Työttömät ovat työhaluttomia tai työkyvyttömiä.

30010068

Olen kyllästynyt tähän työhöni firman rekrytoijana. Tyovoimatoimistolla ei ole mitään vastuuta siitä millaisia työnhakijoita tänne lähettävät. Aivan onnetonta väkeä. Lopettakaa vastikkeeton rahan jakaminen, josko sitten löytyisi ne työhalut. 96 % työnhakijoista ei halua töitä, vaan " tulin, kun on määrätty". Tää on niin perseestä.

19

399

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EnOleAinuo

      Hain firmaani työntekijää, jolla on vähintään henkilöautokortti. TE-tsto lähetti työnhakijoita, joilla ei ole edes mopokorttia. Minkäs teet? Näillä mennään.

    • trollimikätrolli

      No

      a) miksi edes haet työkkärin kautta? On niitä muitakin työnhakusivustoja. Voit myös yrittää kieltää työkkäriä laittamasta työhönosoituksia kenellekään vaan laitat pelkän ilmoituksen molin sivuille. En tiedä pystyykö näin toimimaan.

      b) vaihda alaa. Huomaat että paikkasi on täytetty alta aikayksikön.

      c) mikä firma edes haluaa onnetonta väkeä töihin.

      d) ei ole työkkärin toiminta työnhakijoiden vastuulla. Valita suoraan te-toimistolle.

      e) "tää on niin perseestä". No niin on.

    • 4334dsfgdasg

      Jos palkkaakaan ei makseta tukien lisäksi, niin saa työnantaja varautua pahimmillaan hengenlähtöön kun aletaan varastamaan työpaikasta kaikki irtilähtevä.

    • reilusuomi

      Jos työkkärin paperinpyörittelijä karenssikiimoissaan pakottaa minut hakemaan vaikka huoltomieheksi, tai perussähkäriksi, tai vaikka lastenhoitajaksi, olisin juuri noita kuvailemiasi vastahakoisen oloisia työttömiä. Koska minulla ei ole mitään tietoa eikä kokemusta noista aloista. Sen sijaan, jos maksat edes kohtuullista palkkaa (yli 10 euroa), ja työtä on vähintään muutama tunti päivässä (ei esimerkiksi kaksi tuntia viitenä päivänä, tai tunti aamuin ja illoin arkipäivisin), ja jos työpaikka ei ole kohtuuttoman kaukana (työpäivän pituuteenkin nähden; olisi hullua ajaa 80 km kahden tunnin työhön), olen innokas työhön vaikka sitten siivoojana, avustajana, kaikenlaisen sekalaisen työn tekijänä, tai tietysti omalla alallani, jos sellainen harvinainen paikka löytyisi enää tässä maailmassa. Tai mitä tahansa, mihin uskon oppivani, jos haluat kouluttaa, eikä pätevämpiä hakijoita ole.

      Kun työkkärin pimu arpoo koneelta jonkun työpaikan ja lähettää sen sadalle työnhakijalle ukaasilla 'hae tai kärsi', totta kai se poikii juuri kuvailemaasi käyttäytymistä. Työnhakija on vaikeassa tilanteessa. Jos hän kertoo sinulle, että hakee pakotettuna ja tajuaa sopimattomuutensa, hän tietää, että saatat väittää työkkäriin, että et valinnut häntä 'hänestä johtuvista syistä'. Jos hän taas näyttelee osaavansa hommat, on se riski, että palkkaat hänet, ja sitten totuus paljastuu ja HÄNTÄ taas syytetään. Älä ole hölmö. Älä mene aivopesun mukaan ja syytä uhreja. Tee valituksesi TE-toimistoon ja kirjoita heidän luokattomasta toiminnastaan asianmukaisille tahoille. Työttömät ja sinä olemme tässäkin asiassa lopulta samalla puolella, työkkäri on meitä vastaan. Yritykset halutaan ajaa alas Suomessa. Taistellaan yhdessä sitä vastaan. Yrittäjät tarvitsevat yrityksensä ja työläiset palkkansa.

    • Kaikki-orjiksi

      laittomuudet rehottaa nykyhallituksen suosiollisella avustamisella.

      http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/Yle kesätyöt puhelinmyynti-67868

      https://urly.fi/NnP

      • Lawetorder

        Verkkouutisille tullut määräys poistaa sivu.


      • ewrqwerweqrwe

        Ei. Kyllä se sivu siellä on mutta Suoli24 foorumisofta kusee linkityksen.


    • ghghkfhjlkf

      JOS tarkoituksena on luoda matalapalkkainen tai palkaton orjaluokka, mikäs sen tehokkaampaa kuin pilata työnhakijan maine paikkakunnan työnantajien silmissä pakottamalla hänet hakemaan sopimattomia hommia. Tämä toimii tehokkaimmin pienimmillä paikkakunnilla. Kohta työnhakijasta ei ole kuin orjaksi, kiitos TE-toimiston mielivaltaisuuden.

    • Suoli24guru

      Kerro niille TE-virkailijoille, että Suomi24:stä löytyy paljon parempia.

    • olututto

      Joo..peräSuoli 24 sivustolta löytyy parhaimmat hakijat ulosotto ongelmineen :DD

    • haistapitkäpaska

      Vittuuks töistä kun mitään ei tarjotakaan joten haista paska.

    • ville-huikkanen

      Tarjoa pullo viinaan tulokkaalle niin avot, alkaa työttömän hihat heilumaan.

    • sgsgg

      Viinaa saa muutenkin tolla ah 487 €kk ihan hyvin....aaah.

    • vitutusko

      Aivan missä sinä olet koulutuksen saanut? "Tyovoimatoimistolla" nykään se on mikä?
      Paljonko firmasi saa yritystukea markkinataloudessa? Mistä löytyy yritys joka tulee toimeen ilman yritystukea???

    • Yrittäjä1966

      Maassa on satoja tuhansia työttömiä, jotka ensin passivoidaan oleman hakematta töitä, ja sitten samaan hengenvetoon vaaditaan maahanmuuttoperustaista työvoimaa pelastamaan Suomi.

      Työttömille keksitään aktivointitoimina työharjoittelua, mutta ei vahingossakaan haeta oikeita keinoja heidän työllistämisekseen.

      Väitän että tilanne on tarkoitushakuinen, koska itse pakenin vuosien toivottomasta työttömyydestä nimenomaan yrittäjäksi. Väitän että työnhakuani, omaa aktiivisuuttani häirittiin.

      Kaiken huippuna vänkäsi vielä työvoimatoimiston vastaava yrittäjäkoulutuksen edustajan haastattelussa vastaan että "ethän sinä voi olla vuoden päästä yrittäjä kun olet työtön!"

      Jos heikompiluontoinen yksilö tuollaista kokee tarpeeksi kauan, niin en yhtään ihmettele ettei työt enää kelpaa. Johan siinä ketutus kasvaa tähtitieteellisiin mittoihin ja mielessä on vain kosto.

    • mitäs.läksit

      Niin kyllähän se potuttaa jos se työ kestääkin vain pari päivää ja rahat ovat katkenneet ja oletkin kohta kadulla...aah...ihanaa. Ei pidä olla tyhmä ja koitella jotain nakki käteen diilejä.

    • Työnantaja

      Jospa se työnantaja maksaisi kunnon palkkaa ja pitäisi jollain tapaa työntekijöistään huolta eikä yrittäisi lusmuilla maksuissa sun muissa niin paljon ja kaiken kukkuraksi syyllistää muita siitä, että homma ei oikein sujua.

      Aika moni työnantaja itkee näitä asioita vaikka kannattaisi katsoa peiliin eli hakea työntekijöitä vähän muualtakin kuin TE-toimiston pakeilta jne.

      Lisäksi kovin monen työnantajan työpaikkojen vaatimukset on kuin komedia kirjasta eli haluavat nuoren jonkun 24 töihin jolla on inssin paperit ja kirurgin pätevyys ja 20 vuoden kokemus ;D

      Se paras paikka parantaa maailmaan on katsoa peiliin ja ihmetellä sitten lisää jos ei suju.

    • ToivoHuijjausTalkoot

      Yllä sitä ahnetta saasta propagandaa,, jolla työttömiä leimataan ja työttömät meinataan nimitellä sairaudeksi tai muuksi sosiaaliongelmaksi, - ja se on herjaamista ja ahneutta. Kepu-kokoomus-sdp vihreä ahneutta. - ja valta media toistelee näitä valhemantroja vastuuttomasti !!

      Esim. Itse En ole haluton ja kyvytön. Ja olen työtön, ja tunnen useita työttömänä pitkään olleita, jotka eivät ole haluttomia ja kyvyttömiä.
      - Päinvastoin, suomessa hyvää monen alan ammattitaitoa, koulutusta haaskataaan. Suomessa ihmisiää pidetään massa-työttömyyteen syrjäytettyinä, pois tulonajosta, ahneesti...!!!!

      Työtöntä moniosaajaa ei kiinnosta harjoitettu pelleily työmarkkinoilla. Vaan Vaadimme palkkaa ja rehellisiä töitä.
      Itse nauran kaikille työ vedätyksille, ja olen mieluummin tekemättä huijjareille mitään, Ei kiinnosta ollenkaan olla huijauksen uhrina !!!

    • reklamointia.työkkäriin

      Aloittajalle sen verran, että ei siellä työkkärissä pahemmin katota kelle niitä työhönosoituksia laitetaan vaan että jotain laitetaan jollekin että näytettäsi täällä töitä tekeviltä. Siellä ei taida muutenkaan olla enää minkäänlaista työmoraalia kun hommat siirtyvät kohta kunnille niin aivan sama-asenteella mennään. Tosin se työnteko on aina ollut työkkäreissä vähän niin ja näin. Kuten jo aiemmissa viesteissä kerrottu niin ei niillä jotka tulee sinne teille se työkkärin osoitus kourassa ole välttämättä mitään siitä kokemus- koulutus ym. ehdoista joita työnantajat toivoneet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe