Haluatko lomaosakkeestasi eroon?

MattiMMeikäläinen

Apua löytyy, tietysti ongelmana voi olla joskus vainoharhaiset myyjät, jotka ajattelevat että heitä huijataan, no älä myy, jos niin ajattelet voit pitää osakkeesi niin kauan kun potkaiset tyhjää, jos siis käyttäydyt töykeästi tarjotessasi osaketta, luultavasti saat pitää osakkeesi:

"Lomaosakekaupoissa ei yleensä vastike rästit ja muut siirry uusille omistajille Suomen maan kamaralla."

lomaosakkeet.fi

28

3487

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sekopäitä

      Aivan järjettömän huono tarjous. Välityspalkkio 40% ja ilmoituksen kulut päälle, meni kaupaksi tai ei, 65 euroa. Jos tonnin kaupasta jää käteen 600 ja siitä vähennetään nämä 65 euroa, veroilmoituksen teko 20 yms niin jäähän siitä 500 käteen. Kuka hullu tekee näin huonon jälleenmyyntisopimuksen? Katsoin heidän kohde/viikko esimerkkejään mitä myyty ja myynnissä. Rospuutto ei sesonki viikkoja joita kukaan ei halua ostaa kuin hintahaarukalla 0-500 euroa. Tästä sitten otetaan nämä kulut, eli nettonetto myyjälle jää sitten /-100 euroa. Haloo!!! Laittakaa ne suoraan tori.fi tai jokin muu myyntipalsta älkääkä uskoko näihin utopioihin onnistunut myyntiprosentti 99%!! Jos osakkeita myydään 50 euroa kappalen 100 kpl, niin sitten 99 kauppaa on se 99%. Tommosia velkasia yhtiöitä kuten Pyhäniemi tai Salla joissa saat kaupanpäälle vielä taloyhtiön yhtiölainasta oman palasesi seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi ja ostasit joitain rospuuttoviikkoja! Olis edes kunnonviikkoja mutta vielä kaikista kelvottomimmat osakkeet on tarjolla. Onnea ja menestystä vaan joka tekee tällaisen sopimuksen! Premium paketilla 2 miljoonaa nettikävijää tutustuu osakkeeseesi kuukaudessa. Buhaahaaahaa!!! Tämä on läppien läpä!! Sun kälystä pyhäniemin marraskuun mökkiä käy katsoon kuussa 3 miljoonaa kävijää!! Eikö parempi busines firmalle olisi alkaa myymään mainostilaa sivuilleen kun 3 miljoonaa kävijää kuussa. Taitais googlekin jäädä kirkkaasti kakkoseksi. Mainostuloilla voi firman omistajat sitten ostaa jokaiselle porchen alle ja muut lelut.

      • tolk

        Huippuhyvä juttu, samaa mieltä olen


    • Kzodj83

      JV Security LPs www. huutokaupat.com Pyhäniemi kohteessa ihmetyttää muutamat asiat. Missään ilmoituksen tiedoissa ei mainita osakkeen vuosittaista yhtiövastiketta ja tätä tietoa ei saa ulas myöskään laitetuista linkeistä holiday club sivustoille. Minä en ainaskaan löytänyt. Olettaisin että vuosittainen vastike tässä osakkeessa tällähetkellä n. 300 euroa. Ilmoitus antaa ymmärtää että kohde on velaton. Jokaisella Pyhäniemi II yhtiön omistajalla on yhtiövelkaosuus yhtiön remonttilainasta. Tämä normaalivastikkeen lisäksi maksettava rahoitusvastike 10-vuoden lainalle on /- 200 euroa vuodessa riippuen mökin koosta. Nämä tekevät sitten yhteensä n.500 euroa vuodessa. Eli kohteen myyntiesite on todella vajavainen. Ei mökin pohjakuvaa. Ei todellisia huoneistokuvia. Kuva mökistä ei ole kyseinen myytävä mökki, tässä myytävässä mökissähän on 2 osaketta N1 ja N2 per mökki. Kohteesta ei ole näyttää isännöitsijäntodistusta. Varteenotettava toimija olisi sen tilannut holidayclubilta. www.lomaosakkeet.fi herättää monenlaisia ajatuksia ja itse jätän tämän huutokaupan väliin.

    • osakepörssi

      Tuossa tapauksessa kyseessä on oma osake ja entinen omistaja kirjoitti sopimukseen, että hän hoitaa rakennusvastikkeet. Uusille omistajalle jää vain yhtiövastike.

    • Emmävale

      Nyt tulee taas tuutintäydeltä puppua. Pyhäniemen yhtiö on ottanut sen lainan ja isännöitsijä laskuttaa sitä tahoa joka on omistajarekisterissä omistajana kullakin viikolla. Korostan MAKSUVASTUU on osakkeen huutaneella. Itse en ostais tältä JV Security yhtiöltä mitään ennenkuin näkisin tuoreen isännöitsijäntodistuksen ja lukenut sen tarkkaan läpi. Ja sen jälkeen vielä jutellut henkilökohtaisesti isännöitsijän kanssa yhtiön tilasta.

    • bhkjhvbnnj

      Oletko se sama kaveri joka kännissä riehui ja joutui raudoissa putkaan... tais tulla sakot

    • yrjöörveltäjät

      JV Securityn jätkät on kaikki olleet putkassa, ei vain toi yks niistä. Meni taas yks huutokauppa poskelleen kun kukaan ei huutanut ja tirpastiin kännit. ja sit päätettiin laittaa uusi huutokauppa josko joku lankeais tälläkertaa. Kova on kysyntä firman viikoilla.

    • pennitönn

      Mikä ongelma tuossa on jos ottaa välityspalkkion työstään, luuletko sinä että kahvipaketin hinnassa kaupassa ei ole katetta lisätty hintaan. voihan perse kun tuo työn teko on ongelma kun siitä saa palkkaa.

    • trooppista

      No nyt on JV Securityn välityspalkkio kohdillaan kun pyytävät Kuusamon Tropiikista lähtöhintana kahtatonnia, pikku huoneesta kylpylässä. Tällaisia osakkeita saa muutamalla satasella ilman huutokauppojakin. Pikkasen on vanhat tiedotteet kohteesta. En löytänyt mistään sitä tietoa että yhtiön hallitus on tehnyt päätöksen ottaa vielä näiden lisävastikkeiden jälkeenkin yli miljoona euroa lainaa jolla saneerataan lisää kohdetta. Tästä tulee yhtiölaina kuten Pyhäniemessä ja sitä sitten jokainen osakas maksaa seuraavat 10-vuotta rahoitusvastikkeena yhtiövastikkeen lisäksi. Maksut alkaa vuonna 2019.

    • helppoheikit

      Tuttua JV Security vaihtoehtoista totuutta. Kyseessä huutokaupattava Sallas huoneisto vko 42. JV Security mukaan kyseessä on ensilumen viikko. Kovin on nihkeetä hiihtäminen lokakuun puolessavälissä. Toinen vale on ja se onkin ISO vale; Holiday Clubin jäseenyys hyvillä jeseneduilla. Holiday Clubin jäsenedut siirtyvät VAIN ostettaessa Holiday Clubin omasta myyntitoimistosta, ei siirry yksityisen myydessä yksityiselle, eikä tällaisten välittäjien toimesta. Ettekö te JV Security osaa tehdä yhtäkään ilmoitusta kaikilla tiedoilla kohteesta ja ilman näitä ylimyyntivalheita?

    • bhkjhvbnnj

      Asiaa puhut korjataan virheet.

    • bhkjhvbnnj

      Osakkeessahan on yhtiö -ja rahoitusvastikkeet vastikkeet se ei ole mikään ongelma, pitää maksaa mitä kuuluu. Olemme nauttineet suunnattomasti lomaosakkeista, harva meistä menee lomalle laskemaan pennosiaan. Kyse voi olla 100€:n maksusta rakennusvastikkeessa, jos siinä näkee ongelman niin ei kannata hankkia osaketta. Mitään kuvailemisia mörköjä ei ole yhdessäkään kohteessa ollut. Karavaani kulkee ja koirat haukku, kateus on voimavaroja syövä syöpä. Kritiikki on aina tervetullutta lomaosakettä ei kannata hankkia jos ei ole sitä 100-300€ varaa maksaa.

    • vbhfvnnbgvj

      Toisaalta tässä on autettu monia eläkeläisiä ja kuolinpesiä, jotka eivät tiedä mitä osakkeellaan tehdä tai heillä ei ole edes sitä 150€:n yhtiövastiketta, jos tässä on jotain väärää niin se on jokaisen oma mielipide. Esim vanha eläkeläisrouva sairastui eikä hän itse pystynyt enää osakkeitaan myymään kiikun kaakun sai vastikkeen maksettua. Meillehän tästä provoilusta ei ole varsinaista haittaa, saatat vain tehdä jonkun eläkeläismummon elämän vielä hankalammaksi joka tarvitsisi kipeästi taloudellista apua. Mutta tuskin tällä provoilulla on suurtakaan roolia mielipiteitä saa olla. Pitäisikin tämä provoilia viedä tämän eläkeläismummelin luokse, hän kun kerran niin kovasti vedättää osakkeellaan.

      • Tolk

        Sori, yhtiövastike on nykyään yleensä 450€ osakkeesta, jos on korjausvelkaa, lisää maksettavaa tulee


    • suntio2

      Ei tämä ole provoilua. Näyttää vain että te siellä JV Security firmassa olette amatöörejä lomaosakeasioissa sanan varsinaisessa merkityksessä. Edes lomaosakkeiden perusasiat ei ole hallussa. Skarpatkaa nyt vähän. Järjestyksenvalvonta ja lomaosakefirman pyöritys on vissiin kaukana toisistaan, samaa kuin yrittäisi pyörittää hautaustoimistoa ja mainostoimistoa samanaikaisesti.

    • kiittääkovastipalau

      Ilmeisesti haluat, että kaikki ostaisivat osakkeensa teidän firmasta, kun niin innokkaasti mustamaalaat.


      Tiukat taloudelliset ajat ovat johtaneet siihen, että sopimaton menettely elinkeinotoiminnassa yleistyy.

      ”Yhä useampi pk-yritys törmää tarjouskilpailuissa siihen, että kilpailija mustamaalaa ostajalle yritystä ja sen tuotteita tai palveluita”, kertoo asianajaja, Marita Tapola Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy:stä.

      Tiukat taloudelliset ajat ovat johtaneet siihen, että sopimaton menettely elinkeinotoiminnassa yleistyy. Marita Tapolan mukaan yritykset eivät aina tiedä, että mustamaalaamista vastaan on olemassa keinoja.

      ”Joskus saatetaan lähteä aivan turhaan etenemään esimerkiksi kunnianloukkaustietä, vaikka se on yksityishenkilöitä varten. Oikea tie yrittäjälle on vedota lakiin sopimattomasta menettelystä elinkeinotoiminnassa. Se on nimenomaan tarkoitettu suojaamaan elinkeinonharjoittajaa hyvän liiketavan vastaiselta tai muuten sopimattomalta toiminnalta”, Tapola korostaa.

      Ei saa norkkia!

      Sopimatonta on esimerkiksi toisen maineen ja tunnettuuden eli goodwill-arvon oikeudeton hyväksikäyttö eli norkkiminen.

      Menettelyä pidetään norkkimisena, jos tuote on markkinoilla niin tunnettu, että se voidaan yhdistää tiettyyn yrittäjään, vaikkei mitään sekaannuksen vaaraa syntyisikään.

      ”Norkkiminen ei edellytä tahallisuutta”, Tapola muistuttaa.

      Kilpailutilanne ei myöskään oikeuta käyttämään toisen elinkeinotoiminnasta totuudenvastaista tai harhaanjohtavaa ilmaisua, joka voi vaikuttaa tuotteen kysyntään tai vahingoittaa toisen liiketoimintaa.

      Osatotuus voi johtaa harhaan

      Harhaanjohtava ilmaisu on käsitteenä laajempi kuin totuudenvastainen ilmaisu.

      ”Totuudenmukainenkin ilmaisu voi olla harhaanjohtava, jos jätetään ilmaisematta jokin olennainen seikka, jolloin voi syntyä väärä käsitys tuotteesta tai sen ominaisuuksista”, Tapola sanoo.

      Markkinoinnin puolella on hyvä tietää muun muassa se, että on kiellettyä väheksyä tai halventaa kilpailijan tavaramerkkiä, tuotetta tai toimintaa.

      Markkinaoikeus on puuttunut muun muassa markkinointiin, joissa maitopohjaisiin kasvirasvasekoitteisiin viitattiin ilmaisuin ”ne muka-kermathan on oikeastaan pelkkää vettä” ja ”lisää makua – älä vettä”.

      "Humoristinenkin vertaileva mainos voi nykyisen oikeuskäytännön mukaan olla kilpailijaa halveksuva", Tapola toteaa.

    • oppiaoppia

      Nyt ymmärsit väärin, ei lomaosakekollegasi vittuile sinulle, se vain neuvoo jotta oppisit tekemään oikeilla tiedoilla olevia ilmoituksia ja saamaan myyntia aikaiseksi. Se on sinun busineksen parhaaksi. Jos potentiaalinen ostaja löytää yhdenkin virheen huutokauppailmoituksestasi, hänelle syntyy epäilys...mitähän muuta on kohteesta kertomatta ja jättää tekemättä tarjousta/huutamatta. Jos viikkosi ei mene kaupaksi, katso peiliin, älä syytä muita. Sinun täytyy ansaita credibility asiakkaiden/huutajien silmissä. Jos käyttäydyt kuin helppoheikki, myyntisi tulee olemaan 0=zero. Ota tämä vain ilmaisena neuvona. Jos tarvitset syventäviä neuvoja, se maksaa.

    • lampaatjalehmät

      Vastuksena otsikon kysymykseen "Haluatko lomaosakkeestasi eroon?" haluan. Mutta mikä on tämä firma lomaosakkeet.fi? Ja miten se auttaa lomaosakkeesta eroon pääsemisessä?

      Firman kotisivuilla kerrotaan YTJ-tunnukseksi Y 1508027-7
      Numero kuuluu Savon Rakennustekniikka nimiselle firmalle joka on ollut välillä telakalla ja väillä toiminnassa. Päätoimialaksi on 1.3.2017 vahvistettu Muualla luokittelemattomat henkilökohtaiset palvelut (96090)

      Firman kotisivuilla kerrotaan osoitteeksi Rauhalahdentie 42 70820 Suomi
      Googlen mukaan ko. osoitteessa toimivat
      Tmi Tiia Mölsä
      Oy Business Athletics Ltd
      Savon Saumaus Urakointi

      Firman kotisivuilla kerrotaan puhelinnumeroksi 0402133962, numero takana ovat
      yksityishenkilö
      lomaosakkeet.fi
      Kuopion järjestyksenvalvojat - JV TURVA

      Tuo viimeksi mainittu firma näkyy olevan myynnissä hintaan 25 000 €
      https://www.yritysporssi.fi/myydaan-yritys/muut-toimialat/valmisyhtio-turva-alalle-liikennevalvontaan-ja-realisointiin/4637

      Liian sekavaa, taidanpa etsiä jotain muuta firmaa päästäkseni lomaosakkeestani eroon.

      • jvxx

        JV Security firman myynti-ilmoitus. Ei mennyt kaupaksi vaikka yritys omien sanojensa mukaa myy kymppitonnien edestä kuussa. Kumma juttu ettei mene kaupaksi?


    • 1wtiihone34

      Realisointipalvelu viikkomyynti noin 5000-7000e / sinällään eri yrityksien ja aputoiminimien omistaminen ei ole sekavaa vaan sijoitustoimminnallinen ratkaisu. Myöskin valmisyhtiöiden kaappaaminen on täysin normaalia. Muut: Kun taas: Tarjotuista osakkeista vain pieni osa otetaan myyntiin. Loput on niitä jotka päätyy sinne mappi ö:n.

    • u2i8

      Korjataan vielä : kauppaaminen ei kaappaaminen ja lomaosakkeet.fi palvelu ei ole myynnissä.

    • 87osakkeet5

      Nyt myös kaikki osakkeet on myyty ilmaiseksi ilman ilmoituskuluja 3000e: n osakkeen myyntikulut olivat vain 340e. Mediaani / keskiarvo myyntiprovisio on kuitenkin n. 30% kauppahinnasta. Todennäköisyysprosentti myynnille on ollut noin 99%. Siksi ilmoituskulut ovat jääneet pois.

    • 756tyhmä

      Sinällään jos joku taho perii ilmoituskuluja se osake ei luultavasti mene kaupaksi vasn sinua kusetetaan. Tiedoksi vaan.

    • fakenews
    • tolk

      Hei, jos haluaa eroon ulkomaan lomaosakkeesta, pitäisi tehdä haaste eli claim, Teneriffalla lakitoimistossa. Kuulemma ei tarvitse ostaa sit mitään osaketta, vaan osakekirja, kauppakirja ja kuitit vastikemaksuista mukana. Haaste on luvattu menevän läpi 99% varmuudella. Jos ei mene, niin saa lakimiehen palkkion 600€ takaisin. En tiedä, saako ja milloin saa rahansa lomaosakkeesta pois. Onkohan tässäkin syytä harkintaan, onko tullut tästä uutuudesta tietoa ja mistä voisi ottaa paremmin selvää, kun tuomarinkin palkkiot huitelee 200€ tunti, kysyy mökin mummo

    • Julkisettiedotteet

      Mehän olemme juuri tehneet tätä palvelua ilmaiseksi ja joutuneet kovan kritiikin kohteeksi. Toimintamalli muistuttaa suuresti yksityistä ulosottotoimistoa. Toki myös parkkipirkkopalvelut saavat kansassa aikaan kylmiä väreitä. Nyrkit heiluu ja käydään jopa käsiksi. Tässä ollaan käräjillä tai poliiskuulusteluissa yhtenään.

    • Korjaan

      siis poliisi polis

    • Ssavvo

      Shareholding Vacations Finland Ky JV Security pistää taas parastaan. Mistä näitä firmani nimiä kaivetaan? Savolaista luovuutta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      93
      4397
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4366
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4036
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2947
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2571
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2133
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      341
      2112
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2069
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1685
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1452
    Aihe