Kiinan sotalaivasto: pysykää Kiinanmerellä!

taaltapesee

Kiinalainen sotalaivasto on tullut Itämerelle harjoittelemaan yhdessä venäläislaivaston kanssa. Miksi ihmeessä kiinalaiset lähettävät sotalaivojaan Itämerelle, joka on rauhan meri ja mahdollisimman etäällä Kiinasta? Pysykää Kiinanmerellä!

Mitä kiinalaiset nukkehallituspoliitikot sanoisivat, jos suomalainen vartiolaiva ilmaantuisi Kiinan rannikkovesille "päivystämään". Taitaisivat ulkopoliittiset panda-suhteemme Kiinan kanssa mennä solmuun heti kerralla ja maatamme kritisoitaisiin provokatiivisesta hyökkäyksestä rauhanomaista Kiinaa vastaan.

6

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Selviytyjät_ry

      Tervetuloa. Kiinalaiset sitäpaitsi tekevät sen mihin Suomalaisista ei enään ole. Laittavat Suomen nousuun.

    • Vai_rauhan_meri

      Itämerellähän on vähän väliä sotaharjoituksia. Paitsi Itämeren rantavaltiot niin myös ulkopuoliset liittoumat harjoittelevat sotaa Itämerellä. Britannia, USA jopa Espanja ja kaikki muut. Turkki taitaa puuttua harjoituksista, vaikka onkin NATO-maa.
      Että ihan "Rauhan Meri"!

    • HävitettySuomi

      Ne tuli, koska Baltia ja Suomi kutsui USA:n NATO:n. Asioilla on syynsä ja seurauksensa. Tästä kyllä varoitettiin jo monta vuotta sitten, mutta te eräät vain uhkuitte ja uhkutte ryssävihaanne. Lietsoen sotaa. Te saatte nyt sen sodan jota olette Ruotsin puolesta meidän suomalaisten maahan hankkineet. Uhrasoitte oman kansanne ja isänmaanne, toivotitte vihollisjoukot tervetulleiksi. Islamistiraiskarit, joiden rikoksia ei saa tuomita.

      Kun tällaiset asiat lähtevät liikkeelle, niitä ei välttämättä enää pysäytetä.

      Ja edelleen vaan päättäjämme, kaiketi suoraan ulkomaalaisten käskytettävänä jatkavat pahuudenteoissaan, viittaan tällä nyt yhteisiin ilmasotaharjoituksiin, Venäjän vihollisten kanssa.

      Loukkaantuisivatkohan taas eräätkin suomalaiset jos Venäjän mediat tulkitsisivat nyt tämän teon sillä ainoalla mahdollisella tavalla jolla se on tulkittavissa?

      Me kaikki suomalaiset emme ole sodan ja väkivallan puolella kuten te natottajat olette.

      Venäjällä on oikeus puolustaa omaa maataan ja jälleen Suomen päättäjät ovat osoittaneet Venäjälle, että Suomeen ei voi ledelleenkään uottaa.

      Meihin voisi, jos Suomenkansan ääni sallittaisiin, mutta meitä sensuroidaan, meiltä ei kysytä kun Ruotsi Suomessa rakentaa suomalaisen kansan ja kulttuurin murhaa.

      Se maireasti kuvissa hymyilevä ja ruotsalaismiehittäjiä nuoleskelevien medioiden lässyttämä Ruotsin kuningasperhe edustaa jo 800-vuotista ruotsalaista pahuutta suomalaisessa Pohjolassamme. Vickan nauraa meidän haudallamme.

      • höpön-höpö

        Ovat aika myöhässä sillä Baltian maat kutsui NATOn jo yli kaksivuosikymmentä sitten? Eikös Suomi viimeksi ollut Venäjän vallan alla? Ruotsi ei hallitse Suomea, koska sillä on tarpeeksi vaikeuksia hallita jo monessa paikkaa omaa maatansa.
        Kokeeko Venäjä hyökkäyksesksi omalle maalleen sen, jos NATO harjoittelee Itä-Euroopan itsenäisissä valtioissa? Melkoista ylimielisyyttä ja toisen itsenäisyyden vähättelyä.


      • PyhänRauhanPsta
        höpön-höpö kirjoitti:

        Ovat aika myöhässä sillä Baltian maat kutsui NATOn jo yli kaksivuosikymmentä sitten? Eikös Suomi viimeksi ollut Venäjän vallan alla? Ruotsi ei hallitse Suomea, koska sillä on tarpeeksi vaikeuksia hallita jo monessa paikkaa omaa maatansa.
        Kokeeko Venäjä hyökkäyksesksi omalle maalleen sen, jos NATO harjoittelee Itä-Euroopan itsenäisissä valtioissa? Melkoista ylimielisyyttä ja toisen itsenäisyyden vähättelyä.

        Ei ole vähättelyä jos muistellaan mitä VENÄJÄN kansan näkökulmasta viime sodassa tapahtui (Talvi- ja Jatkosota, sekä 2. maailmansota yleensäkin.) Venäjä ei varmasti salli saman uusiutua.

        Venäjä ei uhkaile ketään, nuo väitteet ovat puppua, Lännen sotapropagandaa, jolla esim. USA oikeuttaa toimintansa kaikkialla maapallolla. Siinä on maa ja kansa joka ei osaa pysytellä omien rajojensa sisäpuolella, todellinen ongelmamaa!

        Keitä Venäjä on uhkaillut? Kun kerran kuulis faktaa asiasta. Venäjä on tehnyt kaikkensa rauhan säilymisen puolesta. Sota ei olisi Venäjälle millään tavoin hyödyllinen ja Länsi = USA / Trump tietää tämän.

        Tällaisen hullun äijän kanssa Suomi jakaa "maanpuolustuksen". Luottaa tähän!:
        http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005313323.html

        NATO harjoittelee "itsenäisissä valtioissa". Samaten Kiina Venäjän kanssa. Vai eikö itsenäisyys kuuluu myös Venäjälle ja Kiinalle? Suomenlahti ja Itämeri on Venäjän luonnollista aluetta, kuten meidän suomalaisten ja virolaistenkin. Muu porukka täällä on ehdottomasti vierasperäistä.

        Yrittäkää hei eräät kerrankin katsoa asioita myös "vastapuolen" näkökulmasta ja yhtäkkiä havaitsette, että kyllä heillekin omat oikeutensa kuuluvat!

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Leningradin_piiritys

        Leningradin leirit:
        https://www.youtube.com/watch?v=IRhKR4-w-3Q

        Venäläiset ovat syvästi isänmaallista, tunteikasta kansaa. Inhimillisempiä esim. suomalaisten kovuuteen nähden! Siellä ihmiset liikuttuvat, tuntevat voimakkaasti, eivät häpeile isänmaallisuuttaan eikä isänmaallisuutta pidetä siellä suorastaan rasistisena rikoksena kuten ruotsalaisten (Ruotsi -> Rkp -> Suomen eduskunta, hallitus, presidentti, pääministeri, ulkoministeri, puolustusministeri, hissin oven avaaja) hallitsemassa Suomessa!

        Itse olen syvästi suomalaismielinen, kansallismielinen, isänmaallinen Suomen alkuperäiskansan jäsen, nainen, enkä salaa tätä. Kunnioitan myös Venäjänmaata ja -kansaa, tahdon ymmärtää myös heidän näkökulmansa ja tässä vihamielisessä ilmapiirissä joka nyt Suomessmme vallitsee, huudan sitä vaikka katoilta!

        Kun / jos sota syttyy, se on hemmetin myöhäistä.

        Vielä rauha on ilmaista, mutta sodan sytyttyä rauhalle määritellään hinta, sotakorvaukset, joista meillä jo kokemuksemme.

        Svjashennaja vojna (Pyhä sota)
        https://www.youtube.com/watch?v=472rlp4lFH4

        Esityksen alussa Moskovan radio ilmoittaa kansalle sinä päivänä, klo 4 aamuyöllä Saksan armeijan ylittäneen NL:n rajan, pommittaneen kaupunkeja, jne. Sitten alkaa soida Svjashennaja vojna, joka on ikäänkuin venäläisten "Porilaisten marssi", sotilasmarssi. Siinä on kovat sanat.

        Soviet march:
        https://www.youtube.com/watch?v=rq8okeLzkhs

        Paras maanpuolustus on rauha. Ja rauhaa ylläpidetään kunnioittamalla myös "toisen osapuolen" ajatuksia, tunteita, isänmaata ja kansaa. Venäjä on tehnyt kaikkensa osoittaakseen, että se ei halua sotaa. Putin on käynyt neuvotteluja EU:n kanssa, Merkelin kanssa, ollut kohtelias suuntaan, jos toiseenkin. Putinin vierailu Suomeen oli todella lämminhenkinen.

        Sitä ei Länsi = Ruotsi, USA suvainnut ja siitä nyt tämä valtava vihapropagointi maidemme välistä luottamusta ja rauhaa vastaan.

        Ei ole rauhanomaista, että Suomi on tuonut Venäjän kaikki viholliset myös omalle maaperällemme, ilmatilaan, satamiin. Meillähän piipahti taannoin se yksi USA:n ydinsotalaiva Stadin rannassa.

        Joku tällainen:
        https://www.youtube.com/watch?v=TmhuQqPcOtY
        .


      • heilMutti
        höpön-höpö kirjoitti:

        Ovat aika myöhässä sillä Baltian maat kutsui NATOn jo yli kaksivuosikymmentä sitten? Eikös Suomi viimeksi ollut Venäjän vallan alla? Ruotsi ei hallitse Suomea, koska sillä on tarpeeksi vaikeuksia hallita jo monessa paikkaa omaa maatansa.
        Kokeeko Venäjä hyökkäyksesksi omalle maalleen sen, jos NATO harjoittelee Itä-Euroopan itsenäisissä valtioissa? Melkoista ylimielisyyttä ja toisen itsenäisyyden vähättelyä.

        Eikös Suomi oellut viimeksi Saksan vasalli? Se alkoi 1918 kun saksalaiset nousivat maihin Hangossa.Olisivat jääneetkin ,ellei Saksa olisi hävinnyt maailmansotaa. Kuningasta kuitenkin hommattiin edelleen Saksasta. Sekin kaatui. Kun Aatu tuli valtaan, alettiin hommat Suursuomea, sekin meni mönkään, muuten Suomesta olisi tullut taas Saksan vasikka.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      784
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe