Vastikkeettoman sosiaaliturvan lakkauttamien

kaupala

Vastikkeettoman sosiaaliturva pitäisi lakkauttaa kokonaan näitä ovat työttömyysturva, yleinen asumistuki ja toimeentulotuki (viime sijainen tulonlähde)

Kaikille töitä ei riitä eivätkä kaikki kykeneviä tekemään työsopimuksella mitään työtä. työttömille ja maahanmuuttajille pakollinen työ vaikka kuuluisa risusavotta, astioiden tiskaaminen, roskien kerääminen , marjojen ja sienien poiminen metsissä saa arvokasta hyötyliikuntaa. mansikan poiminta alkaisi olla eipä suomen työttömät viitsi mansikkapellolle poimia vaan makailevat sohvalla ja juovat kaljaa te toimiston työnhakijat ovat veijariporukkaa mieluummin ovat työpajoilla istumassa jouten 9 eurolla

Miksi on sosiaaalituki järjestelmä, joka maksaa työttömille ja maahanmuuttajille olemisesta? sattunut syntymään pohjoismaiseen hyvinvointivaltioon esim. Suomeen omaa syytään on joutunut työttömäksi.
Useita maahanmuuttajia houkuttaa Suomeen muutto mitenkä hyvä on Suomessa sosiaaliturva järjestelmä ei tarvitse tehdä työtä. Maahanmuuttajat ja työttömät ovat selkeästi silmissään turhia suita ruokkia ilmaiseksi ja hyvinvointiyhteiskunta on aikansa elänyt eikä tulee enää takaisin Työtä tekemällä työtön voi nauttia kesän tanssilavat, kulttuuritapahtumista,matkustelusta, työtön on kateellinen kun ei saa alennuksia kulttuuritapahtumiin. Alennukset kuuluu työssäoleville ja eläkeläisille. Suomi on kovaa vauhtia velkaatunut eikö ole näköpiirissä jos jatkuvasti tulee maahanmuuttajia Suomeen hyvälle sosiaaliturvalle näille maksetaan kaikki polkupyörät, kodinirtaimisto, eipä työ kelpaa kun kaikki hankitaan valmiiksi osalla maahanmuuttajilla on jopa auto käytössään.
Työttömät ja maahanmuuttajat kun sosiaaliturva lakkautetaan tietyksi ajaksi tai lakkauttaa kokonaan menevät varmasti töihin Suomen valtion on lopetettava tämä hyyssäys kokonaan eikä ruokita ilmaiseksi. kansan,takuueläke, uusi eläketuki käyttöön aktivointitoimenpiteisiin näitä eläkkeitä ei ole hankittu työllä

34

529

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suomalaisetihmiset

      Vastikkeeton sosiaaliturva toimii vain jos sitä saa pieni osa väestöstä. Ei se ole tarkoitettu vuodesta toiseen. Eikä varsinkaan ulkomaalaisille. Sosiaaliturvaa ei tulisi saada tänne muuttava ulkomaalainen vähintään 5 vuoteen muutosta. Elanto pitäisi saada työstä, puolison työstä tai sitten pitäisi omistaa sen verran rahaa että tulee toimeen Suomessa. Näin se toimii suuressa osassa maailmaa. Sosiaaliturva on siis tarkoitettu suomalaisille ja heillekin määräaikaiseksi avuksi.

      • työsopimusMies

        " risusavotta, astioiden tiskaaminen, roskien kerääminen"

        Nämä ovat työsopimuksen alaista palkkatyötä, eikä niitä ole tarkoitus teettää minimaalisella tuki"palkalla".


    • tstotyötön55v

      Aloitus on harvinaisen epäselvä sössötys. Verovaroin maksettu koulutus ei ole kantanut hedelmää aloittajan tapauksessa.

      Toista kommenttia voisin tietyin varauksin kannattaakin.

    • nyt-toimeen

      Nämä mainitsemasi "vastikkettomat" tuet on todellakin tarkoitettu perustoimeentulon turvaamiseksi, jos elämässä tulee tilanne sairauden, työttömyyden tms. verrattava tarve. Suomen turva näissä tilanteissa on Eunkin toimesta todettu alhaiseksi ja sitä pitäisi nostaa.
      Todellinen suomen ongelma on erilaiset vastikkeettomat yritys ja maataloustuet joiden määrä on noussut 1990 uusliberalismi syöpäkasvaimen (aho,viinanen, vanhanen, kivireki, katainen, sipilä jne.) rantauduttua Suomen eduskuntaan ja hallituksiin, joiden toimesta näitä vastikkeettomien tukien määrää on runsaasti lisätty, vedoten työpaikkojen ja kilpailukyvyn säilyttämisen valheeseen, tosiasiassa nämä ovat vääristäneet kilpailua ja viimekädessä hyödyttäneet vain omistajia.
      Vastikkeettomat yritys ja maataloustuet pitäisi todellakin lopettaa!

    • niinmetsävastaa

      Saku Timonen on kirjoittanut blogissaan osuvan tekstin - täsmälleen sama sosiaaliturva työttömille maksetaan, vaikka nämä tekevät työtä tai ovat tekemättä työtä.

      Ainoa ero on siinä, että vastikkeellisessa sosiaaliturvassa yhteiskunnan mätäpaiseet pääsevät loisimaan myymällä yhteiskunnalle kalliita työttömien palveluita ja hyväksikäyttämään ilmaisia työtekijöitä.

      Pitäisi vain pikku hiljaa saada nämä yhteiskuntaa mädäntävät mätäpaiseet puhkaistua ja sen jälkeen pitäisi vielä varmistaa ettei näiden jälkeläisten koulutukseen tai palkkaukseen käytetä yhteiskunnan varoja.

    • imejormaa

      Miksi pikavippi firmoja pitää olla olemassa...ottakaa vaan niitä ja tulkaa tänne ulisemaan hölmöyksistänne ;XD. Jos ette oo tienny niin työtön ei saa lainaakaan joten minne se muka menisi. Ei ainakaan eri paikkakunnalle kun ei sillä ole siihen rahaa. Niin yksinkertaista se on että ime jormaaS.

    • ootkotyhmää

      Aloittaja onkin varmaan yksi niistä joka on hukannut luottotietonsa. Mut jos on ollut tyhmä minkäs sille voi.

    • 167-176

      Aloittajan sairauteen auttaa rotanmyrkky runsaasti suun kautta nautittuna, ellei se maistu niin voit mennä vaikka hirteen tai hypätä junan alle. Viimeksi mainittua en tosin suosittele koska siitä voi tulla yhteiskunnalle paljon kuluja tahriintuneen junan ja sen kuljettajan saamien traumojen vuoksi.

    • etätöitänetissä

      voisihan sitä nykyään etätöitä teettää työmarkkinatuen vastineeksi jos netti yhteys

      hyvin voisi työttömät siivota ja päivitellä jotain netin juttuja viranomaisten tai muun sivustoilta

      tai tehdä jotain muuta etänä, lähettää vaikka jotain tiedotteita sähköpostilla kohderyhmille

      työtön saa tunnukset ja kirjatuu työ sähköpostiin ja antaa palaa

      sitte raportoi ja on valvonnassa työnantajalle, ei tee virheitä, saa työmarkkinatukensa

      • YksinkertainenAsia

        Ei silloin ole työtön jos tekee etä- tai muuta työtä, työn tekemisestä pitää maksaa palkkaa eikä työmarkkinatukea.


    • täytön

      työmarkkinatuki tulisi muuttaa nimeltään.. työttömän kuukausi-stipendiksi.

    • kjshcuehfrfrt

      Sopii, jos sitten lakkautetaan myös lapsiperhe-etuudet, vaan eihän sellainen voisi olla okei. että lapsista maksettaisiin työttömille, kun trollaaja tyhmä olet vaatimassa työttömien sosiaaliturvan lakkauttamista? Yhdenveroinen kohtelu sitten: ei mitään yhteiskunnan vastikkeettomia tukia perhemuodon perusteella kenellekään. Tykkäisitkö siitä? Laissa samanarvoinen kansalainen on sekä synnyttänyt, että synnyttämätön,niin perheellinen että perheetön, jokainen SUOMEN kansalainen. Minusta kaikkein paras olisi, että asuntovelkaisten ( yleensä ne on lapsiperheitä) satojen tonnien omistusasuntojen asuntolainat laitettais heti maksuun, ja jos eivät pysty maksamaan, asukoot vuokralla kuten ei- ökyvelkaantuneetkin ja ainoastaan siinä tapauksessa että itse maksavat asuntojensa kulut, omistusasunnoissa, julkinen liikenne työttömille muillekin kuin lapsia synnyttäneille maksuttomaksi kaupungeissa, ja pois erilliset vuosien lapsiperhevapaat...ai mutta, ei! Et varmaan siitä kuitenkaan tykkäisi, vaikka olet sadistisesti trollaamassa ja vaatimassa, että työmarkkinatukia ja asumislisiä ja toimeentulotukia ei pitäisi tuloperusteisesti saada, vaikka niitä ei edes makseta kenelle tahansa. Hoh hoijaa. Tyhmä trolli siinä. Vois kyllä sanoa, että on tosi paskaa maksaa vähäisessä sosiaaliturvassa lapsia synnyttäneiden lapsilisiä. Etenkin, kun se on vasta viimevuosien ilmiö. että joistakin vitun Virosta jne. asti tapaukset änkee Suomeen tekemään muutaman kuukauden vuodessa töitä, päästäkseen Suomen sosiaaliturvalle. Ja suomalaiset porsat jotka on verovälttelijöitä, itse muuttavat sinne Viroon asumaan ja minne lie. No ei tule olemaan kestävä talousjärjestelmä.

    • skdvhruvhtkub

      Mun mielestä "turhia suita yhteiskunnan ruokkia ilmaiseksi" on tosi suuren osan ikäluokkani 1970-1980-luvulla syntyneiden lapset. Tässä maassa on esimerkiks Suomessa kaltaisellani tavalla ilmaisen peruskoulun ja melkein ilmaisen ( mulle se tosin ei ollut ilmaista, kosken saanut opintotukia toisen asteen tutkintoon) lukion käyneitä, jotka on alle nelikymppisiä ja koko aikuisikänsä olleet kotona omia lapsiaan hoitamassa, tai vaihtoehtoisesti työttömyystuilla. Niillä ei ole koulutusta eikä ensimmäistäkään ammattitutkintoa, lapsia on alettu tehdä heti 18-vuoden iän pinnassa ja yleensä niiden miehetkin on työttömiä eikä siis perheissä ketään lasten elatukseen itse osallistuvaa: siinä ei ole enää kyse siitä, etteikö olis valittu, että elätetään tai yritetään elättää itseä alaikäisillä mukuloilla.... Ja en sanois näin vihaisesti, mutta kun juuri ne samat tyypit on vaatimassa lapsettomilta työttömiltä mitä tahansa ilmaistyötä ja kaikkialla halveksumassa jopa koulutettuja työttömiä ja erityisesti akateemisia: Mitäs ne luulee, että ikäluokkiensa työttömille tulee tunteeksi muuta, kuin että siinä syyllistetään omista lapsiperheellistymisistään muita ihmisiä? Minulla ei ole mitään lapsiperheellisiä(kään) vastaan, mutta kun en ole koskaan tuntenut yhtäkään pikkulapsiperhettä joiden vanhemmat ei kävisi töissä tai omaisi työhistoriaa tai ainoastaan omaa varallisuutta jos työikäisinä ovat vuosia kotona "hoitamassa omia lapsiaan", siksi esimerkiks minusta on todella ärsyttävää, että suurtyöttömyyden vuoksi lapsiperheelliset inisee lisää etuuksia. Ihan painajaismaista olis lapsettomalla mennä töihin: nelkytprossaa lähemmäs verot parinkin tonnin kuukausipalkoista jos edes pari tonnia kuussa tienaisi, ja ja kaikki ne verovarat "kotonaan lapsiaan hoitavien" OMAN IKÄISTEN työikäisten yhteiskunnan tukiiin. YÄK. Satun tietämään hyvinvoiintivaltioon syntyneenä ja työssäkäyneiden lapsena, että EN ole velvollinen elättämän oman ikäluokkani lapsia. Muutenkaan, yhteiskunnassa ei tukia pitäis suunnata kuin ikäihmisväestöle, koska ne on hyvinvoinnin luoneetkin ja itse aina nelkyt-, viiskyt- ja kuuskyt-ja seitkytluvulla aikuisina eläneet suu säkkiä myöten ja ökykuluttamatta, mistä ainoastaan siitä syystä Suomi on tai oli rikas maa.

    • zfffhhh

      Ai niin kun työttömältäkin otetaan veroja. SOOOOOOOOOOOTANA. Tuleepahan hyvät veronpalautukset taas joulukuussa kun voutikaan ei niitä vie..hihihihihi....tohonkin ulosotto jamaan jos on joutunut niin se alkaa olemaan jo viimenen pysäkki sitten.

    • vitutusko

      Ollakko sinä aito SUOMALAINEN? Jos olla missä kävit apukoulun? Laukkautetaanko myös maataloustuet? Yritustuet? Eli 4 miljardin säästö plus ajetaan eduskunta alas täysin turhana ja säästöä paljonko?

    • Sipilämsuon

      Suomessa maksetaan maataloustukia kahdenkuukauden työstä. Kymmeniä tuhansia euroja kuukaudessa . Ja tuensaajat ovat ansiotyössä muualla.

      On täysin verrattavissa sopeutumistukiin mitä se tosiallisesti onkin .

      Näille muualla kuin maataloudessa työssäkäyvät käyttävät meidän tukijärjestelmää armotta hyväksi.

      Sipilä meni sellaiselle alueelle että sieltä ei tule päätä vetävän käteen. Vaan uppoaa loputtomaan tukien suohon.

      Esimerkiksi veropakolainen whaalruus saa maataloustukia satojatuhansia vuodessa

      Googlata voi maataloustuet


      Niin näette kuinka joukossa on sellaisia jotka saavat ansionsa muualta.

    • Yksitotuustaas

      Tämä vastikkeelisuus on herrojen pisnes jolla yritetään saada kansan mielipide työtömyyttävastaan

      Kun täällä vouhotetaan vastikkeelisuudesta: työtön pistetään AMK ta sitten vastaperustettujen yritys kursseille jossa 20 vuotias. Kaveri opettaa. 50 vuotiasta tekemään työhakemuksia.

      Nämä firmat siirtävät. Ja käytännössä pesevät meidän verovaroja ns. Laillisesti omaan taskuunsa.

      Työttömyyden syy on yksinomaan omistajien rahanahneus ja voiton maksimointi,

      Työt siirretään ns. Halpatuontimaihin, Me tulemme tämänkin maksamaan erilaisina päästömaksuilla.

      Tiilikainen sopi juuri kuinka suomalaiset ajavat tulevaisuudessa polkupyörillä työmatkansa

    • Jatkoaedelliseen

      Berneri tuossa juri totesi että Suomalaisten työmatka on kaksikilometriä. Joka ajetaan omalla autolla..

      Jonka nyt jokainen ymmärtää olevan täyttä huuhaata .

      Lähiöstä esimerkiksi on kauppamatkat jo. Toistakymmentä kilometriä. Ja työpaikat on vielä kauempana.

    • Alesta

      Olisitko hyvä ja tarkentaisit, mitä esim. Minä voisin tehdä? Olen osatyökyvyttömyyseläkkeellä eli osatyöttömänä. Risusavotta tms ei sovi minulle, koska liikun rollaattorin avulla.

      Otan kiitollisena vastaan osa-aikatyön mitä kykenen tekemään seka invataksi tulee firman puolesta. Odotan vastaustasi.

      • ghgjfgh

        Sinut varmaan halutaan puhelinmyyjäksi kiusaamaan muita soitoillasi. Vapaaehtoistyötä voisit tehdä jonkun palvelevan puhelimen kuulevana korvana. Saisit kuulla muiden kurjien tarinoita ja oppisit arvostamaan asioita, jotka sinulla vielä on hyvin. Minäkin voisin ryhtyä sellaiseen puuhaan, jos vapaaehtoistyö katsottaisiin 'hyväksyttäväksi aktiivisuudeksi', eikä mahdollisesti karenssimahdollisuudeksi.

        Onko sinulla mitään erityisosaamista, jota voisit hyödyntää etätyönä? Voisit toimia kielenkääntäjänä, oikolukijana, tai mitä nyt osaatkaan. Voisit opetella jonkun alan asiantuntijaksi ja antaa neuvontaa puhelimitse. Ei varmaan monellakaan työttömällä tai työkyvyttömälläkään olisi mitään sitä vastaan, että hän SAISI tehdä jotain hyödyllistä tukiensa eteen, tai myöhemmin palkkatyönsä ohessakin. Mutta sitähänän ei nyky-Suomessa työttömälle oikein sallita.


    • Mistänäitäsikiää

      Sinähän voit aloittajan olla sitten ensimmäinen joka tekee ilmaiseksi elämänsä töitä kun toiset vaativat siitä palkkaa palkankorotuksia ja eläkettä.
      Enpä ole ikinä yhtä tyhmää ajatusta kuullut että osa ihmisistä pitäisi alistaa orjiksi sen takia että töitä ei riitä kaikille.
      Kyllä niitä töitä alkaa löytymään kaikille kun ei saa enää ilmaiseksi eikä täysin olemattomalla palkalla ottaa työntekijöitä.

    • umtyntberv

      Ei se ole mitenkään vastikkeetonta olemista, vaan tuilla maksetaan se ettei ihmiset tee rikoksia, ryöstä ja tapa toisiaan elättääkseen itsensä. Sopii mennä katselemaan jonnekin missä näin on, ja tulla sitten takaisin provoilemaan jos vain elävänä pääsee.

      • hhhhhmll

        Nyt jo huomaamme kuinka rikollisuus on lisääntyny täälläkin emme ole enää lintukodossa.Ymmärrätehän jos tuet poistetaan kukaan meistä ei uskaltaisi kulkea täällä enää se on varma.Kato jossain on asuttava ja ruoka jostain saatava.


    • Kaikkillejotainpuuhaa

      On se jossain määrin väärin jos vuosikymmeniä yhteiskunta tarjoaa ilmaisen asunnon, elämisen, lääkkeet yms. Osa ravaa koko ajan kuormittamassa terveyshuoltoa hakemassa pillereitä kun ilmatteeksi saa. Osa on ihan "ammatti" työttömiä eikä niille mahdeta mitään. Kaikki aktiivi toimenpiteet kohdistuvat sellaisiin jotka ovat jo aktiivisia, hakee töitä, käy kuntouttavassa työtominnassa, työkokeilussa, kursseilla, opiskelee ja mitä tahansa ettei syrjäytyisi.

      Jos ei opiskeleminen kiinnosta niin pitäisi kaikki velvoittaa viikoittain tekemään jotain yleishyödyllistä saamiensa tukien eteen. Yksi tärkein on sosiaalisten taitojen kehittäminen rymissä, yhteistyö, avunanto ym. Monet pitkäaikaistyöttömät muuttuvat epäsosiaalisiksi erakoiksi niin ettei ihmisten kanssa osata keskustella edes. Työyhteisössä toimiminen vaatii sosiaalisia taitoja ja ryhmätyötaitojakin. Se että jätetään työtön syrjäytymään pitkäksi aikaa tekee siitä helposti työkyvyttömän. On paljon vaikeesti työllistettäviä koska heitä ei ole aktivoitu ihan alusta lähtien vaan annettu ns. olla. Ei sen aktivoinnin tarvitse mitään orjatyötä olla vaan se että on pakko lähteä kotoa jonnekkin vaikka edes niitä sosiaalisia taitoja harjoittelemaan.

      • työstäpalkkaa

        Mistä näitä mielinpiteitä sikijää että työtön sitä ja tätä.Monet työttömät ovat koulutuksessa ja monilla monia ammatteja menkää katsomaan ja toteemaan tonne kodin ulkopuolelle.Voisivat eläkeläisetkin mennä vielä ainakin sivistystä hakemaan ja haistamaan ulkoilmaa rappusia pidemmälle.Palkka kuuluu maksaa työstä siitä lähtee yhteiskunnan tukien aleneminen muuten tämä käy raskaaksi ja siksi raha loppuu.


    • Huijarieläkeläisiä

      Jos on normaali ihminen niin kyllä se haluaisi tehdä jotain mielekästä tukiensa eteen ja normaalilla ihmisellä on tarve olla hyödyksi ja tarpeellinen eikä ihan hyödytön loinen yhteiskunnassa. Masennus tulee siitä kun ei tee yhtään mitään siis täysin itseaiheutettu, mutta se onkin itsensä ja muiden huijaamisen taitolaji että on sairastunut pysyvästi masennukseen, siis pysyvästi työkyvytön, ei kiinnosta tehdä mitään.

      • revisiitä

        AJATTELE SITÄ MONIKO ISOKENKÄINEN MENISI PALKATTA TYÖHÖN JA ILMAISIA LOUNAITA SEKÄ TAKSEJA JA SUURIA TUKIA NOSTAA NÄMÄ PORVARIT JOTKA SAA YRITYSTUKIA JA VIELÄPÄ ASUMISTUKIAKIN MONET


    • serhhes

      Kuka teistäkään lähtis tyhjän päälle yhtään mihinkään niin ei ykskään. Kuusen alleko menisit asumaan ?

    • uuno.laurila

      Vaalien jälkeen tulee ainakin Orpon ja Sipilän jatkaessa. Isoisän isä oli punakaartilainen Antreassa, koska 'Satraapit paistattelivat voitoissa'. Työväki orjuuttaa yritystuen, porotalouden tukien ja maataloustukien saajat enemmin kuin alistuu orjiksi. Ja mikään venäläisfani ei sukuni ollut. Entiseltä punakaartilaiselta meni kolme poikaa sodissa. Isoisä kertoi isäukkonsa sanoneen Suomen porvarien halunneen riistää Suomen työläistä Neuvostoliiton malliin. Pohjantähdessä oli hyvä kohtaus miten Mellola päätti ammututtaa yhden tyypin töiden ollessa tehtyjä. Sipilä ei ole kertaakaan leikannut poromiehiltä, maanviljrlijöiltä tai yritystukia saavilta.

    • todentotta

      Suomessa on työttömiä jotka menisivät töihin mutta ei ole paikkaa kun työ tehdään ilman työkokeiluna aloittaja ei taida ihan olla kartalla.Verovaroista maksetaan myös yritystukia ja leivänpäällisiä rikkaille asumistukia ja muita tulonsiirtoja joten jos et tiedä ota selvää.Työtön saa noin 490e kuukaudessa vaikka kuinka olisi aktiivinen hakija.Työpaikkoja olisi jos purettaisiin tämä ilmanen työ jota sanotaan työkokeiluksi ja josta työnantaja vain hyötyy.

    • tykkös

      Työtön maksaa korvauksesta 20% veroo et kyllä ne muita elättää. Mamuilla hienot autot ja pikkubussit kuljettaa kauppaan, kallis ja lämmin vaatetus. eikä tarvi vuokria maksaa

    • zhätzhätzhää

      täällähän joku muukin näyttää kirjoittavan järkitekstiä, onnittelen

      kjäh kjäh kjäh
      näin se vain on

    • Ehdottomasti

      Yritysten pitää saada ilmaista työvoimaa, jotta omistajat saavat enemmän osinkotuloja. Sekin raha mikä säästyy palkanmaksussa voidaan ohjata suoraan osinkoihin.

    • rthhsr

      9 eur päivä kaikille palkaks, zätzät.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5650
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3587
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1710
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1702
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1166
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      839
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe