Havaitaanko väkivalta?

vertaistuki

Mietin, havaitaanko yksityiskoulussa, jos perheessä harjoitetaan väkivaltaa lapsia kohtaan. Yksityiskouluihin laitetaan myös adoptiolapsia ja sijoitettuja lapsia.

Ajatellaanpa, että koulu on taloudellisesti hankalassa tilanteessa, ja tarvitsee kiperästi jokaisen oppilaan tuomaa avustusta.

Lisäksi yksityiskouluissa saattaa vallit "sisäänpäinlämpiävä ilmapiiri": hyvät tyypit tunnetaan ja heille annetaan valtaa kuten puheenjohtajuuksia yms. Huomataanko, jos sisäpiiriin kuuluva henkilö harjoittaa väkivaltaa lapsia kohtaan? Halutaanko tällainen huomata, jos väkivallan tekijällä on monta lasta koulussa?

Onko tullut vastaan kuvaamani kaltaisia tilanteita?

6

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olkaavalppaina

      Väkivaltaa harjoittavat vanhemmat (esim. sijaisperheiden vanhemmat) mieluusti esiintyvät näkyvästi. Totuus siellä kotioloissa saattaa olla toisenlainen. Omat lapset ovat tietenkin hierarkian huipulla avustaen vanhempiaan kaltoin kohteluissa. Sijoitettujen selkänahoista saatetaan repiä etuisuuksia omille ja itselle tyhjyyttään kumisevaa "sädekehää".

      Älkää menkö halpaan, vaikka raha on teille tietty tarpeen ja lapsia otetaan mieluusti paljon.
      Muistakaa, että olette kuitenkin lasten asialla, ette ITSEÄÄN KOROSTAVIEN kaltoin kohtelijoiden asialla. Sijaisperhe saattaa olla vain kulissi omien lasten esiin tuomiseen ja oman itsen valheellisen hyvyyden kissankultaiseen loistoon. Varokaa!

      • lapsettärkeämpiä

        Olisi hyvä kuulla, onko muilla kokemuksia lapsia kohtaan harjoitettavasta väkivallasta steinerkoulujen ja päiväkotien piirissä? Vaikuttaa siltä, että noista yhteisöistä tulee suljettuja, sillä lapset viedään niihin monessa polvessa. lastentarhanopettaja saattaa olla perhetuttava ja opettaja jo opettaja kahdessa polvessa suvun lapsille.

        Ymmärrettävää, ettei kukaan halua tuollaisessa "inside - uskonnossa" nähdä, jos sijoitettua lasta kaltoin kohdellaan. Lastentarhanopettajalla voi olla "liian paljon pelissä", että hän puuttuisi havaitsemaansa väkivaltaan. ja onhan se niin kiusallista.

        Vähän sama, kuin "lasten seksuaalinen hyväksikäyttö lestadiolaispiireissä". Pitääkin ottaa yhteyttä uskontojen uhreihin. Muistan, miten tuo lastentarhanopettaja sanoi: " Minulla on tässä ihan liian paljon pelissä":

        Raha se aina on se paljon.


    • väkivaltainenyhteisö

      On aina huono kun puhutaan: "Tunnen teidät jo niin hyvin ja olen hoitanut jo sinun lastasi ja nyt lapsenlasta." Tuollaisissa ehkä syvästi valheellisissa, kulissein kuorrutetuissa kuvioissa ei todellisuudessa tunneta toista lainakaan. Outoa, kun joku haluaa lapsensa esim. päiväkotiin täysin tutulle henkilölle. Luuleeko tuollainen henkilö, että hän saa neutraalia tietoa lapsestaan. Myös sijoitetut lapset halutaan tuohon valheellisen ystävyyden piiriin, jotta kaltoin kohtelu ei paljastuisi ja jotta koko suljettu yhteisö alkaisin sijaisvanhemman kanssa harjoittaa kaltoin kohtelua.

      Mielestäni sijoitettujen lasten laittaminen steinerkouluun pitäisi ehdottomasti kieltää. lapset ovat täysin lainsuojattomia, jos sijaisvanhempi sattuu olemaan "johtava, näkyvä" persoona, ja josta ei paljoa oikeasti tiedetä. Hän näet saattaa olla väkivaltainen.

    • raharatkaiseee

      Tietäkää se siellä sisäänpäin lämpiävässä päiväkoti - koulu -umpiossa, että yhdeltäkään sijaisperheeltä ei oteta lapsia pois, jollei siellä ole väkivaltaa tms. Voivat uskotella mitä tahansa, mutta väkivalta kukki vuosikausia. Myös esiintyvä ja mielistelevä jälkikasvu osallistui avittaen väkivaltaan. Joten olkaapa valppaina, kun sisäpiiriläisten lapsilla täytätte päiväkodit ja koulut.

      "Ystävät" / Otanpa yhteyttä uskontojen uhreihin!

    • kattokaameitäihmeessä

      Sijaisperheen aikuiset tyttäret osallistuivat sijoitettujen lasten kaltoin kohteluun. Esittivät kavereilleen, että muka hoitava sijoitettuja lapsia. Se ei pitänyt lainkaan paikkaansa. Nuo itsestään liikoja luulevat tyttäret auttoivat äitiään kaltoin kohtelussa. Kovia esittämään! Varokaa steinerpäiväkodit, eskarit ja steinerkoulut. Kammottavan talon tyttäret esittävät parempaa, mitä ovat. Hyi. Ovat olevinaan muita parempia ihmisiä.

    • varokaaväkivaltaa

      Mikäli kaltoin kohtelevalla sijaisperhellä on vielä sijoitettu lapsi, teen tässä julkisen lastensuojeluilmoituksen. Kyseinen steinerkoulu tietää kyllä, mistä on kyse.

      LASTENSUOJELUILMOITUS, jos lapsi asuu edelleen kaltoin kohtelevassa sijaisperheessä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      346
      3895
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1719
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      60
      1480
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1318
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1285
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1231
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1167
    Aihe