fourfinance global huijjaa

Varokaakaukaa932

50 e lasku paisunut jo reiluun 240:een euroon. Kaiken maailman perintäkuluja tulee ei noudata laskia, että 50- 100 e saatavasta saa olla perintäkuluja enintään 60e. Maksusuunnitelmastakaan ei voi sopia kun juntit eivät vastaa sähköpostiin. Soittaminen maksaisi 2 euroa minuutilta kusetukselta haiskahtaa koko homma varokaa kaukaa.

Lisäksi epähuomiossani kerran siirsin eräpäivää.Sitten ruopesi tulemaan kolmesta eri laskusta perintäkuluja eräpäivän siirron muistututuskuluja,käsittelymaksun muistutuksia jne sontalaskuja niin että sähköposti täytti tämän paskayhtiön laskuihin. Käräjille eivät pistäneet ja lasku siirtyi Aviralle, joka otti 20 e maksusuunnitelmasta.Sitä ennen kaikenmaailman ylimääräisiä kuluja. Nyt ruvennut taas tulemaan fourfinane globalilta laskuja- eli eivät siirrä käräjille, koska häviäisivät kanteen.

32

4310

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Riistetty

      Eiköhän nuo kaikkki vippipaikat huijaa asiakkaita

    • välttäkääkuinruttoa

      AP on oikeassa. FourFinance Global SA (ei 4Finance, ERI YRITYS!) huijaa monia asiakkaita epämääräisillä piilokuluilla, kuten kohtuuttomilla maksuilla eräpäivän siirrosta. FourFinancen palveluita ovat mm. Eurovippi, finncredit, creditguru ja avippi. Näitä kannattaa ehdottomasti välttää! Aiheesta on ollut puhetta muuallakin, eli AP ei ole ainoa, jota kyseinen firma on huijannut (http://www.pikavippivertailuni.fi/fourfinance-global-pikavippihuijaus/).

      Tsemppiä AP:lle hankalaan tilanteeseen, toivottavasti FourFinance joutuu lähiaikoina poliisin haaviin!

    • MANURE-AAAA

      Hirviö ! Käännös tuotantoa, uinu uinu lemmikkini. Älä ylitä rajaa :)

    • Ei_kannata

      Pysykää kaukana kyseisestä firmasta!

      Lukuisia eri nimisä lainasivustoja täysin samalla nettisivupohjalla ja tiedoilla

      Lähettävät ihmisille laskuja sähköpostiin vaikka eivät ole vieneet lainahakemusta loppuun asti tai ovat saaneet kielteisen lainapäätöksen

      Botti spämmäilee lukuisia viestejä päivittäin sähköpostiin ennen eräpäivää (samoja laskuja useampaan otteeseen, maksumuistutuksia satelee vaikka eräpäivään on vielä viikko aikaa, useita eräpäivän maksullisia siirtomahdollisuuksia)

      Sivuilla mainostetaan 20-2250€ lainaa, vaikka todellisuudessa eivät myönnä kuin 20-50€ lainaa

      Sähköposteihin ei yleensä saa vastausta ja jos sattuukin saamaan vastauksen se on todella huonolla suomen kielellä kirjoitettu eikä kysymykseen saa kunnollista vastausta

      Ainoa puhelinnumero joka löytyy sivuilta maksaa 1,98€/minuutti

      30% ”välityspalkkio” jonka FourFinance vetää välistä on luultavasti laiton

      Väittävät olevansa vertaislaina, vaikka mitään tähän viittaavaa ei ole ollut ainakaan toukokuussa 2017 (myöhemmin ovat lisänneet sivustoille sähköpostiosoitteen tai muuta vastaavaa ”sijoittajille”). Olisi kiva tietää saako sieltä vastausta jos haluaisi sijoittaa.

      FourFinance ei kuulu Luotonantaja- ja vertaislainanvälittäjärekisteriin

      Y-tunnus 1911152 laskuissa kuuluu Lammin Apteekille

      FourFinancesta ei löydy Suomesta mitään tietoja

      Perintätoimisto Avira Finland hoitaa FourFinancen perintää. Avira Finlandin kotisivut ovat todella pelkistetyt, ainoastaan etusivu jossa osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Avira Finland pistetty pystyyn samoihin aikoihin kuin FourFinacekin.

    • köyhä857

      Älkää missään tapauksessa ottako tuolta mitään tai antako tietojanne. Minulla samanlainen tilanne. Perintälaskuja tulee 200€ lainasta ja eräpäivänsiirtokuluista! Saadaan tuollainenkin pulju loppumaan kun ei kukaan ruoki niitä. Ihmettelin että Avi on tuollaiselle perintäpuljulle toimiluvan myöntänyt.

      • Anonyymi

        Avin virkamiehet nukkuvat.


    • AviraVaiAvi

      Olen käynyt yksipuolista keskustelua Aviran automaattisten karhupostien kanssa, joita tulee joka arkipäivä. Kun sitten kerroin laittavanai asian eteenpäin kuluttajavirastoon, niin jo alkoi Aviran setä vastailla;
      "Suosittelemme perehtymään sopimusehtoihin, jotka on lähetetty Teille ennen lainan hakua.
      www.eurovippi.fi/lainaehdot
      Kun Teille välitetään yksityishenkilön tarjoama laina, siitä aiheutuvat myös välityspalkkion kulut."
      Joopa joo, syvästi epäilen minäkin tuota vertaislaina-juttua. Mutta kuluttajavirsto saa tutkia ja maksan vasta sitten nuo "välityspalkkiot" jos niin kuuluu tehdä.

      Kovin on muutenkin outo kuvio tuossa. Vippifirmat kuten eurovippi, viiginlaina ym ovat Four finance globalin alafirmat eivät löydy mistään ytj:stä ei asiakastiedolta. Rahat tulevat P2P Finlandilta joka on entinen Suomen Trofeo ja yhteydessä Suomen rahoitusyhtiöön. Kaikkien takana sama virolainen nimi. Oiskohan kaikki ihan laillista ja rehellistä????

    • vippiseppo

      Vahvasti näyttää ettei ole Suomen lain mukaan toimiva putka. Ei muuta ku vippaamaan koska oikeuden ennakkopäätöksen mukaan näitä laittomasti toimivien viritysten laskuja ei tarvitse maksaa. Jos menee oikeuteen niin nuo häviää pystyyn ja maksavat vielä käräjäkulutkin.

    • vierailija4444

      Kaikki korvat hörölle nyt!

      Älkää missään nimessä ottako ikinä mitään lainaa tältä nykyiseltä p2p Finlandilta ja samaan aikaan toista nimeä käyttävänä Trofeolta. Ovat toimineet aiemmin nimillä: Avira Finland, Credit Guru, FourFinance, yms.

      Olen lukemattomat kerrat pyytänyt lainaestoa ja suoramarkkinointikieltoa, ilman toivottua tulosta. Alle 14 vrk sisällä nostettua lainaa, kun koittaa peruuttaa, pitkittää asiakaspalvelu maksutietojen antamista viikolla, jolloin asiakkaan lainan-purkamisoikeus evättäisiin.

      Olen vienyt asian kuluttajasuojaan, ja heille tämä firma olikin jo entuudestaan tuttu. Juuri äsken sain taas jonkun tekstiviestin: ''Hae 50 euroa klikkaamalla tästä''. Tämä on helvetti laitonta toimintaa, ja tulen tekemään rikosilmoituksen tästä. Odotan toistaiseksi vielä kuluttajasuojan käsittelyä.

      Kuukauden verran nyt taistellut näiden vajaiden asiakaspalvelijoiden kanssa, ilman mitään tarkempia selvityksiä. Eivät ota minkään laista kantaa useamman sivun mittaisiini viesteihini. Tuntuu, että heillä ei olisi edes esimiestä, joka voisi kantaa tarvittaessa yrityksensä vastuun.

      Todennäköiseti firman omistaja joku ylivelkaantunut paskiainen, joka koittaa tavalla tai toisella ryöstää ihmisiä. Oon yli 20 pikavippifirmaa käynyt läpi, ja missään muualla ei tälläistä moraalitonta ryöstö-toimintaa harrasteta!

      Jos saat jonkun aiheettoman laskun näiltä, mitä ilmeisesti ihmiset saavat, pyydän, että vie asia välittömästi kuluttajasuojaan. Ajetaan tämä paskafirma kokonaan ulos toiminnasta!

      Pelkkää kusetusta koko firma!!!

      • irestmycase

        "Oon yli 20 pikavippifirmaa käynyt läpi,"
        Miksi?


    • suurikusetus

      Ja niin on Suomen Rahoitusyhtiö edelleen luotonantajarekisterissä. Avi on kyllä ihme mesta. Kaikenlaiset huijarit saa pyörittää bisnestä täällä. Four finance global ei sentään ole rekisterissä eikä mikään sen alla olevista vippipaikoista eikä myöskään p2p finland. Vaidon nimi kyllä löytyy joka paikasta.

      • Anonyymi

        Avi ei välitä.


    • VoeP4ska

      Mulle on nyt vuoden ajan tullut kirjettä FourFinancelta P2P Finlandilta sekä Creditgurulta. Ensimmäinen lasku siis 14.10.2016 ja viimeisin 12.10.2017. Vuoronperään tulee kirjettä joka viikko. Niin ja lasku on aina sama 156.86e. Olen siis vuosi sitten erehtynyt ottamaan kyseisestä kusetusfirmasta vippiä pienen summan. Onko tämä kasvanut nyt vuoden ajan korkoa, meneekö perintään ja jos niin milloin ja pitääkö tässä olla nyt johonkin viralliseen tahoon yhteydessä. Velkaa siis muihinkin vippifirmoihin mistä osa on ulosotossa ollut jo joitakin kuukausia.

      • mikätossaonprobleema

        Jos olet saanut laskun samalla summalla 2016 ja 2017, niin onko se sun mielestä kasvanut korkoa? Mikä estää maksamasta, jos kerran vippiä olet ottanut, eikä mitään kuluja ym. näytä vuodessa edes tulleen?


    • avaasilmäs

      Ihan turha ihmetellä miten tällaiset firmat voivat toimia Suomessa.
      Herätkää.
      Samoilla hirvimetsillä ja laskettelureissuilla tämä mies käy kuin missä ovat myös Suomalaiset päättäjät.
      Vai luuletteko tosiaan, että on jotenkin vahinko kun nämä rikolliset yrittäjät voivat toimia kenenkään estämättä?

    • limiittiä-elämään

      niillä vissiin joku uusi limiittilainat

    • janiranki

      Mitä kannattaisi tehdä kun olen maksanut useita kuukausia sitten ottamani 20e lainan finncreditiltä josta maksettavaa kertyi n.25e. Tämän jälkeen tuli sähköpostiin erikseen joku 6€ käsittelymaksu ja siitä nyt muutamassa kuukaudessa korkoa jo niin paljon että summa yli 50€. Laitoin viestiä Aviralle jolle tämä perintä oli siirtynyt ja he lopettivat perinnän jonka jälkeen siirtyi takaisin b2p finlandille ja summa nousi taas 20€ lisää. Kannattaako vain jättää reagoimatta vai mitä?? laitontahan tuo on se on selvä.

    • vippi-hessuille

      Tiedä onko tästä apua mut minä maksoin eräpäivään mennessä joskus kun otin fourfinancelta gorupilta ne kaikki maksoin mitä lähettivät normilaskuina käsittely kulut ym ja päätin et elä ikänä mäne ottamaan niiltä YHTÄ SENTTIÄ se on niin päättömän hullua touhua. otin estonkin sieltä jostain ohjesivuilta mut silti vielä nyt yli vuosi sitten tapahtuneesta tuli limiittiä tekstiviestiä mut ne ei voi antaa kun esto käsittääkseni voimassa elämän iän ja ei harmita yhtään ei yhtään. Toinen lainapalvelu mikä hessuttaa asiakasta on laskuhelppi, siinä kusettaa asiakas itseään niin et sukissa haisee, et voita palvelulla mitään muuta kuin kusettaa itseään.

      Perkel kun ne onkin niin perkel oivaltaneet asiakkaista sen tavanomaisen käyttäytymis mallin heikon kohdan, eli epäonnistunut vetäytyy kuoreensa ja jättäytyy yksin ogelmien kanssa siihen asti kunnes haju haitta. Ihmisten tavanomainen normaali vetäytyminen kuoreensa on ollut pikavippien luottojen voimaa ja ne on tajunneet sen.

    • Riistetty

      Nuo vipit olisi jo kieletty elle niissä olisi myös noita isokenkäisiä mukana

    • Heikkinen11

      Onko tuo 6e lisälasku jonka erillisenä käsittelymaksuna lähettävät 20e lainasta laiton? Itse en sitä maksanut vaan vain alkuperäisen 25e maksavan laskun. Nyt lähettelevät siitä 6e lisämaksusta 50e perintäkirjeitä!!

    • vippi-hessuille

      ja tekstiviestiää limiittilainat.fi mainos.

      vilkaisin otsikkosivun mainosta.

      Kaikki olisi kunnossa. Kiitos myönnetystä lainasta! 1500€ oli kyllä avuksi! Kiitos! - Kirsi
      millä se on sen pois kyennyt maksamaan ja saako edes 1500

      Tää on hyvä ...
      Viranomaisten yhteystiedot Sähkoposti:[email protected] , en ole kuullutkaan viranomaiset pitävät vippejä, voiko tämän kautta tehdä rikosilmoituksia varastetusta polkupyörästä vai maataloustuki hakemuksien tiedustelua avoimiatyöpaikkoja kysellä, eli hoituu vippi sekä vaikka rikosilmoitus

      et taitaa olla isompi veli venäläinen toiminnan taustalla ja siksi saanut olla rauhassa

    • olisi_velat_nollanneet

      halpalla menee halpalla menee, jos se o jo požanovski joka skulaa

    • japapapapa

      Hei. Olen saanut ensin liimiittilaina.fi laskuja joissa on eräpäivän siirtoa. Noh, sitten alkoi tulemaan suomen rahoitusyhtiö oy:ltä laskuja ja maksumuistutuksia. Suomen rahoitusyhtiö oy:n laskussa lukee seuraavasti: Laskuun liittyvät asiat, https://suomenrahoitusyhtio.fi/asiakaspalvelu. Noh eipä löydy tuommoista sivua mistään. Onko huijauksia nämä laskut eli tarviiko niitä maksaa?

    • Ashas3

      Hei!

      Tähän Fourfinance/avira juttuun tuli itselleni ratkaisu. Uhkailin yhtiötä oikeustoimilla, mikäli eivät lopeta laitonta perimistä. Kertoivat, ettei kuluttajasuojalaki koske henkilöltä henkilölle -lainoja.
      Olin yhteydessä kuluttajariitalautakuntaan. Ottivat mielellään asian hoitaakseen, tämä yritys on markkinaoikeudessa tästä toimimtatavasta.

      Lopulta sain vastaukseksi että ovat lopettaneet perinnän.

      Hain lainaa, jota ei myönnetty. Tästä lähettivät laskun 'käsittelystä'. Eivät vastanneet reklamaatiooni, laskuja muistutuksia, sopimussakkoja yms tuli kokoajan eikä lypsäminen moppunut.
      En maksanut mitään, ei kannata teidänkään! Ainakaan, jos ette rahaa ole saaneet ulos.

      • Tarviikohan tuonne edes maksaa saamansa 40 vippiä takaisin? Jos tuolla firmalla ei ole lupaa toimia niin eiväthän mitään voi?


      • kghgethgknjky

        Itse vippi mahdollisine lakisääteisine viivästyskorkoineen pitää maksaa takaisin, mutta ei muuta. Tästä on olemassa Korkeimman oikeuden ratkaisu. Hovioikeus oli sitä mieltä, että koko lainan saa jättää maksamatta takaisin, jos yrityksen nimeä ei löydy luotonantajarekisteristä.


    • Anonyymi

      miten voinu paisua jos olet sen maksanu ei voi laittaa perintään jos velka maksettu kai ne vievät sukatkin jaloista jos antaa ulosottoon ei voi joutua 50 e takia eikä perintään pommittakoon vaikka joka päivä

      • Anonyymi

        Olisi maksanut velan ajoissa, niin ei olisi paisunut. Ja kyllä se 50€ menee ulosottoon.


    • Anonyymi

      Avi antaa laittaa sellaisen firman perijärekisteriin jonka maksutiedot velallisille ovat liettualaisen pankkiin. Hyvä Avi!

    • Anonyymi

      Näiltähän saa ilmaista rahaa. Eivät voi oikeudessa periä niitä takaisin. Hakekaa vaan kaikki mitä irti saatte.

      • Anonyymi

        No itse tuli otettua tuolta lainaa noh olisi varmaan pitänyt täällä tulla käymään ennen tuota. Eivät ole vielä maksaneet minulle mitään. Sitten kun noilta tulee laskua niin ei vissiin tarvitse maksaa mitään takaisin?


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe