen aivot sitten lestojen ehkäisykielto tuhoaa sydämmen äidin rakkaudettomuuden takia ja lopuksi insesti/pedofiilia tappaa sielun! Tämmöinen lahko pitää olla lailla kieletty! Ota yhteyttä viranomaisiin/kansanedustajiin ja vaadi loppua saastalle!

      • reipaseläjä

        Ja runkkaaminen kasvattaa karvoja kämmeneen ja sitten myös mädättää aivot!


    • pirkkokyyhkynen

      Taitaa teidän oma elämänne olla aikalailla hunningolla! Kannattaa aivan oikeasti kääntyä ammattiauttajien puoleen. Jos tuollaisia ajatuksia pyörii päässä niin kannataa hakea apua!

    • Sirkkulampinen

      Toivon tosissaan että lapsiasiavaltutettu tuomas kurttila saisi oikeasti ajettua muutosta näihin pedofiililahkojen käytännöihin ja siten pelastettua näitä viattomia lapsia!

    • lopettakaa-jo

      Onko teillä todella näyttöä tuollaisista rötöksistä? Tuolainen kirjoittelu täyttää jo herjauksen ja kunnianloukkauksen tunnusmerkit! Jos näyttöä on miksi ette tee rikosilmoitusta?
      Hyvä täällä palstoilla on heittää rapaa päälle ilman tosiasioita! Onko oma elämänne puhdas, tuollainen herättää epäilyjä aina millaisia luurankoja itsekunkin kaapista löytyy!
      Ottakaa seuroilla syntinne anteeksi ja saakaa elämänne puhtaaksi!

    • Laurakautto

      Faktaa ja tutkimustietoa on hyllymetreittäin! Syytteeseen ja tuomiolle saadaan aika harvoin johtuen liikkeen käytännöstä eli pedari pyytää uhrilta anteeksi ja saa ja asiaa ei sen jälkeen käsitellä tai muuten synti tulee uhrin" päälle "! Ja muutenkin liike tekee kaikkensa piillotaakseen näitä pedofiii/insesti tapauksia, tutkimuksissa on löytynyt huomattava määrä johtoasemassa olevia pedofiilejä!

    • noinkohan-on

      Kyllä tuo on kirkottomien propagandaa. Itse rypevät synnissä ja tulevat siten synnintuntoon ja syyttelevät muita omista tekemistään rötöksistä! Ja pelkäävät sittenkin sitä viimeistä tuomiota loppupeleissä!

    • Laurakautto

      Kyllä minulla on kirkko! Minun kirkossa ei piilotella insestiä/pedofiilia vaan kaikki rikoksentekijät ilmoitetaan viranomaisille ja saadaan lopetettua heidän toimintansa! Toisin kuin lestoissa jossa piilotetaan tekijöitä käytännöillään ja konkreettisesti! Nykyään kun lestatkin käyttää tietokonetta niin heilläkin luulisi oleva kaikki tieto siitä miten sairas lahko heillä on!

    • Sirpakallinen

      Käy tosi sääliksi näitä lahkolaisia jotka elävät pimennossa maailman asioista ja totuudesta! Aivopesu tuhoaa aivot ja harvoin sieltä ihminen nousee takaisin normaalien ihmisten pariin. . . itkettää. . .

    • Huuuuuuuu

      Meinaatteko te nyt mennä sitte ens kesänä kaikki huutelemaan samat asiat mitä täällä sinne pellolle?

      • hiiiihhulit.hoi

        Onhan lessuissa varmaan niitä oikeita- , lainkuuliaisiakin- ja esimerkillisiäkin kanasalaisia. Itse vaan olen kärsinyt erään Jyväskylän pellen takia ihan tarpeeksi. Kohdalleni on sattunut nimittäin eräs helvetin kiero hihhuli joka yritti tuhota elämäni täysin epärehellisyydellään, onnistumatta siinä kuitenkaan. Omasta- ja ystävieni mielestäkin kateuden piru taisi olla suurin riivaaja.


    • otetaan.rahat

      Yksi lestaadiolainen kertoi että ne asuu ihan asunnoissakin, voivat vuokrata äänekoskelaisten taloja ja maksavat ruhtinaallisesti, onhan heillä suuret lapsilisät. Minä kun luulin että asuvat asuntovaunuissaan pellonpientareella. Mutta ei tämä herrakansa, taloja halutaan. Nyt vain vuokrataan ja mennään ite mökille. Mitähän niille muuta voisi kaupata.

    • kauppakalle

      Myykää kaikki vanhat matkatelevisionne. Ne menee hyvin kaupaksi, asuntovaunujen hämäriin iltoihin! Ja edestä ladattavat pesukoneet, kyllä vapausajattelu sen verran on jo edistynyt että saa katsella lestatyttöjen pikkareita kun ne pyörii vaahdossa seksikkäästi!

    • Sirpamanninen

      Joku kampanja pitää pykätä pystyyn ettei jää epäselväksi ettei tänne kaivata pedareita! Emme hyväksy heidän käytännöitään emmekä heidän valheopiaan! Kadotus on ikuinen!

      • Suviseurat.ensi.vuonna

        Vanhoillislestadiolaisen teologian kantavia voimia ovat Raamatun vastaiset valheopit ja runsas lapsien raiskaaminen.


    • uskonvelijumalanarmosta

      Hyi millaista törkyä te uskomattomat kannatte päällänne! Tulkaa kuulemaan oikeaa rauhan sanaa ja saamaan syntinne anteeksi! Elämme rauhassa ja rakkaudessa! Jos on jotain rikollista tulkaa ja tehkää tiettäväksi asiat, ne tutkitaan kyllä! Pelastakaa itsenne, ihan oikeasti!

      • lakijaoikeus

        Törkyhuora paskantajaveljeä ja sairasta runkkujeesuslahkoa ei mikään pelasta pedofiliatuomiolta.


    • uskonveliedelleenkin

      Näkeehän tuon syntisen ja saastaisen mielen kirjoituksistakin kun pitää poistaa ne!
      Yrittäkää nyt puhdistaa sielunne ja mielenne ja lopettakaa oma irstautenne ja tulkaa saamaan armoa ja anteeksiantoa!

      • uskovapaskova

        Tulen potkimaan sinua päähän ja repimään raamattusi.


    • Paulajanhonen

      Kyllä laittaa itkemään toi lestojen tietämättömyys siitä mitä kauheuksia tehdään liikkeen parissa vai aivopesuko sulkenut silmät, niin surullista

    • sanniseuroista

      Älkää pilkatko Raamattua ja uskoa! Ette jää ilman rangaistusta jos ette kadu syntejänne ajoissa!
      Meillä siihen on mahdollisuus, tunnustaa syntinsä ja anoa vapahdusta!
      Meillä elää tervettä ja reipasta nuorisoa synneistä vapaana, valmiina ottamaan vastuuta elämästä jo nuorella iällä. Päinvastoin kuin monilla kadulla vetelehtijöillä ja rokkiamiscorrolloilla ajavat kaljupäät! Mitähän rikollista noissakin autoissa tapahtuu? Kovasti alaikäisiä näkyy kyyteihin menevän!

    • Lottahappo

      Onko kellään faktatietoa miten pahasti lestojen lapset on henkiseltä tasolta alle normaalin? Kun noilla käytännöillä ja opilla ei terveitä ihmisiä tule . . . 😢

      • juutalaiset

        Mitä itse olen tehnyt havaintoja niin ammattikoulu on pääosin korkein oppiarvo. Mutta rahaa tuntuu silti taskut pursuilevan, varmaan omissa piireissään junailevat työpaikat ja lestaliikkeistä ostavat alennuksella tavarat. Lestaliike on hyvin hyvin verkostoitunutta.


    • Pasisalminen

      Lestojen bisnekset samalla lailla sisäsiittoisia kun koko lahkokin on kieroa & sairasta!

    • Hannasaarinen

      Näiden ilmeisten pedofiilia/insestin lisäksi pitäisi myös saada kitkettyä lestoista tämä lasten aivoja tuhoava oppi jota opettavat, pitäisi kieltää Pyhäkoulut pieniltä lapsilta ja laittaa ikäraja opetukselle esim. 15v jotta lapseen ei uppoisi kaiken maailman valheoppi ja aivopesu!

    • lailarauha

      Kieltäkää vaan pyhäkoulut ja muut rauhansanat - omilta lapsiltanne ja opettakaa väkivaltaa, tappamista, raiskaamista, varastamista!
      Siitä vaan TV:tä katsomaan, päivä ei ole täysi ennenkuin 100 ihmistä on tapettu! Vaikka menisi yöhön asti se katselu. Ihmetelkää sitten mistä tuo kaikki väkivalta, ahneus ja riisto ja törkeä käytös oikein johtuu!
      Meilläpäin opetetaan lapset rakastamaan ja elämään rauhallista, rehellistä ja ahkeraa elämää!
      Älkää tyrkyttäkö meille tapojanne!

    • larslevi

      Aikamoista sontapuhetta, mistähän tuollaisia "äo-faktoja" on löytynyt. Taita olla kirjoittajan oman pään äääööö-faktoja!

      Mitäs muuta se väkivalta- ja pornoelokuvien katselu on kuin aivopesua? Ja sitten perheväkivalta ja juopottelu?
      Eikö siinä mene lapsi rikki? Viimeistään siinä vaiheessa menee lopullisesti kun lapsi jätetään oman onnensa nojaan kun vanhemmat ahneuksissaan keskittyvät vaan omiin asioihinsa, kuka ryyppäämiseen, kuka uraputkeensa! Kaduilla oppii kyllä kaikki konnuudet ja huume- ym. sekäkäytöt! Taitaapi neitsyydetkin mennä aika alaikäisenä siellä Corollan takapenkillä, turha sitä pedofiliasta on muita syytellä kun itse mahdollistaa sitä senkuin kerkeää!
      Meidän yhteisössä sentään rakastetaan ja pidetään lapsista huolta ja heille riittää aikaa.
      Joidenkin ihmisten ei pitäisi saada lapsia lainkaan!

    • Kaikki_äänekos-

      kelaiset ovat tervetulleita Suviseuroihin ensi kesänä. Toukokuusta alkaen tuhannet keskisuomalaiset rakentavat talkoilla suviseurakaupunkia. Porissa Suviseurat olivat aivan kaupungin keskustassa, ja 20.000 porilaista kävi tutustumassa Suviseuroihin. Satakunnan kansa kirjoitti Suviseuroista pelkästään myönteisesti. Poliisi huomautti, että 87.000 ihmisen kokoontumiseen ei tullut yhtään hälytystä viikon aikana kun taas samaan aikaan kaupunginosa Sampolaan, jossa on 2.000 asukasta, tuli 20 hälytystä. Suviseuroissa on oma terveyskeskuskin, jossa talkoilevat ulkovaiset lääkärit ja hoitajat. Mitä ei voida hoitaa siellä, toimitetaan lähimpään Keskussairaalaan, Porissa siis Satakunnan keskussairaalaan. Sille toimitettiin Porissa 15 potilasta. Päivystys mainitsi, että kukaan heistä ei ollut humalassa. Kaikki on Jumalan valtakunnassa siis hyvin, mutta maailman katkerat lapset vihassaan haukkuvat Jumalan lapsia, niitä jotka JUmala on maailmasta valinnut yhteyteensä.

    • lakia_noudatettava_lessu

      Valitettavasti kieroimmat ja epärehellisimmät ihmiset jotka ovat kohdalleni sattuneet ja joidenka kanssa olen joutunut tekemisiin elämäni aikana ovat juuri noita mainostamiasi vl-herätysliikkeen jäseniä ja päämiehiä. Enkä näyttäisi olevan ainoa, mitä nyt olen ihmisten kertomuksia kuullut. Arvoisat lessut, ennenaikaista on alkaa vielä tässävaiheessa jakamaan taivaspaikkoja. Siellä viimeisellä tuomiolla saattaa tulla yllätyksiä... Tulkaa te minun isäni siunattujen joukosta ei välttämäti nimeä löydykkään ja edessä saattaa ollaa helvetin kiirastuli. Täällä maanpäällä tulisi elää rehellistä ja lainkuuliaista elämää. Jumalan 10 käskyn noudattamisella pääsee jo pitkälle taivastiellä, mutta lessuille kyseiset 10 käskyä näyttävät oleva suoranaista Hebreaa ja pelkkää sanan helinää.

    • pata.kattiloita.soimaan

      Ei oikein voi verrata keskenään lestadiolais pippaloiden ja Sampolan kaupunginosan järjestyshäiriöiden lukumääria keskenää. Sampolassa tuskin oli viikonloppuna ainuttakaan järjestysmiestä paikalla, kun taas lestadiolaisilla oli kaikki kynnelle kykenevät naisetkin järjestysmiehinä. Mikäli vähänkin on kirjoituksiin uskominen, niin lestadiolai piireissä eivät tällä palstalla esillenostetun kaltaisista rikoksista välttämättä edes liioin hiiskuta ulkopuolisille.

    • Ainahan_Jumalan

      valtakunta on maailman silmissä ollut halveksittu. Ulkoapäin katsellen kaikki on huonoa, sisältä katsottuna näemme täydellisen Jumalan huoneen. Katsokaa kuitenkin tuo linkitetty video. Ihminen ei missään ole niin onnellinen kuin Jumalan valtakunnassa.

    • Violakekki

      Faktat on oikeita löytyy yliopiston tietokannoista, tutkimus on kansainvälinen, lestojen lapset kärsivät insesti pedofiilian lisäksi valheopista, kadotuksella pelottelusta ja ehkäisykiellon aiheuttamasta vanhemman puutteesta/turvasta! Johtuen vanhempien kylmydestä/väsymmyksestämasenuksesta. . . melkoinen paketti joka tuhoaa pienen ihmisen psykkeen!

    • noinkohan-on

      Eikös tuollaiset rikokset pitäisi löytyä poliisien tietokannoista? Mistäs viola ne tietää, miksei ole tehnyt rikosilmoitusta jos noin rankoista rikoksista on tietoinen? Kukas se suojeleekaan rikollisia?

    • Violakekki

      Rikollisten saaminen syytteeseen ja tuomiolle on hankalaa koska asiat hyvin pitkälle perheen sisäisiä ja lahkon käytännöt piilottavat niitä sivullisilta! Eli pyydetään syntiä anteeksi uhrilta joka on velvollinen antamaan anteeksi ja täten synti on unohdettu ja jos tulee esiin myöhemmin niin synti tulee uhrin "päälle"! Tästä huolimatta todettuja rikoksia on tuhansittain!

      • noinkohan-on

        Eli sinulla on asioista ilmeisesti sisäpiirin tietoa. Oletko hyväksikäytetty ja sen anteeksiantaja?


    • Epäuskoiset

      näköjään pirun vietteleminä haluavat mustamaalata Jumalan valtakuntaa.

      • Ainahan

        Jumalan valtakunta maan päällä on ollut halveksittu ja pilkattu. Nyt vain on ollut sellaisiakin aikoja, että kaupunginjohtajatkin tulevat Suviseuroihin esittämään tervehdyksensä Jumalan lapsille. Katselkaa kaikki noita linkitettyjä suviseuravideoita ja ajatelkaa, kuinka onnellisia ovat Jumalan lapset, jotka saavat uskoa kaikki syntinsä anteeksi.


    • Pekkaloppi

      Ei tarvitse olla"pirun viettelemä"nähdäkseen kaikki se kauheus mitä lestojen parissa tapahtuu! Normi järki ja normi moraali riittää!

    • Tosiuskova

      Tämäkin lahko olisi kuollut ilman ehkäisykieltoa&aivopesua! Moinen saasta ei uppoa terveeseen normaaliin ihmiseen joten ainoa "toimiva"ratkaisu on hirveästi lapsia sitten aivopestään ne lahkon oppeihin!

    • Sarzuu

      Aivopesunko takia lestat eivät "näe"lahkonsa saastaa ja hirveyksiä? Tosi noloa jos aivot sumpattu jollain valheopilla eikä ymmärrä mittään maailman menosta. . .

    • asiasta-toiseen

      Onko muuten Jehovat sitten parempia - CIA:n desanttiosasto!
      Tai helluntalaiset tai adventistit? Mikä se prioriteetti on ihmisten riistämisessä ja kusettamisessa?

    • Kaimeriläinen

      Jehovat tietyiltä osin samankaltainen kuin lestat esim. molemilla ns. valheoppi ja käytäntöjä jotka ei kestä päivävaloa. . .

    • Kivinyrkki

      Vai vielä rauhanyhdistys, jättäisivät edes lapset rauhaan! Prkl!

    • Hannakarvinen

      Mitenköhän paikallinen pedofiili metsästäjä aikoo toimia kun pedofiililahko tulloo kyllään? Tullooko joku kampanja? Joku näyttävä juttu ois paikallaan!

    • Veliveijonen

      Joko finnish pedohunters on aloittanut valmistelut ens vuotta ajatellen? Toivotan metsästysonnea!

    • Suviseuratunnelmaan
      • Tosi_kauniita

        videokuvia.


    • Pilvihämäläinen

      Videoilla näkyvät lapset pistävät ajattelemaan kuka heistä on aivopesun kuka insestin kuka pedofiilian kuka kaikkien lahkon "mausteiden"uhri! Kaikki lahkot pitää kieltää lailla & lopettaa!

      • ONKO_sinulla

        ketään sukulailsta tai tuttua (ystäviähän ei sinunkaltaisellasi voi olla) tai naapuria, joka voisi saatella sinut hoitoon., Harhasi ovat tosi pahat. Sinua on pidettävä jopa vaarallisena harhoinesi.


    • Pilvihämäläinen

      Eipä tämä tyttö ole harhainen vaan hyvin tietoinen siitä missä lestoissa mennään! Kuulun sukuun jossa 95%on lestoja joten aika paljon olen näitä vääryyksiä nähnyt ja kuullut vuosien saatossa!

      • Sielunvihollinen

        on eksyttänyt sinut reppanan. Voisihan sinulla olla mahdollisuus palata, jos Jumala vielä kutsuu sinua. Sikäli hyvä tilanne sinulla, että suvussa on Jumalan lapsia.


      • Sielunvihollinen kirjoitti:

        on eksyttänyt sinut reppanan. Voisihan sinulla olla mahdollisuus palata, jos Jumala vielä kutsuu sinua. Sikäli hyvä tilanne sinulla, että suvussa on Jumalan lapsia.

        Ef. 2:8

        Sillä armosta te olette autuaiksi tulleet, uskon kautta, ja ette itse teissänne: Jumalan lahja se on:


    • reippahastikäypiaskel

      Saitko enolta sitten oppia kun tiedät noin hyvin?

    • Pilvihämäläinen

      Ei ole sielunvihollinen eksyttänyt vaan silmäni ovat auenneet näkemään totuus ja vääryydet, sitä kautta olen vapautunut aivopesusta ja valheopista ja olen vapaa ja onnellinen!!!

      • Et_sinä_ole

        vapaa - kuvittelet vain. Viimeistään kuolinvuoteella avautuu kauhu. Ja siten katumusta riittää. Ja kaikki aivan turhaan, kun sinullakin olisi armonaikana ollut mahdollisuus omistaa Kristuksen sovitustyö.


    • Pilvihämäläinen

      Kyllä minä olen vapaa nyt ja kuoleman jälkeen! Sinä olet aivopesty lammas ja orja tässä elämässä ja kuoleman korjatessa! Toivon sinulle silmien avautumista ja orjuuden kahleista pääsemistä on tosi iso sääli elää ilman totuutta ja vapautta!

      • Miksi_Sinä

        Pilvi Hämäläinen sitten osalistut suviseurakekusteluihin, kun et enää ole uskomassa? Onko tarkoituksesi eksyttää toisiakin pois uskosta? Etkö tajua, että sielunvihollinen on kietonut Sinut pauloihinsa ja pestannut Sinut apurikseen? Hyvä tilannehan Sinulla on sikäli, että on paljon uskovaisia sukulaisia. He huokaavat Jumalan puoleen Sinunkin puolestasi, ja Sinä kyllä sielussasi tunnet Jumalan kutsun. Ei ihminen ole missään muualla vapaa kuin Jumalan valtakunnassa.


      • Minäkin.tiedän.tämän

        Minä ymmärrän, että sinä "Pilvihämäläinen" tiedät ja tunnet sen pedofilian ja ne Raamatun vastaiset valheopit, jotka täyttävät vanhoillislestadiolaisen herätysliikkeen.

        Näistä lähtökohdista kohoaa vanhoillislestadiolaisen herätysliikkeen vahvalle omavanhurskaudelle "tuoksuva" virallinen oppi:

        VAIN ME olemme ainoita oikeita uskovaisia koko maailmassa. VAIN ME kelpaamme Jumalalle.


    • Freeyourself

      Vaadin vapautta kaikille näille lahkolaisille jotka pimeydessä vaeltaa ! ! ! Orjat nouskaa kapinaan! ! !

      • 1. Kor. 7:

        20 Jokainen pysyköön siinä kutsumisessa, johonka hän kutsuttu on.
        21 Jos sinä olet orjaksi kutsuttu, älä sitä murehdi: kuitenkin jos sinä taidat vapaaksi tulla, miin nautitse sitä paremmin.
        22 Sillä joka orjaksi on Herrassa kutsuttu, se on Herran vapaa: niin myös joka vapaaksi on kutsuttu, hän on Kristuksen orja.
        23 Te olette kalliisti ostetut! älkäät ihmisten orjat olko!
        24 Itsekukin, rakkaat veljet, jossa hän kutsuttu on, olkaan siinä Jumalan tykönä.


    • Velijohannes

      Orjat & lampaat herätkää todellisuuteen ja nähkää valo! Pois pimeydestä! Pois valheopista!

      • Tuotahan_Jumalan

        valtakunnan seuroissakin koko ajan saarnataan. Tulkaa pois pimeydestä, tulkaa valoon!


    • moniuskova

      Viimeisellä tuomiolla sitten katsotaan kuka mihinkin suuntaan lähtee, tosiuskovat, uskomattomat, rehelliset, petturit, pelastajat, murhaajat, pedofiilit, homot, lesbot, heterot, vihaajat, rakkaudessa eläjät jne. Turha tässä on siitä asiasta vääntää niin kovasti kun kukaan ei sitä oikeasti tiedä.

      Mitäpä jos se Allah onkin se oikea Jumala ja tuomitsee kaikki ns. länsimaiset vääräuskoiset kokonaan riippumatta siitä minkälaisia ovat? Hyvä usko ja uhraus on mennyt hukkaan, siinä ei silloin auta suviseuratkaan!

      Miten se Budhha sanoo tähän? Tai Hindujen Jumala ja muut Jumalat?

      Vai ottaako kaikki Jumalat matsin ja katsovat kuka on kovin ja pelastaa oman seurakuntansa ja muut lähtee hiilien lapiointiin? Mikä se oikea tapa elää nyt sitten on?

    • Tuliroihuaa

      Lestojen valheoppi kierroilla käytännöillä ekassa aallossa helvettiin! ! !

    • Yksristikaksi

      Vähän riippuen laskutavasta maailmassa on n. 4, 200 uskontoa! Siitä vaan älvänät veikkamaan oikeata vaihtoehtoa! Onnea!

    • Ikuinentuliiäti

      Se on muuten niin että ensimmäisinä helvettiin joutuvat kaikenlaiset lahkolaiset ja muut hörhöuskovaiset! Niiden parissa on tehty niin suuria vääryyksiä!

    • Suvituulettaja

      Lopettakaa jo se harrasmielisten ihmisten vainoaminen ja keskittykää vaan omien syntienne ja pahuuksienne katumiseen. Itse taidatte olla niitä pahuuden tekijöitä ja lasten pahoinpitelijöitä, täysin perusteettomia väitteitä kun ette tiedä asioista mitään! Suviseuroilla voitte saada syntinne anteeksi kun kadutte ja pyydätte anteeksi ja myrkyttynyt mielenne voi puhdistua!

      Kateus ja katkeruus kumpuaa esiin pahoina puheina kun näkee miten jotkut voivat elää onnellista elämää lapsesta saakka eikä itsellä anna ylpeys ja joku muu opittu mantra periksi alkaa elämään uutta puhdistettua elämää. Säälimme yhdessä synnin raskauttamia ihmisiä!

      • Minustakin_on

        upeaasaada tällainen hengellinen suurtapahtuma Äänekoskelle. Jostakin syystä vain jotkut vihaavat silmittömästi uskovaisia ihmisiä ja panettelevat ja valehtelevat ikään kuin heidän elämänsä logiikka olisi jotenkin parempi.


      • suoraan.sanoja

        Niin on kieltämättä upeaa saada tapahtumia Äänekoskelle. Mitään muuta asiaa et kirjoittanutkaan vl-lestadiolaisia puolustaessasi!!!

        Vl-lestadiolaiset ovat ITSE AIHEUTTANEET sen että on paljon ihmisiä jotka eivät heistä suuremmin pidä. Vl-lestadiolaisissa on niin paljon epäkorrektisti käyttääntyviä ihmisiä. Mielestäni tuollaiseen uskonnolliseen yhteisöön kuuluvien ihmisten pitäisi olla esimerkkinä muille, mutta kun he esittävät ulkokullattua ja ovat pahimpia piruja, mitä maailmassa olla voi. Kateus, kiusanhenki, epärehellisyys, oman edun tavoittelu... Puhumattakaan lapsiin sekaantumisista ym. rikoksista joista olemme saaneet luke lehdistä ja seurata tiedotusvälineistä. EI NÄIN VOI TOIMIA! KAIKKIEN MEIDÄN ON KUNNIOITETTAVA TOISIA IHMISIÄ JA NOUDATETTAVA SUOMEN LAKIA. Arvoisat lestadiolaiset muuttakaa toimintatapojanne, kunnioittakaa toisia ihmisiä, eläkää lainkuuliaista elämää. En väitä että kaikki vl-lestadiolaiset olisivat em. kaltaisia pellejä, mutta aika paljon tunnen ja tiedän ko. porukan touhuista.


    • Sirkkalehtimäki

      En elä valheopissa, en ylläpidä sairaita käytäntöitä, en harrasta insestia, en puuhastele pedofiiliaa, en ole lestadiolainen! Vaan elävässä aidossa uskossa!

    • larslevi

      Kukahan niitä sairaita käytäntöjä on nähnyt ja kokenut? Ei kukaan, mutta kun se jonkun tuomitseminen ja kiusaaminen on verissä niin sellaista se on. Ja joukossa tyhmyys tiivistyy, samanlaista sirkusta kuin muinaisessa Roomassa gladiaattoritaisteluissa on tuo jonkun kansanryhmän vainoaminen! Verta pitää saada maistaa, tavalla tai toisella. Ja itsellä on varmasti syntisäkki tyhjä ja omatunto puhdas, niinhän?

      • käyttäänny.asiallisesti

        Sanoisin sinulle "larslevi" että olisi peiliin katsomisen paikka noissa sun kirjoituksissa. Turha syyttää valtaväestöä tuomitsemisista ja kiusaamisista. NimeenomaanlLastadiolaisilla on verissä toisten tuomitseminen ja ennenkaikkea kiusaaminen. Luulisin, enkä vain luule kun tiedän että ihmisten katkeruus tällä palstalla johtuu nimenomaan lestadiolaisista itsestään.


    • Kalervomiettinen

      Kannatan koko lahkon kieltämistä rikollisjärjestönä! Piilottelee rikoksia & suojelee rikollisia kaikki muu kuona! Toimii jyrkästi /jatkuvasti suomen lakia vastaan!

      • Ainahan_epä-

        uskoinen maailma on vihannut Jumalaa ja Jumalan valtakuntaa ja halunut kieltää sen toiminnan. Se ei kuitenkaan onnistu, koska olemassa ei ole mitään muuta pysyvää kuin JUmalan valtakunta.

        Joskus varmaan Jumalan valtakunnan toiminta kielletäänkin, ja Jumalan ,apset painuvat "maan alle". Sitten ihmisille tulee hätä ja he etsivät syntiensä sovitusta, mutta eivät enää voi löytää sitä. Sitten tulee maailmanloppu ja alkaa pitkä iankaikkisuus. Epäuskoiselle se on iankaikkinen kidutus. Jumalan lapselle iankaikkinen ilo Taivaan Kodissa.

        Vielä tänä päivänä Äänekoskellakin on löydettävissä Jumalan rauha ja syntien sovitus-


    • Sirkkakettunen

      Eipä löydy jumalaa lestojen valheopin piiristä, jonka parissa viihtyvät insestin ja pedofiilian harjoittajat ja muun saastan tehtailijat! Jumala on tosi kaukana moisen saastan luota! Ikuinen kadotus odottaa lahkolaisia. . .

      • deborah9

        Kylläpä sanot tuhmasti...et voi yleistää jos, joku onkin joskus hairahtanut!Tuntuuko sinusta vastenmieliseltä se, että Jumala antaa anteeksi, kun ihminen katuu ja pyytää anteeksi häneltä jota vastaan on rikkonut!En sulje pois myöskään oikeusprosessia!


    • Suvituulettaja

      Nuo puheet alkavat lähenellä kriminalisoitua kiihottamista kansanryhmää vastaan!
      Jos on näyttöä noinkin raskaista rikoksista mitä esitätte niin teidän velvollisuus on mennä ilmoittamaan havaintonne poliisille! Muuten, rikoksen salaaminen josta tietää on myös rikos joten voitte joutua itse edesvastuuseen!

      Tuliko miettimisen paikka rasisteille?

      • Ekkö.bonjaa

        Lesdestähän on jokaisen luettavissa kaikenmaailman rikoksista... Kaippa ne on jo poliisin tiedossa silloin kun ne ovat lehdistä luettavissa.


      • Ei.hihhuloiva

        Täällä elomme tiellähän on tietyt pelisäännöt, jotka koskevat meitä kaikkia ihmisä. Lain kirjainta vaan on yksinkertaisisti kaikkien meidän nöyrästi kunnioitettava ja noudatettava-myös lestojen!


      • Kyllähän_uskovai-
        Ei.hihhuloiva kirjoitti:

        Täällä elomme tiellähän on tietyt pelisäännöt, jotka koskevat meitä kaikkia ihmisä. Lain kirjainta vaan on yksinkertaisisti kaikkien meidän nöyrästi kunnioitettava ja noudatettava-myös lestojen!

        set ihmiset hyvin noudattavat lakeja ja yhteisiä pelisääntöjä. Porin keskustassa suviseurakentällä oli lauantaina yhtaikaa 87.600ihmistä. Poliisia ei Suviseurojen aikana tarvittu siellä kertaakaan. Samaan aikaan Porin kaupunginosaan Sampolaa, jossa on 2.000 asukasta, poliisi hälytettiin 20 kertaa.


      • kumma-paikka
        Kyllähän_uskovai- kirjoitti:

        set ihmiset hyvin noudattavat lakeja ja yhteisiä pelisääntöjä. Porin keskustassa suviseurakentällä oli lauantaina yhtaikaa 87.600ihmistä. Poliisia ei Suviseurojen aikana tarvittu siellä kertaakaan. Samaan aikaan Porin kaupunginosaan Sampolaa, jossa on 2.000 asukasta, poliisi hälytettiin 20 kertaa.

        Erilaiset lehtikirjoitukset ja luotettavat tutkimustulokset, joita voimme lukea tältä keskustelupalstalta osoittavat että ainakaan kaikki vl-lestadiolaiset eivät noudata yhteisesti sovittuja elämän pelisääntöjä. Yleinen lainkuuliaisuus EI tarkoita sitä että jolla kulla ryhmällä ihmisiä olisi muita kummammat oikeudet rikkoa lakipykälöitä. On se kumma että jotkut ovat vaan niin "kovapäisiä" että mikään ei tunnu menevän perille vaikka kuinka rautalangasta malleja vääntäisi. Prkl!


      • VANHENEEKO.RIKOS

        SANATTOMAN SURULLISEKSI VETÄÄ LUKIESSANI "Lakien_noudattamista" NIMIMERKIN KIRJOITUKSEN. MITEN ON MAHDOLLISTA ETTÄ SUOMESSA VOI TOIMIA TUOLLATAVOIN, ILMAN ETTÄ SIITÄ JOUTUU RIKOSOIKEUDELLISEEN VASTUUSEEN?

        ESIM. VENÄJÄLLÄ TUOLLAISET USKONLAHKOT SAATTAISIVAT JOUTUA KIELLETTYJEN LISTALLE ALTA AIKAYKSIKÖN.


      • Vika_on_yksin-
        VANHENEEKO.RIKOS kirjoitti:

        SANATTOMAN SURULLISEKSI VETÄÄ LUKIESSANI "Lakien_noudattamista" NIMIMERKIN KIRJOITUKSEN. MITEN ON MAHDOLLISTA ETTÄ SUOMESSA VOI TOIMIA TUOLLATAVOIN, ILMAN ETTÄ SIITÄ JOUTUU RIKOSOIKEUDELLISEEN VASTUUSEEN?

        ESIM. VENÄJÄLLÄ TUOLLAISET USKONLAHKOT SAATTAISIVAT JOUTUA KIELLETTYJEN LISTALLE ALTA AIKAYKSIKÖN.

        omaan sinun ja muiden sinunkaltaistesi, jotka tiedätte rikoksia, mutta ette ilmoita niistä poliisille. Mitä peliä se tuollainen on?

        Ainahan maailma on vihannut Jumalan valtakuntaa ja eri aikoina eri maissa se on kiellettykin ja uskovaisia on vainottu. Näin tulee jatkumaan hamaan maailman loppuun asti. Sitten Jumala korjaa valittunsa täältä luokseen, ja muut reppanat... hui sentään heidän surkeaa kohtaloaan!!!


      • siivotkaa.uskonne
        Vika_on_yksin- kirjoitti:

        omaan sinun ja muiden sinunkaltaistesi, jotka tiedätte rikoksia, mutta ette ilmoita niistä poliisille. Mitä peliä se tuollainen on?

        Ainahan maailma on vihannut Jumalan valtakuntaa ja eri aikoina eri maissa se on kiellettykin ja uskovaisia on vainottu. Näin tulee jatkumaan hamaan maailman loppuun asti. Sitten Jumala korjaa valittunsa täältä luokseen, ja muut reppanat... hui sentään heidän surkeaa kohtaloaan!!!

        Jumalan valtakunta ja rikolliset ihmiset ovat mielestäni kaksi täysin erillään olevaa käsitettä, jotka eivät liity millään tavalla toisiinsa. Jumalan 10 käskyä tuntuvat olevat monille Lessuille täyttä Hebreaa.

        Harva sitä Jumalan valtakuntaa taitaa vihata, mutta suurin osa täällä kirjoittelevista eivät ymmärrä eivätkä hyväksy sellaisia rikoksia ja toilailuja joita vl-lestat touhuilevat. Jos lestadiolaisuus hyväksyy raiskaukset ym. rikolliset toilailut, joita voimme tältä palstalta lukea niin ko. lahkon oppi on mielestäni täysin sielunvihollisen ja perkeleen hallinnassa ja vietävissä.


      • Miksi_et_il-
        siivotkaa.uskonne kirjoitti:

        Jumalan valtakunta ja rikolliset ihmiset ovat mielestäni kaksi täysin erillään olevaa käsitettä, jotka eivät liity millään tavalla toisiinsa. Jumalan 10 käskyä tuntuvat olevat monille Lessuille täyttä Hebreaa.

        Harva sitä Jumalan valtakuntaa taitaa vihata, mutta suurin osa täällä kirjoittelevista eivät ymmärrä eivätkä hyväksy sellaisia rikoksia ja toilailuja joita vl-lestat touhuilevat. Jos lestadiolaisuus hyväksyy raiskaukset ym. rikolliset toilailut, joita voimme tältä palstalta lukea niin ko. lahkon oppi on mielestäni täysin sielunvihollisen ja perkeleen hallinnassa ja vietävissä.

        moittaisi kaikista tietämistäsi rikoksista poliisille niin asiat saataisiin kaikilta osin kuntoon?

        Jos et tiedä kenenkään tehneen rikoksia ja jos kukaan muukaan tässä ketjussa rikoksista meuhkannut ei tiedä kenenkään tehneen rikoksia, kyseessähän ovat vain ilkeämieliset juorut ja pahantahtoinen panettelu. mikä kaikki jo sinällänsä on halveksittavaa.

        Katselkaa tästä Jumalan kansan jumlamenoa:

        https://www.youtube.com/watch?v=UroYKuUflIw

        Kaikki on siellä kaunista. Sen ymmärrän, että maailma on aina vihannut Jumalan valtakuntaa ja uskovaisia ihmisia.


      • T_Otta

        Tottahan se on, Kalevi, että jotkut ovat tehneet syntiä. Onko Sinusta mukavaa meukhkata toisten synneistä? Sinähän olet laittanut tuon katkelman palstoille jo satoja kertoja. Eikö sinua ollenkaan huoleta oma syntisyytesi?


      • Tästä_on_pois-
        T_Otta kirjoitti:

        Tottahan se on, Kalevi, että jotkut ovat tehneet syntiä. Onko Sinusta mukavaa meukhkata toisten synneistä? Sinähän olet laittanut tuon katkelman palstoille jo satoja kertoja. Eikö sinua ollenkaan huoleta oma syntisyytesi?

        tettu monta heinolalaisen Kalevien vihaviestiä, jotka hän on kirjoittanut maama väärällään ja suu purkuen vihan vaahtoa. Turhaa sitä on Kalevinkin taistella kaikkivaltiasta Jumalaa vastaan. Pitäisi puristaa itsestään nöyryys ja tulla Jumalan lasten yhteyteen ja omistaa syntien anteeksaiantamus. Se on armonajassa tarjolla jokaiselle sitä kaipaavalle. Kuoleman hetken jälkeen sitä eienää ole. Pisimmilläänkin ihmiselämä on lyhyt.

        http://www.suviseurat.fi/2013/media/saarnat/20130630_1845_Tapani_Tolli_fi.mp3


    • Odotamme_ensi

      kesän Äänekosken Suviseuroja. Siellä on kaikki hyvin.

    • pikkumarjaana

      Onneksi kaikki saavat syntinsä anteeksi seuroissa kun rukoilee nöyrästi.
      Miten käy muiden ketkä eivät osaa rukoilla? Rukoilemme heidänkin puolesta ketkä suuressa synnissä rypevät! Seuroilla kaikki puhdistuu ja uudistuu!

      • Olet_oikeassa

        "pikkumarjaana". Kaikki synnit voi saada anteeksi.

        Tässäkin keskusteluketjussa on paljon vihaviestejä. Epäuskoinen maailma ei vihaa mitään niin paljon kuin Jumalan valtakuntaa, jossa on syntien sovitus. Jumalan valtakunta on maailmalta salattu. Ihmisen mieli on perisynnin takia aina Jumalaa vastaan. Jumala kuitenkin rakkaudessaan kutsuu ihmistä puoleensa ja haluaa antaa armonsa.


    • Mukavaa_että

      Äänekoskelle saadaan Suviseurat.

    • Hienoa_saada

      Suviseurat Äänekoskelle.

    • Pirjohämäläinen

      Aktivoitukaa äänekoskelaiset! Emmehän halua meidän pelloille tätä pedofiililahkoa! Sano vastaan, nosta meteli, ota puheeksi!

      • Äänekoskelaiset

        ja muut keski-suomalaiset tuhannen hengen voimin rakentelevat suviseurakaupunkiaan niin että Jumalan kansalla ensi kesänä olisi siellä hyvät oltavat. Ainahan se onnistuu niin kuin Porissakin kaikki onnistui. Epäuskoisillakin on mahdollisuus löytää syntiensä sovitus.


      • Lue_sinäkin
        Äänekoskelaiset kirjoitti:

        ja muut keski-suomalaiset tuhannen hengen voimin rakentelevat suviseurakaupunkiaan niin että Jumalan kansalla ensi kesänä olisi siellä hyvät oltavat. Ainahan se onnistuu niin kuin Porissakin kaikki onnistui. Epäuskoisillakin on mahdollisuus löytää syntiensä sovitus.

        Jokaisen kannattaa lukea tämän palstan avaus "Vanh.lestadiolaisten suviseurat Äänekoskella 2018".

        Silloin tietää, millainen joukko tulee pitämään suviseurojaan Äänekoskelle v. 2018.


    • Velikorhonen

      Kun pienestä pitäen aivopestään lestadiolaiseksi, ei edes "näe "pedofiiliaa tai "tunnista" sitä. Sitä samaa konseptia lahkon usko, pienenä aivopesu niin vaikeata sitä on valheoppia pois kitkeä. Tosin sen verran kuraa että lahko olisi kuollut jo ilman sairaita ylisuuria perheitä!

    • Tulisydänroihuaa

      ilmeisesti lestojen oppi tosi syvältä kun siihen ei tartu kukaan täyspäinen ja täysikäinen! Ainoastaan lapsen aivopesun kautta lahkoon.

    • sivustaseurannut

      Taitaa siinä papparaiset ja tantit olla vaan kateellisia ja katkeria kun jotkut nauttii elämästään ja nuoresta iästään kaikissa muodoissaan! Kun itsellä menee tumputuksen puolelle!

    • Ikuinentuliroihuaa

      Vetoan kaikkiin lahkosta pois lähteneisiin, kun teidän silmät on nyt auenneet ja olette tulleet normaleiden ihmisten pariin niin tuokaa esiin nämä lahkon hirveydet että saadaan tekijät/lahko vastuuseen ja loppumaan! Lapset kärsii kaiken aikaa! Nyt tälle on tultava loppu!

      • Eiköhän_sinun

        olisi parasta ilmoittaa tietämistäsi rikoksista viranomaisille.


    • opetuslapsukainen

      Lopettakaa jo tuo parjaaminen ja mustamaalaaminen! Jos joku yksittäistapaus paljastuu väärinkäytöksistä niin sitä ei tarvitse yleistää ja kaikkia vetää lokaan. Joka kansanryhmään mahtuu ns. mätiä omenia! Oletteko räksyttäjät itse varmoja oman pesänne puhtaudesta, eikö teidän tekemiä syytöksiä tapahdu muissa kansanryhmissä? Luulenpa vaan että enemmän, että pientä rajaa tuossa syyttelyssä!
      Niinhän sitä sanotaan että" se koira älähtää mihin kalikka kalahtaa!"

      • Homo-Kalevi

        on jo pitkään himoinnut käydä käsiksi tämän Mikon muniin. Alpon ja Sepon munia hän on jo tovin vatkaillut ja sen lisäksi paininut jonkun ammoin kuolleen kirkkoherran mädän ruumiin kanssa, hyi olkoon!


    • Paulakautonen

      Ei ole mustamaalamista eikä yksittäistapauksista kyse, vaan koko liikkeen harjoittamista käytännöistä jolla piilotellaan rikoksia ja tekijöitä! Tapauksia tolkuton määrää! Myös ns. Johtoportaassa löytyy petoja =koko liike mätä!

      • Ole_hyvä

        ja ilmoita tietämistäsi rikoksista poliisille.


    • Velijouko

      Lestadiolaiset verrattavissa järjestyneeseen rikollisryhmään koska ylläpitää käytäntöjä jotka piilottaa tekoja/tekijöitä ja aivopesun ja ryhmäkurin avulla ylläpitää tätä mätää systeemiä!

      • Homo_Kalevi

        Heinolasta on jo pitkään himoinnut käydä käsiksi tämän Mikon muniin. Alpon ja Sepon munia hän on jo tovin vatkaillut ja sen lisäksi paininut jonkun ammoin kuolleen kirkkoherran mädän ruumiin kanssa, hyi olkoon!


    • skaboon

      On siinä eräällä toisella mikolla saalisapajat ensi kesänä. Kunhan selviää edellisistä korvauksistaan mutta nythän se on hyvä kun antaa aatteen puolesta palaa vaan---!

    • Annukka-Leena

      Meillä vanhemmat opettaa hyville tavoille ja ahkeraan työntekoon pienestä pitäen.
      Eno ja setä ovat opettaneet paljon elämän perusasioita mistä muut koulukaverit eivät ole koskaan kuulleetkaan vaikka ovat jo 14 vuotiaita. Miksi meitä aina parjataan ja syytellään vaikka meidä elämässä kaikki on hyvin? Kohta menen naimisiin sulhaseni kanssa ja perustamme perheen ja teemme lapsia ison joukon. Lapset ovat elämän rikkaus ja tulevaisuus!

      • katsokaapa.peiliin

        Taitaa "Annukka-Leena" nimimerkillä olla itsellään olla jo suuri lapsikatras. Kummallista että pitää lasten suulla kirjoitella? Tiedätkös muuten, että lapsesi saattavat olla niitä yksiä pahimmista koulukiusaajista? Kyllä ne vl-lestadiolaisten tenavat tuli nähtyä ja koettua kouluaikana. Pahimpia häiriköitä, jotka kiusasivat opettajia ja muita koululaisia... Sellaistako on hyvä ja oikea kotikasvatus?


    • larslevi

      Se on kyllä vale että lestadiolaiset ovat koulukiusaajia! Kyllä ne koulukiusaajat tulee niistä piireistä mitkä eivät osaa huolehtia lapsistaan. Vanhempien rahanahneus, välinpitämättömyys ja alkoholismi ajaa lapset syrjäytyneiksi ja yksinäisiksi. Tällaiset lapset ovat sitten alttiina kaikille rötöksille, jengeille ja huumeille kun vetelehtivät kaduilla!
      Eli katsokaapa ensin oma pesä ennekuin alatte tuomitsemaan muita!

      • näinsevaanonkuule

        Kyllä kuules larslevi minäkin tiedän takuulla mistä puhun. Tunnen ihmisiä, jotka ovat joutuneet vl-lestadiolaisten kiusaamiksi peruskoulua käydessään. Kiusatuksi tulleet olivat lahjakkaita lapsia ja menestyivät koulussa hyvin. Lessujen häirikkö pennut kiusasivat kyseisiä uhrejaan niin että heistä ei tullut koskaan työkykyisiä kansalaisia.
        Kukahan vastaa Jumalalle em. pahanteosta aikanaan? Vanhemmat vai kiusaajat?


      • totuuden.sanoja

        Lestoista kehittyy kiusaamisen ammattilaisia jo lapsena, kun he ottavat esimerkkiä vanhemmilta seuroissa, oppien jo lapsena koulukiusaamaan toisia oppilaita (nähty on).

        Itse suorastaan pelkäsin lapsena seuroissa käydessäni kun lestat piirittivät erään arviolta yli 80 vuotiaan puolustuskyvyttömän vanhuksen ja alkoivat itkettämään häntä E-liikkeestä ostamastaan tulitikkuaskista. Vanhus kertoi E-liikkeessä käyntinsä syyksi sen että kun hän ei saanut mopoa käyntiin että olisi päässyt sivukylältä runsaan 10 kilometrin päähän keskustaan tulitikkuja ostamaan yli 30 asteen pakkaskelillä, jotta olisi saanut tehtyä talonsa tulisijaan tulet.

        Itse henkilökohtaisesti ole joutunut työpaikkakiusatuksi, jonka kiusaamisen pääroolissa oli vl-lestaadiolainen. Uskon siihen, että Jumala ei jätä rankaisematta kyseistä lestaa jonka tarkoituksena oli vahingoittaa minua. Jumala on auttanut minua selviytymään ja kärsimyksiäni jo palkinnutkin.


      • alakynteen-siinä-jää

        Uskon tuohon ja työpaikoilla olen huomannut kuinka Äänekosken lestatkin jyrää työpaikkoja itselleen ja sukulaisilleen minä ite taktiikalla, ja eihän sille mahda mitään kun pikkupomot on samaa seurakuntaa.


    • Lindakarvinen

      Ei se ole kasvatusta jos tehtaillaan lapsia jotka ei saa tuntea olevansa rakastettuja ja sitten aivopesu valheopilla! Tuhotaan aivotoiminta ja sitten psyke insesti/pedofiilialla ja muulla lesta kuonalla! Koko taivas itkee!

    • Sininenpilvitaivas

      Ei sitä kyllä voi kasvatukseksi sanoa kun vauvasta asti ollaan siskosten hoivissa. . . on vanhempien tehtävä kasvattaa mutta kuin nämä pakotetut vauvanteko koneet eivät jaksa hoitaa velvollisuuttaan. . . eikä lestojen vääristynyt maaimankuva tee muuta kuin tuhoa! Sääliksi käy nämä pienet toivotaan heille järkeä paeta heti kun voi lahkosta!

    • Psyykeeikestä

      Lestojen perheissä kasvaneet ovat hyvin rikkinäisiä ihmisiä. . . sitä kun väistämättä ihminen jossain vaiheessa tajuaa kaikki valheet mitä itselleen on syötetty ja todellisuus lyö kovaa. . .

      • Katselepa_tuosta

      • mittasuhteet.huomioon

        Tällaiset netin kautta levitettävät videonpätkät ovat nimenomaan sitä ihmisten aivopesua. Oletko tullut ajatelleeksi sitä kuinka merkityksettömän pientä osaa koko lestadiolaisuudesta lyhyt videon pätkä esittää? Mielestäni ko videonpätkän kattavuus vl-lestadiolaisuudesta on samaa suuruusluokkaa kuin hyttysenpissa Atlantin valtameren elämästä ja toiminnoista.


    • Kaijakareaho

      Tuli mielikuva lampaista jotka menossa teurastettavaksi, sokeina, aivopestyinä, tietämättöminä. . . surullista!

    • tasapuolisuudennimissä

      Käsitelkää välillä Jehovia, Vapaakirkkolaisia ja Helluntalaisia!
      Saadaan uutta väriä tähänkin ketjuun! Ja seuraavaksi käsitellään kommarit, porvarit, natsit, ateistit, jne!

      • tasapuolinen.Jaska

        Eiköhän äänekoskelaisia kiinnosta erityisesti vanhoillislestadiolaiset, jotka tulevat pitämään ensi vuonna suviseurojaan tänne Äänekoskelle.


    • Jaanakarvinen

      Vain lestat ylläpitää käytäntöjä jolla piilottaa insestiä ja pedofiiliaa, ja vain lestoilla tämä on laaja ongelmaa! Myös ns. johdon parissa, Siihen päälle valheoppi, aivopesu &pakkoraskaudet jne! Ei ole syytä puhua muista!

    • Onhan_mahdollista

      että Äänekoskellakin on ihmisiä, jotka etsivät rauhaa ja syntiensä sovitusta. ;Mielestäni on suuri asia, että sinne tulevat Suviseurat ensi kesänä.

      Tässäkin ketjussa epäuskoiset ovat halunneet panetella ja solvata Jumalan valtakuntaa ja Jumalan lapsia. Maailmalta Jumalan valtakunta on täydellisesti salattu. Epäuskoiset pirun riivaamat ihmiset eivät voi nähdä Jumalan huoneen ihanuutta, mutta ne voivat, jotka Jumala maailmasta kutsuu yhteyteensä.

    • Kirsikeinonen

      Vetoan teihin hyvät ihmiset ottakaa selvää näistä kauheuksista mitä lestadiolaiset puuhaa(netistä löytyy) ja puuttukaa näihin rikoksiin! Jokainen voi tehdä jotain!

    • Zuzkii

      Jaksaa aina ihmetellä näitä lahkolaisia ovat muka hyviksii mut todellisuudessa itse pirulaisia!

      • ainoita.oikeita

        Vanhoillislestadiolaiset opettavat olevansa ainoita oikeita ja Jumalalle kelpaavia uskovaisia koko maailmassa.


    • Kyllähän_noin

      suuri tapahtuma on ainamerkittävä paikkakunnalle. Ihmetyttää, mitä viestejä ketjusta on noin runsaasti poistettu.Jotkut ihmiset vain eivät voi sietää uskovaisia ihmisiä. Toiset ovat kohteliaita, vaikka eivät itse olisikaan paljon kiinnostuneita uskonnollisista asioista.

      • Varmaan_monet

        äänekoskelaiset käyvät tutustumassa Suviseuroihin. Porissakin 20.000 kaupunkilaista kävi suviseuralauantaina seurakentällä. Paikallinen lehti DSatakunnan Kansa uutisoi Suviseuroista myönteisesti, koska siellä kaikki käyttäytyivät hyvin ja kaikki oli kaunista ja rauhallista.


    • Eiväthän_uskovaiset

      ihmiset ole mitenkään huonoja. Jokainenhan saa valita elämänkatsomuksensa.

    • sensurix

      Piruko tänne käy heittelemässä kommentteja myös kun on niin paljon poistettuja viestejä?

    • Liisarantanen

      Löytyykö tutkittua tietoa? Mekanismi olisi tärkeä löytää on nimittäin niin paljon hyväksikäyttö tapauksia että suorastaan tehtaillaan näitä! Ja joka kerta tuhoutuu viaton lapsi!

    • pelastetaanedeslapset

      Nyt kokoamaan isänmaan rintamaa ensikesäksi suojelemaan valtakuntamme lapsia!
      Vartioimme ja tarkkailemme ja vierailemme paikanpäällä, vetäjistä ei varmaankaan innokkaista kirjoituksista päätellen ole pulaa!

    • Itkujaparku

      Se että viranomaiset ei kunnolla pääse käsiksi näihin petoihin = (perheen sisäisiä rikoksia) tarkoittaa sitä että meidän sivullisten pitää pitää silmät ja korvat auki ja tuoda nämä rikokset päivänvaloon! Huomatkaa se että myös lestojen johtohenkilöt ovat syyllisiä näihin tekoihin ja tekevät kaikkensa piilotellessaan näitä!

    • Marjaliisapekko

      Huonosti löytyy insestiä ja pedofiiliaa suviseuroissa, siellä esitetään hurskasta ja näytäytytään eli piilotetaan rikokset! Mutta jos joku laittaa" lapsipartion"paikalle voin tulla mukaan

    • Loistavaenkeli

      Pystyykö joku selittämään että miten voi olla vuonna 2017 tämmöisiä sairaita lahkoja vielä olemassa? Kaikki maailman tieto kaikkien saatavilla! Myös lestat käyttää internettiä! Ei pysty ymmärtämään näin vajakkia sakkia!

    • LeenaKarvinen

      Voiko olla niin pahasti valheopin/aivopesun raiskaama ettei todellinen maailma faktoineen avaudu ? Tosi pelottavaa että on niin vajaata sakkia olemassa!

      • 1Kor1

        21 Sillä että Jumalan viisaudessa ei maailma tuntenut Jumalaa viisauden kautta, niin kelpasi Jumalalle tyhmän saarnan kautta niitä vapahtaa, jotka sen uskovat,


    • Silmätsumeat

      Oiva todiste vajakista nämä jotka tänne laittavat raamatun kohtia. . .

    • Kirsikeinonen

      Voi kun nämä lahkolaise osaisivat faktoja ja totuuksia kuten raamattua. . .

      • Raamattu_on

        hallinnassa:

        1Kor1

        5.9.2017 13:29
        21 Sillä että Jumalan viisaudessa ei maailma tuntenut Jumalaa viisauden kautta, niin kelpasi Jumalalle tyhmän saarnan kautta niitä vapahtaa, jotka sen uskovat,


    • Valonlapsentie

      Sitä just peräänkuulutettiin että osaisi faktoja ja totuuksia niin älyrajoitteinen jatkaa viljelemällä raamatun jakeita! Tule nyt pois sieltä piimeältä keskiajalta tänne 2000 luvulle!

      • Tuoissapa_sulle

        kjoka pidät itseäsi viisaana 2000-lukulaisena:

        1Kor1

        5.9.2017 13:29
        21 Sillä että Jumalan viisaudessa ei maailma tuntenut Jumalaa viisauden kautta, niin kelpasi Jumalalle tyhmän saarnan kautta niitä vapahtaa, jotka sen uskovat,


    • Pirjokekki

      Eikö lestat käy kouluja kun tietämys maailman asioista niin surkeaa, eivätkö he tiedä että insesti/pedofiilia on rikollista ja sairasta toimintaa, eivätkö ymmärrä lakia ja järkeä?

      • Mitäsinä_hori-

        set, kouluittamaton pummi ja vajakki?

        Vai tarkoitatko kenties heinolalaista eläkeläisukkoa, joka on pyhittänyt elämänsä Jumalan ja uskovaisten ihmisten pilkkaamiseen ja ilkeää palstoilla kerskua seurustelevansa näiden pieneten tyttölasten kanssa:

        https://www.youtube.com/watch?v=kFXqNtbsHLE


      • Heinolalaista
        Mitäsinä_hori- kirjoitti:

        set, kouluittamaton pummi ja vajakki?

        Vai tarkoitatko kenties heinolalaista eläkeläisukkoa, joka on pyhittänyt elämänsä Jumalan ja uskovaisten ihmisten pilkkaamiseen ja ilkeää palstoilla kerskua seurustelevansa näiden pieneten tyttölasten kanssa:

        https://www.youtube.com/watch?v=kFXqNtbsHLE

        perverssiä eläkeläisukkoa ei ainakaan sovi pitää irrallaan Suviseurojen aikaan, koska Suviseuroissa on noin paljon pieniä lapsia:


        https://www.youtube.com/watch?v=UroYKuUflIw


    • Sarilahtinen

      Lestojen suorittama aivopesu pienestä pitäen ilmeisesti surkastuttaa aivot loppuelämäksi! Onko täällä moisesta selvinneitä jotka voisi jakaa että miten se paluu normaalien maailmaan onnistui?

    • Sipiläsumplii

      Onko kaikki lestat keskustalaisia? Näyttäis aina menevän samanlailla takapajuisesti. . .

    • suvakkinen

      Taitaa teidän itsenne aivot olla pilaantuneet nuoruuden itsetyydytysten ja muiden hekumallisten ajatusten voimasta!

    • Keskustalesta

      Samaa sakkia, pitkäkestoinen sukurutsa ja muut harrasteet muovanut vajakeiksi!

    • Marcomasalin

      Eikös juha sipilä kuullu lahkoon ? Samanlainen sisäsiitoisuuden raiskaama ulkonäkö ja järjenjuoksu!

    • Merjamajalahti

      lestadiolaisuus alkuhetkistä lähtien sairas valheoppi ja meno jatkuu? Ei pitäisi mennä kauaan kunnes lopetetaan tämmöiset saastaiset lahkot! ! !

    • Taivaanpasunat

      Jep, uskonnonvapaus ei tarkoita että saa harjoittaa aivopesua, insestiä ja pefofiiliaa!

      • Miten_olis_nekro-

        filia?

        Yhdenheinolalaisen kuuluisan jumalanpilkkaajan jael'keläisukon epäiltiin olevan neksofiili,kun hän keväälläraashasi pitkin palstojamukanaan jonkun ammoin kuolleen kirkkoherran ruumista.

        Muutensama tyyppi - nimeltään Kalevi -, joka ainakin kymmenen vuotta on kerskannut seurustelevansa näiden pienten tyttölasten kanssa:

        https://www.youtube.com/watch?v=kFXqNtbsHLE


    • Pelastakaalestat

      Hei, olen hellari taustainen ja kuullun UUT ry:n, ongelma kohdat vähän erillaiset mutta voin lämpimästi suositella liittymistä lestoille, itse saannut hirveästi uutta tietoa ja voimaantunut!

    • tosiasia-mikä-tosiasia

      Ei se pedofilia ja insesti ole ainoastaan lestojen etuoikeus! Samanlaista se on kaikissa muissakin kansanryhmissä joten turha sitä on jonkun yhden ryhmän ansioksi lukea. Tosiasia on että ne jotka eniten syyttelevät - ne peittelevät omia jälkiään. Tämä totuus on nähty ja tiedetty kautta maailma sivu, kaikissa asioissa!

      • Oikeassa_olet

        Kaikkien palstapilkkajien "äiti", heinolalainen eläkeläisukko Kalevikin jatkuvasti sormeilee näitä pikkutyttöjä, ainakin sen perusteella olisi noin pääteltävissä, että hän on meuhkannut heinähatuista jo kymmenen vuoden ajan:

        https://www.youtube.com/watch?v=kFXqNtbsHLE

        Ymmärtäisi Kalevi olla edes helläsorminen, ettei pienten taivaan tainten tarvitsisi paljon kärsiä kipua.


    • Velijohannes

      Tottakai muutkin tahot tekevät pahojaan mutta täällä puhutaan lestoista! Lestoissa asiaa vaan on niin paljon enemmän ja liikkeessä yritetään piilotella näitä petoja! Siihen päälle kaikki muu kuona mitä lestoissa harrastetaan. . .

    • Birgittawickstrand

      Ne jotka täällä puolustaa lestoja ovat joko tietämättömiä tai aivokuolleita . . . hanki tietoa ja tule hyvisten puolelle pelastamaan lapsia petojen kynsistä!

    • alles-das-seine

      Vai helläsorminen! Sieltä sitä tietoa tihkuu pikkuhiljaa kokemuksen sanelemalla äänellä!
      Vai mitä tuo tarkoitti? Marjan keräämistä tietenkin!

      Alkaako kuumottaa lestojen vihaajilla kun pitää ottaa kantaa niin kiihkeästi? Onko oma lehmä ojassa - jos vaikka huomio kiinnittyisi muualle kuin suviseuralaisiin?

      Pirukin ilmeisesti haluaa osallistua keskusteluun kuin tulee niin paljon poistoviestejä!

    • Nooranormarkusta

      On se kumma ettei saada näitä lahkoja aisoihin, käytännössä kaikissa lahkoissa ongelmakohtia! Usko suomen kansaan menee, ei voi olla näin paljon vähälahjaisia tampioita. . .

    • Teijovertainen

      Onko kukaan käynnyt katsomassa tulevaa suviseura paikkaa? Löytyykö lähistöllä paikkaa banderolille jossa kerrotaan meidän mielipide tästä pedofiilialahkosta!

    • Velipekkanen

      Voiko lestoihin liittyä aikuisiällä? Vai onnistuuko lahkoontuminen vain lapsilla aivopesun kautta? Ja pitääkö olla pedofiili vai muuttuuko ajan mittaan?

    • Suruinenritari

      Lars ja noita-akka keitti myrkkykeiton,vielä löytyy vähälahjaisia lestoja syömään sitä! Niin surullista etä viellä v. 2017 löytyy näin vajakki porukkaa!

      • Tuossa_sulle

        "viisaalle" Raamattua:

        1. Kor. 1:21

        Sillä että Jumalan viisaudessa ei maailma tuntenut Jumalaa viisauden kautta, niin kelpasi Jumalalle tyhmän saarnan kautta niitä vapahtaa, jotka sen uskovat,

        ---
        Etkö tiedä, että Jumalan valtakuntaan ei voikaan tulla silloin kun se itselle tuntuu sopivan? Sinne voi tulla vain silloin, kun JUmala kutsuu. Äänekoskeltakin Jumala on kutsunut yhteyteensä useita henkilöitä, jotka perivät Taivaan Kodin. Täällä maassa ja ajassa he pilkan ja ylönkatseen alla nytkin rakentelevat suviseurakaupunkiaan.


    • suvituulahdusta

      Jättäkää se suviseura-alue rauhaan! Suomessa on uskonnon ja kokoontumisen vapaus!
      Puhdistakaa ennemmin sielunne ja tulkaa mukaan niin saatte pahat tekonne anteeksi.
      Ei kukaan usko että olisitte niin synnittömiä kuten uskottelette. Synnin taakka painaa teitä mutta ei se tuollaisella räyhäämisellä helpota koskaan vaan oikealla nöyrtymisellä synnin tunnustamiseslla!

      • näinsevaanonlesta

        Tekopyhää, umpi kieroa, kateellista ja pirullista porukkaa mahtuu lestojen sakkiin...kokemusta on, joten tiedän mistä puhun ja kirjoitan. Ei Jumalallekaan luulisi kelpaavan kuka tahansa, vaan pitää olla oikeesti esimerkillinen ihminen. Ihmisen pitää oikeesti muuttua kelvatakseen Jumalalle ja ellei siihen ole omaa tahtoa, niin eipä taida auttaa vaikka kuinka seuroissa riekkuu ja hihhuloi...


    • Velisiekkinen

      Lestat kyllä on rikollisin lahko mitä suomessa on ja ahkerin jos katsotaan sen mukaan miten tekee töitä piilotellessaan uskonveljiä oikeudelta!

    • kukahan.lienee

      Niin, radikalisoituneet mamut, MC-kerholaiset, järjestäytyneet oman maan rikolliset, naapurimaiden huumemafia, talousrikolliset jotka vie kansan rahat veroparatiiseihin, kadulle potkitut mielenterveyspotilaat ja muut aseita omistavat syrjäyrtyneet ja kusetetut - nehän ovat aivan rippikoulupoikien ja -tyttöjen luokkaa! Rauhanyhdistyshän se on suurin uhka yhteiskuntajärjestelmällemme!

    • Birgittawickstrand

      Lestat on perheiden suuren koon ja ison jäsenistön vaikuttavuuden takia eri sarjassa kuin mc, mafia jne! Ja lestojen uhrit kaikkein viattomimmat eli pienet lapset!" Kuka. Lieneee"et varmaan ollut tosissasi!

    • Kylmäkyyneleet

      Juu, nolo puhua mopopoijista kuin saman aikas lestat raiskaa omia ja muiden lapsia!

    • Lapsetturvaan

      Ja muutenkin kauheus kertoin ihan eri asia kun miettii mitä kaikkea nämä pienet joutuvat käymään läpi ja selviävätkö koskaan normaaliksi näistä kauheuksista. . . aika moni päätyy lopulliseen ratkaisuun. . .

    • Reettanoronen

      kyllä minua tosissaan oksettaa ajatus siiä että lahko joka on kuuluisa insestistä ja pedofiiliasta tulee nurkille juhlimaan! Prkl!

    • suvituulettaja

      Pitäkää vaan suunne kiinni sellaisista asioista mistä ette tiedä mitään! Se on oma syyllisyydentunto mikä pistää muita syyttelemään ja näennäisesti keventää omaa syntisäkkiä!

      Ja toinen asia - mistä ihmeestä joku etniseen vähemmistöryhmään kuuluva pussihousuheimoon kuuluva akka luulee olevansa kelpoinen antamaan neuvoja kunnon ihmisille?

      • miksmenitsinne

        Vl-lestojen seuroissa käyntikö se laittoi noin pahalle tuulelle "suvituulettajan"? Hiertääkö syntitaakka hartioita ja uskonveljiltäkö tuli lisää nuhteita?


    • Suviseurat.2018

      Ensi kesänä voitte nähdä kymmeniä/satoja pedofiilejä ilmielävinä.

    • Liisalevoton

      Kuka/ketkä järjestää miekkarin? Mie tuun mukkaa!

    • Viattomatlapset

      Joko finnish pedohunters on lyönnyt taktiikat lukkoon ensi kesää ajatellen?

    • Upeaa_saada
    • totuus-on-tässä

      Jos Suomen pedofiilit Jammusta lähtien laitettaisiin riviin vs. lestat, niin kumpikohan rivi on pitempi, lestojen vai se Jammun porukan?
      Vastatkaapa rehellisesti, mitäs luulette!

    • Velijaakobi

      Tutkitun tiedon mukaan lestat! Lestadiolais pedoilla uhreina omat lapset(insesti) siihen päälle useat muut uhrit! Eli lukumääräisesti enemmän verrattuna tavallisiin pedoihin jotka jäävät aika nopeasti kiinni. Lestojen anteeksi pyyntö uhrilta käytäntö (rikoksen piiloitus) liikkeen tehdessä kaikkensa piilottaakseen rikokset liisävät uhrien määrää huomattavasti!

    • älkää-puhuko-joutavaa

      Ilmeisesti joillakin oikein puritaanisilla ajatuksilla varustetuilla ihmisillä joku lapsen ikäraja kulkee edelleen siinä 21 ikävuoden kohdalla mikä se oli ennen. Haloo! Eletään 2000-lukua ja ihmiset ja aika kehittyy. Nykyihmiset ovat jo 15 vuotiaina täysin aikuisia, siitäkin nuorempia voidaan tapauskohtaisesti pitää aikuisina. Mitä nuorempana elämään ja työhön päästään kiinni sitä paremmin maamme voi!

      • tiäkkö.hei

        Ei se kuule seksiä harrastamalla tämä maa nouse... Monet lestojen suurperheet ovat kalliita elätettäviä tälle yhteiskunnalle ja veronmaksajille. Eräät vanhemmat kasvattivat lapsiaan neuvoen perustamaan perheen vasta sitten kun kykenee perheen elättämään, joka on minusta aika järkevä neuvo.


    • Tiinanerg

      Totta turiset, ja lestojen isot perheet mahdollistaa isot uhrimäärät jo perheen sisällä. . . käsittömän surullista!

    • Pedarituomiolle

      Miten ilmaantui lestapedofiili väheksymään omia rikoksiaan! "Älkää-puhuko-joutavia"nimimerkiltä ip-osoite ylös ja tutkinta käyntiin ja tuomiolle!

    • Etsi-totuutta

      Hassun hauskaa että lestat laittaa aina näitä linkkejä suviseuroista, jotka normaaleille ihmisille näyttäytyy vaan surullisina kuvina aivopestyistä lampaista jotka elävät suuressa valheopissa. . . tosi surullista!

    • suvituulettaja

      Siivotkaa oma syntisäkkinne ennenkuin ilman perusteita alatte syyttelemään toisia ihmisiä!
      Vai oikein oli tutkittua tietoa insestistä ja pedofiliasta! Ja mikähän oli se tutkimus, kuka tehnyt ja missä ja milloin? Antakaapa vastauksia!
      Taitaa kuitenkin omat pahat teot painaa niin että pitää kiinnittää huomiota muualle syyttelemällä
      perusteettoomasti!

    • Tutkittutieto

      Tutkimusten mukaan n. 50% lestadiolaisista hylkää uskon tullessaan täysi-ikäiseksi! Mikä näitä loppuja vaivaa? Ovatko he perheen nuorempia jolle jäännyt vain rippeet aivoista?

      • Rippeet_aivois-

        ta- Mitä horiset? Minulla on 13 lasta, joista kaksi n uorinta - uskovaisia molemmat - valmistui juuri lääkäreiksi. Voitko kuvitella, kuin ka vaikea on päästä lääketieteelliseen tiecdekuntaan?


    • Reija.pörri

      Oma syntisäkki tyhjä! Suosittelen lestoille on niin paljon helpompi hengittää! Eikä tarvitse puolustella eikä piilotella mitään!

    • Pirjokekki

      "Suvituulettaja"noloa olla noin tietämätön vaikka saisit kaiken tiedon parilla klikkauksella. . . julkista tietoa saatavilla vaikka kuinka paljon. . .

    • Tosinoloo

      "Rippeet-aivoista"nolo viritelmä eipä ollut yhtään uskottava!

    • Ihmeiden.aika

      On se hyvä jos noin typerä ja kirjoitustaidoton on saannut mukulansa lääkikseen! Luulis että koulusta olis vähän tarttunut tosiasioita ja lahkon aivopesu kura pyyhkintynyt pois. . .

    • Leevipetrus

      Tietellinen tosiasia on että esikoinen fiksuin ja siitä sitten äö tippuu kersa kerrallaan. . . eli lestoilla aika huono tilanne tai sitten niiden mielestä hyvä kun vajakit jäävät lahkoon niin siirtyy lahkon väistämätön kuolema!

    • Mirmuu

      Kummallista näissä lahkoissa et nämä pystyy pysymään tosiasioden ja sivistyksen ulkopuolella! Aivan käsittämätöntä typeryyttä!

    Ketjusta on poistettu 201 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe