Masentaa olla sinkku

41v-sinkkumies

Kaikilla muilla on kumppani jonka kanssa viettää aikaa. Itse joutuu yksin olemaan ja keksimään tekemistä eikä edes kiinnosta mitään tehdä. Viikonloput on tosi hiljaisia, ei kukaan yksinäiselle soita ja pyydä kylään. Yksinäinen on luuseri joka ei kelpaa kenellekkään edes kaveriksi. Kun ei alkoholin juominenkaan kiinnosta niin sitä jää sitten yksinäiseksi kun ei ole sosiaalijuoppo.

19

467

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maritesss

      Aika jännä. Itsekin sinkkuna 5v ollut ja tunnen suurta kiitollisuutta jokaisesta päivästä. Muistan ajan kun seurustelin ja olin todella kateellinen vapaille sinkuille. Nyt en tätä vapautta vaihtaa. Ei kaikki oo kultaa mikä kimmeltää. Pelkkää kulissiahan ne parit vetää yleensä yhteiselon ihanuudesta. Ei seurustella kannata vaan tavasta. Sitten kun oikean kohtaa niin on sun ai kas. Sitä sun ei kuulukaan tietää onko se huomenna vai 10v päästä..siihen asti Nauti!

      • Vastuullinen

        Niin tietysti riippuu,, onko hyvä ulkonäkö ja vielä ulosanti. Se tärkein missä asuu,jos asut isossa kaupungissa voit valita joka illalle mieleisen ystävän,mutta näinhän ei kaikilla ole. Jos on ollut vaikea ero sitä menee araksi. Vai mitä sanotte?


    • naiset-nirsoja

      Siinä menee elämä äkkiä ohi kun ei seurustele ja nauttii vaan sinkkuudesta. Vanhana mummona ei sitten olekkaan enää ketään kuka olisi tukena ja kenen kanssa viettää aikaa. Ei kukaan tule katsomaan kun ei ole läheisiä eikä kukaan vaihda sitä lamppua katossa kun teillä naisilla ei ole sitä miestä.

    • mummo-66

      Niin sinkkuudessa kuin parisuhteessakin on hyvät ja huonot puolensa, mutta kokemuksesta sanon että vanha sanonta "parempi yksin kuin huonon kaverin kanssa" pitää täysin paikkansa. Eri asia tietenkin jos löytää sen oikean rinnalleen, niin elämä on upeaa. Toki olen aloittajan kanssa samaa mieltä, ihan kokemuksesta, että sinkku jää aika helposti ulkopuoliseksi, ei suhteessa olevia kiinnosta miten sinkku saa viikonloppunsa ja lomansa kulumaan. Eikä aina löydä sinkkuja ystäviksi, valitettavasti.

    • Mmiinaaaa

      No itsehän sitä sai lamput vaihtaa vaikka joskus mies olikin. Sinkkuna ollessa on pakko myös oppia kaikki kodin nikkaroinnit. Tai aika paljoltihan ne mun heiniä oli suhteessa kin. Mun miehet on osanneet laittaa vain ruokaa. En ymmärrä myöskään miksi miesten mielestä naiset on nirsoja. Onko teiltä unohtunut se oikea. Niitä on vain 1. En minä "kokeile" kenenkään kans yhteiseloa. Sen tietää sen tunteen kun se oikea tulee. Ei niitä välttämättä tule kuin kerran 10 vuodessa vastaan semmonen mies jota voi aatella kumppaniksi

      • Viimeiseen lauseeseen; kokemuksesta voin sanoa ettei silloinkaan.......................


    • tasopoliisi

      Naisille kelpaa vain komeat pitkät miehet. Ei 30 naisille kelpaa samantasoiset miehet. Naiset ei ole mitenkään erityisen mukavia eikä hyvännäköisiä mutta naiset katsoo aina ulkonäkö ja valitsevat sen perusteella miehen.

    • tasopoliisi
      • Kalle.Kateellinen

        Siinähän se tuli todistettua.
        Ja Axl Smithin panorinkiin on aina tungosta. Hyvät liksatkin panorinkiläiset saivat kun osasivat oikealla tavalla hakea!


    • Liian-ruma-ihmiseksi

      Tiesin jo 15 vuotiaana että olen sinkku koko elämäni. Olen jo yli 40 v ja yhä olen sinkku.

    • rehhtimies

      Naiset rakastuu renttuihin ja kaikenlaisiin huijareihin. Rehellinen mies ei naista saa.

      • RehellisyysHuijausta

        Niin mun entinen seurustelukumppani, nelikymppinen mies, mainostaa itseään rehelliseksi Suomi24:ssa. Petti minua. Tosi rehellinen.


      • hälytyskellot
        RehellisyysHuijausta kirjoitti:

        Niin mun entinen seurustelukumppani, nelikymppinen mies, mainostaa itseään rehelliseksi Suomi24:ssa. Petti minua. Tosi rehellinen.

        Kaikkein epärehellisimpiä onkin ne joiden pitää erikseen mainostaa olevansa rehellisiä! Sama luotettavuuden kanssa. Ei minkäänlaista informaatioarvoa, kukapa nyt mainostaisi olevansa epärehellinen ja epäluotettava :D


      • ehkä.melkein
        RehellisyysHuijausta kirjoitti:

        Niin mun entinen seurustelukumppani, nelikymppinen mies, mainostaa itseään rehelliseksi Suomi24:ssa. Petti minua. Tosi rehellinen.

        Politiikonko pokasit? Orvoksi jäät, tyvär. :)


    • Tarkoitustäällä

      Itsekin 40seksi sinkkuna viettänyt ja kaikkea kivaa tehnyt, puuhastellut. Toisaalta jää perheelämän ihanuus kokematta mutta toisaalta jää kokematta kaikki karseat ihmissuhdesotkut, vai oisko niitä edes ollutkaan.
      Kun toisinaan on ihastunut johonkin naiseen niin sitä on toivoa ja jaksamista ettei ehkä tässä yksin tarvi olla. Mutta nyt on paljon helpottanut ku olen niinsanotusti tullut "uskoon".
      Käy loppuelämällä kuin sit käykin niin en turhaan täällä kuitenkaan ole.
      Voin ihan hyvin olla yksinkin mutta toivottavasti joku tuohon vierelle vielä löytyis.

    • KolikonToinenPuoli

      En mäkään halua olla sinkku, mutta kun muistelen parisuhdetta, niin oli kiva mennä ja tehdä kaikkea kivaa yhdessä, mut järjettömiä riitoja ei ole tippaakaan ikävä. Kaupassa kun törmää kireään pariskuntaan, niin muistuu mieleen parisuhdeajat. En ymmärrä, miksi miehen pitää huutaa ja karjua naiselle. Tai haukkua. Ensin mies haluaa naisen. Kun sellainen löytyy, niin vähän ajan kuluttua haukutaan toinen lyttyyn.

    • ikuinen-sinkku

      Masentaa kun kutosen naiset syrjii samantasoisia miehiä. Naiset kiinnostuu vain niistä komeista pelimiehistä kuten axl smithistä. Sillähän oli kymmeniä naisia joita se paneskeli ja kuvasi. Siksi kunnolliset miehet ei pääse koskaan tutustumaan naisiin.

      • crux

        Tuo on kyllä ihan kuvaava esimerkki. Jos naiset olisivat oikeasti parisuhdetta ja luotettavaa miestä vailla niin minun asunnossani kävisi melkoinen kuhina kun naisia olisi alaovella odottamassa. Mutta ei, yllättäen he ovatkin Axl Smithin ovella. Joku sanoo että ei hänestäkään voinut tietää millä asialla hän on, mutta eiköhän sen nyt ihmisestä pitäisi nähdä jos vähääkään on silmää ja herkkyyttä toisten ihmisten suhteen.


    • Naisenkarmaonvarma

      Kyllä asia on niin että sinkkuna olo on aivan sairaan hienoo!En kyllä vahtasi tätä oloa mihinkään.Siis olen nainen ja kun kuuntelen ystävien tarinoita avioelämästä niin sitä enemmän haluan olla vapaa.Tosin jokainen elää tyylillään ja haluaa eri asiota.Tämä on mun oma valinta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2550
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe