Mitäs jos Mcgregor nitistää Moneyn?

rahaeiratkaise

Tuo tappelija on ollut niinsanotusti kovemmissa kamppailuissa ja kovemmilla hanskoilla, pienet tumpun tuuppaisut ei paljoa pysäyttele tuota äijää. Yksi kompastuskivi sille voi olla että kunto loppuu jos tuo Mayweather poukkoilee, tökkii, tanssii ja ottaa pisteitä ja Irkulta loppuu kunto kun pitää olla 12 erää kehässä. Ja senhän se osaa.
Itseluottamus on irkulla ainakin kohillaan. Tässä kerkee Money menettää hermonsa vielä monta kertaa.
https://www.youtube.com/watch?v=ktUGNEyW7To

17

294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 67382

      McGregor on sairas mies. Hän suostuu vain otteluihin, joissa hänellä ei ole mitään hävittävää. UFC-mestaruuksiaan ei ole puolustanut kertaakaan. Ansaitsee kyllä turpaansa, mutta en silti maksa siitä näystä, kun sitä läpsitään yli puoli tuntia. Ei sillä urheilun kanssa mitään tekemistä ole.

    • leipääjasirkusta

      No, ei se Mayweatherkaan täysillä kulje, miehellä mielessä vaan setelit, pelleilee niiden kanssa kuin
      pikkulapsi ja näyttelee niitä pinkoittain maailmalle. Maksaisi veronsa eikä kiemurtelisi niinkuin kehässä.
      Kumpaakaan en kannata mutta kansa huutaa huvia ja tällaisesta sitä saa niinkuin muinaisessa Roomassa joka hajosi omaan hulluuteensa. Ja nämä kaksi käärii hykerrellen miljoonat kotiin.
      Niin voi tosiaan käydä että tuo vapariottelija saa Floydin hermot riekaleiksi ja häviää.

      • Retsiritd

        Tuossa se riski on, saa Moneyn hermostumaan niin pahasti, että Floyd kiduttaa nilkin kuoliaaksi .


    • efewfeegeg

      Eipä nämä ilman hanskojaan ottelevat ole pärjännyt kun hanskat laitataan käsiin niiden luulisi aloittajan teorian mukaan olevan vielä kovempia kuin mma hanskoilla ottelevat. https://www.youtube.com/watch?v=nH9YmjphkAU

    • haloo_Mcgregor

      Mcgregor voittaisi vapaaottelusäännöillä, mutta nyrkkeilymatsi Mayweatheria vastaan on sulaa hulluutta. Matsin näkemisestä ei ole mieltä maksaa senttiäkään.

    • Monitalks

      Irkku jo voitti matsin rahapinon johdosta, se että tuollainen tapahtuma onnistuttiin järkkäämään on win win molemmille.
      En usko irkun pärjäävän lajissa mitä ei oo treenannut.

      • manit_bois

        Olisihan se melkoinen nyrkkeilyn häpäisy jos joku UFC-pelle löisi yhden nyrkkeilyn tarunhohtoisimmista ikoneista ja juuri nyrkkeilykehässä. Sen jälkeen nyrkkeilyn voisi lopettaa.


      • erergergerg
        manit_bois kirjoitti:

        Olisihan se melkoinen nyrkkeilyn häpäisy jos joku UFC-pelle löisi yhden nyrkkeilyn tarunhohtoisimmista ikoneista ja juuri nyrkkeilykehässä. Sen jälkeen nyrkkeilyn voisi lopettaa.

        Kaikkea voi aina käydä ei sen takia mitäään tarvii kuitenkaan lopettaa ja kyllä muutama nyrkeiliäkin on voitanut mma tähden mma:ssa. Mcgregorin ainoat mahdollisuudet lienee matsin alussa jos saa ottelusta tehtyä ns. tappelun ja huidottua muutamia kunnon osumia ja tiputettua ongelman tähän tuo että money on peruuttelussa ja etäisyyden pitämisessä maailman ehkä paras eli gregor juoksee perässä ja money naputtelee jabeja leukaan näin veikaan että matsi alku etenee kunnes irlannin poika ottaa lukua.


    • boxboxbox

      Mcgregorin toivo matsissa on tehdä mahdollisimman paljon ei-perus-nyrkkeily liikkeitä niin liikkumisen,rytmin ja hyökkäysten suhteen.
      Rikkoa paljon ja yrittää hermostuttaa.
      Jos haastaa perus-piste-nyrkkeilyssä niin häviö tulee.

    • turpakäräjät

      Irkun mahikset on käydä päälle kuin hullujen huoneelta karannut ja yllättää Mayweather. Niinkuin uskon, että tulee tekemäänkin, sääntöjen sisällä tietenkin, muuten diskataan, nekkailu ja tuuppailu ja tanssahtelu ei nyt voittoa tuo, Money osaa sen kyllä vaikka 24 erää. Onhan tämä Conor treenannut toki nyrkkeilyä koko uransa ajan, eihän
      vapaa-ottelut ole pelkkää potkimista ja painia. Siksi on tyhmää aliarvioida irkkua. Kun hän pääsee lähelle kyllä sieltä tulee kovaa ja nopeasti. Eikä Conor pelkää ottaa iskuja, ne eivät häntä pistä perääntymään. Hän on saanut niitä "melkein" paljailla nyrkeilla ja usein.
      On otettava huomioon sekin, että ikää on tullut setelimiehelle yli 40 v ja hänellä on oma tappioton kunniakas ura on nyt kortilla ja se pistää pikkusen hermoilemaan eikä vaan pikkusen vaan paljon,
      Irkulla taas ei ole kuin voitetttavaa siksi se yrittää päästä Moneyn pään sisälle ottamaan niskalenkkiä jo ennen matsia. Näkee, että irkku nauttii tästä suunnattomasti.
      Tilanne on vähän niinkuin pankkirosvolla, leipää tulee onnistui tai ei( vankila).

      • Poorweathers

        Kyllähän siinä irkkukin joutuisi uhonsa syömään ja faninsa pettyisivät.

        Money on päästänyt monta legendaarista nyrkkeilijääkin lähelle ja tehnyt heistä lähinnä vitsejä. Todennäköisesti tuossakin matsissa tullaan näkemään pitkiä aikoja, kun Money itse menee köysiin ottamaan vastaan kaiken, mitä McGregor pystyy antamaan, ihan vaan show'n vuoksi. Money ei tule missään nimessä vain juoksemaan pakoon ja naputtelemaan jabeja. Se ei ole usein kuulluista väitteistä huolimatta koskaan ollut tyylinsä; ei nimittäin ole tarvinnut, kun osaa torjua ja väistää kaiken lähiottelussakin.

        Raivolla päälle tuleminen tuskin on maailman parhaalle nyrkkeilijälle ennenkokematonta tai yllättävää, mutta toki siinä voi silti McGregorin ainoa mahdollisuus piillä.

        Varmaan on totta, että McGregoria on kevyillä hanskoilla joskus lyöty kovempaa kuin mitä Money pystyy lyömään, mutta sehän ei tyrmäykseltä irkkua pelasta, lyöntejä kun tulee ja paljon ja erä erältä väsymys painaa raskaammin. Lisäksi tulemme näkemään monta kertaa, kun Money vetää täysiä vastapalloon. Tai ainakin kerran.

        Punchers chance irkulla toki on, mutta niin oli 49 edelliselläkin. McGregor EI ole vahvin tai kovalyöntisin Moneyn kohtaama, vaan ennemmin heikkolyöntisimpiä Moneyn kanssa koskaan kehässä käyneistä. Ja kun ne 49 edellistäkään eivät pystyneet tyrmäämään, niin miten sitten heitä kaikkia selvästi hitaampi, heikompi, huonokuntoisempi ja kokemattomampi McGregor?

        Vähän irkun mahdollisuuksia kasvattaa ikäero, mutta ei Moneyn edellisestä matsista vielä kovin kauan ole kulunut.


    • 84568454

      Irkun mahdollisuudet ovat vain, ja ainoastaan siinä, että Floyd ei ole ollut tositoimissa kehässä pariin vuoteen, sparrit eivät oikeaa ottelua vastaa.

      Mutta silti, McGregor tulee saamaan elämänsä selkäsaunan, ja tulee itseasiassa näyttämään naurettavalta oikeassa nyrkkeilymatsissa. Hän tulee näyttämään todelliselta amatööriltä Floydin kanssa otellessaan.

      • Poorweathers

        Noh, toisaalta irkku ei ole 29 vuoteen ollut kehässä kenenkään kanssa, eikä ole tainnut otella omassa lajissaankaan ketään koskaan kehässä käynyttä vastaan . Painipojat aina vetoavat siihen, että irkku voitti sen yhden "nyrkkeilijän" häkissä. Ainoa vaan, ettei Nate Diazkaan ole koskaan kehässä käynyt, vaikka nyrkein McGregorin nuijikin kerran js toisella kertaa kesti täyden ajan.


      • rgrgtgrtgr
        Poorweathers kirjoitti:

        Noh, toisaalta irkku ei ole 29 vuoteen ollut kehässä kenenkään kanssa, eikä ole tainnut otella omassa lajissaankaan ketään koskaan kehässä käynyttä vastaan . Painipojat aina vetoavat siihen, että irkku voitti sen yhden "nyrkkeilijän" häkissä. Ainoa vaan, ettei Nate Diazkaan ole koskaan kehässä käynyt, vaikka nyrkein McGregorin nuijikin kerran js toisella kertaa kesti täyden ajan.

        Gregor nuiji Diazin uusinnassa.


    • öljyäkoneeseen

      Mcgregor diskataan, ei vapaaottelija ole nyrkkeilijä, vaistomaisest taitaa jalka nousta tms.

    • onnenkantamoi

      Juoksee moneyn kiinni ja huitoo kuin tuulimylly, jokunen saattaa osuakkin.

    • Hardtohandle1

      Kyl se Money on sen verran ottanut noita käsimatseja, et se olis täydellinen katastrofi koko nyrkkeilylle, jos McGregor tän veisi. Tuulimyllytaktiikat voidaan kyllä unohtaa ja McGregor tietää sen myös.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe