Miksi tämä palsta on perustettu?

y.a-1

Miksi tämä palsta on perustettu ja kenen ehdotuksesta, pyynnöstä tai vaatimuksesta?

Mikä on palstan sheriffin maailmankatsomus ja suhtautuminen palstan aiheisiin?

11

156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oletat, että paikalla on asian ratkaissut?

    • Otaksumani on, että kun ihan historiallisesti tunnetaan uskontojen ja uskomusten kategoriaan kuuluvan tämmöinen ilmiö kuin kreationismi, niin sillekin on sitten osoitettu oma keskustelualueensa. Mihin asti historiassa pitäisi vedota tässä? Kreationismi on jotain laveammasta tulkinnastaan luomisuskona suppeampaan olemukseensa "luomisoppina" ja "luomistieteenä" jne. Tämä kaikki liittyy uskontojen ja uskomusten laajaan kirjoon joka tapauksessa.

    • Baal loi tämän palstan osoittaakseen miten sekaisin Jahvekulttilaiset ovat.

    • "Mikä on palstan sheriffin maailmankatsomus ja suhtautuminen palstan aiheisiin?"

      Olen seurannut sinun häpeämätöntä valehtelua jo useita viikkoja. Olemme jäljilläsi, vaikka yrität peitellä jälkiäsi multinikkeilyllä.

      • Euroopan neuvosto on kokenut kreationismin uhaksi länsimaiselle demokratialle ja ihmisoikeuksille ja on tehnyt asiasta jopa virallisen päätöksen, jonka mukaan kreationismin älykkään suunnittelun pseudotieteellisyyttä vastaan pitää taistella.

        Näillä liikkeillä on yhteyksiä uskonnolliseen äärioikeistoon ja tavoitteena palauttaa yhteiskunta keskiaikaiseen teokratiaan, sortoon, epätasa-arvoon ja uskonnolliseen diktatuuriin. Tällä palstalla säännöllisesti jatkamasi häpeämatön valehtelu tukee tätä äärioikeistolaista agendaa ja voidaan väittää, että välillisesti olet terrorismia tukeva valehtelija tai hyödyllinen idiootti.


    • kreatornism

      Tämä on perustettu siksi että ihmiset oppisivat kreationismista ja ottaisivat sydämeensä totuuden Jumalasta ja Jeesuksestamuiden valheiden sijaan. Jumalan lähetystyötä.

    • kreationismi_on_sairaus

      Tämä palsta on perustettu foorumiksi, jolla esitellään kreationistien epärehellisyyttä ja valehtelua sekä sitä miten absurdia huuhaata ja pseudotieteellistä paskanjauhantaa kreationismi.

      Huvittavaa on se, kuinka avaajan kaltaiset jeesuksenmorsiammet hoitavat antaumuksella sekä vaivojaan ja moraalittomuuksiaan säästämättä mainitsemani esittelyn.

    • Kauankohantämäontäällä

      Tällä palstalla sheriffi taistelee evoluutioteorian puolesta haluten estää järkevien evoluutionvastaisten kommenttien viipymisen täällä, sillä häntä näyttää pännivän se että täällä on muutama älykäs kretu joka saa evoille kurat pöksyihin älykkäillä loogisilla ja reaalimaailmassa ja reaalitieteessä tiukasti pysyttelevillä evoluutioteorian kaatavilla kysymyksillä, kuten tuo joka kysyi että minne katosivat luonnosta ja fossiilistosta kuin tuhka tuuleen, ikäänkuin niitä ei olisi koskaan ollutkaan olemassa, nuo lukemattomat apinaihmislajit joita aiemmin etsittiin kiivaasti niitä mistään löytämättä, haluten ilmeisesti evomoraalipropagandalla jostain syystä pitää yllä avomoraaliin kuuluvia täysin tieteenvastaisia uskomuksia homouden luonnollisuudesta ja vapaasta aborttilsista ja sallivaisesta asennoitumisesta kakenlaista seksuaalista moraalittomuutta kohtaan.

      Raamatun lukeneena tulee väkisinkin mieleen täällä usein mainitut Kanaanin maiden jumaluudet jotka suosivat lapsiuhreja ja mies-ja naispuolista temppeliprostituutiota osana uskontoaan, juuri kuten tekee meidän kansankirkkomme tänään. Ei se sitä ennen tehnyt, joten olisikohan tässä käynyt niin että kanaanilaisyen muinainen Moloc jumaluus on herännyt henkiin pompottamaan kirkkoamme ja kansaamme?

      • Lopeta valehtelu, taantumuksellinen kreationisti terroristi.


      • Jyri, älä viitsi. Sinulle on vastattu useita kertoja kysymykseesi. Etkö kykene enää lainkaan vastaanottamaan uutta tietoa, vai valehteletko tahallasi?
        Australopihecus fossiileja on löydetty kahdeksasta eri lajista, joista viimeinen kuoli sukupuuttoon n. 2 miljoonaa vuotta sitten. Ei siis lukemattomia eri lajeja, mutta useita kuitenkin.
        Mitä homoseksuaalisuuden luonnollisuuteen tulee, niin jos se on luonnotonta, niin luonto ite on luonnoton. Homoseksuaalista käyttäytymistä on havaittu n. 1500 eri eläinlajilla.
        Pedofiliaa eläimet eivät sen sijaan harrasta lainkaan. Siihen tarvitaan Jumalan kuva ihminen ja useimmiten fundamentalistisen seksuaalikielteisen uskonnollisuuden tuhoama moraali.


      • RichardLeakey
        agnoskepo kirjoitti:

        Jyri, älä viitsi. Sinulle on vastattu useita kertoja kysymykseesi. Etkö kykene enää lainkaan vastaanottamaan uutta tietoa, vai valehteletko tahallasi?
        Australopihecus fossiileja on löydetty kahdeksasta eri lajista, joista viimeinen kuoli sukupuuttoon n. 2 miljoonaa vuotta sitten. Ei siis lukemattomia eri lajeja, mutta useita kuitenkin.
        Mitä homoseksuaalisuuden luonnollisuuteen tulee, niin jos se on luonnotonta, niin luonto ite on luonnoton. Homoseksuaalista käyttäytymistä on havaittu n. 1500 eri eläinlajilla.
        Pedofiliaa eläimet eivät sen sijaan harrasta lainkaan. Siihen tarvitaan Jumalan kuva ihminen ja useimmiten fundamentalistisen seksuaalikielteisen uskonnollisuuden tuhoama moraali.

        Tyhmä. Virallinen tiede ei laske tänä päivänä austrslopithecusta ihmisen esivanhemmaksi sillä ihminen ei ole evoluutioteorian mukaan periytynyt marakatista.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6043
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3821
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      245
      2151
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1850
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1299
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      303
      1065
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      939
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe