Bitcoin suurin petoshuijaus Katolisuuden jälkeen

Pankkiiriammattitutkija

Bitcoin on vain huumekauppiaiden kalliisti myymä LEIKKIRAHA, jolla ei ole yhtikäs mitään arvoa.
Tämä on erittäin menestynyt Pyramidihuijaus joka jatkuu yhä, koska maailmassa riittää ahneita typeryksiä ja rikollisia pesemään huumerahoja. Rikollisilla on pääosa Bitcoineista, joten heidän on helppo pönkittää ostoillaan ja myyntipulalla keinotekoisesti valearvoa, jottei epäilykset romahduttaisi pisnestä.
Kaikki "kryptovaluutat" ovat samanlaisia pyramidihuijauksia, joita kukaan ei tarvi, mutta rikollisille ne ovat hyödyllisiä pimeitä vaihtovälineitä keinotekoisella "arvollaan".
Onecoinin bimbohuijarit eivät viitsineet edes luoda omaan pyramiidiinsa mitään näennäisarvoa, vaan myyvät pelkkää paskapuhettaan.
Tulevaisuudessa kaikki romahtavat arvottomiksi, kun järki lopulta voittaa ahneuden.

15

503

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Keisarin_plootut

      Raha saa arvonsa siitä, että sitä on rajattu määrä ja se täyttää jonkin tarpeen. Bitcoinin määrä on rajattu ja sillä voidaan tyydyttää yksityisyyden tarve paremmin kuin euroilla. Siksi sillä on käyttöarvoa joissakin yhteyksissä, vaikka ostoarvo ei olekaan niin vakaa kuin laajasti käytetyllä valuutalla yleensä pitäisi olla. Välitön hyöty riittää korvaamaan sen riskin, jonka katteen puuttuminen aiheuttaa.

      Rikollisille hyöty yksityisyydestä on varmasti vielä paljon suurempi kuin tavalliselle kansalle, joten ei ole ihme että bitcoinia käytetään alamaailmassa.

      Ja onhan katolisuuskin kestänyt jo pian 2000 vuotta monenlaisissa kriiseissä.

    • elinkaaripaljastaa

      OC on noin kaksi vuotta vanha konsepti ja kaikesta päätellen loppumassa. Bitcoin on lähes 10 ja katolisuus yli 2000 vuotta markkinoilla ja kummallakaan ei nyt näy loppua. Jokainen voi päätellä konseptien uskottavuudesta jotain.

    • UskovaLankeaaPetokseen

      Miksi Kokoomuksen Petteri Järvinen on lähtenyt mukaan Bitcoin petokseen?
      HAluaako ahneet Kokoomuslaiset tienata huumekaupalla ja rahanpesulla?

      • Mistä ihmeen petoksesta tämä vähä-älyinen puhuu? Bitcoin on toimiva kryptovaluutta. Ja huumekauppaa sekä rahanpesua on tehty aikojen alusta niin perinteisellä valuutalla kuin nyt kryptovaluutalla. Mistä te oikein puhutte? Te vähä-älyiset, olisiko ollut syytä käydä peruskoulu loppuun?

        Idiootit!

        >HAluaako ahneet Kokoomuslaiset tienata huumekaupalla ja rahanpesulla?

        Ainoastaan vähä-älyinen ihminen voi esittää tällaisen kommentin. Tuollaisen esittäjän olisi ollut syytä käydä se peruskoulu loppuun. Mutta jos lahjat ei riitä edes siihen niin minkäs teet. Vai että "ahneet poliitikot". MUAHAHAMUAHAHAHA

        Ahneet poliitikot ja huumekauppa ja rahanpesu.

        Vähä-älyiset!

        MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAMUAHAAAA

        Poijjaat!! Taasen!


      • jkp112
        Avotampio_ kirjoitti:

        Mistä ihmeen petoksesta tämä vähä-älyinen puhuu? Bitcoin on toimiva kryptovaluutta. Ja huumekauppaa sekä rahanpesua on tehty aikojen alusta niin perinteisellä valuutalla kuin nyt kryptovaluutalla. Mistä te oikein puhutte? Te vähä-älyiset, olisiko ollut syytä käydä peruskoulu loppuun?

        Idiootit!

        >HAluaako ahneet Kokoomuslaiset tienata huumekaupalla ja rahanpesulla?

        Ainoastaan vähä-älyinen ihminen voi esittää tällaisen kommentin. Tuollaisen esittäjän olisi ollut syytä käydä se peruskoulu loppuun. Mutta jos lahjat ei riitä edes siihen niin minkäs teet. Vai että "ahneet poliitikot". MUAHAHAMUAHAHAHA

        Ahneet poliitikot ja huumekauppa ja rahanpesu.

        Vähä-älyiset!

        MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAMUAHAAAA

        Poijjaat!! Taasen!

        Tais osua arkaan paikkaan kun heti kovaa ollaan nimittelemässä. Voi voi avotampio sinun käytöstapoja. Kommenteistasi huomaa että olet liian kauan majaillut tällä palstalla. Useat muut ovat jo tajunneet aikaa sitten lopettaa mutta kuinkas Avotampio? Se vain jatkaa ja jatkaa. No jokainen tekee mitä haluaa. On se tietysti hyvä asia että jostain pitää ja joku edes pitää kaikkitietävänä, Kaikki kolme jotka täällä aloittaa typeriä postauksia. Eikö koskaan turhauta kun mitään hyötyä ei ole vaikka kuinka täällä keskenään paskaa puhutte?


    • PonzipaPonzi

      Muutamia näkökulmia hypoteettisina lähestymistapoina, miten maailmalla nyt:

      Jos ajateltaisi, että kaikki tuotannollinen toiminta alas ajettaisi, ja lopetettaisi, ja jäljelle jäisi vain maanviljely (koska ruokaa on pakko tuottaa joen ruoalle on todellinen kysyntä olemassa aina).

      Tilanne johtaisi sellaiseksi, että rahalla ei oikeastaan enää saa mitään, joten se, jolla on auto (joita ei enää valmisteta), hallitsee arvokkaamman vaihdannan välineen käsissään, kuin se, jolla on rahaa (jolla ei enää tee mitään koska sillä ei ole ostettavissa enää mitään muuta kuin ruokaa). Rahan arvo on alentunut niin paljon, että saa laittaa suuren summan ostaakseen yhtään mitään.

      Seteleitä ei enää kannattaisi painaa, ja väärennetyt setelit alkavat virrata suurissa määrin rahatalouteen mukaan. (Seteliraha alkaa mennä entistä huonommin arvostetuksi ja inflaatio on laukoilla.)

      Luomalla bittirahan, jolla on KYC, ja jonka omistajaketju on todennettavissa, on vaikeampi väärentää rahaa, tai maksaa jotain "pimeänä".

      Edellä johtuvista syistä, voisin pitää mahdollisena, että oleva rahan valta on bittirahan takana kehittämis-, ja rakentamismielessä mukana. (JP Morgan, Goldman Sachs, Rotschildit,ym.)

      Amerikkalaiset 10 rikkainta juutalaispankkiiria, jotka hallitsevat tällä hetkellä koko maailman kaikkia rahoja, saattavat pedata itselleen "takaporttia", jossa totaalisen romahduksen tapahduttua, heillä onkin edelleen "homma hanskassa", ja he ovat jo luoneet edellytykset siirtää koko olemassa olevan rahallisen omaisuutensa uuden ajan muotoon.

      Suurenkaan mullistuksen tapahduttua maailmassa valtasuhteet säilyvät näin ennallaan. Nykyinen rahan valta tulee säilyttämään entisen valtansa, eikä sinänsä tule muutosta, vaikka monet ovatkin sitä mieltä, että vanhat valtarakenteet tulisivat muuttumaan.

      Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että mikään ei tule muuttumaan tässä mielessä.

      Toki edelleen kultaan sijoittaminen toimii kuten ennenkin. Suuri raha ja takana olevat, ovat valppaina. Eivät ne muuten olisi koko maailman omistajia nykyäänkään.

      • PonzipaPonzi

        joen=joten

        (koska ruokaa on pakko tuottaa joten ruoalle on todellinen kysyntä olemassa aina).

        Ei ruokaa joesta


      • PonzipaPonzi

        Pahoittelut, että teksti tuli lähetetyksi kokonaan oikolukematta


    • BitcoinPetosRomahtaaPian

      bitcoinin arvoa kannattelee joku ulkoinen tekijä, esim. juuri käyttö rahanpesussa. Bitcoin on rikollisten valuutta. Tietenkin on kirkasotsaisia hyödyllisiä idiootteja, jotka kehittävät ja puolustavat puhdasta bicoinia puhtain asein. Maailman rikolliset kiittävät ja rohkaisevat jatkamaan.
      http://www.hs.fi/talous/art-2000005304043.html
      Poliisin mukaan mies kätki bitcoinin avulla neljän miljardin dollarin eli noin 3,4 miljardin euron arvosta varoja, jotka oli hankittu rikoksella.
      Poliisi ei kertonut 38-vuotiaan miehen nimeä. Hänet pidätettiin maanantaina Pohjois-Kreikassa Halkidikíssa. Yhdysvallat oli antanut hänestä pidätysmääräyksen.
      POLIISIN mukaan miehen epäillään johtaneen vuodesta 2011 rikollisorganisaatiota, joka on ”omistanut, operoinut ja johtanut” maailman johtavaa verkkorikollisuuden nettisivua.

      • rgergegreg

        Huoh... Ihan normaalia käteistä käytetään koko ajan rahanpesuun satojen (ellei peräti tuhansien) miljardien edestä joka ainoa vuosi. Kyllä, Bitcoinia käytettiin tässä tapauksessa rahanpesuun, mutta se olisi onnistunut aivan yhtä hyvin euroilla, dollareilla tai oikeastaan millä tahansa rahayksiköllä maailmassa. Ja rahanpesu onnistuu myös ostamalla kultaa (jota ei yleensä voi jäljittää), taidetta jne. Olen varma, että kymmenien miljardien kultavarantoja on rahanpesijöillä, koska se on yksi helpoimmista keinoista pestä rahaa. Se, että Bitcoinilla onnistuu rahanpesu on nollan arvoinen tieto, koska se onnistuu tuhansilla muillakin menetelmillä aivan yhtä helposti ja usein helpomminkin.


      • Pitää_kysyä

        Miksi olet avannut keskustelun Bitcoinista palstalle jonka nimi on Verkostomarkkinointi? Eihän Bitcoinilla ole mitään tekemistä verkostomarkkinoinnin kanssa.


      • Pit-Coin

        Bitcoin on kryptovaluutta !
        Onecoin on kusetus

        Voidaan käsitellä täällä koska Bitcoini seuraa Onecoinin jalanjäljissä, kohta kaatuu.


      • Henkilökuntta
        Pit-Coin kirjoitti:

        Bitcoin on kryptovaluutta !
        Onecoin on kusetus

        Voidaan käsitellä täällä koska Bitcoini seuraa Onecoinin jalanjäljissä, kohta kaatuu.

        Bitcoinilla ei ole mitään tekemistä onecoinin,verkostomarkkinoinnin,eikä kusetuksen kanssa. Eikä onecoinilla ole mitään tekemistä kryptovaluutan kanssa.


      • KotiMyyjä

        Onecoinilla ei ole mitään tekemistä verkostomarkkinoinnin kanssa. Verkostomarkkinointi on rehellistä liiketoimintaa. Onecoin on rikollinen pyramidipeli/ponzihuijaus.

        Bitcoinilla ei ole mitään tekemistä Onecoinin kanssa.

        Bitcoin on tietokoneohjelma. Bitcoin on kryptovaluutta. Bitcoinilla voi ostaa tavaroita tai niitä voi vaihtaa dollareiksi tai euroiksi.


    • eipaskalletaivu

      "LEIKKIRAHA, jolla ei ole yhtikäs mitään arvoa.
      .....
      Tulevaisuudessa kaikki romahtavat arvottomiksi, kun järki lopulta voittaa ahneuden."

      Eli ENSIN sanot että ei ole arvoa, sit lopussa sanot täysin takin kääntäen että arvoa on pirusti että se kohta romahtaa arvottomaksi? Täähän on ihan paskapuhetta ja epäloogista kateellisten kitinää! parempi sinunkin jo uskoa, PITCOIN miehet on RAHAMIEHIÄ!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe