Rakastaako vai ei rakastaa

yksinkj244

Miten voin luottaa taas mieheeni.. hänellä on ns. fantasioita ja on käynyt myös deiteillä selkäni takani kun kuulemma ajoin hänet siihen pisteeseen.. minun vika siis...

Ei kuulemma tehnyt mitään näiden deittien kanssa, katkaisi lyhyeen koska vertasi heitä vain minuun..

Mistä voi tietää rakastaako toinen oikeasti sua??

6

433

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 9888788998

      No tuskin rakastaa, jos käy deiteillä muiden kanssa ja fantasioi muista naisista. Ehkä sekin, että hän sanoo vertaavansa muita sinuun, on vain lohdutuspuhetta sinulle. En tarkoita pahalla, mutta jos rakastaisi, niin ei toimisi niin niin kuin hän toimii. Ja vielä ihan avoimestiko sinulle krtoi?

    • woeihfh

      Kahta puolta
      1) olet hänelle tosi tärkeä koska hän kertoi
      2) hän on alistaja koska sinulle kertoi, haluaa nähdä miten reagoit ja hallita tunteitasi annostelemalla sinulle kärsimystä tuottavia asioita keskusteluun

      En tiedä miten voit selvitää kumpi on kyseessä. Itse tunnet hänet, haluaisiko hän satuttaa sinua vai kertooko satuttamisen uhallakin koska tuntee olevansa yhtä kanssasi.

      Onko hän sinusta mustasukkainen? Onko tuo "ajoit hänet siihen pisteeseen" hänen mukaansa mitä? Ajattelen että onko se hänen "kostonsa" siitä että hän kärsii mustasukkaisuudesta ja haluaa sinunkin tuntevan samaa?

      Joka tapauksessa puhumatta nämä asiat eivät selviä koskaan. Epävarmuus käy kerta kerralta pahemmaksi. Lopulta sinulla ei ole enää parisuhteessa kuin itsetunnon rippeet jäljellä. Joten tehkää asialle nopeasti jotain! Kirjoita vaikka kirje /sähköposti hänelle jossa kerrot että et voi jatkaa tällä tavalla. Teidän täytyy tunnistaa missä kohtaa toiminta lähtee aina väärille raiteille: mikä säikäyttää tuohon toimintaan. Ja jos sinun tekemisesi vaikuttavat mieheen, niin mikä edeltää sinun tekemisiäsi. Käperrytkö kuoreesi, torjutko, mitä siinä tapahtuu ennen sitä ja miksi.

      Fantasiat kai ovat ihan normaaleja, pienet ihastumisetkin, mutta niistä kertominen ja deittailu ovat jo ihan muuta kuin parisuhdeasioita. Siinä jo hallitaan toisen sydäntä aika rankalla otteella.

      Ulkopuolisen luona keskusteleminen avaa paremmin tilaa ajatuksille eikä tule niin herkästi puolustauduttua ikävillä tavoilla (syyttelyllä ym.). Joten joku parisuhdeneuvonta on aina kokeilemisen arvoinen.

    • lskdfj

      Eikai sillä ole väliä rakastaako se? Et selvästi tunne itseäsi rakastetuksi ja tuskin haluat noin menettelevää miestä eli rakasta ITSEÄSI ja jätä se.

    • hixklvpkvöbv

      Mitä mielistelyä! Vale ja todella syvältä. Jos ihminen lähtee pettämään, ei vertaile merkityksettömään joka hänellä on, vaan johonkin jota hänellä ei ole: menettänyt vakioanonsa jota rakastaa. Lue edellinen: "täysi paska suhteeseen, huonolla ja epäterveellä itsetuntemuksella joka manipuloi sinua. Oikasti pitäisi hakekea apua ongelmiinsa, jonka mukaa elämänsä lähin ihminen on vähintä ja saavuttamaton on aina suurinta. Olipa sitten kenen kanssa hyvänsä.

    • omamielenrauha

      En halua elää sellaisen ihmisen kanssa joka vie oman mielenrauhan teoillaan.
      Ero aiheuttaa tuskaa oman aikansa mutta tuska loppuu aikanaan. Jatkuva toisen aiheuttama ahdistus ja epäluulo on kuitenkin huonompi vaihtoehto.

    • annamiehesipäättää

      Eikös kaikilla ole jonkinmoisia fansasioita. Vaimoni kertoi jälki käteen fantasioineessa seksistä kahden vieraan kanssa ja oli kuulemma kostunut kunnolla ajatuksesta ja kun tulin kotiin piti saada seksiä heti, jos olisin tiennyt mistä "kostuminen" johtui olisi voinut seksituokio jäädä. Minä taas haluaisin alistaa kunnolla, läpsiä pakaroita kunnolla ja vetää hiuksista, ensin mainuttu onnistuu toinen ei ole vaimon mieleen, on meinaa koetettu, tuli hivenen sanomista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2251
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe