Persut ainoana kantasuomalaisten puolella

Samagallupeille

Erikoisesti punavihreät odottavat sormet syyhyten pääsyä hallitukseen täyttämään Suomi haittapakolaisilla. Mutta vihreät ja muut:ei onnistu. Itse teen kaikkeni jotta Perussuomalaiset on seuraavien eduskuntavaalien jälkeen ykkönen. Ja pystyn yksin tekemään/hommaamaan enemmän äänestäjiä perussuomalaisille mitä Soini aikoinaan. Perussuomalaiset nosti isommaksi puolueeksi aikoinaan Toni Halme, Jussi Halla-aho jne. 2010 jälkeen suurimman työn jatkyjen eteen teki hiljaiset vaatimattomat "einopoutiaiset". Punavihreät ei kertakaikkiaan tule pääsemään tuhoamaan maatamme.!!!!!

58

579

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vitunsiat

      Persut muka suomalaisten puolella kun ensin leikkaavat rikkaiden hyväksi oman maan kansalaisilta eli sairailta,opiskelijoilta,työttömiltä,eläkeläisiltä jne. ja tämän kaiken lisäksi nämä mamu hyysärit toivat vuodessa 32 000 mamua Suomeen joista persut huolehtii paremmin kuin oman kansalaisista ja tämä on faktaa eli jo tapahtunutta, siihen ei voi petossuomalaiset eikä uuvatit muuksi muuttaa.vitun siat mitä teette Suomelle!

      • gft4gvrfegvrf

        Soini ei ole tosiaankaan sama asia kuin Persut, ja nyt hän on onneksi jo elävää historiaa..

        Kokoomus, vasemmisto, keskusta ja vihreät noita pahimpia mokuttajia ovat juuri nyt.


      • EiköTotta

        Pahimmat on itseasiassa oppositiossa eli vihreät kommarit demarit ja rkp, näiden jäkeen tulee vasta kepu ja kokoomus. On valitettavaa ettei persut voi yksin päättää Suomen kehitysmaamuslimilinjasta ainoastaan voivat jarruttaa sitä koska ylivoima on vielä liian suuri.


    • UGh-ugh-ugh

      Mistä ajattelit aloittaa? Heittelemällä Suomi24:saa iskulauseita?

    • tuohon-varautukaa

      En tiedä parsuista yhtään mitään kuka voittaa kuka häviää.
      Mutta yksi asia on varma,jos punavihreät maahanmuutosta pääsevät
      päättämään,kohta täällä on enemmän kehitysmaalaisia kun meitä suomalaisia.

      MM toissatalvena suorassa TV lähetyksessä vasemmistoanarkisti Suvi Auvinen möläytti tämän viisauden . " RAJAT AUKI JA KAIKKI TERVETULOA SUOMEEN".
      Samaa luokkaa oli punavihreän vasemmiston järjestelemät " MEILLÄ ON UNELMA" tervetuliaisjuhlat kujilla ja toreilla, joissa toivotettiin kehitysmaalaiset tervetulleeksi Suomen elätettäviksi.

      • Ohhoh.nyt.narraat

        Missä on tietolähde? En usko, että kukaan on `kehitysmaalaisia' toivottanut tervetulleiksi...


      • Ohhoh.nyt.narraat

        Oliko siellä toreilla kyltti missä luki tolleen? Toi tervetuloa elätettäväksi?


      • tuohon-varautukaa
        Ohhoh.nyt.narraat kirjoitti:

        Missä on tietolähde? En usko, että kukaan on `kehitysmaalaisia' toivottanut tervetulleiksi...

        "Missä on tietolähde" kyselet? Voi hyvänenaika,joko on "MEILLÄ ON UNELMA" juhlat unehtuneet. Punaisella vjhervasemmistolla oli myös tervetuloa toivottavat kyltit mukana juhlissa. Mihinkäs muihinkaan juhliin se porukka olis ilman kylttejä osallistunut?Kyllä se totta on, että keskimäärin ihmisten poliittinenmuisti on kaksi kuukautta.
        Nähtävästi kuulut siihen ryhmään.


      • Ohhoh.nyt.narraat
        tuohon-varautukaa kirjoitti:

        "Missä on tietolähde" kyselet? Voi hyvänenaika,joko on "MEILLÄ ON UNELMA" juhlat unehtuneet. Punaisella vjhervasemmistolla oli myös tervetuloa toivottavat kyltit mukana juhlissa. Mihinkäs muihinkaan juhliin se porukka olis ilman kylttejä osallistunut?Kyllä se totta on, että keskimäärin ihmisten poliittinenmuisti on kaksi kuukautta.
        Nähtävästi kuulut siihen ryhmään.

        "E l ä t e t t ä v ä k s i" -kö? Lukiko noin?


    • Näinmenöötää

      Kepun on valmis lisäämään kiintiöpakolaisten määrän 10000. Ja punavihreät ottaisi rajattomasti lisää.

      • Kamoon.nyt

        Laita nyt herrantähden tokaisuillesi jotakin lähteitä! Taannoin tämä palsta oli täynnä tuon kaltaista söperrystä, yhden asian huutoja ja epätotuuksia.

        Tälläkö tavalla persut ylipäänsä keskustelee livenä? Yksi Tietäjä latelee hömppää kuin Tohtori ikään ja muut uskovat siihen?


      • Antipersux

        Kyllä. Juuri tällä tavalla nämä hömelöt keskustelevat. Tämä on todella heidän tapansa antautua debatin pyörteisiin. Heitetään joku älytön väite jonka jälkeen pää pensaaseen piiloon eikä vahingossakaan perustella.

        Tai perusteluksi riittää se että "tämä on minun mielipiteeni ja se on sen vuoksi oikea". Tätä mantraahan me olemme saaneet lukea ja kokea tässä viimeiset vuodet. Jos minusta 1 1=3 niin se on oikein, koska se on minun mielipiteeni. Amen.


    • Toisaalta-tietenkin.hmm

      Eikös kaikkien puolueitten päämäärä ole olla jossakin vaiheessa hallituksessa? RKP ainakin tykkää vähän joka rakosesta ujuttautua mukaan vaikka ja kenen kanssa. Ja Kristilliset.

    • soutu_kunniaan

      Persuilla on ehdommasti rantasuomalaisten enemmistön vahva kannatus !

    • Einytmuuta

      Sdp:n Rinne sanoi että Suomen pitäisi ottaa jopa yli miljoona pakolaista koska väestömme eläköityy. Sanoi Yle Uutiset haastattelussa noin vuosi sitten

      • Antipersux

        Pitää paikkansa että väki eläköityy. Suomessa on nyt yli 50 vuotiaita yhtä paljon kuin alle 50 vuotiaita. Mikä olisi Halla-ahon persujen keino hoitaa ongelma? Nostetaan eläkeikää? Mikä olisi sopiva vuosikertymä? Pienennetään eläkkeitä? Mikä olisi sopiva määrä? Vai miten persut asian ratkaisevat näin kotimaisin voimin? Kertokaapa se meille antipersuille. Kiitos.


      • Robottit

        ABB:n pääjohtaja: Robotit pelastava t teollisuuden | Kauppalehti
        https://www.kauppalehti.fi/uutiset/...teollisuuden/w9U5abVX

        6 okt. 2015 - Robotti ei tuhoa teollisuuden työpaikkoja, vaan päinvastoin. Jättikonserni ABB:n pääjohtaja Ulrich Spiesshofer sanoo, että automatisointi turvaa ...
        Hitsauslinjan automatisointi | Rejlers Oy
        rejlers.fi/Projektit/Teollisuus/Hitsauslinjan-automatisointi/ - Översätt den här sidan
        KOME Oy on neljällä paikkakunnalla, viidessä toimipisteessä toimiva kuorma-autojen päällirakenteiden ja perävaunujen valmistaja. Rejlers toteutti KOME:n ..
        .
        Automaatio – Wikipedia
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Automaatio

        ... suorituskyky ja koko olivat taloudellisesti kannattavia tulivat markkinoille 1960-luvulla. Sen jälkeen suurin osa tuotantolinjojen tehtävistä on automatisoitu.
        ‎Automaatiotekniikka · ‎Automaation ...
        Robotti tekee pian sinunkin työsi - Talouselämä
        www.talouselama.fi/.../robotti-tekee-pian-sinunkin-tyosi-34595...

        10 juli 2014 - Työn automatisointi painottuu tällä hetkellä pääosin kokoonpanoon ja ... häiritsevänä 45 prosenttia valmistavan teollisuuden alalla toimivista ...
        teollisuuden tietojärjestelmät ja automatisointiprojektit
        insolution.fi/services/automatisointi/ - Översätt den här sidan
        9 mars 2015 - Palvelemme teollisuutta tuottamalla laadukkaita sekä tehokkaita automaatio- ja ohjelmistoratkaisuja tuotannon ja liiketoiminnan tarpeisiin ...


      • Kamoon.nyt
        Antipersux kirjoitti:

        Pitää paikkansa että väki eläköityy. Suomessa on nyt yli 50 vuotiaita yhtä paljon kuin alle 50 vuotiaita. Mikä olisi Halla-ahon persujen keino hoitaa ongelma? Nostetaan eläkeikää? Mikä olisi sopiva vuosikertymä? Pienennetään eläkkeitä? Mikä olisi sopiva määrä? Vai miten persut asian ratkaisevat näin kotimaisin voimin? Kertokaapa se meille antipersuille. Kiitos.

        Pitää pysyä aiheessa. Peruksen Asialinjaahan täällä on tietää - siitä - mamujen - vyörystä, ja ripotella sopivasti jotain sukkelaa mulukusta ja pers'reiästä . Suoraa puhetta nääs!

        Sitte voikin loitota rohkeasti sinne takarivin taakse, käkätellen että uskalsin puhua asiaa kele eikä tarvihe olla joku salonkikelpone hienostelija. Myös on hyvä lisätä, että eiköhän rasismikortti tietysti taas kerran tästäkin mielipiteestä heilaha B)


    • Hyyyyyiiii

      Punavihreät ovat Roskasakkia. Paljon entisiä taistolaiskommareita joiden vanhemmat olivat valmiit liittämään Suomen Neuvostoliitoon

      • tosiasiaa__

        Satu Hassi on yksi niitä taistolaisia.Huomattuaan että kommunistitouhu ei oikein kanna,siirtyi vihreisiin lapioimaan hiekkaa suomalaisiin laakereihin.


    • locknload

      Punavihreä - lataa ja varmista.
      Vihollinen tunnistettu.

    • Putinomania

      Halla-ahon persupuolue on Putinin asialla.

    • totuus.se.on

      Ainoa lääke mokutusta vastaan tosiaankin tällä hetkellä ovat Halla-Ahon perussuomalaiset, siitä ei pääse yhtikäs mihinkään. Se on valitettava fakta, että se on ainoa pelattava kortti mokutusta vastaan enää.

      Äänestä kepua, kokkareita, demareita, vihreitä tai vassareita niin olet edesauttamassa mamutulvaa - miksi kukaan edes yrittää viitsiä kiistää tätä täysin selvää asiaa enää?

    • DRHouse

      Nyt se viimeinenkin persujen äänestäjä sitten sekosi...

    • ökyeinari

      höpön höpö.

    • kotimaasuomion

      Ja taas toistuu sama älykääpiöiden aivoton toisto.
      Antipersux ja kumppanit antakaa tekin niitä vastauksia. Helppo huudella ja haukkua muita, mutta missä oma ajattelu ja ratkaisut.
      Oho. Eipä taida löytyä.
      Suomalaiset ovat tyhmiä jos tätä mamu tulvaa ei katkaista.
      Kotoutus ei tule onnistumaan, esimerkit Ruotsista. Malmön ja Göteborgin tilanteet ovat typerän suvakin unelmaa, vai?
      Jokainen veneellä tai muuten salakuljetettu mamu on lahjoitus ihmiskauppaan.
      TE suvakit sallitte tämän ja tuette ihmiskauppaa. Joko nyt ymmärrätte ongelman suuruuden.
      Alkaa ajatella itse. Ihan omilla aivoillanne.

    • Nuhjunuhju

      Mutta on faktaa että persut toi 32 000 pakolaista Suomeen ja lapioi miljardeja rahaa kreikkaan ja leikkasi oman maan heikoimpi osaisilta ja antoi rikkaille mm. verohelpotuksia,mikä on vielä tyhmälle persulle epäselvää? Kaikki on jo tapahtunut teidän takia ,koita nyt käsittää persu polo mitä teitte tälle maalle on hirveä urakka korjata nui tridän isänmaalle tekemät kataluudet! Pikkaisen särähtää korvaan tuo kantasuomalaisen puolella oleminen kun olette tehneet oikeasti ihan päin vastoin.

      • pysykää_asiassa

        Et kai sentään niin tyhymä sinäkään ole,että persujen väität 32000 matua suomeen tuoneen.
        Mitä minä niitä seurasin,ihan omin jaloin nelijonossa läpsyttelivät tulemaan Haaparannan matkakeskuksesta ruotsalaisten suosiollisella vaikutuksella. Tornioon.Kävelymatkaa on noin 100 metriä.

        Siinä odottivat suomeaaiset linja-autot ja matka lihapatojen ääreen alkoi.


      • HulluaUhoa

        Juttuhan on niin, että entiset ja nykyiset persut uhosivat ennen vaaleja laittavansa stopin maahanmuutolle. No sitten kun he pääsivät laatimaan maahanmuutto-ohjelman hallitukselle, niin maahanmuutto ei pysähtynyt vaan se peräti kymmenkertaistui. Persut eivät tehneet elettäkään muuttaakseen tilannetta, koska ministerisalkuista haluttiin pitää kaksin käsin kiinni. Ja maahanmuutto-ohjelma oli siis nykypersujen Juho Eerolan käsialaa. Repikää siitä.


    • ByggMax

      Persuja ilmentää parhaiten teevemainoksen ByggMax -mies.

      • kokonaiskuva

        Mä taas tykkään että parhaan kokonaiskuvan persuista saa Teuvo Hakkaraisen naamasta.


    • AinoaToivoSuomelle

      Te uuvatti kansanedustajat jotka lankesitte Soinin petolliseen houkutukseen, tulkaa Suomen parhaimman puolueen eli Perussuomalaisten joukkoon. Halla-aho taisi luvata katuville armonaikaa heinäkuun loppuun.

    • suomitakaisin

      Kaikki varmaan ymmärtää että soinilaiset eivät ole perussuomalaisia ja myivät omat aatteensa heti kun pääsivät eduskuntaan.
      Olemme huomanneet että soinilaiset ovat kepun ja kokkareiden lapsi.
      Se millä kannatus tuli jäi persuihin.
      Halla-aho ajaa oikeaa aatetta.

      • Herää.jo

        Kantapään kautta pässilaumat "on huomannut" joskus muulloinkin turhan myöhään mille mahdille ääni on annettu. Tohtori ei välittäisi tuon taivaallista onko jollain joutavalla kantasuomalaisella äänioikeus. Tietty niin kauan kuin se lässyttää maahanmuutosta niin se ei tuo !iian suoraan aatteitaan ja arvojaan julkisuuteen... Tomppeleitteen äänet on sille tärkeitä.


    • EiEnääIkinä

      Vanhoillispersujen Juho Eerolan laatiman hallituksen maahanmuutto-ohjelman mukaisesti persut saivat kymmenkertaistettua maahanmuuttajien määrän päästyään hallitukseen. Persut eivät tehneet elettäkään lähteäkseen hallituksesta, joten PERSUT HYVÄKSYIVÄT MAAHANMUUTON LISÄÄMISEN.

      Valehtelemalla eivät hullu-uholaiset pitkälle potki, totuus on luettavissa tilastoista.

    • Persuuvatit

      Persut ja uuvatit elävät itsepetoksessa,kaikki muut tajuaa ettei teitä kumpaakaan säälittävää luuseri laumaa käytännössä enää ole edes olemassa,se on mäki nyt laskettu ,koittakaa poloiset nyt vihdoin ymmärtää mitä on tapahtunut.

    • sairaspursupolitiikka

      Perpanssin porsaat on Suomen historian huonoin puolue!!sairaita typeryksiä täynnä. tämä mätä pullue tulee häviämään kartalta. Ja aloittajan on aivan turha väittää että olisi koskaan ollut millään tavalla kansan puolella. perpanssit ovat vastuussa sairaaN natsihallituksen päätöksistä!!

    • suapi_sitä_puhuva

      PerSuilta puuttuu tekijät. PerSuilla on vain kyltymättömän janoisia populiSteja, eli työrajoitteisia paSkanpuhujia. Puheenjohtajansa on neuroottinen ja vainoharhainen kolukiusattu rassukka.

    • Maxsm

      Lopeta nyt paskapuhe noista tanan einopuotiaisista. Smp on yhtä kuollut kuin uuvatit. Dead, kaput ja vainaa.

    • Waka_Wanha_W
      • Wakawasti

        Jep :) Mut onhan tuo komia määritelmä Minäminä Ensinille!

        Jossakin juttelussa täällä uhottiin "eurooppalaisesta alkuperäisväestöstä" ...

        Taviksia suomalaiset on. Emme me mitään uljasta sakkia olla -semminkin kun esi-isämme karkottivat saamelaiset pois asuinsijoiltaan.


      • Folkloristi

        Sieltä niitä löytyy, Jytkynperän Ripulisuolta. Asuvat turvemajoissa ja syövät sammakoita, puheetkin sen mukaisia.


    • neOmatEnsin

      Vihreiden pj Touko Aalto toi esiin kuinka vihreät haluaisivat vaihtaa Suomen kansan mustiin elätteihin. Aalto sanoi ettei missään tapauksessa voisi hyväksyä nykyisen hallituksen maahanmuutto politiikkaa eli vihreiden pitäisi riistää suomalaisilta opiskelijoilta ym jotta haittapakolaisilla olisi maassamme paremmat oltavat. Maailmassa on miljoonia ja miljoonia köyhiä ja kurjia ja Suomella ei ole varaa olla koko maailman sosiaalivirasto.

      • minne.meiät.sitte--

        No laitatko linkin tai edes suoran siteerauksen. Mitä Touko on suunnitellut tehdä Suomen kansalaisille? Niille/meille, jotka vaihdetaan toisiin? Upotetaanko!!?


      • Omat-somat-pellavapäät

        Mitä tarkoittaa tuo "musta elätti"? Sen voi jotenkin ymmärtää, että tietämätön käyttää noin jopa hupaisaa ilmausta, vanhempi väestö ei ole saanut kouluissa perustietämystä esim ihmislajin monimuotoisuudesta, ja eksoottinen ihonväri varmasti herättää uteliaisuutta aina jos väri poikkeaa siitä mihin on ns tottunut.

        Puskapaskojien keskinäiset kuulopuheet ovat tosin tulleet tutuiksi. Sanovat sitä politiikaksi he...


    • Jaantaaniille

      Suomalaiset punavihreät suvakkinaiset tykkäävät saada mustalta mieheltä.

      • Sanattomaksi.vetää

        Niissä teidän pusikoissa taitaa kuulla kaikenlaista!

        Olikohan se sairasvuode -kertomus viimeisin näyte poliittisesta sinnikkyydestänne ja taistelustanne Upeuden ja Hurmoksen puolesta? Kulttuurikansamme Helmi, eli kantasuomalaiset, lukee varmasti tooosi paljon, tarpeittensa mukaan!


    • fcghdfghdgf

      Voi kiisus, mitä argumentointia - eli sen puutetta - näiltä persujen vastaisilta trolleilta.

      TOSIASIA on, että Halla-Ahon persut ovat tällä hetkellä ainoa mahdollinen vastatekijä melkein kaikkien muiden puolueiden harjoittamalle mokutukselle. Siitä ei nyt pääse yli eikä ympäri.

    • PunainenMoskeija

      Se on totta ettei kukaan muu ole laittanut itseään likoon tämän kehitysmaa muslimeiden haittamaahanmuuton takia kuin Halla-aho. Ja se on TOSIASIA että jos tämä haittamaahanmuutto jatkuu niin leikkaukset suurenevat koko ajan, tulevat eläkkeet pienenevät ja yhteiskuntarauha on mennyttä. Jos me tosiaan tarvitsemme maahanmuuttoa niin miksi meillä on lähes 400 tuhatta työtöntä ja miksi meillä on ollut työvoimapula 80 luvulta asti. Se ettei näihin suurien ikäluokkien eläkkeisiin varauduttu ajoissa on niiden ajan poliitikkojen vika jota on tässä globaalissa lamassa lähes mahdoton korjata. Mutta nämä sopeutumattomat ahdasmieliset holtittomasti lisääntyvät kehitysmaamuslimit eivät ole siihen mikään ratkaisu todellakaan koska ovat jatkuva kasvava kuluerä yhteiskunnalle. Tämä turvapaiikka sirkus maksaa jo pelkästään miljardi euroa, näistä lopuista ikuisestielätettävistä puhumattakaan. Ainoa ratkaisu on tähän että jokainen yksilö ottaa vasruuta itsestään enemmän.

      • Mulle.mulle

        Ben sanoo tuota samaa. Oman onnen sepät on kokkareitten ihannetyyppejä. Kytköksiä toki saa olla hyväveljiin.


      • Kärrinatsi

        Kyllä Olli Immonen on varmasti tehnyt yhtä paljon natsiaatteen edistämiseksi. Immosella on lisäksi vartiakoulutus, kun taas puheenjohtaja Hullu-uho on sivari ja vain haaveilee homojen ampumisesta.


      • EiköTotta

        Niin kehitysmaamuslimeista nyt puhumattakaan nehän voisi egolokisesti pudotella latolta alas....


    • SuomessaUunoja

      Vasemmistoliitto vihreät Sdp ovat jatkuvasti vaatimassa lisää palkkaa ja opiskelijoiden tukien lisäämistä. Nuo myös haluavat rajattomasti lisää pakolaisia Suomeen. Nuo pakolaiset maksaa miljardeja. Pakolaisiin laitetut rahat ovat pois Suomen omilta avuntarvitsijoilta. Hyvä Puola. Hyvä Tsekki. Hyvä Unkari. Annatte toivoa sille jotta nykyisenkaltainen rikollinen eu hajoaa ja kansallisvaltiot saavat itsenäisyyden takaisin.

      • Väsyttävääpuskahuutoa

        Rajattomasti? Anna linkki!


      • PunainenMoskeija

        Eikö se nyt aika rajatonta ole kun Suomeen tunkeutuu 36000 kehitysmaa muslimia pääosin partalasta niin vastustetaan niiden palautuksia ja vaaditaan perheenyhdistämisiä. Kuinka paljon enemmän niitä voisi tulla enää kun nyt on tullut ja kaikki pitäisi pitää Suomessa ja perheetkin tuoda, luojan kiitos viherkommarit ei ole hallituksessa. No veikkaan että tulemme jo tänä vuonna näkemään uuden kehitysmaamuslimi invaasion vielä näiden 6000 lisäksi jotka ovat tänne pikkuhiljaa valuneet, mutta viherkommareiden unelma kehitysmaamuslimeiden Islamilaisesta kalifaatista Suomessa lähenee. Voitte taas sitten nimitellä kaikkia fasisti natsirasisteiksi jotka pyrkivät palauttamaan näitä turvapaikan hakijoita takaisin lähtömaihinsa. Mutta meillähän on tähän varaa ja eläkekassathan on vielä tyhjentämättä ja valtion omaisuus myymättä ja onhan Suomi vielä toistaiseksi luottokelpoinenkin. Ei muuta kun muutama mijardi valtiolle lainaa lisää ja viherkommari suvakkien kehitysmaamuslimi unelmaa jatkamaan ja oikein puheenjohtajien johdolla.....koska sehän on solidaarista ja ihmisarvo on jakamaton....ja mehän tämän olemme aiheuttaneet....


      • Väsyttävääpuskahuutoa

        Etkö osaa käyttää säällistä kieltä? Persut on koko olemassaolonsa ajan nimitelleet ja herjanneet ihmisryhmiä. Se ei auta sikäli, että puhetyyli on ala-arvoista eikä siis sellaiseen ole halua ottaa muuten kantaa kuin yrittää sammuttaa tulipaloa. Sitä tulipaloa minkä Persut sytyttävät puska uutisoinnilla ja höpöttämällä mustista munista ja sandaaliukoista, ja kehitysmaamuslimi lienee näitä viimeisiä yleistyksiä...

        Mikähän sinun mielestäsi oikein on rasismia? Sekö kun Sinäsinä et saisi nimitellä ihmisiä?

        Voi Kiisus joo todentotta on varmasti rankkaa se, että ei sallita sananvapautta sinunkaltasille Tosimiehille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3431
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      177
      1487
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1247
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1132
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      805
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      782
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      769
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      42
      750
    Aihe