RAY:n nettipokeri laillistettua ryöstöä !

Laillistettua-ryöstöä

Samat pelaajat käteispöydässä vievät käsiä poikkeuksetta, ja jatkuvasti. Yhtä peliä (kaikki pelaajat reiilusti voitolla eli talonpelaajia) ihmettelin, floppiin tulee kolme ässää. (minimipanos pöydässä eli 2-5 centtiä pelailen ajan kuluksi), ja neljä rutkasti voitolla olevaa pelajaa nokittelee pikku panoksin loppuun asti, aivan outoa pelaamista. Itselleni ei 8 tunnin aikana tullut aikuisten oikeasti yhtäkään hyvää kättä, ja sitten kun tuli, niin vastustaja korotteli näennäisesti parempaa kättä vasten AINA ja veti lopulta ohitse. Jonkun muutaman kymmenen centin jaon taisin voittaa. Talon pelaajat harvoin keskenään korottelevat, paitsi jos fisu on pelissä mukana, niin kummasti panostukset ihan paska käsillä nousevat ja aina tulee takkiin.

Ajattelin nauhoittaa muutaman vuodokauden tuota menoa ja lähettää veikkaukseen. Tämähän on sallittua ryöstöä. Voit korkeintaan hidastaa häviämistä, mutta voittaa et voi, et sitten millään. Ja jos menet pelaan 5 euron ilmaisturnausta, niin kädet käy ihan eri tavalla, vaikka harvoin sieltäkään saa edes sen 6 centtiä.

Jotain tälle laillistetulle ryöstölle pitäisi tehdä. Sääliksi käy he, jotka pelaavat isoilla panoksilla. Minulle muutaman euron tappio ei sinänsä haittaa mitään, mutta mitään iloakaan pelistä ei ole, kun tietää vähäisten rahojen menevän, teki mitä teki.

JOUKKOKANTEESEEN LÄHTIJÖITÄ ? Nauhoittakaa peliä muutamia kymmeniä tunteja, luulisi sen riittävän todistusaineistoksi.

10

243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jasdfjasf

      Veikkauksen (kuten ei muidenkaan) nettipokeripelien kanssa ei ole mitään tekemistä taidolla. Se on todistettu jo monien pelin osaavien henkilöiden taholta. Turha huudella henkilöä huonoksi pelaajaksi, jos häviää. Kyse on älyttömästä kusetuksesta. Itse pelailen minimipanoksilla minimipöydissä ihan ajankuluksi ja talolle päin (tietyille pelaajille) veto on niin äärimmäisen läpinäkyvää, että ahneudella ei ole edes "centtipöydissä" rajaa pelin tarjoajan osalta .

      LAILLISTETTUA RYÖSTÖÄ !

      • trivago0huora

        Haista vjttu! Turha pöntölle mitään on tosiaan huudella. Kusetat vain itseäsi kun luulet osaavasi.


    • fobia

      Pölvästikin huomaa kun vähän aikaa palaa...

    • trivago0huora

      Etkö sä pölvästi voisi vain lopettaa pelaamisen ja lakata pettämästä itseäsi, luulet osaavasi pelata. Kerää vaikka pulloja ja tölkkejä, niin käytät aikasi paremmin.

    • Vääryttä_vastaan_aina

      Lähetin juuri veikkauksen asiakaspalveluun seuraavan viestin:

      Olen (onneksi en ole pelannut kuin pikku hiluilla) seurannut nettipokerianne sekä pelatessa että tarkkaillessani eri pelipöytiä, ja havainnut nettipokerinne olevan täyttä huijausta. Käteispöydissä tietyt nimimerkit puhdistavat pöydän alta aikayksikön aivan omituisilla taskukorteilla pelimuodosta riippumatta. Käytätte näitä botteja jopa ilmaisturnauksissa, niiden käyttäytyminen on täysin järjen vastaista.

      Kysynkin seuraavaa, olkaa tarkkana mitä vastaatte:

      Voitteko käsi Pyhällä Raamatulla vannoa, että nettipokerinne ja niissä jaetut kädet ovat TÄYSIN SATTUMAN VARAISIA ja että ette käytä/salli käytettävän botteja tai talolle päin pelaavia ihmisiä?

      Harkitkaa tarkoin, mitä vastaatte, koska loppupeleissä tulette vastaamaan myös tekemisistänne meitä korkeammalle voimalle, eli Luojallemme?

      Vinkkinä, yksikään ns. kuussa käynyt astronautti ei ole suostunut käsi Pyhällä Raamatulla vannomaan käyneensä kuussa! Tästä löytyy netistä aitoa kuvamateriaalia sekä ko. "astronauttien" reagoinnit em. kysymykseen.

      Jään odottelemaan mielenkiinnolla vastaustanne, jonka tulen joka tapauksessa julkaisemaan eri foorumeilla !

      Ystävällisin terveisin

      Hiluilla pelannut

      PS Ei ole olemassa yhtäkään rehellistä nettipokeritarjoajaa, eli siinä mielessä ette ole mitenkään poikkeus, mutta pyydän vielä kerran vastaamaan em. kysymykseen käsi/sormet Pyhällä Raamatulla (jos ei Raamattua löydy, niin voitte vastaatte sitten käsi/sormet ajatuksissa Pyhällä Raamatulla - näin vaikka ette uskoisikaan Pyhän Raamatun kertomaan totuuteen kaiken näkemämme tarkoituksesta).

      Vastausta odotellen...

      • raypipo

        Lähetitkö liitteenä niitä omituisia ja järjenvastaisia jakoja? Selititkö miten ne ovat matematiikan ja todennäköisyyksien vastaisia? Voisitko jakaa ne meille tällä palstalla? Miten ihmeessä astronautit liittyvät RAY:n nettipokeriin? Millaisen kuvan tämä antaa sinusta viestin lukevalle?


    • abe_3235

      Te, jotka kivenkovaan väitätte, että nettipokeri on rehellistä, niin olette a) trolleja tai b) korvamerkittyjä voittajia eri perustein, muita vaihtoehtoa ei ole. Olen tallentanut ja analysoinut tuhansia käsiä, ja jokainen jaettu taskukorttipari sekä pöytäkortit ovat nerokkaasti suunniteltuja niin, että mitään mahdollisuuttaa voitaa ei ole, olet sitten miten hyvä pelaaja tahansa. Ainoa mitä voit tehdä, on voittaa satunnaisilta muilta "tavispelaajilta" roposia, mutta sekin äärimmäisen harvinaista, pöydät ovat täynnä "botteja", jopa 9 hengen pöydässä saatat pelata 8 bottia vastaan. Jokainen on valmis lypsämään rahasi. Botit keskenään pallottelevat joskus nostoja aivan ihmeellisillä korteilla, jokainen korttijako on pelkkää teatteria.

      Ja em. koskee ihan kaikkia nettipokerisivustoja, poikkeuksetta. Taidolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, pärjäätkö vaiko et. Naurettavaa huudella siitä, ettei joku muka vain osaa pelata hävitessään, kun korttien jaolla ei ole mitään tekemistä realimaailman todennäköisyyksien kanssa.

    • raypipo

      Tuosta nyt ei oikein käynyt selväksi miten se jako eteni. Voisitko kertoa sen meille?

      Kenenkä aiot katsoa kymmeniä tunteja nauhoitettua nettipokeria, jos et osaa edes eritellä missä kohtaa ja miksi tapahtuu jotain huomionarvoista?

      Siihen 5€ freerolliin voin antaa vinkin: peruspokeri. Jos et niitä ajankuluksi bingottelevia kotirouvia vastaan pärjää, niin silloin on todellakin kyse omista pelitaidoista. Siellä on hyvin helppo päästä finaalipöytään, kunhan vain ymmärrät Texas Holdem No Limit:n perusteet. Se on yksi helpoimpia freerolleja netissä (toinen vinkki on vastustajien passiivisuus ja liiallinen makselu). Omalla kohtaa ongelmana niissä on kärsimättömyys.

      Muista RAY:n pokereista en tiedä, kun olen kokeillut vain kahta 20c turnausta. Ne vaikuttivat aika samantasoisilta. Tavoitteenani on ollut etten talleta yhtään RAY:le, vaan hankin pelirahat niistä freerolleista, mutta en aina jaksa vaivautua hilujen vuoksi.

    • Worrissey

      Pari kk pelannut Veikkauksella, koska Pokerstarsin keskitason MTT:t liian täynnä. Vaikea voittaa, kun täytyy se 30-40 flippiä voittaa päästäkseen finaalipöytään.

      Anyway, tosiaankin pari kuukautta veikkauksen midstakepeleissä vietetty.

      Hyvät puolet: Paskoja pelaajia (helppoa rahaa), vähemmän varianssia (vähemmän pelaajia)

      Huonot puolet: Vähän pelaajia (vähemmän paskoja pelaajia, joilta voi viedä rahat), liian vähän pelejä (3-4 tuntia aikaa viedä paskojen pelaajien rahat turnauksissa), liikaa pelaajia, jotka itkevät hävitessään viikorahansa paremmille pelaajille (nämä ovat näitä ihmisiä, jotka tulevat suomi24-foorumeille väittämään, että he ovat hyviä pelaajia, mutta koska nettipokeri on kusetusta, he häviävät)

      T: Pari tonnia pehmeästi voittanut pelaaja

    • 4aces

      Tjoo. SE loputon uudelleenosto pilaa mun mielestä kilpailun täysin. Kerrankin itse pärjasin aloitusstäkillä vaikka vieressä joku pisti koko ajan allin ja osti lisää merkkejä parikymmentä kertaa..arvatkaa oliko kivaa! Koko peli muistuttaa siellä arpajaisia enemmän kuin taitopokeria.
      Ei jatkoon!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2301
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      64
      1514
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1286
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe