Uusi mies näyttää mustasukkaisuuden merkkejä

Vaarassako

Ollaan tapailtu tämän miehen kanssa muutaman kerran.
Tokan tapaamisen jälkeen kyseli miespuolisista kavereista että ovatko he vain kavereita ja mistä tunnen he.
Kolmannella kerralla hän tuli kylään ja näki pari tupakka-askia pöydällä joissa oli miehen kuva, kysyi että oletko itse valinnut nuo askit tuon miehen takia?
Toi meni jo mun mielestä vähän överiksi.

Onkohan kyseessä joku sekopää joka vielä tulee hakkaamaan mut mustasukkaisuuspäissään vai voiko miehet olla mustiksia ilman väkivallan käyttöä?

Kertokaa kokemuksia tai mielipiteitänne.

11

1465

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eivainoharhasiakiitos

      Jos yhtään enemmän alkas paljastua mustasukkaisuuden merkkejä, en tapailis enempää miestä.

    • etfqqpfjju723

      Joo. Ihan miehenä tässä sanoisin, että jos tupakka askissa on jonkun mannekiinin kuva, ja mies SIITÄ alkaa kysellä, että noiden miesten kuvienko takia olet nuo tupakat valinnut, on ilmiselvä hullu kyseessä, ja kannattaa viheltää peli heti poikki, ennen kuin olet todella pahassa suossa ja kusessa.

      Kun tuollaista alkaa miehestä jo sivumennen paljastua, on aika paha tapaus kyseessä. Saattaa alkaa stalkata, mukiloida, riidellä, ja tehdä elämästäsi helvettiä jos päästät jutun enää pidemmälle.

      Jätä tuo tyyppi HETI!

    • Illanjatkot

      Ole avoin ja kerro rehellisesti mieskavereistasi, älä anna hänen mielikuvitukselleen valtaa ja katkaise ajatuksiltaan siivet. Hän varmaan miettii sitäkin, että minkälainen on ihannemiehesi ja vastaako hän sitä. Jos ihme-epäilyt jatkuu eikä ala luottaa sinuun ja siihen, että itse haluat tutustua juuri häneen ja juuri hän on se, josta olet kiinnostunut ja riittävä, niin silloin ei kannata jatkaa suhdetta. Kannattaa myös kysellä sitä, mimmoset ajatukset ja käsitykset itsellään on tapailusta/seurustelusta sekä sitoutumisesta. Jos hän itse ei kerro ja tapaileekin useamman kanssa yhtäaikaa, niin varmasti päässään liikkuu ihan erilaiset ajatukset. Keskustelkaa seurustelunne linjat selviksi.

    • Minun mielestä, mies voi olla *terveellisesti* mustasukkainen mutta jos se menee yli riman silloin on pakko istua alas ja keskustella asiasta...

      Itsellä puuttuu kokonaan mustasukkaisuuden tunne, mutta jos mies on vähän (HUOM siis VÄHÄN) minusta mustis niin olisin tyytyväinen, koska se tarkoittaa minusta vain yhtä asia, ettei halua luopua minusta.

      Mutta jos peliin tulee pelottamista, uhkailua tai väkivalta niin silloin mies huomaa hyvin äkkiä mikä tarkoittaa ero / ulkoruokinta 😈

      • KauanSitten

        No kun ei saisi päästä noin pitkälle, vaan aiemmin kannattaa hankkiutua eroon. Tuossa vaiheessa kun tulee henkistä tai fyysistä väkivaltaa, voi olla jo myöhäistä. Katsos kun olet siinä vaiheessa jo hänen omaisuuttaan.
        Elämäni pahimman virheen tein kun nuorena, naiivina tyttösenä heittäydyin suhteeseen mustasukkaisen hullun kanssa. En sitten meinannut enää päästä eroon ollenkaan.


    • Patakattilaa

      Kunhan testaa, leiki puhuvas jonku mies n kans ja katso mitä hän tekee.

    • Tarkga

      Jaa a, kai vastasit ''tottakai, juuri sen takia valitsit, kun on hyvää silmän ruokaa.'' ja kysyit onkai kyseinen mieskin omistanut joskus elämässään naiskalenterin.. miten aski siitä niin eroaa.. Ole tarkka että sinulla on samat säännöt ja oikeudet kuin miehelläsikin!

      • Mustelma.onnessa

        Jos keskinäinen kommunikointi on tuolla tasolla, niin jutut on äkkiä juteltu. Katso uusi mies itsellesi ja ole varovainen, kun teet eron tästä urkkijasta.


    • Nkiollm

      Jos joku kyselee tosissaan tuollaisia, niin ei se ole normaalia.
      Jos vähänkin samansuuntaisia merkkejä niin ei hyvältä näytä.

    • Ikäväkyllä

      Pelasta itsesi ennenkuin on myöhäistä, et sinä, eikä kukaan muukaan voi parantaa tällaista miestä (tai naista)

    • PelkoAjaa

      Vai oliko tsoukkiheitto toi tupakka-aski- kommentti? Minusta jos heitti tosissaan on jo huolestuttavaa? Alussa helpompi tehdä lopetus kuin myöhemmin, kun on jo tunteita pelissä. Kunnon keskustelu paikallaan, valitse paikka, ettet ole vain kahden eli julkinen paikka?
      Haasta hänet, totuus tulee parhaiten esille, kun on väittelyä/ eripuraa. Osaako myös hävitä keskustelua? Jos menee keskustelu ala-arvoiseksi eli toisen kunnioitus puuttuu niin selvä merkki.
      Turn- off.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      774
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe