Kroatian pormestarille 10

zdcdxzci

On hävytöntä täällä suomessakin että joutuvat turistit aamiaisella tahtomattaan tutustumaan suomalaisen yhteiskunnan alastonkulttuuriin, Vähäpukeiset keskenkasvuiset jopa aikuisen ikäiset ovat omaksuneet itselleen jotain niin parbaarimaista kuin esitellä hikisiä vartaloitaan jotka on ensin näivettyneet itseruskettavilla suihkuilla, sitten teko sitäsun tätä ja lopuksi " muodikkaat " sortsit jossa tavaransa näyttäminen on pääasia. Aikuisen ikäiset läpsyttelevät aamiashuoneisiin puolialastomina sänkyltä haisevina koska useiden hygieniataso on sitä että eivät uskalla pestä itseään edes ylksi jotta herätessään olisi jumalaisen kaunis ja himoittava. Ketä tästä julkisuudessa toimivasta aivopesusta ottaa vastuun. Ketään vastuulinen aikuinen ei halua tyttärensä näyttävän kotkan ruusulta ja proviloitua pelkäksi seksireijäksi joka näyttää olevan monenkin perässä kävelijän lähin elämäntapa.

Ajatuksena kun kerää noille kuville likkaajia voi todellisuuteen viedä sen nähtäväksi miltä se oma käytös näyttää Edellä kulkee läpikotoisin seksillä kun muuta ei yläpäässä ole ja perässä ihmismassat kuin koirat nuuskien takapuolta tai etupuolta. on se kaamea ja hirveä näky.

Ei yhdenkään itseään arvostavan neitosen tarvitse riisua itseään puolialastomaksi jotta saisi huomiota, huomion saa pelkästään sillä että kyseiset ovat halukkaita koska vaatetus kertoo enenmmän kuin tuhat sanaa. Tehkööt kotipihoillaan mitä haluavat kun se ei häiritse lapsia ja muita naapureita mutta suotakoon että minä en joudu julkisissa katsomaan häiritsevästi meikattuja vähäpukeisia kaunottareita joiden ihosta puskee itseruskettavat hajut sekä siihen päälle sillin hajut sekä kaikenmailman itsetehostetut jne. He itse eivät haista ominaista hajuaan joka on paljonpaljon pahempaa kun joku savukkeiden jättämä tuulahdus .


" mitä välii " on monenkin asenne ja se kyllä katukuvassa näkyy mitä väliä. Alaikäiset ja aikuiset voisivat pukeutua hauskasti, normaalia silmäniloa kuin tyylikkyyttä suomestakin näyttäen kun se pukeutuminen on aina laadukkaampaa ja herättää mielenkiinnon katselijoissa kuin aataminaikuinastomuus jatkuvilla vakonsa näyttämisellä. En ikinä usko että raha korvaa sen mitä itseään puolialastomana näyttäminen joille lähinnä nauraa höröttelevät sivistynyt hiljainen kansanosa ei sano mitään . Iljettävän näköistä kun kauniit nuoret naisetkin antavat itsestään mitään kelpaamattoman kuvan jota luulevat superseksikkääksikin kun parempaa sivistystä eikä itsenäisyyttä kulkea omilla jaloillaan eivät ole pysyneet oppimaan ja moni vielä puhuu rakkaudesta vaikka kyseessä on oma epävarmuus ja kovan maailman keinot käyttää markkinarakoaan jotta joku edes huomaisia ja niitä jokuja on huomannut ja raiskannut kun vaatteet päälläkin raiskaavat kun kaikki kelpa missä on reikä.

1

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ouiyzx

      Terveydenhoito henkilökunnalle / sairaiden miesten koot ja pituudet ovat tulleet työn kautta nähtäväksi jotta vapaa-aikana normaaleilla naisihmisillä olisi tarvetta kytätä yhdenkään mieshenkilön etumus. Työkseen vuosia kun kaiken ikäistä on katetroinut työntänyt ulosteen pehmittäjää kuin auttaneet kädettömiä virtasaamaan jne. jne. Yhdelläkään ei ole tarvetta kuin mielenkiintoa kyylata keidenkään vakoja tai etumus kuin takapuolia vaikka markkinarakojaan houkuttelevat klikkaamaan. Ketään järkevä naisihminen ei kiinostu ensimäiseksi ainakaan joka alalla toimii tai toiminnut rehelisessä rehelisenä veronmaksajan minkä kokoinen ja näköinen kelläkin on. Lähinnä hymyilyttää kaikenmaailman puolistelijat jotka yrittävät helpolla päästä jotta mahdolisimman vähän työtä ja toimitusjohtajan titteli ainakin.

      elämässään ovat nähneet juomarista tuomareiden ja sitäkin ylhäisempien jalkojen välit niin naisihmisten kuin miesihmisten joten kun ajattelevat kuinka kyseisellä alalla naisvoittoiset työyhteisöt ovat järkevälle ja ajattelevalle markkinarakojaan katsottavaksi houkutteleville täytyisi olla jos lukemansa ymmärtää että se luu jää käteen heillekin tai sitten kovan maailman pornotähden näköiseksi puketunut moni kakku päältä kaunis puoliso jota sitten kuljettaa koristeena jonka voivat vaihtaa kyllästyttyään kun koristeella ei enää iän puolesta ole tarpeeksi likkajia nuorempaan kun aataminaikuista elävät vaikka pitävät itseään nykyaikaisina niin nykyaikaisina että aivojaan eivät rasita ajattelemisella juurikaan ja se kyllä näkyy käytöksessä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5700
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      212
      1765
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1722
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      93
      1188
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1145
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      876
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe