Ruotsalainen bussikuski sai lähteä kun kuvasi

Dosäkuskiirtisanottiin

Somalien käytöstä Bussissa kuvamateriaalin poisto ei auttanut Somalien painostuksesta potkuja ei peruttu .Edellinen aloitus oli poistettu ihmettelen minkätakia.

23

331

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Asuallistakäytöstä

      Luin tämän juuri MV_lehdestä valitettavasti näin tapahtuu Bussifirmasta oli sanottu että jos olisit katsonut läpisormien olisit saanut pitää työpaikkasi . Milloinka meilläkin alkavat Somaliyhdistykset vainoamaan työntekiöitä kun vaativat julkisissakulkuneuvoissa a asiallista käytöstä ja maksua matkasta.

      • 111001010001

        Osaako mv-lehden lukijat oikeasti lukea vai katsoitko vain kuvia?


    • KommariMari

      Etkö saanut viestiä poistetuksi hhe mene vaan mölisemään Persujen palstalle siellä taitaa olla tylsää tehtaile vaan viestien poistoja niin loputkin lähtevät .Ei siellä taida enää olla ketään olla horise vaan yksinäsi hhhe.

    • MvLehtiHehHeh

      Tässä on videot tapahtuneesta.
      MV- lehdessä tätä ei poisteta vaan se säilyy siellä ikuisesti:

    • Dösäkuskillepeukut

      Paljon menee aikaa kuskeilta kinatessa täälläisten idioottien kanssa nämä alkuihmiset eivät sovi sivistyneiden ihmisten seuraan Bussikuskille peukutetaan varmasti jokainen tervejärkinen ihminen .

      • alkuliman---

        Alkuliman kanssa ei voi edes keskustella


    • Bussikuskinpuolesta

      Bussikuskille sataa kiitoksia Facebuukissa tuleekohan ammattiliitolta apua tämähän oli selvästil laiton irtisanominen ja varmasti ei tämä tähän päädy . Ammattinsa osaava mies kyllä saa töitä jatkossakin mutta hänelle olisi hyvä järjestää jonkinlainen keräys koska kaveri oli oikealla asialla tämän suhteen .

      • Sompanssi

        Muuten kyllä mutta ammattiliitot ovat demareiden ja viherkommareiden käsissä ja heidän unelmansahan on kehitysmaamuslimien Islamilainen kalifaatti Suomessa suurmoskeijoineen päivineen, joten kuljettaja saa tuskin apua sieltä.....


      • hgdfjfjdjfdjjf
        Sompanssi kirjoitti:

        Muuten kyllä mutta ammattiliitot ovat demareiden ja viherkommareiden käsissä ja heidän unelmansahan on kehitysmaamuslimien Islamilainen kalifaatti Suomessa suurmoskeijoineen päivineen, joten kuljettaja saa tuskin apua sieltä.....

        Mistähän sinäkin näitä juttujasi oikein kehittelet. Kun se ei auta asiaa, jos EI kuulu liittoon.

        Ammattiliitot ovat ainoat instanssit, jotka yrittävät laittaa pimeää ulkomaista työvoimaa kuriin ja ainoa instanssi, joka puolustaa vielä suomalaista työntekijää, Mutta joo siihen vaaditaan, että kuulut siihen liittoon.


    • Kantamaanasukki

      Nyt on kansalaisten tuki tarpeen tässä nähdään ahmattiliittojen mädännäisyys päätetään kenelle annetaan tukea kenelle ei . Ammattiliitot ovat päättäjät tosiaan Demareiden ja Vasemistolaisesten käsissä sieltä ei kuski paljoa saa apua . itse en ole koskaan kuulunut tähän Mafiajärjestöön Ruotsissa sitä tyrkytettiin paperikourassa tultiin koneen viereen haistatin pitkät vitut ja otin lopputilin välittömästi aloin yrittäjäksi enka sitä ole koskaan katunut.Nyt kaikki mahdollinen tuki kuskille se on nyt tarpeen aineellisesti häntä auttaisin mutta miten? katsotaan miten tämä homma etenee laiton irtisanominen tämä kuitenkin on .Ihmisiä kuvataan joka paikassa tämä oli julkinen tila missä tämä tapahtui, jos nämä pummit olisivat kantamaan asukkeja kukaan ei näitä noteeraisi mitenkään .

      • hfgjfdjjfdjdjf

        Ei ihme sitten, etteivät ne anna sinulle tukea.

        Katsos kun ensimmäinen edellytys on, että kuulut siihen liittoon.

        Ihme touhua, kun ensin häärätään vapaamatkustajina ja sitten ongelmien ilmaantuessa aletaan ulvomaan, kun ei auteta.

        Minä olen aina saanut apua liitolta. Joskus muinoin oli tappelua laittomasta irtisanomisesta työnantajan kanssa. Onneksi olin liiton jäsen.


    • PunainenMoskeija

      Onneksi on suomalainen kuski taksissa on myös fasismi natsirasismia....hyvihän tämä Islamilainen kehitysmaamuslimien kalifaatti etenee Suomessa.mitähän seuraavaksi....-

    • KommariMari

      Tästä lähtien katson kenenkä kyytiin astun ja ravintolassa käyn katsomassa minkävärinen kokki huseeraa keittiössä . Nyt on oikein lähdetty urakalla poistamaan viestejä hhhe .

    • Palstalainen

      Näille palstoille kirjottaminen alkaa olla turhauttavaa joka toinen viesti poistetaan,siksi Persujen palsta jäikin en siellä enää kommentoi johan näillä palstoilla menikin toistakymmentä vuotta eli lienen vanhempia jotka ovat roikkuneet näillä palstoilla . Ennen ei viestäjä poistettu nyt kai näitten nettipoliisien takia täällä ei uskalla kirjoittaa mitään mistään . Annetaan asian hautua yönyli . Näin hulluksi en koskaan olisi kuvitellut tätä yhteiskuntaa kun vierasmaalaiset saavat tehdä mitä hyvänsä kantasuomalaiset eivät uskalla tehdä mitään. Tämä Bussikuskin erottaminen oli kaiken huippu joka meni avaamaan sanesen arkunsa videoimalla mitä oikeasti tapahtuu ja menetti työpaikkansa .

    • Sompanssi

      Olen samaa mieltä kanssasi!

    • tyrmistynyt

      Kyllä nyt pitäisi ammattijärjestön puuttua asiaan ja tukea voimatoimilla rehellistä ja suoraselkäistä kuljettajaa. Ei somalihallintoa kuljettajien taakaksi.

    • Vihastunutkansalainen

      Normaalisti tälläisen jälkeen työmaa seisoo ja asiasta nousee kohu kun työntekiä ilman minkäänlaista varoistusta potkaistaan ulos . Ammattiliitosta ei varmasti apua heru koska tämä on Mafiajärjestö jota johtaa Demarit ja Vasemmisto jotka ovat unohtaneet työmiehen Somalien ja muiden vähemmistön etuja kyllä valvotaan . Pääätin että en ikinä nouse sellaiseen Bussiin jota kuljettaa Somali,tämäSomalikuski uhkasi hakata hampaat suusta kun kuvasi Somalinaisten yrityksen matkustaa pummilla .

      • Somalilla on varaa purra ruokkivaa kättä.
        Ja tästä voimme kiittää rikastuttamisella rikastuvaa eliittiä.


    • vihollisett

      Jonkinmoinen sääntö on oltava somaleillakin. Ovat ihan hirveän rumannäköisiä.
      Olisivat sietäneet potkut persuuksille. Muistaisivat paremmin säännöt suomessa.
      Ja mitä hittoa ne ylipäätään suomessa tekee.
      Miksi somalit on enää suomessa, kun ovat kuitenkin pakolaisena tulleet eväitämme syömään.
      Miksi niitä ei olla palautettu. Niistä on kuitenkin 60% työttömänä.

    • kmwqaaazz

      Minä päätin, että en enää ikinä osta somalaleilta, enkä ulkomaalaisen näköiseltä ihmiseltä yhtään mitään. Saatikka niitten kyytiin astuisin. Ei ikinä.
      Jos ne tajuaisi lähteä pois suomesta.

      • 111001010001

        No sinun sossurahasi menevät paikalliseen baariin jota ylläpitää mamu..


      • Inhokit
        111001010001 kirjoitti:

        No sinun sossurahasi menevät paikalliseen baariin jota ylläpitää mamu..

        Tuskin noilla mainitsemilla sossurahoilla istutaan Baareissa kovinpitkään itse en ole niissä käynyt korkeintaan rantakuppiloissa vielä kun veneilin ja siita alkaa olla jo viitisentoista vuotta. Somalit eivät pidä kuppiloita he ovat siihen aivan laiskoja koska heitä ei huvita muuta kuin tulla valmiiseen pöytään syömään. Noista ahmattiliitoista en perusta koska en ole niihin koskaan kuulunutkaan isopalkkaisten johtajien palkanmaksuun tosi tyhmä osallistuu, en tosin ole ollut toisten palveluksessa ollut kuin muutaman kuukauden .Tämä poispotkittu Bussikuski saa kyllä apua ja varmasti työllistyyy nopeasti koska on hoitanut työnsä moitteettomasti mutta tämä selvästi laiton irtisanominen on käytävä loppuun ei täällä Somalit meitä komentele . Ja itse olen päättänyt missä on Somali lähden välittömästi pois ja tämä koskee suomenmustalaisia myöskin .


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3993
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2338
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1411
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      9
      1320
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe