Missä todisteet?

HyvinMeneeEdelleen

Ole tutkinut tätä palstaa ja olen huomannut ettei täällä ei ole esitetty yhtään todistetta onecoinia vastaan.
Sanokaa edes yksi..

36

814

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KyrpoKolikko

      Todistappa että Onecoin on kryptovaluutta.

    • Pyramidihuijaus

      Onko mitään todistetta miksi coini ei olisi pyramidi huijaus ?

      • HyvinMeneeEdelleen

        Todella vakuuttavaa :))
        Teillä ei siis ole hajuakaan, no sen kyllä arvasin.


    • kryptomaakari

      Kyllä mun mielestä todistamisvelvollisuus on ennemminkin tunkilla itsellään..

      • HyvinMeneeEdelleen

        Miksi ihmeessä? KRP ei löytänyt laittomuuksia. Joten kyllä se velvollisuus on jollakin toisella. Ei mikään muutu laittomaksi vain sanomalla että se on laiton.
        Mitään muuta täällä ei ole sanottu.


    • Vaikea kuvitella minkälaisia "todisteita" tämä nimimerkki odottaa. Mutta lähdetään nyt näistä:

      -kuvion johtaja on tuomittu talousrikollinen
      -hänen alikersanttinsa ovat kaikki ryvettäneet itsensä edellisissä pyramidihuijauksissa
      -onecoin ei ole pystynyt esittämään lohkoketjua, joka on olennainen jos se väittää olevansa kryptovaluutta. Heillä on "white paper" joka kuitenkin on salainen. Yleensä "white paper":it ovat julkisia
      -Henkilö joka vaatii todisteita onecoinia vastaan täytyy olla vähä-älyinen

      MUAHAHAMUAHAHAHA UAHAHAHAAAA

      Poijjaat!! Taasen!

      • HyvinMeneeEdelleen

        Pelkkiä aihetodisteita eli ei mitään, mikä TODISTAISI sanasi todeksi.
        :))


      • HyvinMeneeEdelleen kirjoitti:

        Pelkkiä aihetodisteita eli ei mitään, mikä TODISTAISI sanasi todeksi.
        :))

        Ok, todetaan siis että onecoin on laillinen kun ei ole todisteita.

        Sioittakaa kaikki onecoiniin kun se on siis laillinen ja rehellinen hanke.

        Uskokoon ken haluaa .... MUAHAHA UAHHMUAHAHAHUHAAAAAA

        Poijjaat!! Taasen!


    • coinistille

      Yksikään pankki ei suostu avaamaan pankkitiliä 0necoinille. Mitä se todistaa? No. ei yhtään mitään lahkoketjulaisille. He uskovat vielä wincapitaankin. Ja vielä moniin tuleviinkin pyramidihuijauksiin. Eipä siinä. Se on semmosta.

      • MasterTodiste

        DealShitter on Onecoinin kauppa-alusta. Todella elinvoimainen ja voidaan olettaa Onen arvon nousevan koko ajan. On niin hvetisti ostettavaa, hahahah Jaa mää ostelen sill luvatulla MasterCortilla Mersuja.


    • Kaikkihan ovat huomanneet että tämä todisteita kaipaava nimimerkki on patologinen idiootti.

      Hän on vähä-älyinen ja kärsii jonkinasteisesta autistmista.

      Hän vaatinee_todisteita_ jopa omasta olemassaolostaan ...

      MUAHAHAMUHHAMAUUAHHUHAUUHAAAA

      Poijjaat!! Taasen!

      • HyvinMeneeEdelleen

        Ei toi hämää. Sinä et tiedä onko onecoin laiton vai ei ja se sinua taitaa vähän kismittää, ainakin noista sanoistasi päätellen. :))


      • Täällä-Tri-Rojuu

        Tri Rojun manneslangilla voisin ilmaista asian " Hai sie puupää, ostaaa kryptoo. Kryptooo on tulevaisuuden valuuttaaa. Äitee Veskalla ei oo kryptoo, hään pitää enemmän euroistaaa. Niin minäkin kerään euroiii" Heippa puupäät, louhikaa ja splitatkaa vaikka sontaa.


    • HyvinMeneeEdelleen

      No voi vittu

      Yritin ärsyttää että joku puhuisi oikeista todisteista edes kuohuksissaan, kun netistä löytyy vain hajanaisia tietoja onecoinin laittomuudesta. Kai te tajuatte, ettei noilla "todisteilla" oikeudessa ole paljoa arvoa.

      Kysymällä kukaan ei sano mitään järkevää niin yritin ärsytystä..
      No mutta yritin kuitenkin.

      • Karavaani_nääntyi_jo

        Onecoinissa sinänsä ei ilmeisesti olisi mitään laitonta. Saahan kryptovaluutan toki perustaa ja myydä sijoitusoppaita kansalle.

        Rikos löytyy siitä, että asiakkaille on luvattu aivan muuta kuin mitä on todella tarjolla. Luvattiin toimiva kryptovaluutta, mutta sellaista ei ole. Valuutta ei kelpaa maksuksi edes perustajilleen, joten tässä on myyty olematonta tai kelvotonta tuotetta oikeilla euroilla. Asiakkaat uskovat osallistuvansa menestykselliseen kryptovaluuttabisnekseen, vaikka mitään sellaista ei ole olemassakaan. Tällaista touhua sanotaan petokseksi.

        Tai en minä tiedä, kun en ole mukana. Ehkä asiakkaat tosiaan ostivat vain niitä oppaita eikä muuta ole luvattukaan vaikka tokeneista puhutaan paljon. Voihan valokopioilla pitää kovaakin hintaa, jos asiakkaat ovat riittävän tyhmiä. Tai noloja.


      • jdoiejoioho

        Juuri näin. Ei voisi paremmin asian ydintä kiteyttää


    • LaillinenHuijaus

      Laillinen vaui laiton? Se ei ole oleellista. Sositaan niin että kyseessä on laillinen huijaus. Ostajat eivät saaneet sitä mitä luvattiin. Siis eivät saaneet toimivaa valuuttaa.

    • warras3.0

      Minä warrastan ja käteenvetoa harrastan

    • Voisiko keskustelunavaaja antaa jotain esimerkkejä millaiset seikat hänen mielestään kelpaisivat todisteiksi?

      Onecoin on todettu useassa maassa laittomaksi pyramidihuijaukseksi, esim. Saksa, Italia. Ignatova on etsintäkuulutettu Intiassa, joten häkki heilahtaa jos ruja menee siellä käymään.

      • Uunokolikko

        Avaaja voisi myös kertoa MITÄ on onecoin. Tiedot onecoinista on kovin ristiriitaisia, kun kuuntelee coinin markkinoijia. On puhetta talouskoulutuksesta, ilmaisista kaupanpäällisistä, harjoittelualustoista, oikotiestä rikastumiseen, maailmaa mullistavasta kryptovaluutasta jne. Kaupan päälle tulevat rikotut lupaukset (konvertoiva Mastercard, oma pankki on ostettu jne.) ja sinne tänne poukkoilevat tulevaisuudensuunnitelmat.

        Jos avaaja haluaisi selventää mistä onecoinissa on kysymys hänen mielestään, niin sitten voi osoittaa missä se huijaus piilee.


      • HyvinMeneeEdelleen

        Kai minäkin sen tajuan, että hämärästä bisneksestä on kyse. Mutta onko tuomioita tullut vai onko kyse vasta epäilyksistä?
        Ovatko voineet kiertää lakia juuri tällä koulutus soopalla? Onko mediassa luotettavista lähteistä vangitsemisesta? Jotain tälläistä haluaisin kuulla, mutta kun ei..


      • HyvinMeneeEdelleen kirjoitti:

        Kai minäkin sen tajuan, että hämärästä bisneksestä on kyse. Mutta onko tuomioita tullut vai onko kyse vasta epäilyksistä?
        Ovatko voineet kiertää lakia juuri tällä koulutus soopalla? Onko mediassa luotettavista lähteistä vangitsemisesta? Jotain tälläistä haluaisin kuulla, mutta kun ei..

        Joo, nyt nimimerkki menee sitten vaikealle alueelle. Minä en ole juristi enkä osaa tuollaisiin kysymyksiin vastata. Maalaisjärjellä mennään ....

        Mutta kun on ulkomaiset toimijat kyseessä niin kait se menee aika hankalaksi. Jos tässä tosiaan "pedanttityyliin" halutaan TODISTEITA, niin tuskin sellaisia on. Niin ja minkä maan lainsäädännön mukaan?!? Kansainväliset huijarit kuitenkin kyseessä.

        >Kai minäkin sen tajuan, että hämärästä bisneksestä on kyse

        Niin, tämähän on se taso mihin me mattimeikäläiset pääsemme onecoinin juridisessa analysoinnissa.

        >Onko mediassa luotettavista lähteistä vangitsemisesta?

        Minä en ole kuullut sellaisista.

        Olisiko onecoin lopulta kuitenkin niin mitätön toimija maailmassa, ettei viranomaiset paljon korviaan lotkauta? Olkoonkin että pyramidin huippu on kerännyt tällä miljoonia. Mutta kun kyseessä on kansainvälinen kusetus niin yhdessä maassa vaikutus on vähäinen?!? Mene ja tiedä ...

        t. avo ...


      • HyvinMeneeEdelleen

        Näin se menee. Tämä oli selkein vastaus tähän asti. Kiitokset siitä.


      • Uunokolikko
        HyvinMeneeEdelleen kirjoitti:

        Näin se menee. Tämä oli selkein vastaus tähän asti. Kiitokset siitä.

        Suomen osalta tuohon kun lisää saman ilmiön mitä Wincapitassa oli, toimintaan osallistuneet eivät halua uskoa joutuneensa petoksen uhriksi. Tästä seuraa ettei rikosilmoituksiakaan tehdä. Vähän huonoa poliisin lähteä tutkimaan petosta, kun osallistujat kertovat vain ostaneensa talouskoulutusta ja ovat saamaansa koulutukseen tyytyväisiä. Tosiasiassa osallistujille on myyty nopeaa rikastumista katteettomilla lupauksilla.


    • fhethheh5

      Jos onecoin olisi kryptovaluutta sitä voisi louhia, ostaa ja myydä kuka tahansa päivän
      markkinahintaan, aivan kuin oikeita kryptovaluuttoja.

      Minkä tahansa valuutan "käytettävyys" perustuu sihen että se on vapaasti vaihdettavissa hyödykkeisiin, palveluihin ja muihin valuuttoihin. Sen täytyy olla myös laajasti saatavilla, on bisneslogiikan vastaista rajoittaa valuutan leviämistä sulkemella se vapailta markkinoilta pyramidin sisään. Mitä suurempi markkkina alue---> sitä enemmän potentiaalista kysyntää --> sitä enemmän arvoa ja käytettävyyttä.

      Jokaisen onecoin uskovaisen olisi syytä pohtia näitä asioita koska jos oikeasti kyse olisi "tulevaisuuden valuutasta" tottakai se tuotaisiin saatavaville mahdolisiman nopeasti , helposti ja mahdolisismman suurelle joukolle.

    • kerrotaanysit

      Kenen tahansa urponki luulis käsittävän, että dealshitter perustettiin joilla lievästi tyynnytetään kusetettuja ja ikäänkuin näin lunastaisi jotakin lupauksia. Käytettävyys ja valinnanvapaus on silti parempi p-korean vangeillakin. Dealshitter on kusetettujen verkkokauppa. Jokunen tunkki tästä sirkuksesta on ehkä vähän hyötynyt mutta pelko persiissä ja maine heilläkin mennyt loppuikänsä.

      • AdjöööEuroille

        Todisteet. Mitkä todisteet. Laiton vai laillinen HUIJAUS. Siitä on kyse. Lopputulos sama, porukka menetti rahansa.


    • Todistaja

      OneCoin koulutusmyynti on laiton pyramidipeli ja rahankeräys, koska siinä ei myydä todellista tuotetta vaan pyramidijäsenyyksiä. Plagioitu ja tuotettu koulutusmateriaali ja valekryptovaluutta ovat vain huijauksen kulissi. Sen kytky valekryptovaluutta on keskitetty, eikä perustu oikean kryptovaluutan lohkoketjutekniikkaan ja kryptografiikkaan.

      OneCoinia on markkinoitu agressiivisesti oikeana kryptovaluuttana, mutta myyty muka vain ylihintaisena koulutuksena. Tietämättömät huijatut ovat sijoittaneet onecoiniin, koska ovat uskoneet sen luvattuun arvonnousuun ja sijoitustuottoon.

      Viranomaisten puuttumattomuus onecoinin myyntiin ja markkinointiin on vain osoitus heidän kyvyttömyydestä.

      Toivottavasti viranomaiset esittävät vakuuttavan vastatodisteen. Muutenhan he ovat tehneet virkavirheen.

      • kysynpävaan1

        Onko kukaan tehnyt rikosilmoitusta? Onko kukaan menettänyt rahojaan? Eikös ole myyty vain koulutusta?
        Jonkun pitäisi valittaa edes kehnosta koulutuksesta tai vastaavaa. Vai voiko tehdä mitään muuta??


      • PonzipaPonzi
        kysynpävaan1 kirjoitti:

        Onko kukaan tehnyt rikosilmoitusta? Onko kukaan menettänyt rahojaan? Eikös ole myyty vain koulutusta?
        Jonkun pitäisi valittaa edes kehnosta koulutuksesta tai vastaavaa. Vai voiko tehdä mitään muuta??

        Koulutus on myytävänä kohteena huijareilta hyvä valinta, koska koulutuksen tasoa ja siitä asetettua hintaa on vaikeaa, tai jopa mahdotonta arvostella ja arvottaa, onko sen hinta liikaa, sopiva, tai halpa.

        Onecoin oli kolmas kerta, kun perustajat levittivät Ponzi huijauksensa ulos. Harjoittelivat First Coin, ja Big Coin nimisten samanlaisten Ponzien kanssa, korjasivat oppimansa puutteet, ja laittoivat oppimiskäyränsä kehittyneenä Onecoin nimellä kolmannen kerran Ponzin ulos, ja kolmas kerta toden sanoi. Nyt saivat rahat "Veskaan" ja kunnolla. Koko maailmasta lienevät onnistuneen koijata jopa yli miljardin. Saksasta yli 500 miljoonaa, Kiinasta myös satoja miljoonia, ja muualta maailmasta loput.

        Koska vain "koulutusta" on myyty, ja ostajat sitoutuneet ostamaan, ei ole edellytyksiä "sioittajien" saada rahojaan takaisin, saati vielä tuottojen kanssa.


      • Todistaja

        Onko myyty vain "koulutusta", tullaan vielä todennäköisesti käymään läpi monessa oikeudessa ja oikeusasteessa (ala wincapita). Rahat on tietysti jo kadonneet ja veronmaksajat maksavat taas jälkiseuraamuskulut.


      • Nnnnnnnnmm
        kysynpävaan1 kirjoitti:

        Onko kukaan tehnyt rikosilmoitusta? Onko kukaan menettänyt rahojaan? Eikös ole myyty vain koulutusta?
        Jonkun pitäisi valittaa edes kehnosta koulutuksesta tai vastaavaa. Vai voiko tehdä mitään muuta??

        Mistäpä teet rikosilmoitusta, kun tuossa myydään just sitä kopioitua koulutusmateriaalia eikä muuta, tuosta maksetaan ja kaikki muu on mukana tulevaa kylkiäistä.
        Vaikka koko homma katoaisi maan alle ja sinne menettäisi kaikki onecoinit, niin turhaapa tuosta on tehdä sillä perusteella rikosilmoituksia koska olet maksanut vaan ja ainoastaan koulutuksesta.


      • harhaa_

        Harhaanjohtavasta markkinoinnista (= huijaus) voi tehdä rikosilmoituksen. Tuskinpa tässä kenenkään tarkoitus on ollut tuhansilla euroilla pelkkää koulutusta ostaa.


    • Ei.veronmaksajilta

      "Veronmaksajat maksavat taas jälkiseuraamuskulut". WinCapitassa hyötyneiltä peritään rahat takaisin, joilla maksetaan " häviäjille".

      • Todistaja

        jälkiseuraamuskulut = tutkintaa oikeudenkäyntikuluja vankila sossu yms.


    • Jäikö.todiste

      Miten tässä OneCoinissa maksu tapahtui? Tilille vai käteisenä?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2201
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1700
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe