Attento Lappajärvelle??

KOHUGO

Olen kuulu huhua että attento ostaaa maijalan ja terveyskeskuksen.Miksi tästä ei ole kerrottu kuntalaisille mitään?? Meneekö mei än verorahat nyt vero paratiisiin!1

14

621

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ainasairas

      Jos näin kävisi olisi hyvä,ainakin pääsisi lääkäriin omassa pitäjässä.

      • olisijärkipäätös

        Jos Attendo ostaisi Lappajärven tk:n olisi se erityisen merkittävä asia ikäihmisten ja lapsiperheiden palvelujen saatavuuden kannalta koko järviseudun !
        Nyt kauhavalaiset ovat juoksuttaneet evijärveläisiä, lappajärveläisiä ja kortesjärveläisiä mennen tullen Kauhavalla tk:ssa ja hoito on ollut huonoa.
        Aivan loistavaa, jos Attendo tulisi Lappajärvelle!
        Taatusti terveyspalvelujen käyttäjiä löytyisi Evijärveltä ja Kortesjärveltä, osasta Kauhavaakin. Myös Vimpelistä olisi tulijoita.


      • keskittämistä

        Eikös kuntayhtymä kaksineuvoinen ole siirtämässä Lappajärven, Evijärven, Kortejärven ja Härmien lääkärien vastaanottotoiminnan jo syksyllä Kauhavalle.


    • Attendofani

      Vuodeosasto siirtyy Kauhavelle ensi vuoden alusta. Mitä muuta meiltä poistuu ?? Attendo lupaa säilyttää täällä kaiki palvelut. Ei kahta vaihtoehtoa tulevaisuutta ajatellen

      • kauhavanhullutukset

        Miten vuodeosasto voi siirtyä ensi vuoden alusta Kauhavalle, kun siellä ei ole sopivia tiloja.?Vaikka aloittaisivat heti rakentamisen, niin ei ehdi valmistua vuoden 2018 alkuun.
        Mikä taho alkaisi tässä tilanteessa rakentamaan ja rahoittamaan rakennusta? Ei mikään!
        Tiedetään, että yksityiset tahot Attendo ja Mehiläinen rynnivät pikkukuntiin. Näillä tahoilla on aivan eri käsitys, miten terveyspalvelut tulisi toteuttaa. Mehiläisen johtaja sanoi uutisissa juuri viime viikolla, että heidän laskelmien mukaan 10-15 työntekijän terveysasemat ovat kaikista tarkoituksenmukaisimpia ja tehokkaimpia verrattuna suuriin organisaatioihin monitasoisine johtajineen eli nk. sotekeskuksiin.
        Ei kai Lappajärvi ala nyt maksamaan Kauhavan tk:n uudisrakennuksia? Ei kait nyt kukaan niin tyhmä ole, kun palvelujen tarjoajat tulevat omaan kuntaan!


      • kiutgbd

        Kuntayhtymä kaksineuvoinenhan purkaantuu tämän vuoden aikana. Saahan Kauhava sitten tehdä mitä haluaa. Hoitaa vuodeosastopotilaansa missä haluaa. Totuushan on vain se ettei kantakauhavalta taida löytyä ainuttakaan kaupungin omistamaa rakennusta, jossa ei olisi sisäilmaongelmia.
        Täysin käsittämätöntä on se ettei Ylihärmän toimivaa vuodeosastoa voi käyttää akuuttihoito-osastona siihen saakka, kunnes sote suunnitelman myötä kauhavalaiset hoito siiryy Seinäjoen terveyskeskuksen vuodeosastolle.


    • Jästi55

      Kunnanjohtaja on blogissaan asiasta "vihjannut"

    • Vaihtoehdot

      Terveuskeskus on jo myyty. Hintakin tiedossa. Myyty samalla tavalla kuin osuuskauppa.

      • verotomaankuntaan

        Olispa se hieno asia, jos saatais pidettyä omassa kunnassa sosiaali-ja terveyspalvelut! Naapurikunnat vaan sitten mukaan. Vilkastuttaa kaikilta osin Lappajärven elinkeinoelämää. Kun nyt vaan sitten ensisijaisesti palkataan työntekijät omasta kunnasta veronmaksajiksi. Viimeiset vuodet kuntayhtymän johto on palkannut kauhavalaisia n. 90% työntekijöistä. Verot on näin menneet Kauhavalle. Toiminta on ollut täysin systemaattista ja kaikkien tiedossa, mutta minkäs olet sille voinut. Toivottavasti kaupantekijät ovat tämän tärkeän asian ottaneet huomioon.


    • Attendofani

      Lappajärven tk:n vuodeosasto siirtyy ensi vuoden alusta Kauhavalle vanhan puutalon vintille.
      Kauhava rakentaa 5 milj uuden vuodeosaston, jonka se ihan itse joutuu maksamaan.
      Meillä hyvä vuodeosasto, joka ei käy kauhavalaisille, kun suunta on väärä ja tie mutkainen

      • klmstre

        Mitäs härmäläiset tuohon suunnitelmaan sanoo? Ylihärmässähän on toimivat tilat vuodeosastolle happilaitteineen.
        Kantakauhavalaisilta on ilmeisesti lopullisesti järki lähtenyt.
        Mitä ne tekee vuodeosastolla, jos Lappajärvi ja Evijärvi ja osa Kortesjärveä käyttää Lappajärven palveluja. Ja osa Ylihärmäläisistä siirtyy käyttämään Lapuan tai Seinäjoen terveyspalveluja.


      • potilasturvallisuus

        Terveyskeskus ei voi siirtyä "vanhan puutalon vintille" Kauhavalle. Sellaiseen paikkaan ei Avi tule antamaan toimintalupaa missään tilanteessa!
        Palo- ja pelastustoimet olisivat täysin mahdottomia, jos sairaita ihmisiä hoidettaisiin tuollaisessa rakennuksessa.

        Kuntayhtymän johtajilla on vain nyt hätä omien työpaikkojensa puolesta ja yritetään mitä hullumpia suunnitelmia toteuttaa.

        Mikään yksityinen yritys ei tule mitenkään hyväksymään niin monia johtajia tai päällikköitä, mitä kuntayhtymässä on eikä heidän korkeita palkkojaan. Yksityisillä yrityksillä on yksinkertainen hallinto!


      • mullejasulle

        Kuulemma jollakin kuntayhtymän hoitopuolen johtajalla on sama palkka kuin keskussairaalan osastonlääkäreillä! Erikoislääkäri on opiskellut 6 vuotta lääketiedettä yliopistossa satoine tentteineen ja harjoitteluineen, sen päälle n. 6 vuoden erikoistuminen eri sairaaloissa ja erikoisalan vaativa lopputentti. Voi vain sanoa - "ei se ole hullu joka pyytää, vaan se joka maksaa".
        Erikoista nämä sotevalmistelujen sivujuonteet. Tutuille hommataan vakituiset toimet ja virat. Jollekkin kuulemma pidettiin jemmassa toimea 1½ vuotta tointa sijaista käyttäen. Sitten, kun kyseisen henkilön elämäntilanne mahdollisti toimen hakemisen se vasta laitettiin auki. Sijainen jäi nuolemaan näppejään. Kyseessä oli kauhavalainen, kuinkas muuten. Tieto tälläisesta johtamistavasta on kiirinyt laajalle. Nyt taitaa olla sellainen tilanne ettei enää saada palkattua kokeneita hoitotyöntekijöitä.


      • mhdtrs

        Ei sellaista sijaista voida hakuprosessissa sivuuttaa, joka on hoitanuttullen kyseistä tointa vuoden ajan.
        Viestiketjussa oleva arvio kauhavalaisten palkaamisesta virkoihin ja toimiin 90 % ei pidä paikkansa. Viimeisen neljän vuoden kuluessa arvioilta noin 98% on kauhavalaiset saaneet vakituiset paikat kuntayhtymä kaksineuvoisessa. Pätevyys ja soveltuvuus tehtäviin ei liene ole ollut se tärkein asia, vaan aivan muut seikat. Järviseutulaiset on sivuutettu mennen tullen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6183
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3966
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2349
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1383
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe