Aivan uskomattomaksi mennyt keno

muistellaanpa

Päiväarvonnassa tänään ei yhtään 6-tason eikä yhtään 7-tason puhumattakaan isommista päävoitoista koko Suomessa kaikista veikatuista riveistä. Kyllä on merkilliseksi mennyt kun muistelee alkuaikojen voittoja. HUH HUH, kyllä tietokone tietää.

33

396

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • edkirjoittaja

      I am sorry, oli 1 kpl 6-tasoa ja kokonaista 1 kpl 7-tasoa . Katsoin väärin. Oikein ruhtinaalliset 1 kpl kumpaakin. Onhan siinä jo hirveen monta, hahhah.

    • Nomorekeno

      Tästä on jo ties kuinka monesti kirjoitettu mutta kyllä se niin on. Keno hanat on vedetty tiukasti kiinni. Palautus 0-30% jatkuvasti pelaa miten tahansa ja millä rahasummalla tahansa. Juu kiitos kyllä kenoilu saa nyt loppua.

    • lähelläkö

      joo joo, poistettu taas sääntöjen vstaisesti. Oliskohan ollut lähellä totuutta??????

      • 3232323

        Veikkaus kusettaa kansaa. Onko se joku ihme, että pelkäävät monopolinsa menetystä?


      • tiikerinvuosi
        3232323 kirjoitti:

        Veikkaus kusettaa kansaa. Onko se joku ihme, että pelkäävät monopolinsa menetystä?

        Sais loppua tämä Feikkauksen monopoli suomesta, kaikki muutkin alat vapautetaan kilpailulle tätä alaa käsitellään kuin silkkihansikkaalla. Johtuukohan näistä poliittisista palkinto paikoista, jos niin, politiikkojen törkeys kähmiä julkisista varoista ylittää ainakin minun oikeellisuus tajuni.


      • Esa33

        K K K Klaani on


    • 43443

      Veikkaus on ollut aina ylimielinen tiedotteissaan. Chat ominaisuus poistettiin liiallisen kritiikin takia - ei suinkaan sen takia, että valtion veikalla ei olisi varaa pitää paria teiniduunaria töissä ''valvomassa'' poliittisesti korrektia chattia, jossa vain saa sanoa kivoja asioita veikan peleistä - jossa selvästi näyttää siltä, että botit korjaavat jättipotit taskuihinsa -- tai sitten vain joku kermajäsenistö huikealla tuurillaan viikoittain.

    • Ahne

      Aivan niin 123 !!!???

    • 243423432444

      Poliittiset palkintovirat toki kiinnostaa poliiitikkoja, niin eivät halua puuttuu tähän kus e tukseen mitenkään tietenkään. Ketä ei kiinnostaisi 30k kuussa bruttona.. vai oliko vieläkin enemmän. Kunhan vaan muistaa pitää nassunsa kiinäni. Ja se miten sisäministeriö jakaa voittopalkintoja kyseenalaisiin hankkeisiin on jo ihan kokonaan toinen juttu. Tämä maa on idioottien käsissä. Ollut jo kauan. Pyrkyriluonteet pyrkii poliittisiin virkoihin - vain aniharva on näkemässä oman kansan kokonaisetuja, vaan helppo raha kiinnostaa - ja se valta - kunhan pääsee sanomaan osansa ja kusemaan kansalaisten päälle jostain syytesuojasta käsin.

    • ritiratirallaa

      Verotusmuoto. Hyväntekijäksi mainostettu.

      • Esa123Turunen

        Ei ole ei vie köyhän rahat


    • SuomSananparsi

      HÖLMÖ ON SE KETÄ VIISAS KUSETETAA.

    • SuomSananparsi

      Tai HÖLMÖ SE VIISAS KUSETTAA.

    • SuomSananparsi

      Ei kun HÖLMÖÄ SE VIISAS KIN YRITTÄÄ KUSETTAA.

      Tuo se oli.

    • SuomSananparsi

      Niin niin, hölmöä se viisaskin yrittää kusettaa. Kompa on et kuka on viisas. Veikkaus ?

    • unibetJees

      Hölmöt pelaa Veikkauksen pelejä, lotot, kenot rahankeruupelejä. Pitkävetopelaajana minä tietysti pelaan nettikasinoilla, joiden kertoimet ja pelitarjonnat pesee Veikan tarjonnan 1000-0 !!!

    • Esa123Turunen

      Aivan niin 3000000

    • Veikö_Kreikka_Rahat

      Semmonen löyhkä käy nokkaan et järjestetäänkö rahapelejä jo olemattomilla arvonnoilla et täytyis saada siivua eulle isompi asunto huvila uusi auto sekä iso tukko kahisevaa

    • Veikö_Kreikka_Rahat

      Huomasin aikaisempia pelejä tarkastellessa näyttöä arvonnan aitoudesta. Nyt täytyy koettaa miten on käytännössä. Sehän pitäisi olla sama asia, muussa tapauksessa aika erikoista

      • Veikö_Kreikka_Rahat

        En ole saanut irti havaittavia tekijöitä et Vekkauksen Keno olis väärä, on jopa lepsumpi arvonta mitä meikäläisen oma kun tietokoneesta otetaan irti se mikä lähtee siinä parikymmentä lappua on ei melkeinpä mitään. Ehkäpä ne kahta päävoittoa voi kiertää Veikkauksella, eihän se kannata isoja voittoja usein antaa. Se joku ottaa 32 tuhatta palkkaa kuukaudessa on erikoista. Ihan kuin sittenkin olis jotain tekeillä. Veikkauksen Kenon ahkeran pelaajan palautusprosentti on ~ 10-20 % pois suljettuna pääosumat.

        Tännekkin jonkin verran ylistetty ulkomaalaisien pelien tarjoovien anteliaisuuden merkitystä kiistää tämä kun valuutta rahapolitiikka pitäisi olla ulkomailla samaa ellei olla eri maailmoissa.
        Mikä maa mikä valuutta ? Eart, Euro

        Esi tämä Unibetillä esiintyvä Häkä ei tee hyväntekeväisyys homma. Peruste, on risti riitaista pelipaikka antelias ja Häkä Häkkinen antelias. Ei mielestäni toimi. Unibetillä on aikaiseminkin ollut näitä julkisuuden henkilöitä hommissa ketkä myös myöntäneet olleen ongelmissa.


    • rrewrwewr

      kenoahan arvostetaan joka ip sivun lehdillä. Ja jos pelaat vakiota tai muuta peliä, veikka työntää heti kenolapun eteen.. etttä pelaatko. Eli ei ihmiset usko enää kusetukseen, kun kaikenlisäksi digitalisioitu ''arvonta'' ja olihan se palloarvontakin kuvatttu siten, että vain kaksi ensimmäistä palloa näytettiin suorana.. muuten vain editoitua lähikuvaa... erikoist, että ei onnistu koko kuvan lähetys missään arvonnoissa... big scam???

    • Veikö_Kreikka_Rahat

      Omalla tietokoneella esim 9 riviä 1/70 kenoa 20 kierrosta = on turhaa mut jotain saa vähän enemmin kuin oma panos pari kertaa. Nyt näpsäytin kerran 21 riviä 68 17 32 12 67 55 35 25 27 50 39 6 58 28 plaa plaa jne yhdeksästä rivistä 4 kertaa kaksi oikein. Veikkauksella luultavasti tyhjä lappu tai kerran panos takasin. Jos keno itsessään on kitsas niin pitääkö sitä vielä vaikeuttaa. Euron panoksilla hukkaputki 21 kierrosta 9 riviä tekee 189 euroa miinusta pelaajalle sitä ei paljon korjaa muutama kerran pari panos takasin tai tuplaten. Eikö riitä pitääkö saada enemmin. Vähän semmoinen näppituntuma et veikkauksen pelit on kuin jäässä jäähdytetty säästöliekillä tämän hetkinen arvio nyt palautusprosentti ~ 2,5 -10 % alas päin viime ~ 10-20 % On kuitenkin edelleen yksi tosi mistä pitää kiinni, koko maailmassa olemassa rahan ostoarvo minkä nojalla ei toisistakaan valtioista käsin voida olla anteliaampia Suomalaisille pelaajille mitä pelattaisiin veikkaukselle johtajan 32 k palkkaa yllä pitämään, eli siihen pitää valtion ottaa lisä velkaa

    • qqeweeq

      Millä perusteella valtion kansan ylläpitämällä uhkapelifirmalla on oikeus antaa kansanrahoja 32 tonnia kuussa??? eikö kukaan älyä kysysä??? MIKSI? Jotain hiljaiseksi maksettua rahaa vai mitä hittoa?? EI OLE missäää juovassa tekemisen kautta osaamisen kanssa - vaan jotain ihan muuta - KUKA VOISI KYSYÄ SUORAAN MEDIAN VÄLITYKSELLÄ _ MILLÄ PERUSTELET JÄRJETTÖMÄN PALKKIOSI KANSAN PUSSISTA; JOITA NS PELEILLÄ KUSETETAAN HÄRSKISTI SILMÄÄN??

    • näin_voitat

      paras vastaus kieroilulle on pelaamisen lopetus.

    • 2345442

      Suomalaist ovat vedetty ahdingossaan (ainakn viidesosa) niin pitkälle että tämä ahne kiero uhkapelitoiminta saa heidän voimallaan jatkua. TEEJIIT tosiaan vetää tällasia tähtitieteellisiä summia välistä kunhan vaan palkkaa tarpeeksi kierot pelisuunnittelijat, jotka pitää huolen siitä - että voittoja ei tipu - ja jos tippuu, niin kenelle tippuu... Kaikkihan on huippusalaista ja vaitiolovelvollisuuden piirissä. Mihinkään et kunnon vastausta Valtion rahasammolta saa. Ympäripyöreää hölinää ja tylyä vastausta. Bingochatitkin lopetettiin juuri sen takia, että ihmiset kyllästyivät pelkkään hyminään ja vastauksia ei koskaan mihinään saanut - ainoastaan chattibannit oli feikan tapana reagoida kiusallisiin kysymyksiin. Kuten miten vaikkapa 100 euron rajoituksella vain 10 prosenttilla tuntuu olevan kestotuuri - jackpottien suhteen jne,

      Eivät nämä pelit päivänvaloa kestä -- siksipä niistä ei missään mediassa keskustella. VALTIO nyhtää hyväuskoisilta rahat lisäveroina pois - ja isot pojat kiittää. Vähän kkavereita ehkä palkitaan ja hyshys. Suvakkhyysärilandia ei omistaan välitä - viranomaismielivalta omia kohtaan toimii kyllä.

      Milloin tästä maasta tuli näin tekopyhä ja suoranaista vääryyttä suosiva!! Röyhkeiden ja ahneiden valtakunta.

      • ilmankossuapännii

        Ja saatana kaljatkin on loppu !!!!


      • Lisääkaljaa

        Tämä on kaikista pahin! Loputon häviöputki on veikkauksen asiakkaan osa ja kohtalo, mutta että Saatana kaljat loppuu. Se ei käy.


    • KenottajanArkea

      Mä heräsin aamuun sateiseen enkä heti tajunnut mistä nää Veikkauksen silputut Keno kupongit on peräisin kun kuppia otin hävittyäni jälleen 100sen Veikon Kenoon. Muuten kaikki ihan okei kuin ennenkin, per*e aukisena heräsin.

    • Eivoittoa

      Keno ja veikkaus on tyhjä kaivo johon ei vettä tule. Uskomaton riisto ja ryöstö firma. Ei voittoa, on lause mikä pitäisi lukea aina siellä missä veikkaus itseään mainostaa. Se kertoo yhtiöstä kaiken yhdellä sanalla.

    • Ei_Niin_Mitään_Voittoja

      No koko veikkauksen touhu on mennyt uskomattomaksi!!! 😡

      • Esa33

        Noh on se 46 vuotta Lotonu


    • Jumaaalaaaautaaaa

      Mi mi mim mi mitees voittopotti osuu kohdallensa kun vain katselee, osallistuessa vain panosta takasin. Tää on toinen kerta hei nyt

    • Idiootti on se joka uskoo että voittaa lotosta 10 miljoonaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe