Kyllä koulun pihalla on ihanaa!!

yönvalvoja

On mielenkiintoista seurata mitä kaikkea kouluikäinen nuoriso touhuaa YLÄKOULUN JA LUKION pihamaalla iltaisn ja öisin. Mopolla ajetaan 2-3 henkilön voimin kypärällä tai ilman ja mopoja on kymmenkunta letkasssa, kun lähdetään kahaamaan ympäri koulujen pihoja ja lähiseudun katuja.
Todella vaarallisen näköistä touhua. Samaan letkaan yhtyy vielä muutama traktorin omaava. Traktoriinkin mahtuu yllättävänmonta kyytiläistä.Eipä sieltä taida edes ulos nähdä, kun on kopissa neljä matkustajaa molemmin puolin kuskia.
Harrastuksena näyttää olevan vielä toisten ohittelu oli vastaantulijoita tai ei.
Vanhempien ehkä kannattaisi käydä vilkaisemassa rakasta jälkikasvuaan vapaa-ajan harrastusten lomassa. Töhertelyjä näyttää ilmaantuvan liikuntahallin seiniin. Grillikioskienkaan pihat eivät ole niin sotkuiset koskaan kuin yläkoulun piha viikonlopun jäljiltä.

Touhusta on muuten tosissaan myös äänihaittoja. Säälittää töihin lähtijät, jotka eivät saa moiselta pärräykseltä nukutuksi. Äitin kullat kun nukkuvat päivät, joten virtaa riittää tehdä yöllä kiihyttelyjä. On siellä pihamaalla muutama tyttölapsikin kirkumassa ja liehittelemässä sulhojaan. Toivotaan, että terveyskasvatustunneilla on ollut korvat auki eikä käy hassusti.

Hyvää ja rentouttavaa kesää kaikille ...

9

385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiijäppähäneSTÄ

      Saattaapa noinkin olla, Mutro Oulaisissa, ellei olisi mainittu, että anastettu suurehko määrä omaisuutta, olisin ollut rasistina taipuvainen epäilemään tiettyä ryhmää, mutta että suurehko määrä, eihän ne ole laiskuuttaan voineet sitä tehdä. Vihaista puhettako?

    • allahuakbar69

      Mitä valitatte nuoret ovat nuoria. Ja kesä on ihanaa aikaa. Pikkupärinät ei haittaa. On hyvä että nuoriso kokontuu johonkin viettämään aikaa yhdessä, eivätkä vaan pelaa videopelejä.

    • henggailia

      Lopeta se teinien kyttääminen ja runkkaaminen, ja anna nuorten hengailla.

      • pottiapihoille

        Eipä tuota tarvi kytätä ,kun ihan omasta pihasta näkee ,kun housut kintuisa kustaan koulun nurkkiin. Tapoja on monenlaisia tai sitten ei minkäänlaisia. Kannattas laittaa kunnon valvontakamerat, että tietäsivät laittaa oikiat jannut luutua heiluttaan ja seiniä pesemään.


      • wefwee

        Jaahas, kenenkäs ikkunat ne koulun pihalle päin ovatkaan, hmm.... ; )


    • selfiis

      Asiaa, kunhan eivät nukkuvia häiritse! Kyllä se tuohon ikään kuuluu, se yhdessä oleminen, pikkuisen valkkaria, siideriä ym., ihastutaan, pussaillaan, erotaan, märistään ja kärsitään maailman SUURIMMASTA sydänsurusta ja kohta taas ihastutaan ja... jne. Suurin osa meistä kyllä muistaa, nuo kesäiset kokoontumiset, milloin missäkin ja se kuuluu asiaan!

      • xyöuni

        Älä välitä, kohta tulee lumi ja jää. Silloin hyytyy mopot ja tunteet ja nuoriso lepäilee kämpillään. Seuraavana kesänä rällää uusi sukupolvi. Se on nuoruutta. Iloitse viriilistä nuorisosta, Pian he ovat vanhoja ja valittavat kauheista kakaroista, jotka häiritsevät yöunia.


      • kolmaskerros

        Harvalla paikkakunnalla saa nuoriso alaikäisenä alkoholisoitua poliisien ja sosiaaliviranomaisten puuttumatta asiaan millään tavalla. Ilmeisesti vanhemmat kannustavat ilkivaltaan ja "ammattimaiseen" häirintään, koska hekään eivät näy asiasta välittävän.

        Kyllä lähipaikkakunnilla on ratsattu laittomat mopot ja seurataan myös muuten villiä liikennekäyttäytymistä.

        jos jonkun mielestä 15-16 vuotiaat saa vat riekkua yökaudet ja juoda sitä sidukkaa mopoilun välillä, ollaan ehkä kaukana hyvästä ja turvallisesta vanhemmuudesta. RAJAT OVAT RAKKAUTTA.


    • livienimy

      Nimen omaan, rajat on rakkautta, mutta eipä sitä vanhemmat pääse aina kontroilloimaan sitä omaansa ja kokeiluja tapahtuu, "paremmisssakin piireissä". En luvalla antaisi tietenkään esim. siideriä tms., ja kyllä siihen alkoholin ja huumeiden kokeiluihin pitää ehdottomasti kotona antaa se lisävalistus ja koittaa pitää huolta siitä omastaan, tietenkin! Kannattaa kuitenkin muistaa, että niitä kokeiluja tapahtuu, muistaahan tuon itsestäänkin, mitä tuon ikäisenä tehtiin, että ei nämä ihan uusia asioita ole. Tärkeintä on, että pidetään lapsistamme huolta ja annetaan sitä rakkautta, sillä pärjää jo pitkälle!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      313
      3566
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1250
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      49
      1212
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      182
      1161
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1147
    Aihe