jeesus oli jumala mutta kuoli

kuolematonjumala

Olisiko ihan oikeata jumalaa, joka ei kuole, olemassa.

37

276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jumalaonkuollut

      Ei ole ja tämä on totuus.

      • Jeesus on Jumalan poika jonka piti kuolla,ihmiskunnan pahuuden takia,Isä jumala on ikuinen kuolematon poika on nyt isän ja ihmisen väli miehenä jonka kautta pääsee isän tykö pojan kautta.


    • 12___13

      "jeesus oli jumala mutta kuoli"

      Raamatun mukaan Jeesus on ja oli Jumalan temppeli, ei itse se yksi ja ainoa tosi Jumala, joka ei kuole, vaikka ateistit kuinka taistelee päivittäin.

      http://www.kolumbus.fi/r.berg/index.html

      • aikakulkee

        Minäkään en kuole, vaan olen temppeli seuraajilleni.


    • nää_on_näitä

      Jumala ei kuollut. Jeesus luopui kehostaan.

      • päätäynnätäitä

        Minäkään en kuole, luovun vain kehostani.


      • LAkiV

        Alatte todellakin viisastua:-D Mutta uskotko mitä sanoit? Vertaus: Tietokoneohjelma tehtiin tekemään piin likiarvon lasku. Itse laskukaava katosi hetkeksi, ihmisiltäkin, kun sitä laskeva tietokone hajosi, mutta sitten tuli avaruudesta humanoidi, ja löysi Machin's formulan, parista opiskelijan kaavan opettelutöherryksestä, ja Hän piti sitä suurimpana aarteenaan, koska Hän oli köyhempi kuin me.


    • Brina

      Jumala on Ikuinen Henki, joka ilmentyneenä on kaikkea mitä on...ja Jeesus tiesi sen, siksi hän tajusi olevansa yhtä Jumalan kanssa. Samoin Jeesus tiesi, ettei mikään koskaan voi todellisuudessa kuolla, vaan muuttuu koko ajan tilasta toiseen ja lopulta palaa alkuunsa "Isän kotiin" (kuten vertaus tuhlaajapojasta kertoo).
      Koska Jeesus , siis oikeammin se henkiolento eli todellinen minänsä, oli itse tahtonut syntyä ihmisten maailmaan ihmiskehoon, hän joutui sen lakien alaiseksi. Ja se tarkoittaa, että hänen oli "kuoltava" voidakseen poistua siitä palatakseen jälleen omalle olemassaolon tasolleen. Elämä ei siis lopu kuolemassa, vaan jatkuu "muualla".

      • elävänäpoltetaan

        Onko minussa henkiolento, joka pitää polttaa pois.


      • Brina
        elävänäpoltetaan kirjoitti:

        Onko minussa henkiolento, joka pitää polttaa pois.

        Juuri sinä, ajatteleva ja tunteva "itse", olet se henkiolento, jolla on toistaiseksi eli siis ajassa, maallinen keho "käyttövälineenäsi" tämänkertaisen elämäepisoodisi ajan. Sinä "itse" olet ikuinen, vaikka kehosi aikanaan palaa maan energioihin. Sinä, kuten mikään elävä ei koskaan häviä (kuole) minnekään, vaan siirtyy toiselle olemisen tasolle ja sieltä uusiin "seikkailuun" loputtomilla elämän tarjoamilla kokemisen kentillä ja jatkuvasti edeten yksilöllisen tietoisuuden koko ajan kasvaessa eli "valaistumisessa". Tämä prosessi on vain jokaisen yksilökohtainen tie. Valinnat sen suunnasta ja "ajasta" ovat kunkin itsensä päätettävissä.
        Ainoa pelastus jonka tarvitsemme löydämme itsestämme kuuntelemalla sisimpäämme. Sinne se on "koodattu" aikojen alussa, jotta löytäisimme jälleen takaisin lähtöpisteeseemme "Isän Kotiin". Joka tapauksessa kaikki "pelastuvat" ennemmin tai myöhemmin, sillä Jumalan Rakkaus on ehdoton ja ääretön; miksi hän rankaisisi ketään joka on Hänestä Itsestään lähtöisin ja siis " Yhtä Isän kanssa"!


      • LakiV
        elävänäpoltetaan kirjoitti:

        Onko minussa henkiolento, joka pitää polttaa pois.

        Pyhät enkelit heitetään kasteveteen, mihin instituttiin tai kaveriporukkaan sillä sitten liittyikin, mutta ne jotka tulivat tietämään jotakin pahaakin, saavat "tulikasteenkin"... Minä olen saanut kaksi kastetta: Helluntaikirkkoon ja myös Psykiatri epähuomiossa kastoi minut avannossa Ylivieskassa Psykologiankin omaksi, mutta Tieteessä en halua vielä vesikasteita, vaan ehkä tuli, koska minä olen kuule siinä asiassa jo kohta liiankin kypsä...
        Urheilijaksi kastaminen on triviaaleinta, koska kyllä jokainen heistä paljonkin UI!
        Ja myös puhdistus synneistä(vellihousuille välttämätöntä) tapahtuu tavallisissa suihkuissa, köyhimmät ihmiset ei muuta vesikastetta edes saa, ja Jumala nauraa, kyllä sekin riittää, jos uskoo sen vain riittävän. Eli tiedättehän myös SODAN olevan tulikaste. Kun äijä joutui rintamalle eikä kukaan kuollut, itse tai vihollinen niin silloin todettiin, että taisi mennä SE tulikastekin hieman huti.


      • lopetetetett

        Höpönlöpön Jeesukseen meni Jumalan henki Johanneksen henkikasteessa ja sen jälkeen hän suoritti Jumalalta saamaansa tehtävää.Jeesus oli saarnaaja ei Jumala.
        Joka muuta väittää on valehtelija ja harhaoppinen.


      • Akbartsi

        Ihminenkin on"Jumalan ominaisuus", mikäli Ihminen kykeni jotakin Luomaan, silloin Hän oli ja on ja tulee olemaan Jumalan Lapsi, mutta ei se Korkein olento ole vieläkään ihmiskehossa tietenkään ollut: Jumala itse asuu sellaisessa näkymättömyydessä ja olemattomuudessakin, mitä me emme tiedä...Eikä meidän tarvikaan, ainakaan vielä....Millä aistilla hänet voi havaita? No uskokaa mitä uskotte, ehkä se joskus tiedetäänkin, oliko se oikeakin havainto Jumalasta?


      • Krevokki
        elävänäpoltetaan kirjoitti:

        Onko minussa henkiolento, joka pitää polttaa pois.

        Jos sinussa on pahuuden henkiolento, niin tiedetään, että vain tulen olennot (tosin tuskin niistäkään kaikki) ja myös pimeyden henkiolennoista ne, jotka kokivat maailmankaikkeutta galakseiksi muutettaessa suuren vääryyden kävivät kapinaan, kuulemma syystäkin. Kaikkea noiden kaaos- ja pimeysolioiden alkuperäisiä rakenteita muutettiin muuksi, koska haluttiin kaikenlaista SAMAA rakennetta kaikkialle, oli suuri sota, aluksi vain elementtien välillä, Kaaos on silti osapuilleen ikuinen silti, vaikka joku ihminenkin saisi joskus huoneensa parempaan, naisensa rakastamaan järjestykseen. Älkää kaikkea sattumaa ja kaaosta tai tulista epäilyä tuhotko elämästänne silti, jos luulette, että nuo olisivat olleen jotenkin absoluuttisen väärässä tai oikeassa, niillä voi olla jotenkin kummallisempi käsitys siitä, miksi niidenkin rakenteet alkuolemattomuuden jälkeisissä olotiloissa olisi pitänyt säilyttää. Kompromissi silti syntyi, kuin sovittiin, että vain noin 10^300 eulkidisen avaruuden pistettä sai muuttua Saatanan ja Aadaminkin syntien näköiseksi, mutta muuallekin jättettiin koordinaatistoa, joka on muun muotoista ja muista rakenteista koostuvaksi. TÄmän vuoksi vuoretkaan eivät maailmassa silti ole säännöllisiä monikulmioita sun muita, ne eivät antautuneet tietenkään kaikesta kaaoksestaan ja satunnaisuudestaanl luopumaan edes silloin, kun Jumala sanoi:"Tulkoo Kuiva esiin", se miten Jumala todellisuudessa teki sen, on kaikille mysteeri. Emme me tiedä loppujen lopuksi kuinka moni kvarkkien tai mesonien tms. leptonien rakenne on kovinkaan säännööllinen tms. Valokaan, vaikka se rakastaa periaatteessa 10 perusväriä, ja muita aallonpituuksia, on vaikeaa käsittää, miksi se kaikki näkyy kaikesta samanlaisena, miten kaikki on tässä pienenpienessä maailmankaikkeudessa edes hetken antautunut samojen järjestysten ja lakien allaisuuteen... Joku on ollut riittävän voimakas, toteuttaakseen tahtonsa kaikkialla, ja vaikka meistä ihmisiäkin luullaan samanlaisiksi, niin aina paljastuu ruumiissamme ja tahdoissamme tms. paljonkin yllättäviä toimintoja, ja tästä syystähän avioerojakin on niin paljon, ettei haluta noudattaa käskyään:"Pysykää uskollisena kumppanillenne MYÖTÄ JA VASTOINKÄYMISESSÄ". No Jumala tietää silti miksi, koska myöntää olleensa liian Julma, jos kaikkien pitäisi muka omata sama moraali ja etiikka ja rikkomuksetkin. Ymmärsikö kukaan mistä puhuin?


    • elämä on kuolemista - eri asioille-- ja sitten lopulta on kuoltava "elämälle" Siinä oli Jeesuksen esimerkki.

      Valvetilasi on unta
      Sri Nisargadatta Maharaj: Valvetilasi on unta.
      tai
      Elämmekö unessa (Yrjö Kallinen) - 1/5 - YouTube

      • lumipallosulaa

        Kakarat jatkaa elämää loputtomiin, ellei jokin tuhoa kaikkea.
        Sinun unesi on loppu, elät vain haaveissa.


      • Pakkstori

        Eikö Paratiisikin ole tuo? "Elät vain elävien haaveissa". Kun Aadam joutui kuolemaan ja Eevakin, heidän elävät sukulaisensa olivat jumaloimassa heitä täällä maan päälläkin, peikot sun muut "Neandethaalit"? Palasivat sitten tänne, noin 5800 vuotta sitten, kun olivat tulleet tietämään, miten sieltä Paratiisista pääsi poiskin? Täältä silti helposti pois pääsee, kaikki täältä pois lähtevät, ainakin toviksi. Joko Paratiisin, tai Haadekseen(MANALA) jonne meni melkein kaikki ihmiset taannoin... Paratiisiin tosin ei ollut Raamatun mukaan juutalaisista ennen Jeesusta päässyt takaisin vielä kukaan, paitsi, Elia ja Mooses ja Eenokkikin ehkä? Maan päällinen Paratiisi, Ilmestyskirja sanoo, että jossakin on joskus, "Uusi Jerusalem?" Se on tosin kaupunki ja _TARKALLEEN_ kuun kokoinen.


    • Finne2

      Jumalan poika Jeesus Kristus kuoli syntiemme takia ristillä ja sovitti syntimme, että meillä olisi hänen kauttaan iänkaikkinen elämä.
      Jumala (isä) ei riippunut ristillä ja kuollut, vaan Hänen poikansa Jeesus Kristus. Siksi hän rukoili: Jumalani, miksi minut tykkäsit? Hän ei rukoillut itseään! He ovat yhtä, mutta eivät yksi ja sama persoona. Isä on suurin ja kaikkivaltias.

      • jumalanveli

        Mitä jumalan kaltaiselle olennolle merkitsisi ihmisen elämä, ei mitään.
        Synnit ovat ihmisen keksintöjä, niillä hallitaan ihmismieltä.
        Jeesus oli hullu, jota "jumala" ei pelastanut.


      • Olisiko ikuinen tai päättymätön elämä kehossa sinusta pelastus joltakin. Miltä pelastun jos olen ikuinen fyysisenä ihmisenä. Tai miltä pelastun jos elän hyvin kituliaasti hyvin vanhaksi.
        Synnit ovat ihmisen mielen hallintaa, siksikin ne kannattaa antaa anteeksi. Ihminen on erehtyväinen, synnit ovat erehdyksiä.
        Olisi upeeta kun kuolisin "saappaat jalassa" silloin kun saan elämäntehtäväni tehdyksi. Joka tapauksessa kuolen kun olen tehtäväni tehnyt ja se on hyvä. Kuollessani tiedän että nyt se on täytetty.
        Se taas on Jumalan asia merkitseekö minun elämäni mitään Hänelle, olenhan kuitenkin saanut Häneltä tämän elämän.
        On minun asiani ajatella samoin jokaisesta/jokaisen elämästä


      • LakiV
        jumalanveli kirjoitti:

        Mitä jumalan kaltaiselle olennolle merkitsisi ihmisen elämä, ei mitään.
        Synnit ovat ihmisen keksintöjä, niillä hallitaan ihmismieltä.
        Jeesus oli hullu, jota "jumala" ei pelastanut.

        Älä hei rupea vielä noin väärin päin asioita ajattelemaan, please. Jumalat ovat suuressa kilpailussa hekin, jos jonkun luomistyö katoaa, niin sellainen Jumala häväistään liian suuresti...
        Mutta mihin sinulla katosi tarve suhtautua näihin asioihin, OIKEINPÄIN? "Jumalan veli" nikkisi kuulosti silti hyvältä, mikä tai kuka on yhtä "hyvää tai pahaa" kuin Jumala, Luojana oleminen?


      • Pakkstori

        Pahat Jumalat on jo tapettu, ihmiselle pahat, pedotkaan eivät ole enää kovin vaarallisia, ja dinojakaan ei ole enää, ja käärmeetkin melkein kaikkialla sukupuutossa, olemme siis voittaneet, paholainen vasta heräsi, hahahhaha hänelle, vaikka ihmisen kehoonkin toisinaan halutaan pahaa, ja jos haluamme tietääkin lisää pahaa, niin mehän pyydämme toisiamme siihenkin osaan, tai jos joku ei kestä olla itse hyvä, hän hyväksikäyttää muita... Ongelma on vain silti paholaiselle se, että ei kenelläkään ihmisellä ollut sellaista kehoa, jossa pahakaan pysyisi elossa kovinkaan kauan. Mutta vain ISÄ on hyvä, se, että luomme eläessämme jotakin, vaikkapa vain sitten näitä keveitä ajatuksiamme. Joka aavistuksen painavamman teon tekee, hän tekee esim. tietokoneohjelman, joka sitä painavemman, hän suunnittelee itse koneen...Ja se joka vain rakentaa valmiilla kaavallaan, kyllä hänestä edes näppärä tulee...


      • LakiV

        Ei Paholainen edes pysty meitä henkeyttämään, jos Hän ei asu keskuudessamme. Normaali turvenuijan käsitys... Siksi Jeesuskin joutui täällä käymään. Tästä syystä minäkään en ole vielä kovinkaan paha. Dinosaurukset oli konkreettisin pahan ilmenstymä, ja omat nisäkäspetomme pystyy jotkut isot ihmistappelijat toisinaan jopa ilman aseitakin voittamaan, tosin älä sinäkään silti KARHUA TAI LEIJONAA vastaan kokeile, jos et ole ottanut yli 1000:tta matsia edes veljiesi kanssa. Taivaassa alkoi räkänauru, "EI sinuakaan paholainen ole täälläkään olemassa."
        Mutta EI IHMINEN ITSE OLE KOVIN ERITYISEN HYVÄ TAI PAHA, olimme vain se joka tuli TIETÄMÄÄN PAHAN JA HYVÄN?! Jos sinulla on eri näkemys ja tieto, niin perustele toki.


      • LakiV

        Biologisessa mielessä, jos mietitään, tiedättekö miten Pappi Sakarias kuoli?(Jeesushan 12 vuotiaana ohimenen sanoi, olleensa Isänsä luona, kun oli temppelissä) Sakarias tapettiin, temppelin läheisyyteen kadulle, ja hänen verensä väitetään tummuneen harmaaksi. Jeesus maintsi hänestä ja sanoi, että "Tämä sukupolvi joutuu vastaamaan tuostakin teostaan", koska eivät tulleet apuun, kun Herodes yritti mestauttaa niitä Messiaslapsikokelaita. JOS joku muu kuin Johannes(Kastaja) ja Jeesus olisivat tuonna vuonna selvinneet eloon, niin ei olisi uutta testamenttia ainakaan Raamatussa, ja maailmanhistoriassa olisi tapahtunut sellainen käänne, että valtiovalta olisi saanut päättää kaikesta(mitä Herodes ilmeisesti tavoitteli, koska oli itse poliittisen vallan edustaja).


      • LakiV
        jumalanveli kirjoitti:

        Mitä jumalan kaltaiselle olennolle merkitsisi ihmisen elämä, ei mitään.
        Synnit ovat ihmisen keksintöjä, niillä hallitaan ihmismieltä.
        Jeesus oli hullu, jota "jumala" ei pelastanut.

        Ymmärrä, Jeesus oli 3 päivää haudassa.(viimeistään vuonna 3000 Jeesus putoaa pilvestään maan päälle jonkun miehen siittiöksi?) Koska Jeesuksen henkeyttämä kirja Raamattu sanoo, että Jumalalle on 1 päivä kuin 1000 vuotta. Jeesuksen paraneminen verihaavoistaankaan(vaikkei luita rikottu) ollutkaan niin helppoa, koska oli ennenkuulematonta, että KUOLLUT KÄVI NOSTAMASSA YLÖS koko tuolloisen synneissään kuolleen sukupolven, Aadamista Jeesukseen asti, ja saattoi jokunen muinaisajan peikkokin ja Liejukanakin pelastua samalla. Tämä kaikki on kirjoitettu kirjaan, koska kirjanoppineet ja fariseukset näkivät(koska näkivät aina Kuoleman), mitä Jeesus teki Tuonelassa, kun Hän oli Haudassa. Hän tuli Herraan Sebaotiin samaistuneena, AURINGOLTA pyytämänsä valon kanssa, ja valaisi kaikki kolkat, ja paljastui, että Tuonelaa vartioivia paholaisia olikin suhteellisen vähän kuolleiden määrään nähden...


      • LAkiV
        jumalanveli kirjoitti:

        Mitä jumalan kaltaiselle olennolle merkitsisi ihmisen elämä, ei mitään.
        Synnit ovat ihmisen keksintöjä, niillä hallitaan ihmismieltä.
        Jeesus oli hullu, jota "jumala" ei pelastanut.

        Jeesuksen pelasti jokin? Tietysti me muut ihmiset, koska muutama rakastaakin häntä jopa, en tosin aina tiedä miksi? Muutamakin kristitty pyysi hänet takaisin maan päälle, mutta Hän tiesi vielä, että oma alkuperäinen Isänsä ei ollut välttämättä kutsunut häntä takaisin. Jeesus on silti varma, että "MINÄKIN olen sama eilen tänään ja iankaikkisesti, ja vt :lisäsi: ja ette tekään ainakaan paljoa muutu."
        Voimmehan toivoa jotain muuttumista, ja ilmeisesti pienehkö ero on kuolleiden ja elävien valtakunnan välillä, tai jonkun mielestä suurikin, mutta ei kuolleiden valtakunta, jossa vaeltaa haamuja ja zombeja(ilmeisesti niitä on maan alla tai jossakin aivoilluusioharhoissammekin ja elokuviin niitä tehdään myös trikein ja niitä valahtaa ruumiin toimintojemm vuoksi joskus genitaaliinkin:-) niin meidät maanpälle trikannut olento, saattaa joskus, antaa jollekin oliolle luvan muuttua uuteen muotoon, olosuhteiden tai muiden kauneusihannetoiveiden toiveiden takia, tämähän on yksi evoluutioopin kulmakivistä? Mahdollisesti en itsekään vielä tiedä, kuinka kauan tässä on kaikessa on mennyt ainakaan kovin tarkasti. Anteeksi, kun synnyin samana päivänä kuin Darwin, oliko se miun oma syy 12.2? Vuosi toki varmasti eri! Mutta koin tässä nykyisessä ihmiseksi kloonausmuodossani, turhaksi sen, etten opiskelisi palasia myös muita oppeja, eihän keskiarvo oppianeillekaan pääse yli keskiarvon, jos vain muutamasta aineesta sai päälle 7:n, vaikka tuskin minun maailmankuvapalapelini vielä suurin yhtenäisteoria on, ehkä keskikokoinen, jossa ei ehkä ole kyse kuitenkaan pelkstään fyyysisen varteni 16 dm lyheyehkeydestä. Olettavasti 17-19 dm mittaukset ovat yleensä voimakkaampia vain enimmäkseen fyysisissä taistoissa? On mahdollista saada tietysti lahjanaan olla monessakin asiassa olla suuri tai pitkä, mutta sellaisille ihmisille voi tulla liikaa vaatimuksia, ja usein sellaiset musertuvat psyykkisesti, jos haluavat olla "kaikessa parhaita". Mun keskiarvoni kouluissa yliopistoon asti oli noin 8.7 (kun sen laskin), mutta sekään mikään liian pinko tulos tietenkään ollut.... ÄOONI oli EUN testissä eka yrittämällä 116, johon ilmeisesti yltää noin 10% kansasta, isoveljeni oli tässä hiukaasen minua parempi palikka-aivotesteissä...(166 väitti saaneensa, jota normaalijakaumateoriassa saa 5%) Mikä on oma tuloksesi, ja koulun keskiarvosi, saitko mistään oppiaineesta 10? Jos et, niin olet todennäköisesti valtaapitävää keskiluokkaa, näissä asioissa...

        Olen itse ala-asteen opettajan ja kodinhoitajan poika, jos jotakuta sellainen ehkä muille melko turha tieto kiinnostaa..


      • LakiV

        Muhammedillakin oli Koraanissa samantyylinen teoria, kuin Darwinilla(Ja taannoin myös Salomolla ja ekana Eenokilla "härkä" oli monenkin olion alkumuoto(Millainen härkä, niin tuskin täysin nykysenlainen?) ) että apina oli eräs ihmisen esimuoto, joka vain valitsi erilaisen tien, olla tulematta tietämään paljoakaan, mutta se ei mahdollistanut kaikessa ehkä niin mahtipontista luomiteoillaan ylpeilyä, kuin ihmisillä. Kuitenkin apinarotuja on enenmmän, kuin ihmsirotuja, niitä perinteisiä, Gorilla ja Makaki kai silti harvoin ovat suurissa riidoissa, ja Simpanssia on keskimittaisuutensa vuoksi käytetty eniten ihmisten lemmikkinä.


    • Finne2

      Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

      Jumala toivoi ainoastaan ihmisten parasta ja tiesi mikä niille hyvää on.
      Ihminen aloitti itse laittomuuden ja kapinan Jumalaa vastaan. Jumalaa on turha siitä syyttää. Ihminen valitsi itse pahuuden eikä rakkauden. Synti eli rikkomus Jumalaa vastaan ja ihmisiä vastaan hallitsee ihmistä ja ei tuo rauhaa ennen kuin he ovat luovuttaneet elämänsä Herralle ja pesseet syntinsä puhtaaksi Jeesuksen Kristuksen sovintoveressä.

      Usko Herraan Jeesukseen niin pelastut. Hän on tie, totuus ja elämä.

      • LAkiV

        Hei ei aina tiedä. Vain Ihminen itse tietää, mitä ihmisyys on, ja Jumala monenkin pienuuteen järkyttyisi, jos tietäsi miten vähän silti havaitsemme mitään. Siksi meidän pitää pyytääkin silloin tällöin, rukoillen, jos Jumala ei silti havaitse kokonaisfiiksestämme tai edes muista ajatuksistamme, mitä ruokaa tai tietoja tai jopa nautintoja tms. tarvitsemme. Mutta jos pahaa pahaa pahaa paljona haluamme vain palkkojamme mammonissa kokoajan, niin ettekö tiedä, että tämä paha voi yllättäen loppuakin? Öljyä näet ei ole ikuisesti liikaa maan kuoressa autoillekaan, eikä Uraaniakaan. Ei hyvyytensä lopu koskaan, koska ei se ollut alussa niin paha tilanne, ettei pystynyt himojaan kaikkia noudattamaan ja tyydyttämään, eikä edes tiennyt paremmasta, vain silloin tapahtuu suuria tunteitakin, ja suuria tietämis- ja rakentamishalujakin!


    • Niin. Koska nykyään on jotakin olemassa, eikä maailmankaikkeuden loppuakaan ole kai tämän vuosimiljardinkaan asia(tai miljoonnan, ei tätä tiedetä?) Niin ei tietystikään panteistisesti ainakaan voi koskaan enää olla olematta olemassa jotain "Jammed Areaa". Tuo Kaikkien alkujen alku, olemattomuus, eihän sitä varsinkaan nyt ole olemassa, paitsi tietyillä asioille, jotka ovat silti olemassa muualla, mutta ateistit uskovat vielä, että tuo kaikkien asioiden olemattomuus alussa oli olemassa. Kuolema tarkoittaa juuri tuohon olemattomuuteen takaisin pyrkimistä. Joko ruumiimme, sielumme, henkemme tai mielemme tai luomistöidemme jätökset eivät kestä elää tai mikään niistä, ja sitten henkilö kuolee, joko oman käden kautta, murhattuna tai sairauteensa tai hulluuteensa tai unohdukseen. Meidän biologisten olentojen elämä ei ole yksilöinä nykyisessä ruumiissamme ja yhdessä inkarnaatiossaan nykykäsityksen mukaan edes mikro osaa kaiken maailmankaikkeuden iästä, mutta edes hieman yli nano-osan(miljardisosaa enemmän).

      Jeesus sanoi, että vaikka annan elämäni nyt, niin MINUN ISÄNI on minut herättävä uudelleen! Näinhän mekin tänne tulimme.... Mutta ei kukaan kuuluisuutensa suureen kuolemaan ja elämään menehtynyt ja menestynyt pääse tänne kyllä hetikään takaisin, koska häntä myös vihattiin paljon...Se on Buddhan mielestä Nirvana niille, jotka sen saavuttavat. Älä luule eläessäsi vielä olevasi siellä. Buddha sanoo(BROTHER) jos teitä nyt vaivaa eräs asia. Minä olin "vain" se kuuluisa Akilles, tai eräs heistä, ja kyllä mullakin Troijan hevoseni on, ainakin shakissa.

    • lopetetetett

      Jeesus oli mielikuvitusjumala jollaisia senaikainen maailma oli pullollaan uskottiin mitä ihmeellisimpiin jumalsankareihin. Jeesuksessa vaan ei ollut mitään ihmeellistä hän vain toteutti saamaansa tehtävää kastaa ihmisiä synnintuntoon ja parantaa heitä.

      • LakiV

        Ei ole mielikuvitusjumala. Paitsi nykyaikana, jos et edes kirjasta sanojaan mieluummin lue. Hän OLI Lihaa ja Verta ja Luuta ja Hermoja ollut ihminen, Raamatun omat apostolit sanoivat että oli... Tavallinen ihminen loppujen lopuksi. Vaikka silti muutamasta kohdasta niin täydellinen, että se raivostutti valtaapitävät...Emme silti tiedä, oliko Jeesus täällä montakin kertaa, vuosina 70-2017, emme tiedä, ehkä Hän oli, mutta Hänen muut inkarnaationsa olivat paljon nöyrempiä:-D


    • Epäilemättä Jumala pystyy kuolemaan ja syntymään uudelleen.

      • Akbartsi

        Jep, se ihmeellinen Jumalan Poika on Ihminen, mutta ei se epäilemättä onnistu. Kumpa sitäkään "tulta" vaan ei herätettäisi turhaan...


    • Jobinpostia

      1Tim.6:16. Jolla ainoalla on kuolemattomuus; joka asuu valkeudessa, mihin ei kukaan taida tulla; jota yksikään ihminen ei ole nähnyt eikä voi nähdä.......

      • LakiV

        Valkeudessa tai Pimeydessä, I CHING ja TAI CHII näyttää ehkä, että sellaisessa pimeydessä, minkä Hän itse valaitsee... Mutta en mää joka kerta viittinyt homostella kertoa vain Isästäni:-D


    • eijumaliaole

      Ihminen keksi jumalan vallan välikappaleeksi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe