Suhteen koossapitovinkki kilteille & kunnollisille

Mehän kaikki tiedämme että jos kiltti & kunnollinen mies pääseekin suhteeseen päättyy se suhde jos muutamassa vuodessa kun naiselle tulee tylsää, on aika jutella ja siinä se. Tuli tuosta uutisesta mieleen mainio keino siirtää sitä juttelua, siis tuosta:

https://www.seiska.fi/Oho/Mies-lahti-yhdelle-oluelle-loytyi-Ibizalta/1122787

Selvästikin Hannah on mahdottoman ylpeä "ihan kreisistä" miehestään ja vaikka Gareth selvästikin on ytmien ytmi voisihan sitä varmaan kiltti & kunnollinenkin mies tehdä jotain tuontapaista vaikkei siihen luontaista taipumusta olisikaan. Unohdetaan Ibiza kun ei kiltti & kunnollinen kuitenkaan taipuisi ykskaks huvittelulomalle karkaamaan mutta voisihan se kiltti & kunnollinenkin olla karkaavinaan.

Vaikka se varmaan sielua kirpaisisi kun joutuisi tuhlaamaan yhteiseen asuntoon säästämiään varoja voisi kiltti & kunnollinenkin kuitenkin vuokrata kotikaupungista halvan motelli-, tms. huoneen muutamaksi päiväksi, sitten vaan muka "katoaisi" ryyppyreissulle ja antaisi naisensa hehkua "kadonneen" etsinnöissä, varmasti tekisi hyvää naiselle kun saisi draamailla sydämensä kyllyydestä, soitella molempien suvuille ja päivitellä ystävilleen "kamalaa" renttumiestään.

Loppujen lopuksi kulutettu raha olisi pieni uhraus siitä että kiltti & kunnollinen pitäisi perheen koossa sillä ja jos ovelasti ajoittaisi nuo "katoamisensa" äitien-, naisten-, eka tapaamisen-, jne, päivien ajaksi jolloin kilttinä & kunnollisena kuitenkin joutuisi lahjomaan naista kylpylälahjakorteilla yms. se varmaan tulisi halvemmaksikin. Eihän nimittäin olisi pakko ryypätä, hakisi vaikka kirjastosta pinon kirjoja luettavaksi lymyilyn ajaksi. Takaisin tultua kun nainen tiedustelisi missä sitä ollaan oltu yrmyilisi vaan "Ei kuulu sulle" niin naisen rakkaus vaan lisääntyisi kun se saattaisi alaa epäilemään toisen naisen kuvioissa oloa.

Hieno idea vaikka itse sanonkin.

8

281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tätähän voisi vetää pitemmällekin. Annas kun autan.

      Varata muitten kilttien ja kunnollisten kanssa mökki. Siellähän voi kalastaa ja elellä pari päivää oikeasti mukavasti. Sitten nauhoittaa taustahälyä vaikka lähikuppilasta. Heti kun jonkun vaimo soittais, tunkis hellalta kuuman perunan suuhun ja koittais mutista jotain... lopettais voihkaisuun, missä sanois, että elä nyt kun puhun vaimolle...elä mee sinne pyyhkeen alle.

      Sit tietty haravalla raapimisjäljet selkään ennen lähtöä ja paketillinen kortsupaketteja likaisien alkkareiden sekaan. Pyykkinarulla palojälkiä kaulaan ja nivusiin. Mitä kiltti ja kunnollinen ei tekisi vaimon kiihkon vuoksi.

      • Niin siis sitä taustahälyä soittas kajarista...muistaa myös pitää potut lämpiminä... ja puhelin sammuksiin puhelun jälkeen. Akku loppu ja ei ollut laturia.


      • Joo, tuo oli hyvä, voisi tosiaan isommalla porukalla aisurimiehet sopia tuollaisen kokoontumisen niin kulutkaan ei varmaan mahdottomat olisi ja siinähän saattaisi mennä vaikka ryyppyhommiksi niin olisi jo melkein oikeaa jännäilyä.


      • kulutlaskuun
        Harmaaritari kirjoitti:

        Joo, tuo oli hyvä, voisi tosiaan isommalla porukalla aisurimiehet sopia tuollaisen kokoontumisen niin kulutkaan ei varmaan mahdottomat olisi ja siinähän saattaisi mennä vaikka ryyppyhommiksi niin olisi jo melkein oikeaa jännäilyä.

        Kiltit ja kunnolliset eivät ryyppää........... vai miten se nyt menikään........


      • Harmaaritari kirjoitti:

        Joo, tuo oli hyvä, voisi tosiaan isommalla porukalla aisurimiehet sopia tuollaisen kokoontumisen niin kulutkaan ei varmaan mahdottomat olisi ja siinähän saattaisi mennä vaikka ryyppyhommiksi niin olisi jo melkein oikeaa jännäilyä.

        Niin. Siinä sais sen darrankin sit oikeanlaiseksi. Vois vaikka viimeisen illan päätteeksi vetästä jonkun lakkalikööripullon ykkösellä.

        Puhelimeen pitäisi lisätä jonkun serkkutytön numero nimellä veksi... sille vois laittaa johdattelevia viestejä...vaikka että milloin taas nähtäis...ja se vastais luultavasti, että tuskimpa nähdään, jos ei jonkun ristiäisissä sit...ups takaisin serkkutytölle, niin sit tulis viesti, että vi..u ,että kiinnostas sellanen taas...


    • EdesUnissa

      Tunnen normielämässäkin hemmoja jotka häipyvät kauemmaksi ja huomattavasti pidemmäksi aikaa, mutta niiden naisystävät on sen verran fiksuja etteivät tee niistä lehtiuutista. Jotkut on kyllä tehneet osoitteenmuutos ilmoituksen.

      • kiltti-ja-kunnollinen

        Osoitteenmuutosilmoitus on yhdyssana. Kaivatko verta ätminenästäsi kirjoittamalla väärin?


    • semmoinenmiessiellä

      Harmaaritaria hajottaa, koska naismaku on niin draama queenia, ettei ole tosikaan, mutta samalla pelottaa sellaiset naiset. Että kun kiihottaa ja pelottaa yhtä aikaa, niin elämä sitten kilpistyy sinne netin taakse näitä unelmia kirjoittelemaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe