Olen 30 vuotias mieslapsi

susilapsi-

-Neitsyt
-ei oikeastaan kavereita
-mielenterveysongelmainen
-ei koulutusta
-välillä töissä työkkärin lehmän pakottamana 10 euron tuntipalkalla

Sen sijaan vanhat koulukiusaajani ovat saaneet elää normaalin ihmisen elämän seksisuhteineen, perheen perustamisineen ja lapsineen. Minulta sen sijaan evättiin normaali nuoruus ja ihmissuhteet ja sen seurauksena olen jämähtänyt emotionaalisesti noin 15 vuotiaan pojan tasolle. No ehkä mä voisin elää sen nuoruuden nyt ja rakastua nättiin ja hoikkaan tyttöön. Siis mähän joudun välillä karenssin ja perinnän pelossa tekemään niitä lasten töitäkin niin miksei sitten saisi kokea niitä teini-iän positiivisiakin puolia teinitytön kanssa.

33

2464

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • idiootti_todellakin_olen

      taas yksi, muita omista epäonnistumisista syyttävä marttyyri-setä. Mistä teitä oikein tulee?

      • libvgfjoklgjf

        Taas yksi kiusaaja ämmä joka ei haluaisi ottaa vastuuta rikoksistaan.


      • 720
        libvgfjoklgjf kirjoitti:

        Taas yksi kiusaaja ämmä joka ei haluaisi ottaa vastuuta rikoksistaan.

        Mikä hänen rikoksensa on?


      • tarinoitajokuultu

        Jos ei ole koskaan ollut oikeita kavereita tai muitakaan sosiaalisia suhteita niin 60 vuotiaillakin on jutut ja ajatusmaailma 6v lapsen tasolla.
        Naiset vihaavat tälläisiä tyhjäpäitä.


      • susilapsi-
        tarinoitajokuultu kirjoitti:

        Jos ei ole koskaan ollut oikeita kavereita tai muitakaan sosiaalisia suhteita niin 60 vuotiaillakin on jutut ja ajatusmaailma 6v lapsen tasolla.
        Naiset vihaavat tälläisiä tyhjäpäitä.

        Kuten sanoin niin minun tunne-elämäni on noin 15 vuotiaan tasolla, ei 6 vuotiaan. Teininä pitäisi saada ensimmäiset kokemukset seksistä jotta sinua voidaan normaaliksi ihmiseksi kutsua. Tietenkin on mahdollista pelastaa paljon jopa noin 20 vuotiaana jos silloin käy munkki ja tapaat ymmärtäväisen naisen. No minulla ei sellaista tuuria ollut.


      • aaryhmäää

        ;)

        Kummeli - Paras A-ryhmä

        https://www.youtube.com/watch?v=sn5RTQP5WJQ

        ----------

        KUMMELI-Vibrato-Ei Mitään!

        https://www.youtube.com/watch?v=oFhlW0i2lro


      • kukaonkingiii

      • Anonyymi
        tarinoitajokuultu kirjoitti:

        Jos ei ole koskaan ollut oikeita kavereita tai muitakaan sosiaalisia suhteita niin 60 vuotiaillakin on jutut ja ajatusmaailma 6v lapsen tasolla.
        Naiset vihaavat tälläisiä tyhjäpäitä.

        Ihanasti kannustat.

        Ap, 30 ei ole vielä 40. Nyt vaan johonki suuntaan ensin. Mitä halusit olla lapsena? Mikä oli jännää lapsena ja nuorena ja viimeisen kymmenen vuoden aikana? Teet kaikkia niitä asioita nyt ja kohta huomaat että keksit uusia. Sitten löytyykin jo intohimo johonkin asiaan ja olo alkaa olla mukavampi.


    • emotionaalineen

      emotionaalinen
      HIM
      3.1.2014

      tunneperäinen, tunnepitoinen, tunne-

      Yksilön tietoisuutta voi kutsua myös "mieleksi". Mieli jaetaan usein kahteen osaan; rationaalinen ja emotionaalinen (järki- ja tunnepohjainen). Rationaalinen mieli onkin lähempänä tietokonetta. Se kerää ja prosessoi tietoa. Se ratkaisee ongelmia ja tekee loogisia johtopäätöksi vastaanotettuun tietoon pohjautuen. Emotionaalinen puoli taas on jotakin vaikeammin selittävää. Se luo ja varastoi tunteet toisia ihmisiä kohtaan monien muiden asioiden ohella. Se kontrolloi sosiaalista käyttäytymistämme, mielialojamme, koko persoonaamme. (martinkeitel.net)

      Emotionaalinen pettäjä. Pettää voi, vaikka ei harrastaisi seksiä toisen kanssa, yourtango.com paljastaa. Emotionaalinen pettäjä solmii merkittäviä ihmissuhteita muiden kanssa, mutta jättää oman kumppaninsa vaille todellista läheisyyttä. (mtv3.fi)

      https://www.urbaanisanakirja.com/word/emotionaalinen/

      • artofgoodbusiness

      • lfactoflifee

      • crtossroadssdemonn

    • isostakirjastaaaa

      Mark. 10:15

      Totisesti minä sanon teille: joka ei ota vastaan Jumalan valtakuntaa niinkuin lapsi, se ei pääse sinne sisälle."

    • muistellaanmenneitää

      Syy miksi uskoa koetellaan

      käytä.järkeä

      28.7.2016 9:11

      Jumala koettelee välillä ihmisten uskoa. Tähän on yksinkertainen syy.
      Jumala haluaa tietää ketkä osaavat käyttää järkeä ja ketkä uskovat "mihin tahansa".

      Useimmat uskovat hylätään tässä testissä, mutta aina joku pääsee siitä myös läpi.

      Vähän sama kun jos lapsi opettelee koulussa hyönteisistä.
      Kotona isä saattaa sanoa "hämähäkki on hyönteinen". Jos lapsi osaa käyttää järkeä, hän huomaa, että isä yrittää koetella (ei siis valehdella). Jos lapsi tietää että hämähäkillä on kahdeksan jalkaa, se ei voi olla hyönteinen. Lapsi käyttää järkeä ja läpäisee testin.

      Lapsi joka uskoo kyseenalaistamatta, uskoo että hämähäkki on hyönteinen koska isä sanoo niin.

      ------

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14399169/syy-miksi-uskoa-koetellaan

    • atm-tapaus

      No mutta et ole yksin. Täällä sinkkupalstalla on sunlaisia miehiä sanoisin että liikaa mutta tervetuloa kerhoon

    • drescodeee
    • zirrajakytätt
    • layercakeending
      • döfskf

        Luuletko että kukaan klikkaa noita spämmämiäsi linkkejä?


    • Neitsyt-Setä

      Minustakin on täysin kohtuutonta ja epäoikeudenmukaista vaatia aikuisten käyttäytymistä meiltä, jotka seksikokemusten suhteen olemme edelleen lapsen tasolla. Ensin se ensimmäinen teinirakkaus ja korkkauskokemus, jotka normaaliin elämään kuuluvat, ja sitten vasta voidaan alkaa harkita jotain "aikuisten" juttuja.

      • mytologia

        Neitsyt-horoskooppimerkki ei osaa päättää varsinkaan omista asioistaan. Se venyttää omaa kehitystä ja haittaa arkirealismia, Hermes-arkkityyppi.

        Neitsyt voi myös muuttua narsistiksi, jos muut antavat sille liikaa vapatta höykyttää muita. Jahkaaja, jolle ei riitä mikään. Muut voivat sitten puolestaan tehdä liian äkkinäisiä päätöksiä.

        Yksi kouluttaja, kirjoitti, että arkkityyppien tuntemisella voi parantaa suhtautumista itseen ja muihin.

        https://katisar2.wordpress.com/2011/11/06/sisainen-teatteri-osa-11-miesarkkityyppeja/
        https://katisar2.wordpress.com/2011/11/09/sisainen-teatteri-osa-12-miesarkkityypit-jatkuvat/

        Hermes – sosiaalinen virtuoosi

        "Hermes-mies on Zeuksen sanansaattaja, onnentuoja ja matkalaisten suojelija. Hän on energinen maailmankiertäjä, joka rakastaa seikkailuja. Hänellä on jokaisessa satamassa nainen ja kasa miesystäviä. Hän osaa “small talkin” ja hän saa tuntemaan seurassaan ihmisen kuin ihmisen älykkääksi ja fiksuksi.

        Hermes on hyvä sisäisen polun opas, koska hänellä on suora yhteys alitajuntaan; hänessä yhdistyvät valo ja varjo. Hänessä on kokonaisvaltaista viisautta, joka tekee hänestä Treenaajan mielestä Haadeksen rinnalla hyvän sisäisen kirjoitusprosessin ohjaajan. Hermes on valveunien, synkronisiteetin, sattumien ja ennakkovihjeitten jumala. Hermes viihtyy leikillisessä ilmapiirissä ja näkökulmien välisessä leikissä. Naurun kautta ihmiselle voi paljastua jotakin sellaista, joka muuten jää huomaamatta. Hermes voi olla myös taikatemppujen tekijä. Treenaajalle juuri Hermes on Sisäisen teatterin nimikkoarkkityyppi.

        Hermeksessä on lapsenomaista avoimuutta ja herkkyyttä, joka tekee hänestä hyvän, mutta levottoman oppaan. Hermes on sanaseppä, retoriikan virtuoosi, joka kielileikein saa näkyväksi jotakin ennennäkemätöntä.

        Naissuhteita Hermeksellä on, ja onnistuneita lyhytkestoisia sellaisia, mutta ei pitkäaikaisia. Arkkityyppinä kun hän on ikuinen keskenkasvuinen poika, siksi myös isänä he ovat kypsymättömiä. Hänelle jokainen nainen on uusi ihmeellinen valloituksen kohde, mutta arjen rakkaus muuttuu hänelle pitkästyttäväksi. Hermeksen varjopuolen omaava mies on taitava huijari ja naisia petkuttava häntäheikki."


      • Ei.kai.nyt

        Tuliko neitsyeille yllätyksenä, että he ovat täälläkin "petkuttavia häntäheikkejä"?

        Sen näkee, kun naiset vastaavat täälläkin yhdelle tai muutamalle runsaammin. Neitsyt-sedät huijaavat puuttuvilla naissuhde-väitteillä, keräävät haaremia, joskin peräjälkeen. Parisuhde pitää elää loppuun, vasta sitten on seuraava kierros. Varmaan edistäisi asiaa sulatella jo saatuja kokemuksia, tunteita ja ajatuksia. Toiset ovat antaneet paljon innostavia ajatuksia, niistä pitäisi jotain ottaa ja nauttia. Lisää vonkaaminen ei muuta juuri mitään.

        Pitää olla tyytyväinen, että ei toimi "vajaakäytöllä". Kursseille, jos tuosta tulee psyykkinen ongelma. Se ei täällä ratkea.

        Jos on oikein epäkiinnostava, auttaako ajatus, että olisi pakko kirjoittaa myyvä dekkari? Kun ei ole mitään, ei odotakaan ihmeitä. Jos on joku iso projekti. saa ajatukset upotettua siihen.

        https://ilkkaremes.wordpress.com/tarinan-anatomia/


      • Anonyymi

        Ymmärrän tuon kohtuuttoman vaatimuksen tunteen.

        Mitä jos elämä ei halua että asiat menevät toivomassasi järjestyksessä? Masennus ja ego on vaikea yhdistelmä jos ne sattuvat omalle kohdalle. Häpeäkin on osa egoa.


    • gyhr

      Kannattaisi vieläkin mennä koulutukseen, koska sieltä tulee sosiaalisuutta ja toisia ihmisiä.

      Aloittaja vaikuttaisi Hefesos-arkkityypiltä. Kun noita ymmärtää on armollisempi itsellekin.

      Hefaistos – tunnollinen seppä
      https://katisar2.wordpress.com/2011/11/09/sisainen-teatteri-osa-12-miesarkkityypit-jatkuvat/

      "Ruma Hefaistos paradoksaalisesti on kauniin käden työn arkkityyppi. Hän on osaamisen ja ammattitaidon loukattu, haavoitettu seppä. Hefaistos on Haadeksen tavoin introvertti arkkityyppi. Tämä ulkonaisesti vastemielinen jumalhahmo nai jumalattarista kauneimman, Afroditen.

      Kun Zeus synnytti Ateenen otsastansa, ilman naista, hänen vaimonsa Hera synnytti Hefaistoksen ilman miestä, neitsellisesti. Siksi Hefaistos on kuin hän olisi nainen, vaikka hänellä onkin miehen ruumis. Hefaistos ei kuitenkaan välttämättä jää kiinni äititunteisiinsa, vaan hän voi kyetä vaikkapa Hermeksen tai Dionysoksen avulla irrottautumaan niistä. Joskus eheyttävänä peilinä voi olla myös nainen.

      Vaikka hän on naisseikkailujen sivustakatsoja, antaa nainen voiman hänen käden jälkeensä. Kun naisellisella taidolla tuotettu rakkauden energia antaa muodon käden tuotteelle, syntyy mestariteoksia. Isänä Hefaistos on alkoholiin taipuvainen, eikä hänen ailahtelevaisuus tee hänestä hyvää isää. Hefaistos tyypiltä puuttuvat sosiaaliset taidot.

      Hefaistoksen kädenjälki on raajarikkoisuuden tulosta. Niinpä on myös monella Hefaistos-miehellä sairaus, masennus tai emotionaalinen kaaos heidän taideteostensa energiaa. Hän kerjää käden työnsä kautta itsensä hyväksyntää, kun hän ei ole koskaan saanut vanhemmiltaan sitä mitä hän olisi tarvinnut, ehdoitta hyväksyntää. Olavi Moilanen muistuttaa meitä, että tämä kärsimyksen korostaminen ei tarkoita sairauden ihannoitia, vaan sitä, että sairaus pitää ihmisen kiinni omissa tunnoissaan, aidossa elämässä.

      Hefaistos jää helposti erakoksi, mikäli hän ei löydä itsestään muita arkkityyppisiä tiloja. Niemi-Mattila muistuttaa, että Suomi on pullollaan Hefaistos-miehiä. Olemme tunnollista ja ahkeraa mutta pidättyväistä ”sisukansaa”. Monet miehet ovat yksinäisiä erakoita, ja he löytävät ainoat mielekkäät ystävyyssuhteensa työnsä kautta. Hefaistos ihmiset ovat niitä ihmisiä, jotka eivät löydä itselleen arvoa muuta kuin tekemällä jatkuvasti jotakin. Hefaistos ei paljasta sydämessään kantamaansa tuskaa kenellekään. Näille Hefaistos-tyypeille työtön tai työkyvytön ihminen on “luuseri”, tarpeeton kansalainen, koska heidän ihmisarvonsa lepää kädentyön aikaansaannoksissa."

    • Anonyymi

      Lähes kaikki naiset, jotka olen tuntenut viimeisen 50 vuoden aikana, ovat olleet niinsanottuja naislapsia. Tarkoitan sitä, että esiintulleissa fyysistä toimeliaisuutta vaativissa hankkeissa katse kääntyy aina male puolelle. Joten päätökset ovat aina yksipuolisia, joita on sitten kiva pyöritellä omaan pirtaan sopiviksi. Joitakin oikein naistiikereitäkin on sattunut kaveripiiriin, jotka ovat osoittautuneet aivan kissimirreiksi tiukan paikan tullen. Olen aina ollut parisuhteessa ja arvostan naisen toveruutta yli kaiken. Mutta olkaamme luonnon meille antamilla antimilla onnellisia olemassaolostamme.

    • Anonyymi

      Keksin elämällesi tarkoituksen, lähde ukrainaan sotimaan venäjää vastaan.

      • Anonyymi

        Huono ehdotus oli.


    • Anonyymi

      Teinirakkaus jäi kokematta... poikuus tallella.. olet missannut elämän tärkeimmät kokemukset. Yhteiskunta suosii vain komeita ja pitkiä miehiä, ei ole mitään syytä miksi enää koskaan menisit töihin tai söisit terveellisesti. Kaltaisillasi miehillä ei ole mitään merkitystä naisille ja yhteiskunnalle, anna takaisin samalla mitalla - koska he tuhosivat elämäsi, voit huoletta elää heidän maksamilla tukirahoilla maailman loppuun asti.

      Muista, että jokainen nainen kohta Seinän viimeistään kun pääsevät 30 vuoden ikään. Jännämiehet ja chadit alkavat katsoa nuorempia tylleröitä ja sitten nainen itkee kun ei enää kunnon miehiä ole missään kun taas yksi jännämies lähtee ovet paukkuen pois.

      Elämme yhteiskunnassa....

    • Anonyymi

      Sinkkuna pysyminen on hyvin ymmärrettävää, kun haukkuu ihmistä lehmäksi.

      • Anonyymi

        Kyllä se hänen kokemuksistaan taisi tulla se haukku. Aiheetta syyllistät


      • Anonyymi

        No ehkä olet oikeassa. Alkuperäinen kärsimyksen aiheuttaja ansaitsee haukut jos joku, ei naiset joiden kanssa haluaisi olla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ehkä olet oikeassa. Alkuperäinen kärsimyksen aiheuttaja ansaitsee haukut jos joku, ei naiset joiden kanssa haluaisi olla.

        Mitä olet hänen takiaan joutunut kärsimään?


    • Anonyymi

      Sehän on hyvä että olet vielä kokematon.
      Kannattaa säilyttää avioliittoon asti.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5208
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3387
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1522
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1373
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      749
    Aihe