Mitähän se tarkoittaa, normalisoituminen?

Kun olin jonkun aikaa vaikeammin tavoitettavissa tai oikeastaan verkon tavoitettavissa niin joku alkoi sitä siunaamaan jotta silloin palasi normaalitila kun ei yhtäkään virkistävää ja järkevää mielipidettä ilmestynyt komuloisten kiusaksi.

Samoja aivopieruja kuin ennenkin kyllä löytyi ja mestari toisti itseään päivästä toiseen, unohtamatta s.p:n Marx luentoja. Noilla ei kuitenkaan saada aikaan muuta kuin sanakompostia koska ne ovat sitä samaa, mitä ne ovat eri lähteistä lähteneinä olleet jo vuosikymmeniä hyvin pienin variaatioin.

Onko todella jossain kielletty ajattelemasta jos katsoo kuuluvansa komuliikkeeseen, siis ajattelemasta sitä miten tästä eteenpäin olisi mahdollista päästä hyviin tuloksiin?

Vanhaa maailmaa tuskin kukaan haluaa, ei edes komut sillä se toisi tänne -50 luvun palkat muun lisäksi ja siinä sitä parkua riittäisi. Kolmen prosentin kikyäkin on paruttu kohta vuosi vaikka se oli ihan hevonpaska päätös kun todellisuudessa sen olisi pitänyt olla lähempänä 30% kikyä. Sekään ei olisi vienyt meitä -50 luvulle vaan vuoteen noin 2008! 2008 oli vuosi josta ay mafian vaatimusten vuoksi alamäkemme todella muuttui syöksylaskuksi!

Olen useasti kysynyt missä teidän talouslinjanne on saanut aikaan hyvinvointia ja demokratian todellisuutta edes Suomen vertaa mutta kukaan ei ole vastannut ainakaan ymmärrettävästi. Eikö sitten olekaan mitään positiivisia tuloksia löytynyt yli 100 vuoden yrittämiselläkään? Jos ei niin miksi kannattaa jatkaa? Sitäkin olen kysynyt vaan ei teistä kukaan ole siihenkään uskaltanut mitään vastausta antaa.

Miksi siis yritätte jatkaa linjalla jossa tunnelin päässä ei odota muuta kuin lisää pimeyttä?

25

269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PUNAKAARTIMESTARIT0070

      Me voimme nyt todeta sen asian ikävä kyllä, että Suomen Sinimustat eivät todellakaan kunnioita naisrauhaa, mutta eivät Sinimustat myöskään kunnioita ns. Työläisrauhaan ts Punikkirauhaa. Nyt on HYVÄ KYSYMYS se, että miksi SINIMUSTAT todella vihaavat niin tulisesti kuin tapahtuu Komuliitto rs:ää.


      Onko Teille SINIMUSTAT jo lopultakin selvinnyt se, että Kommunismus on selkokielellä sama asia kuin Kuntalaisuus, kun taas Sozialismus on selkokielellä Kaveruus ja Toveruus, joten ne molemmat eivät todellakaan tarkoita Talous- tai Yhteiskuntajärjestelmiä vaan todellakin jotain muuta? Nyt Me KOMUT ja SOSSUT kysymme, että mitä todella muuta Kuntalaisuus voisi tarkoittaa kuin jotain pelkästään paikallishallintoa. Niin ja nyt toinen HYVÄ KYSYMYS on se, että mitä tässä ja nyt tarkoittavat Kaveruus ja Toveruus.


      Mikä se toinen muu syy Raiskausrikoksiin voisi olla kuin se, että Suomen Sinivalkoiset eivät kunnioita naisrauhaa? No nyt Sinivalkoiset sanovat, että se todellinen syy raiskauksien kasvuun on kuitenkin aivan toinen kuin pelkäästään se, että tällä hetkellä Sinivalkoiset tuntuvat käryävän toiminnoistaan tavallista helpommin. Nyt Sinivaloiset tuntuvat sanovan, että todellinen syy ei ole pelkästään se, että nyt Sinivalkoiset käryävät tavanomaista helpommin. Niin ja nyt Sinivalkoiset sanovat, että se, että me teemme jotain eriskummallista, ei ole totta, mutta kuitenkin haluan korostaa jotain sellaista, että uskoisin suurimman osan suomalaisista tietävänkin Raiskausrikosasissa Raiskausrikosten nousun aitolahtelaisen syyn. 'Virallinen" selitys Raiskausrikosten kasvulle on kuitenkin vielä se, että seksuaalista väkivaltaa käsitellään julkisuudessa aiempaa enemmän.


      Olisikohan nyt se totta, että Sinivalkoiset eivät enää yhtä hyvin kuin ennen pysty salaamaan omia toimintojaan? Mitkähän ovat nyt Sinivalkoisten ns. Edistykselliset Toimintakuviot? Onkohan nyt Teidän Sinivalkoiset tiedossanne se, että kuinka paljon SUOMI-valtiossa tapahtuu keskimäärin Raiskausrikoksia vuosittain? Voisikohan nyt Toveri ja Porvari KT valistaa meitä tyhmiä Komupaskoja tässä Raiskausrikosasiassamme?
      Tykkää · Vastaa · Hetki sitten

      • Esitin aloituksessa muutaman kysymyksen ja odotan niihin suoria vastauksia! On sivistymätöntä vastata kysymyksiin kysymyksin! Joten otapa uusiksi selvällä suomenkielellä ilman noita iänikuisia koukeroitasi!

        Kommunismi ei ole samaa kuin kuntalaisuus! Älä sotke kieliä keskenään vaikka ruåtsin kielellä se läheltä liippaakin!

        Luin vielä uudelleen aloitukseni mutta mistä sen vastaukseen löydät seksuaalirikollisuuden kun en tavullakaan viitannut aiheeseen! Opettele vastaamaan ja pidä saarnasi omissa aloituksissasi!


    • orwellinparodia

      Ehdotus on vajavainen.
      Jos eläkkeiden arvo ei laske vastaavasti, niiden arvo suhteessa palkkoihin kasvaa. Sadat tuhannet palkkatyöläiset vajoaisivat eläketulolla elävien alapuolelle. Eläkkeitä tulee siis alentaa vähintään saman verran.
      Palkkojen alennus 30 pros. merkitsee sotun osuuden vastaavaa korotusta. Sadat tuhannet kansalaiset eläisivät sotun turvin paremmin kuin palkkatyössä. Kyllä kai laskisimme sotun osuutta vastaavasti. Tottakai.
      Koulutus, terveys, vanhainhoito niiden arvo suhteessa palkkaan kohoaisi ja palkkatyöläinen saisi ruhtinaallista korvausta. Sellainen kait ei käy. Niille täytyy rakentaa ainakin 30 % omavastuu. Ken ei kykene kouluttautumaan, se pantakoon eurolla tunnissa työnantajalle elinikäiseen työkokeiluun.

      Eiköhän näin saataisi köyhille työnantajille useamman kymmen miljardin potti, jolla se työllistää kaikki alemmalla palkalla. Valtio saisi tuloa siirtämällä sotun omavastuuta palkkatyöläisille.
      Minnekö laittaisimme arviolta 100 nmrd vuotuinen lisätulo! Aseisiin tietysti. Venäjä syö Suomen hetikohta, ellei saada lisää aseita.
      Ostovoima luonnollisesti romahtaa mutta ulkomaat ovat ostajia täynnä. Markkinamiehet ja tädit asialle. Me tuotetaan täystyöllistettyinä ja valtaamme maailman markkinat halpatuotteillamme. Meille riittää jokapäiväinen ruokamme ja siitä kiitämme kädet ristissä. Kapitalistitkin saavat reilun korotuksen tuloihinsa ja hyvin pyyhkii.

      Mikä olikaan aloituksessa mainittu puolue, joka tällaisen talousohjelman esitti?

      • Kas kun me eläkeläiset olemme ansainneet eläkkeemme jo aiemmin, silloin me todella ansaitsimme emmekä haihatelleet. Ainakin me jotka hoisivat asiansa oman työnsä tuloksiin vedoten ilman ay mafian apua.

        Vuoden 2007 jälkeen ei olisi saanut palkkoja nostaa sentilläkään vaan olisi pitänyt vain kasvattaa tuottavuutta ja siten säilyttää kilpailukyky. Meillä vaan nosteltiin palkkoja ennätystahtiin vaikka muu maailma jo haukkoi henkeään laman kasvaessa ja piti palkat ennallaan.

        Siinä teki virheitä niin ay mafia kuin vastapuolikin koska ei laittanut kovaa kovaa vastaan ja kieltäytynyt koska se olisi ollut parasta mitä olisi voitu tehdä.

        Nyt me olemme todellisia toopeja, me tuhlaamme osa jo seuraavankin vuoden ansioita koska korkotaso on laittoman alhaalla vaikka säästäminen on parasta henkilökohtaiselle taloudelle kuten valtionkin. Säästöjä nääs voi käyttää yllättävissä tilanteissa tulojen puutteen täydentämiseen kuten minäkin olen aina tehnyt.

        Sen sijaan ette tuhlaisi vuoden tai kahden tulot etukäteen ne kannattaisi varastoida tileille tai helposti rahaksi muutettavaan muotoon jotta huominen olisi aina helppoa!

        Vanha totuushan on, että jos haluat rauhaa niin valmistaudu sotaan. Kun vastapuoli näkee sinun tulevan liian kalliiksi niin hän ei edes yritä. Jos juokset ympäri huudellen rauha, rauha niin sieltä se naapuri tulee sinut rauhoittamaan!


    • orwellinparodia

      "Ainakin me jotka hoisivat asiansa oman työnsä tuloksiin vedoten ilman ay mafian apua."

      Kaikkihan me olemme loisia. Kukaan meistä ei ole omalla työllään ansainnut mitään. Kaikki olemme työnantajien elättämiä loisia, kuten olet asian ilmaissut. Emme ansaitse mitään. Ehkä vähän sääliä. Palkkatyöläinen ja pienyrittäjä ovat ihmiskunnan vitsaus ja vievät herrarodun elintason lattian alle.
      Otetaan samalla 50 % palkoista veks ja eläkkeet kokonaan pois. Lahjoitetaan 180 mrd eläkerahastot ne ansainneille hyväntekijätyönantajille ja jatketaan alennetuista palkoista valtionvelan poismaksu. Eiköhän Suomi nouse ja rautaa riittää rajalle. Natohan vaatii asemenojen korottamista. Mistä köyhiin lypsetyt työnantajat lisävaroja aseisiin löytävät! Kyllä meidän loisten täytyy antautua.
      Aseistautumalla Suomi nousuun. Sanoo...

      • Ei ole herrarotua, se on vain komuloisten propagandaa jotta he voisivat perustella oman olemassaolonsa. Syntyessämme olemme vain ihmisiä joilla on jokaisella kaikki mahdollisuudet kunhan vain hoksaa mahdollisuutensa käyttää. Edelleen on täysin mahdollista ura juoksupojasta toimitusjohtajaksi kunhan on riittävät into ja taito hoitaa asiat.

        Luulet, että liioittelu auttaa mutta se vain näyttää jottei sinulla ole mitään käsitystä siitä mitä kirjoitat. Jos lasket korotukset vuoden 2007 jälkeen jolloin viimeinen lama alkoi niin palkat ovat nousseet 30% ja ne nousut on rahoitettu lainarahalla mikä on tyhmintä mitä voidaan tehdä.

        Te työssä olevat joudutte sovittamaan ansionne markkinatilanteen mukaan kun taas meidän eläkeläisten varallisuus, siis eläkevarallisuus on jo ansaittu työllä jonka olemme aikoinaan tehneet tuloksellisesti. Se on tietysti komuloisen aivorustningille liian vaikeaa ymmärtää jotta jokaisen on palkkansa oikeasti ansaittava. Esim itse omalla kohdallani työni tulokset myytiin kohtuullisella katteella josta jäi palkkoihin ja yrityksen pyörittämiseen ja yritys edelleen minun 10 vuoden eläkeputkeni jälkeenkin toimii saman ajatuskuvion pohjalta. Se kun myytiin jotta saisimme, me aikoinaan yrityksen ideoineet, viettää eläkepäivämme rauhassa.

        Aseet eivät paranna talouden menestystä meillä mutta niillä voidaan turvata sen jatkuvuutta, se on tärkeä asia joka ei mahtune komuloisen nuppiin!

        Olette te komuloiset tosi tolloja, sinäkään et vastannut kysymyksiin vaan lähdit kiertelemään joskaan et niin kauas kuin mestari. Miksi suoriin kysymyksiin on n iin vaikeaa vastata?


    • orwellinparodia

      Emme me loiset ole eläkettämme ansainneet. Extyökkärin lausuntojen mukaan ystävälliset työnantajat antavat oman työnsä tuloksista loiseläjille palkan ja eläkkeen. Työnantajat ovat haksahtaneet antamaan liikaa sosiaaliapua ja se on poisetttava mieluummin heti kuin myöhemmin.
      Marxin höpinät työn tekijöistä ja työn arvosta on hupsun höpinää. Työn tekijä ja eläkeläinen kuluttavat omistajan tuloa ja vastaanottajat ovat siten loisia. Hitlerin kansantalousoppi työläisistä loisina tulee saattaa voimaan. Pääoma tuottaa eikä siinä työn tekijällä ole muuta kuin uskollisen puuronsyöjän osa. Tätä mieltä oli myös Vihtori Kosola, kova kommunisti koska kaikki fasistit ovat Extyökkärin mielestä kommunisteja.
      Tarvitaan uusi Kosola ja Ryti niin eiköhän rytinä ala. Loiset asetetaan riviin ja järjestykseen.
      Aseitako lisää. Tottakai. Moukkien varalle täytyy aina olla aseita. Suoraan sitä ei voi sanoa mutta kun esitämme ryssävaaran niin nälkään kuoleva mummokin heittää roponsa aserahavarastoon.
      Työn tekijöiden järjestäytyminen oli meille isänmaallisille hirvittävä juttu. Pakon sanelema. Neuvostoliitosta päästiin irti. Seuraavaksi täytyy saada ammattiliitot kuriin. Annetaan jäsenille lankaa ja kutokoot sukkia. Tehdään työn tekijöistä mafiajärjestö niin väestö palaa heti oligarkin helmaan. Oligarkki sallii kaikenlaisen jutustelun kunhan se ei liity yhteenkokoontumiseen ja etukysymyksiin. Tiedämme että oligarkki ymmärtää loisia ja pitää heidät reservissä hengissä.

      • On tietysti oivallista, että joku saa aikaan muutakin kuin kolmen sanan aivopieruja mutta "orwelliparodian" aivoruikkutautia pitää varoa. Siinä saa myssyään vaihtaa moneen kertaan päivässä kun aina joutuu vanhan viemään pyykkiin.

        Ei hänkään pysty pysymään reaalimaailmassa vaan lähtee liioittelun linjalle oikein liiaksikin. Pieni liioitteluhan monesti auttaa ymmärtämään mistä on kyse mutta häneltä pääsi mopo karkuun!

        orwelliparodiankin olisi syytä normalisoitua!


    • Ei sitten löytynyt yhtäkään joka olisi pystynyt kertomaan mitä palstan normalisoituminen tarkoittaa! Sitäkö, että samaa höpinää jatketaan kommunismin iloista surut unohtaen vai sitäkö, että hymistellään siitä miten fiksuja olemme kun saamme huiputettua noita "porvareita"?

      Eikö keskustelupalstan normaali olotila ole keskustelu jossa vaihdetaan oikeita mielipiteitä aivopierujen sijaan? Miksi se ei kelpaa? Eikö kommunismista ole esittää puolustelevia mielipiteitä vai mistä kiikastaa?

    • orwellinparodia

      Heil Hitler, meill Kosola. Emme muuten saa juopottelevia loistyöläisiä kuriin. Pohjanmaalta hurmospapit ja exien edusmies pamputtamaan. Näin me ss-pataljoonan perinnekerholaiset olemme tuumineet. Sosialismi saatiin nurin miksei ay-mafiaa saada nujerrettua. Olemmeko nahjuksia.
      Rakennusmiehet sihtaavat naisia kadulla kun elementtejä tulisi asentaa. Palkka pois heiltä kokonaan. Pääoma se on joka rakennukset rakentaa.
      Kansa täytyy vaihtaa kun Sipilän retkue ei osaa hallita. Sai se kyllä maan militarisoitua ja lisättyä valtionvelkaa huimasti. Onneksi ne jäävät voimaan. Fasistinen kansa ei ymmärrä kommunisti Sipilän historiallista oivallusta; Yhdysvaltain huippusuihkareilla olisi pehmitetty ryssän persuukset ja saatu Karjalan männyt ja talous nousuun. Amen, sanoi entinen heimosoturipappi.
      Sipilä on mennyttä. Yritti lestadiolaisuuden turvin. Ei se niin mene. Valtaan täytyy saada aksilaiset ja veljesapulaiset - ne eivät pelkää.
      Kun saamme palkkatyöläisloiset ajettua pakolaisiksi Saharan eteläpuolelle niin Suomi nousuun, Isänmaa nousuun - joka vuosi jäljelle jääneet saavat jaettavakseen loisten palkkoja 200 mrd. euroa. Tämän verran laiskaakin laiskemmat loistyöläisnarrit syövät rehtien yrittäjien leipää.
      Tässä meidän entisten työläisten ja espoolaistimojen ohjelma; Heil H, mel K.

      • Ei liene helppoa olla kun pää ei toimi vaan suoltaa sekopäisiä ajatuksia juoksuvauhtia.

        Näyttää meillä lisäksi olevan ihan eri tuttavapiirikin, minun tuttaviini kun ei yhtäkään Kosolaa tai Hitleriä kuulu. Toivotan kuitenkin Sinulle onnea heidän kanssaan!


    • KIRJASTOPALVELUMESTARIT

      PUUTARHAMESTARIT8500
      21.8.2016 17:47
      SISSIMESTARIT49
      16.8.2016 14:37
      UUSI
      On myös hyvä kertoa se, että minkälainen on DIALECTICA NATURALIS eli Luonnon Dialektiikka pähkinän kuoressa.
      Kategoriat:
      A1) Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen;
      A2) Syy ja Seuraus, kausaliteetti;
      A3) Sattuma ja Välttämättömyys, Stokastisuuspostulaatti, DM;
      A4) Mahdollisuus ja Todellisuus, Stokastisuuspostulaatti, HM;
      A5) Muoto ja Sisältö, Kuvauspostulaatti, DM;
      A6) Olemus ja Ilmiö, Kuvauspostulaatti, HM

      Liikelaki:
      B1) Määrälliset ja Laadulliset muutokset;
      B2) Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun laki, kitkalaki;
      B3) Kieltämisen Kieltäminen, sopimuslaki

      Lausepuun Peruslause:
      LD:n lausepuun peruslause on seuraava: AINE-MATERIA(MASSA) sekä Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus, Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria ja XYZ-avaruus siis VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS

      (DM tarkoittaa Dialektinen Materialismi rp:tä ja HM tarkoitta Historiallinen Materialismi rp:tä)

      Jos me pidämme tärkeänä kaavaa E = mc2, niin on hyvä huomata se, että se voidaan todistaa oikeaksi kolmiulotteisessa luontoavaruudessa eli myös Euklidinen Geometria rp:n sekä Taso- ja Avaruusgeometria rp:n XYZ-ympäristössä.
      Merkitään seuraavasti:
      P = E/c;
      P = valomomentti;
      E = valon energiasisältö;
      c = valon nopeus;
      m = fotonin massa.
      P = E/c;
      P = mc;
      E/c = mc;
      E = mc2;
      M.O.T. LL

      LISÄÄ KOMMENTTI

      PUUTARHAMESTARIT049
      17.8.2016 0:30
      Miten me voimme johtaa kaavan E= mc2 rs:n jopa Kolmiulotteisen Luontoavaruuden eli Geometrian sekä AINE-MATERIA(MASSA) rs:n perustalta ja pohjalta?

      P= E/c
      P= valomomentti
      E= valon energiasisältö
      P= mc
      E/c= mc
      c= fotonin eli valon nopeus
      m= fotonin massa
      P= mc
      P= E/c
      E/c= mc
      E= mc2

      Kuten nyt yllä tarinoinusta kykenemme huomaamaan sen asian, että KAAVA E= mc2 voidaan myös johtaa Kolmiulotteisen Luontoavaruuden eli Geometrian perustalta siis Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS sekä vielä kaiken perusta ja lähtökohta on siis todellakin Kolmiulotteinen Luontoavaruus ja AINE-MATERIA(MASSA).

      Miten ovat nyt näreet ja aidan seipäät sekä asiat ja asian haarat Arvoisat Porvarit ja Toverit sekä Kaikkien Erikoisalojen Erikoisasiantuntijat ja Vastaavat?

      KERHOMESTARIT
      20.8.2016 0:51
      Mikä se Kommunistinen Työläisliike rs.n kannatus nyt sitten todella olikaan Arvoisat kaikkien Erikoisalojen Erikoistyönsankarit kuten seuraavat Toverit Extyökkäri, Työeläkeläinen, Espoon TIMPPA, Antipunikki, Avara Katsantokunta, Työnsankarit ja Vastaavat?

      TykkääNäytä lisää reaktioita
      Kommentoi Jaa
      IlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      PUUTARHAMESTARIT28
      23.8.2016 16:28
      IlmiannaJaa
      1 Vastaus KIRJOITA VASTAUS

      • Mitä siis haluat sanoa meille palstan lukijoille? Ihan oikeasti!

        Veikkaan, että puutarhamestarin olisi parempi vain pysyä rakentelemassa puutarhojaan!


    • ETSIVÄKOULUMESTARIT0000

      Miksi nyt Punakaartien Keskusjärjestö on PYHIMYS ja Natsikomut Teidän HR mielestänne epämääräistä sekoiluporukkaa?

      Mitä mieltä Te Toveri ja Porvari HR olette sellaisista yhteisöistä kuin Lega Communistica eli Kommunistinen Liitto rs ja Partito Communistica eli Kommunistinen Puolue rs, kun molempien Teoria- ja Aatekehikko on COMMUNISMUS LIBERA ja SOZIALISMUS LIBERA sekä NATUROLOGIA rs?

      Onko nyt Teidän Arvoisat Toverit ja Porvarit mielestänne tämä meidän Vapaa Kommunismi ja Vapaa Sosialismi sekä LUONTO-OPPI rs todellakin ainoana sellainen kuviokellunta, joka pohjaa ja perustaa Teoriat, Mallit ja Kaavat vain ja ainoastaan Pääomakirjan ARVOLAKIMALLI sekä LUONNON DIALEKTIIKKA LD eli DIALECTICA NATURALIS DN rs:ään?

      Minusta ainakin Materialistinen Filosofia ja Sosiologia ei voi perustua kuin Pääomakirjan Arvolakimalli rs:ään sekä vielä Luonnon Dialektiikka LD rs:ään.
      Niin ja nyt Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause on muotoa: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus (Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS).
      LD:n peruskategoriat ovat seuraavat: Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      LD:n liikelaki on seuraavan kaltainen kehitelmä: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun LAKI, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

      Niin ja nyt kysyn vielä sitä asiaa todellakin, että voiko Materialistinen Filosofia rs perustua ja pohjautua SUHTEELLISUUSTEORIA ja AIKA-AVARUUS rs:ään, sillä molemmat perustuvat ja pohjautuvat Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geomertia rs:ään. Onko nyt Materialistinen Filosofia siinä kuviokelluntavaiheessa, että LD:n lausepuun peruslause ei sovi kuvioihin, sillä LD:n lausepuun peruslauseen keskeiset tekijät ovat AINE-MATERIA(MASSA) ja Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA, kun taas Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus vaatii toimiakseen teoriakuvioissa Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ää.

      Nyt ilmeisesti ME olemme siinä tilanteessa, että LD on poispyyhitty Materialistinen Filosofia rs:stä, joten nyt on vielä olemassa sellainen HYVÄ KYSYMYS, että mikä nyt sitten käy todella Materialistinen Filosofia rs:n lausepuun peruslauseeksi Hyvät ja Arvoisat Toverit ja Porvarit. Onko ainoa mahdollinen kuviokelluntaympäristö se, joka on Objektiivinen Idealismi rs:n lausepuun peruslause siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus?

      Niin ja nyt on olemassa vielä sellainen Kuviokelluntavaihe, joka kysyy, että mikä ERO tai eroittava tekijä voisi olla Objektiivinen Idealismi ja Materialistinen Filosofia rs:n välillä, jos niillä on sama lausepuun peruslause siis HENKI-KÄSITE sekä N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus. Mitä nyt erään katunarrin ja kulkurin kysymykseen ehkä haluavat vastata Toverit ja Porvarit, niin MITÄ kaikkea todella?
      TykkääNäytä lisää reaktioita · Vastaa · 14. heinäkuuta kello 21:57 · Muokattu
      Manage
      Kalervo Krekula

      Kirjoita kommentti…
      Valitse tiedosto
      TykkääNäytä lisää reaktioitaKommentoiJaa

      • Lopeta sekoilu ja siirry suoraan tekstiin niin siihen voi vastatakin! Vapaata kommunismia ei ole koskaan ollut missään!


      • orwellinparodia
        Extyökkäri kirjoitti:

        Lopeta sekoilu ja siirry suoraan tekstiin niin siihen voi vastatakin! Vapaata kommunismia ei ole koskaan ollut missään!

        Lopeta natsikommunistien puolustaminen. Sipilä saa mennä. Vaadi tosikommunistien suojeluskuntajärjestö palautettavaksi Suomeen hakkaamaan natseja.


      • orwellinparodia kirjoitti:

        Lopeta natsikommunistien puolustaminen. Sipilä saa mennä. Vaadi tosikommunistien suojeluskuntajärjestö palautettavaksi Suomeen hakkaamaan natseja.

        Kauanko olet joutunut ryyppäämään jotta pääsi on saatu tuohon sekokuntoon?

        Suojeluskuntaa tosin todella tarvittaisiin tänään täällä!


      • orwellinparodia
        Extyökkäri kirjoitti:

        Kauanko olet joutunut ryyppäämään jotta pääsi on saatu tuohon sekokuntoon?

        Suojeluskuntaa tosin todella tarvittaisiin tänään täällä!

        Suojeluskunnat olivat fasistinen järjestö eli olivat kommunisteja. Suomen täytyisi saada fasistinen komento tuhoamaan kommunistinen Suomi!
        Eikun. Suomi on kommunistinen valtio ja fasistinen suojeluskunta tarvitaan nujertamaan kommunistinen hallitus!
        No ei. Porvarillinen hallitus ei kykene tuhoamaan työväenliikettä, viherpiipertäjiä ja ammattiliittoja. Tarvitaan äärioikeistolainen komento a la Turkki saattamaan maahan uskonnollinen komento, jossa työläisille luvataan palkankorotus taivaassa.
        No ei. Suomessa vallitsee aks-pappien siirtomaapolitiikka ja suojeluskuntia tarvitaan estämään kiihkouskovien valloitusnatosotahankkeet. Entä mitä tehdään Saksan ss-murhajärjestön muistoa vaaliville. Kekitysleiriin vai....?


      • orwellinparodia kirjoitti:

        Suojeluskunnat olivat fasistinen järjestö eli olivat kommunisteja. Suomen täytyisi saada fasistinen komento tuhoamaan kommunistinen Suomi!
        Eikun. Suomi on kommunistinen valtio ja fasistinen suojeluskunta tarvitaan nujertamaan kommunistinen hallitus!
        No ei. Porvarillinen hallitus ei kykene tuhoamaan työväenliikettä, viherpiipertäjiä ja ammattiliittoja. Tarvitaan äärioikeistolainen komento a la Turkki saattamaan maahan uskonnollinen komento, jossa työläisille luvataan palkankorotus taivaassa.
        No ei. Suomessa vallitsee aks-pappien siirtomaapolitiikka ja suojeluskuntia tarvitaan estämään kiihkouskovien valloitusnatosotahankkeet. Entä mitä tehdään Saksan ss-murhajärjestön muistoa vaaliville. Kekitysleiriin vai....?

        Känniä riittää näköjään vai onko tuo typeryytesi ihan veren perintöä?

        Suojeluskunnat olivat, kuten olen kirjoittanut aiemminkin, Suomen pelastus, ne pelastivat meidät kommunismilta!


      • Flak-master

        Mutta mitäpä tuumaa Mestari r.s. "MH -17 keissistä"? Hesarissahan oli joku viikko sitten melkoisen kattava selvitys MH-17 alas ampumisesta. Selvityksen mukaan ampujina olivat yksiselitteisesti ukrainalaiset/venäläiset.


    • Kukaan teistä ei näköjään kykene tai uskalla antaa selväkielistä vastinetta aloituksessa esittämiini ajatuksiin. Kaiken maailman sekopäitä on ollut latelemassa sotkujaan kuten joku Orwellin perillinen ja mestari tietysti ynnä joku satunnainen.

      Missä ovat normaalit keskustelijat tällä palstalla? Miksi noita aivopieruja ja valon massaa saa täältä alvariinsa silmilleen? Eikö teillä ole mitään asiaankuuluvaa sanottavaa?

    • SATAMAPALVELUMESTARIT000

      OPISTOPALVELUMESTARIT007
      16.7.2017 1:24
      UUSI
      Kansakuntamestarit kysyvät seuraavaa: "Ovatko nyt todella Vallankumousiskurit Ylineroja eli sellaisia, jotka tietävät, tuntevat ja osaavat ihan kaiken mahdollisen ja mahdottoman Arvoisat HT, HR ja Vastaavat?"

      Me Valtakuntamestarit kysymme nyt seuraavaa: "Mikä on nyt vastauksenne ns. Kovaan Kysymykseen? Mitä tarkoittaa nyt RIISTO, LUOKKASOTA, VAPAA KILPAILU JA MARKKINAVOIMAT? Onko sellainen Yhteiskunta vapaa ja luokkatietoinen, jossa on vain ja ainoastaan YKSI siis vain YKSI omistaja siis VALTIO-OMISTAJA? Kun Yksinvaltainen JOHTAJA ja YLIPÄÄLLIKKÖ rs komentaa VALTIO ja HALLINTOKUNTA rs:ää, niin tarkoittaako tämä sitä asiaa todella, että TYÖVÄESTÖ ja jopa RIVITYÖLÄISET hallitsevat yksi yhteen eikä vain ja ainoastaan ITSEVALTIAS VALTIOJOHTAJA?"
      T
      Retkikoulumestarit kysyvät seuraavaa Kuviokellunta rs:ää: "Miksi Te Toveri HR ette myönnä sitä asiaa, että on olemassa VALTIOSOSIALISMI ja tämän alaosastot Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT, Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT ja Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT? Niin ja nyt Te Toveri HR voitte valita sen, että oletteko TE Natsikomu, Natsisossu vai Natsidemari. Minä ainakin oletan siten, että Te Toveri HR olette NATSIDEMARI siis kannatatte sitä asiaa, josta nyt Kulkurit ja Katunarrit käyttävät nimeä Kansallisdemokratismi eli toisin sanoen VALTIO ja KUNTA ei saa omistaa Kansakuntavarallisuudesta kuin korkeintaan 10-15 prosentia ja loppujen pitää olla ehdoitta yksityisessä omistuksessa. Nyt korostamme vielä sitä asiaa, että vain ja ainoastaan Yksityinen YRITTÄJYYS voi nostaa jonkin VALTIO rs:n kukoistukseen, kun taas VALTIO-OMISTAJUUS rs on tasan tarkkaan täydellisen tuhon tie."

      VastaaPoista

      • RIISTO on kommunististen valtioiden kansalaisorjiinsa kohdistuvat toimet joilla rajataan vapauksia niin matkusteluun, harrastuksiin kuin työelämäänkin unohtamatta varallisuuksien kansallistamista. Nuo ovat RIISTOA KAPITAALEIN KIRJOITETTUNA.

        LUOKKASOTA on kommunistien harhautusväite jolla he pyrkivät oikeuttamaan toimiaan. Siinä ei kuitenkaan nykyisessä maailmassa ole mitään perusteita. Jokainenhan meistä voi halutessaan olla mitä hyvänsä jouksupojasta presidenttiin kunhan toimii oikein ja kouluttaa itsensä. LUOKKASOTAA ei siis reaalimaailmassa ole muualla kuin muutaman komuloisen mielikuvituksessa!

        VAPAA KILPAILU antaa jokaiselle mahdollisuuden jota ei ole rajattu kuyen kommunistisissa yhteiskunnissa tehdään riistämällä vapaus toimia. VAPAA KILPAILU on siten jopa maailman mittakaavassa hyvä asia joka antaa ihmisille mahdollisuuksia jos he niitä vain haluavat käyttää.

        MARKKINAVOIMAT taas ovat meistä jokaisesta lähtöisin, ne kertovat sen mitä me haluamme noin yhteisesti ja keskimäärin. Ne ohjaavat valmistusta koska jos markkinat eivät jotain tuotetta kaipaa niin niitä ei kannata valmistaa. MARKKINAVOIMAT ovat voima joka puuttui sosialististen yhteiskuntien keinovalikoimista kun ainoa sallittu voima oli puolueen sanelema. Siksi niillä ei hyvin menekään.

        Siinä nyt alkuun!


    • orwellinparodia

      Itken Extyökkäriparkaa. Hän ei tunne muuta inhimillistä kuin vihan työväenliikettä kohtaan. Ryti vei kansallisti Exän isän kodin Hitlerin tuella ja poika nalkuttaa kommunistien niskaan.

      "RIISTO on kommunististen valtioiden kansalaisorjiinsa kohdistuvat toimet joilla rajataan vapauksia niin matkusteluun,"
      Aivan oikein. Kommunistinen USA toimii vapaan matkustuksen kieltämiseksi. Hän rakentaa konkreettista muuria Meksikon vastaiselle rajalle ja vahvistaa entistä. Yhtäältä hän asettaa tiukkoja maahantulorajoituksia vääräuskoisista maista. Sellaisia komut ovat. Suomessa kommunistipersut vaahtovat maahantulon estämisen puolesta ja verukkeina ovat eräät ali-ihmiskansalaiset.
      Kommunistinen Israel vasta päätti, että islaminuskoinen Israelin täysivaltainen kansalainen ei saa matkustaa porvarilliseen Itä-Jerusalemiin.
      USA:n johtava kommunisti, presidentti Trump asettaa usalaisille matkustuskiellon Pohhois-Koreaan. Usalaiset eivät saa nähdä porvarillista paratiisia.
      Kommunistiset Israel ja USA ovat malliesimerkkejä komujen vainotoimista. Niissä valtioissa täytyy saattaa vallankumous ja vapaa matkustus voimaan.

      • Noinko ne siellä Moskovan tai Pietarin trollikoulussa opettivat kirjoittamaan? Taisit olla hyvä oppilas ja suosittelen palaamaan sinne saamaan lisäoppia. Josko vielä järjen käyttöäkin opetettaisiin koska tuo komutyhmyys ei täällä sivistyksen joukossa oikein ole uskottavaa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      267
      2111
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1369
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      54
      1238
    4. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1104
    5. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1086
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1076
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1051
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1013
    9. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      10
      1007
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      958
    Aihe