Ari Lahdenmäki luotettava journalisti

suvakkiainen

Ari Lahdenmäki on laadukas ja luotettava suoraselkäinen journalisti, ei mitään vikaa. Myös suvaitsevainen ja kunniottaa lakia ja oikeutta. Ei koskaan tekisi pahaa naiselle.

70

5802

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hieno_ihminen

      Ei hän on kunnon kansalainen, eikä humalaisen naisen seurassa käyttäydy törkeästi.

    • Wikipedia

      Lahdenmäki on työskennellyt Helsingin Sanomien kaupunkitoimituksessa sosiaali- ja terveystoimittajana sekä lehden sunnuntaitoimituksessa feature-kirjoittajana. Hän on työskennellyt myös Yleisradion A-studion toimittajana. Lahdenmäki on toiminut myös opettajana muun muassa Helsingin yliopistoon kuuluvassa ruotsinkielisessä Social- och kommunalhögskolanissa.

    • Kärsiköön

      . Raiskasi joten ei jatkoo

    • realiteettiaina

      On se hyvä, että MV-lehti kertoo oikean totuuden, jota ns. "valtamedia" pimittää.

      • äitykkä

        Tästä olen samaa mieltä,valtamedia salaa raiskauksen tekijät 60 vuotta eteenpäin lain voimalla Suomessa.Ei onnistu Amerikassa,siellä esitellään väkivaltarikolliset!


    • sdfsdfsdfdsffdsdfs

      Journalismin taso pysyy pystyssä koko yön ja kolumni tulee sisään kysymättäkin.

      • Enzi

        Vankilaan olis sen pitänyt joutua niin olis opetettu tavoille


      • samaamieltää___

        Liian pieni tuomio.

        Valitusta kehiin!


    • Ihmettelijä2
    • sdsdsadsaasdsdaadds

      Mitä yhteistä on suvakkitoimittajalla ja profeetta Muhammedilla? Kummatkin raiskaavat ensitreffeillä.

    • enpäihmettele

      Eiks tää oon noita Madventuresin kavereita ?

      • samaa_suvakkiporukkaa

        On. Kirjoittanut kirjankin Riku "kaarnaveneen kapteeni" Rantalan kanssa.


      • miituu-jätkät

        Supersuvakki, kuten Riku Rantalakin. Riku mollaa Ulla Appelsiinia härskisti aitoon suvakkityyliin mii tuu hengessä ja eiks tää hyvä toimittaja-ystävänsä just tuomittu kahdesta erillisestä raiskauksesta?

        Varsinaisia miituu-hemmoja, yök!


    • aöaöa

      Olen lukenut noita kuvauksia ja jotenkin naisen käytös herättää kysymyksiä. Jutuissa kuvaillaan, että mies on tunkeutunut taksiin väkisin, mutta toisaalta tutut ovat kaikonneet pöydästä kun "meno" on ollut sellaista. Joku on myös tarkistanut, että tilanne on hallinnassa, kun mies on ollut päällekäyvää tyyppiä. Taksista lähtien tilanne on muuttunut niin, että naisesta on tullut uhri. Ei mene ihan kirkaasti läpi, tuskin mikään lapatossu tämä nainenkaan on ollut.

      • dfsfsdfsfghfhghfg

        Moi Ari, olet varmaan ainoa joka uskoo tuota teoriaa? Jos nainen lähtee mukaan vapaaehtoisesti se ei anna oikeutta raiskaukseen Ari.


      • 11wfg

        En ole Ari, mutta ihmettelen vaan, että miksi naisen käytös on muuttunut niin radikaalisti taksiin mentäessä vaikka ollut siihen saakka messissä. En tiedä onko taksikuskia kuultu liittyen matkan tapahtumiin. Veikkaan, että jos nainen olisi vastustellut selkeästi niin kuski olisi puuttunut peliin. Naisella saattaa olla joku muu syy siihen, että on halunnut uhriutua. En tiedä, olen itsekin nainen ja kaikenlaista koheltajaa on matkalla tullut vastaan, mutta en ole ikinä toiseksi näissä skaboissa jäänyt.


      • Suvakki1990

        Ihan sama miten on mennyt baarissa ja taksissa. Jos toinen osapuoli sanoo ei, niin se on ei. Oikeuden pöytäkirjan mukaan tämä herrasmiestoimittaja oli mm painanut pään lavuaarin ja tunkeutunut sisään samalla. Mitään epäselvää asiassa ei ole.


      • Pinkkerton
        Suvakki1990 kirjoitti:

        Ihan sama miten on mennyt baarissa ja taksissa. Jos toinen osapuoli sanoo ei, niin se on ei. Oikeuden pöytäkirjan mukaan tämä herrasmiestoimittaja oli mm painanut pään lavuaarin ja tunkeutunut sisään samalla. Mitään epäselvää asiassa ei ole.

        Noin oli tapahtunut asianomistajan kertomuksen mukaan. Vastaajan mukaan puolestaan niin ei ollut tapahtunut. Mitään todisteita tapahtuneesta ei ole puoleen eikä toiseen, vain molempien osapuolien kertomukset, joista oikeus päättää, kumpi on uskottavampi. Asiassa on siis paljonkin epäselvää.


      • ei.sääliä

        Tämä nainen on ollut umpihumalassa, joten harkintakyky ja hoksottimet eivät ole tilanteessa toimineet normaalisti. Näitä humalassa olevien naisten seuraan tuppautujia kyllä riittää, ja "puoliraiskauksia" tapahtunee suht usein.

        Uhrin syyllistäminen on tässä tapauksessa kyllä törkeää, eiköhän ole löytynyt tarpeeksi todisteita Arin syyllisyydestä koska tuomio kuitenkin tuli. Pimeä, alistava puolensa päässyt esiin tilaisuuden koittaessa.


      • ihan.jees

        Uhrin syyllistäminen on tyypillistä suvakkitoimintaa


      • Meneekö

        Mä en kyllä löytänyt tuomiolauselmasta väitettä, että olisi painanut pään lavuaariin. Että jos ei kuitenkaan annettaisi sen mielikuvituksen liiaksi värittää.


      • MeToo-henki
        11wfg kirjoitti:

        En ole Ari, mutta ihmettelen vaan, että miksi naisen käytös on muuttunut niin radikaalisti taksiin mentäessä vaikka ollut siihen saakka messissä. En tiedä onko taksikuskia kuultu liittyen matkan tapahtumiin. Veikkaan, että jos nainen olisi vastustellut selkeästi niin kuski olisi puuttunut peliin. Naisella saattaa olla joku muu syy siihen, että on halunnut uhriutua. En tiedä, olen itsekin nainen ja kaikenlaista koheltajaa on matkalla tullut vastaan, mutta en ole ikinä toiseksi näissä skaboissa jäänyt.

        Ehkä oikeus on löytänyt tälle tuomiolle sinua paremmin perusteet, kun juttua on puitu. Mutta eihän suvakki suvakin silmää noki, taidat olla samaa lajia kuin tuo Arikin? Ole nyt varovainen naisten kanssa ja muista ihan me too-hengessä, että naisen EI tarkoittaa oikeasti EI. Suvakki-Ari ei piitannut EI:stä ja luulisi ekalla kerralla ottaneen opikseen, mutta suvakkikallo on useimmiten aika kovaa luuta, niinpä rapsahti kaksi erillistä tuomiota samankaltaisista raiskauksista suvakille.


    • arhin_porukkaa

      Mvlehti paljastaa suvakkiraiskaaja Ari Lahdenmäen olevan vasemmistoliiton ex-puheenjohtaja Paavo Arhinmäen kaveri.

      • pusipusko

        Paavon kavereihin kuuluu myös tämä kissantappaja, joka runkkasi vielä sen ruumiin päälle.Hienoja tyyppejä Paavon kavereina.


      • shvgcvhb
        pusipusko kirjoitti:

        Paavon kavereihin kuuluu myös tämä kissantappaja, joka runkkasi vielä sen ruumiin päälle.Hienoja tyyppejä Paavon kavereina.

        Sairasta


    • RaiskRaisk

      Eikös tämä ollut se raiskaaja???

    • KanslainaineKane

      Missä muuten asuu??????

    • Yksi-ex

      Hyvä toimittaja ja lahjakas kirjoittaja, eihän se miksikään muutu. Kalliin hinnan joutuu kuitenkin pimeästä puolestaan taas maksamaan. Kuuluu niihin, joiden persoona muuttuu päihtyneenä. Myötätuntoni on uhrin puolella, mutta sääliksi käy myös hän. Ari, jos luet tätä: ryhdistäydy, kanna vastuu teoistasi ja hae apua. Elämällä on sulle vielä paljon annettavaa, jos vain haluat.

      • nimi.esiin

        Tukholma-syndrooma? Ei tainnut olla Ari ensimmäistä kertaa asialla, mutta toivottavasti jäi viimeisekseen.


      • Mojave

        Tunnen tyypin vain pintapuolisesti, mutta olen itsekin saanut sen kuvan, että hän voi muuttua humalassa hyvin arvaamattomaksi, ja tuntuu myös lotraavan viinan kanssa ihan liikaa. Selvin päin on ihan eri ihminen. Toivottavasti tosiaan tajuaa hakea apua.


      • gfyoh

        Ei kukaan ole kännissä ja selvänä 'eri ihminen'. Pikemmin voisi sanoa, että syvin paljastuu kännissä. Selvin päin pystyy moni ehkä vielä pitämään itsensä ja vihansa kurissa ja esittämään hyvää tyyppiä, mutta kun ottaa liikaa kuppia niin...

        Ei se viina ihmiseen tuo mitään sellaista mitä siellä ei jo ole. Kännissäraiskaajan sisällä on asunut jo pitkään pieni raiskaaja, Kännissä se vain tulee esiin.

        Se on muuten hyvin yleistä, että kun joku tekee oikein pahan teon, terroriteon, raiskauksen, hakkaa vaimonsa, joukkosurman niin haastatellut naapurit aina ihmettelevät tyyliin: "En olisi hänestä uskonut niin mukava ja kohtelias mies!"

        Niitäkin tapauksia on aika paljon joissa mies on niin iiiihana, kunnes mennään naimisiin. Silloin alkaa vaimon lätty lätistä.


      • Näinnäkisin

        Samaa mieltä. Kännisenkin ihmisen teot ilmentävät ihmistä itseään. Raiskaus tekona ei siirtynyt Lahdenmäkeen pullosta, vaan raiskaus siirtyi teoksi Lahdenmäen omista asenteista ja haluista. Pullo vain poisti estoja niden tieltä.

        On hyvä muistaa, että valtaosa kännissä olevista ei raiskaa.

        Niin ikään uhrin känni ei tee hänestä oikeutettua uhria kenellekään. Lupa raiskaamiseen ei siirtynyt uhriinkaan pullosta.


    • Regga

      Media vaikenee omiensa rikoksista täysin.

      • oksettavaa

        Yle ja HS suojelevat omaa mainettaan (hah) jättäessään nimen julkaisematta, onhan kaveri ollut ennen myös heidän palkkalistoillaan. Long Playssa on edelleen Arin artikkelit esillä, eli ilmeisesti toimituksessa annetaan hiljainen hyväksyntä raiskauksille, kunhan tekijällä on Oikeat Mielipiteet.


    • Nykyiset-suojatut

      1.) Musta väri toimii suojavärinä etnojen tekemissä raiskaus- ja väkivaltarikoksissa. --> Lehdistö ei kirjoita näistä tapauksista juuri mitään.

      2.) Lehdistön oma Pressikortti toimii suojayksena journalistien tekemissä raiskaus- ja väkivaltarikoksissa. --> Lehdistö ei kirjoita näistä tapauksista juuri mitään.

      Tänään taas Hesarissa vi-tunmoisen laaja kirjoitus pääkirjoituksena, kuinka lehdistön vapaus on uhattuna Turkissa.

      Silti ei sanallakaan HS kirjoita näöistä omista lehdistön mustista lampaista. Että kuinka se toimittajakoulun käynti ja saatu pressikortti ei tosiaan tee kenestäkään hyvää ihmistä, jota olisi aina suojeltava, ja valtion erikoistoimin.

    • Normaali suvakki. Mitäs suvakki tähän?

      • kuka.hän.on

        tämä on törkeää suvaitsevaiston mustamaalausta. Juuri kukaan sivistynyt ei unne tätä henkilöä. Onko hän toista leiriä?


      • Anonyymi

        Puhutko persu Matti Putkosesta?


    • ihankysyn

      onko raiskaaminen suvakeille geneettinen ominaisuus vai opittua käytöstä (lemmikeiltä.)?

      • n_e_m_o

        Persujen puoluetoimistossa on töissä raiskauksesta tuomittu henkilö, ei se puoluekantaa katso.


      • Tyrsk

        Persuissa näitä tuomittuja seksuaalirikollisia on useampikin...ihan googlettamalla löytyy...


    • onko.yhteys

      Kenen kaarnaveneoperaattorin kaveri hän on?

      • suvakhi

        Mikäs tämmönen juttu on, ei kai hän ole suvakhi


    • mites.näin

      Miksi hän pilkkaa selkärankavaivaista? Pilkkaavatko suvakit suomalaista reumapotilasta, jos on eri näkemys ?

      • näin.se.menee

        Suvakit pilkkaavat vammaista, jos hä on eri mieltä kuin he.


    • kukapas.ei.sillointällöi

      kerrankos sitä toimittaja pilkkaa selkärankareumaatikkoa. Onhan toimittaja suvakki ja Rikun kaveri, joten hänellä on oikeus.

    • dsfhugsdzf

      Joku Lahdenmäen vasurikaveri poistaa jatkuvasti Wikipediasta maininnan Ari Lahdenmäen saamasta raiskaustuomiosta.

      • Pösilöpönttö

        Tuomio ei ole lainvoimainen, koska siitä on valitettu hoviin, pösilö pönttö.


      • todella.hyvä
        Pösilöpönttö kirjoitti:

        Tuomio ei ole lainvoimainen, koska siitä on valitettu hoviin, pösilö pönttö.

        Hieno nimi sinulla.


    • Sanansäilä

      Jokos on Arin asian tuomio tullut hovista, noin kk takaperinhä oli istunto?!

    • VeiVei

      Asia tuli alas - suvakkitoimittaja on syyllinen

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/c452f4c0-5631-4bc7-b239-c4d0888d36dd_u0.shtml

      Palkittu toimittaja tuomittiin raiskauksesta –Hovioikeus: Uhrin voinnin huonontuminen tuki syytettä
      Tänään klo 9:53
      Hovioikeus hylkäsi suomalaistoimittajan valituksen ja piti käräjäoikeuden vuoden ja yhdentoista kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen ennallaan.

      • eioikeustoteudu

        Miten ihmeessä raiskauksesta saa vain ehdollista?


    • DiipaDaapaaDii

      Samaa sarjaa kun nää matu- raiskarit!
      Tuomio oli aivan liian heppoinen, toivottavasti "Siperia" opettaa tätä raiskaria!
      Ällötys!

      • n_e_m_o

        Samaa sakkia kuin persujen puoluetoimistossa töissä oleva raiskaaja.


    • Valtamedia-vaikenee

      Nythän Wikipediassa on säilynyt tuo maininta Lahdenmäen tekemästä raiskauksesta.

      "Lahdenmäki tuomittiin kesäkuussa 2018 Espoon käräjäoikeudessa raiskauksesta
      1 vuoden ja 11 kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Lisäksi hän joutuu
      suorittamaan 90 tuntia yhdyskuntapalvelua. Hänelle määrättiin myös 4000 euron
      vahingonkorvaukset uhrille maksettavaksi (Tuomion diaarinumero on: R 17/148).
      Lahdenmäki tapasi uhrinsa ravintolassa missä tämä oli jo niin päihtynyt että oksensi
      lattialle. Hän seurasi tätä taksiin ja tämän asunnolle, missä raiskaus tapahtui.
      Uhri yritti puolustautua mm. potkimalla. "

      Aikaisemmin Lahdenmäki kavereineen toimittajakavereineen kävi deletoimassa tämän tiedonpätkän toistuvasti pois. Suvaitsevaisille hyvis-toimittajille oli kova pala, kun omissa joukoissa oleva, ihmiskaupasta ja muista kamaluuksista kirjoittanut toinen hyvis-toimittaja paljastuikin raiskaajaksi.

      Nyt raiskaustuomio on vahvistunut hovioikeudessa.

      Tuleeko tästäkin tuomiosta samanlainen kielletty asia sanoa julkisuudessa, kuin Jessikka Aron saama huumetuomio. Sen tuomion mainitsemisesta sanomisesta yritettiin saada tuomiota Janitskinin päälle.

    • Nimetönerkki

      Hyvin tuokin salattiin yleisöltä koska vasemmistolainen tekijä.

      • n_e_m_o

        Mitään ole salattu, tuomio ei vain ollut lainvoimainen. Kannattaa ottaa asioista selvää ennen kuin alkaa suoltamaan tekstiä näytölle.

        Samalla tavalla on tämä tiedossa kuin esimerkiksi perussuomalaisten puoluetoimistossa töissä oleva raiskaustuomion saanut miesoletettu henkilö. Tai muiden poliitikkojen saamat tuomiot.

        Löysää foliohattuasi, jos et usko.


    • Tietäjä1984

      Eipä olisi uskonut. Varsinkin kun niitä tapauksia on enemmän. Jos jää kaksi kertaa kiinni on ainakin yrittänyt varmaan 20 kertaa. Taitaa olla aika psykopaatti. Ja psykopaatithan osaavat hyvin esittää mukavaa miestä.

      • Vastuuttomat-journalisti

        Aikamoista shaibaa ja lukijoiden petosta levitellä tätä "Vastuullista journalismia" logoa valtamedian nimissä.
        https://www.journalisti.fi/site/assets/files/8358/03_vastuullistajournalismia_pysty_fin_sininencmyk-2.jpg

        Erittäin suurella osalla toimittajista on joko alkoholiongelma tai narkoottisten aineiden käyttöön liittyvä riippumus. Uutena toimittajatautina on tullut julki tämä paisuva seksuaalirikollisuus.

        Alaikäisen 16-vuotiaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä erotettiin Hesarin toimittaja. Ja nyt tämä Lahdenmäki sai toisesta raiskauksesta ehdollisen tuomion. Muitakin on, mutta en ehdi nyt kaivella linkkejä tarkemmin esille.


    • lpfd

      Kansalainen-media kertoo myös asiasta.

    • erkkoska

      Toimittajat/ valtamediat suojelevat kollegojaan, vaikka tuomiot jo julkisia.

    • RaattenTiellle

      Piirteet viittaavat kasaariin?

    • Demla-paskaa_TAAS

      Menee hermot tämän maan mädänneeseen pellejen tuomioistuimeen! Ei suvakkirotta toista suvakkirottaa tuomitse!

      "Lahdenmäen aiempi ehdollinen raiskaustuomio ei vaikuttanut ehdolliseen tuomioon seksuaaliseen tekoon pakottamisesta, sillä asiat käsiteltin erikseen, kerrotaan Helsingin syyttäjävirastosta. Mikäli teot olisi käsitelty yhdessä, on mahdollista, että hänet olisi tuomittu ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Tämä sen vuoksi, ettei yli kahden vuoden tuomioita voi määrätä ehdollisena."

      https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005891396.html

      Yhteensä 2 vuotta ja 5 kuukautta!
      EHDOTON VANKILATUOMIO TUOLLE SIALLE KUULUISI!

    • katso.ja.ihaile

      Ari Lahdenmäki & Riku Rantala: Isänmaan asialla: Matkaopas syrjäytettyjen Suomeen. Helsinki: Johnny Kniga, 2004.

      Tuomas Milonoff, Riku Rantala & Ari Lahdenmäki: Madventures: Kansainvälisen seikkailijan opas. Helsinki: Johnny Kniga, 2007.

    • YlenSairaatSekopäät

      Siinä kaksi YLEN ja HS:n ylen sairasta tuholaispunkkia, sekopää nylkyttäjää, RunkkuRikuli ja RaiskARI ARI.

    • Kuvott

      Yle on monen ressukan suojatyöpaikka. Ohjelmatuotanto sen mukaista.

    • Jjj72

      Ari Lahdenmäki on vaiettu täysin kaikissa medioissa. Vertaa esim. Louhimies tai Metsäketo -osastoihin, jotka eivät edes saaneet syytteitä mistään, eli eivät raiskanneet. Miksiköhän?

    • Anonyymi

      Narkkasiko ittensä hengiltä?

      • Anonyymi

        "Sairaskohtaus" oli jossain selitys.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      374
      4764
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1914
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1641
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      241
      1486
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1377
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1254
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe