suurin velka ja ulosottoeläjän elämä 2017 suomessa

uusijuttuminulle

Lienee mitä luokaa kenelläkin.

-Eli missä summissa menee kullakin suurin summa jota myös lyhentää säänöllisesti?

-Sitten toinen kysymys:minkä verran on kenties lyhennys määrä euroissa kullakin?

-Onko kenelläkään 20 vuoden ulosottoa meneillään? ja mitä on elämä kun ulosotto alkoi ja on päällä.

Jos jotakin nyt kiinostas kertoa minulle ja toisille todellisuus,kannattaako helpolla päästää ulosottoon itsensä jos sen olisi voinut välttää tai voisi välttää sopimalla asiat.

7

225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vippi-ville

      Asioiden sopiminen tarkoittaa sitä että että joutuu maksamaan paljon enemmän kuin uo veisi ja sitä jatkuu yhtä kauan kuin uuootakin. Näinpä jää pari järkevää vaihtoehtoa: 1. Lopetat viralliset työt ja pysyttelet tukien piirissä. Siihen päälle omat bisnekset. Ei paha, aikaa ja rahaakin jopa riittää ja se mitä muut on tästä elämäntyylistä mieltä on ihan sama, se on vaan kateellisten työmuurahaisten kuhinaa joka lähinnä naurattaa.
      2. Menet velkajärjestelyyn jos pääset ja jos itseäsi kiinnostaa. 3-5 vuotta niin on taas pöytä puhdas mutta tuo aika on rankka pätkä ja uuootakin tiukempi.
      Lyhyesti näin.

    • sähkömiäs

      itsellä menossa 20v ulosotto. senttiikää saatu otettua tai maksettu koska suojaraja niin korkea. Eipä tarvitse tehdä ylitöitä tai rehkiä liikaa koska silloin ulosottoa saattaisi ruveta kiinnostamaan korkeammat kuukausipalkat.

      Ulosotto ei ole vaikuttanut elämiseen ja joka kuukausi saa noin 1700€ käteen. 20-30 tonnia velkaa

      • pitkäkivinentie

        Kaiken kaikkiaan velkaa on ollut noin 120.000.
        Alkoi 1998.
        Välillä olen ollut töissä, välillä en. Miksi? Koska en ole jaksanut olla töissä aika-ajoin..
        Nyt työttömänä 5 vuotta ja eläke alkaa juosta 1.8.
        Velkaa jäljellä vähän yli 1000 euroa, joita makselen eläkkeestä tämän vuoden loppuun. Sitten vielä pari pientä perintäfirman laskua joista koitan tehdä sopimuksen ulosoton päätyttyä.
        Olisikohan kaikki maksettu kun tuo 20 vuotta tulee täyteen.


    • sfgsfssggsgsg

      vippejä oli helvetisti. 15k vipit ja lainat kasvoi ulosottoon mentäessä about 23kiloon. nyt kaikki maksettu ulosoton kautta pois ja voin sanoa että ulosotto kannatti. kaikista lisäkuluista huolimatta. se stressi oli aika mieletön joka noista veloista aikanaan aiheutui, ja murhe siitä miten saan seuraavat erät maksettua.

      jos ei maksukyky riitä niin ulosottoon vaan. sen jälkeen tiedät tasan tarkkaan paljonko on rahaa käytettävissä.

      itseasiassa jos vaihtoehtoina on jonkun läheisen takaama laina tai ulosotto niin silti suosittelen ulosottoa. kalliiksi se tulee tottakai mutta tuo laina ei katkaise kierrettä. sama paska suurella todennäköisyydellä jatkuu ja ihminen saattaa läheisensäkin kuseen.

      ulosotto on äärimmäisen paska koulu mutta jokaisen pahasti yli varojensa elävän tulisi se kokea.

    • uusijuttuminulle

      Eli se on ikävä koulu jos noin nyt voi sanoa,mutta lienee paljon vaikuttaa se jääräpäisyys alussa jos ei älyä sopia velkojan kanssa tai päästää itsensä ulosottoon eli on välin pitämätön maksujen suhteen.

      Eli se on kova koulu.
      Mitä kaikkea rajoitteita tuleekaan elämään?

      Saaako lie työnantajakin tietää....ja lähteekö niin sanotut luottokortit tai ym jne....puhelinliittymät.......miten lie noiden kanssa?

      • ghdghghdhdh

        ei tuo juurikaan omaan elämääni ole vaikuttanut. luottokortteja en ole ikinä omistanut niin en tiedä lähteekö ne pois, luulisin että lähtee. liittymät, vakuutukset yms. pysyvät voimassa normaalisti kunhan hoidat maksut ajallaan. itseasiassa oman ulosotto paskan aikana on ollut tilanne että tietokone hajonnut ja toisella kertaa puhelin. rahaa ei pahemmin ole ollut käytössä niin olen osamaksulla ostanut puhelinoperaattorilta kumpaisenkin. jos olet aina laskusi maksanut niin ei niitä paskaakaan kiinnosta onko luottotiedot kunnossa vai ei.

        työnanataja saa tietää jos ulosotto ottaa palkastasi rahat suoraan. mutta saat melkovarmasti sovittua niin että maksat itse ulosottoon tuon 1/3 palkastasi. toki mulkkuja ulosottomiehiä löytyy että kaikki eivät välttämättä tuohon suostu.

        jos vuokralla asut niin kannattaa varautua asumaan samassa paikassa siihen asti että saat luottotiedot kuntoon. vuokra asunnon saaminen vaikeutuu huomattavasti siinä kohtaa kun luottotietoihin paukahtaa merkintä.

        niin. ja tuohon jääräpäisyyteen, jos ei rahat riitä maksuihin niin ne ei riitä. ei siinä kannata velkojien kanssa alkaa mitään sopimaan. noista sopimisista tulee vain aivan järkyttävät kulut ja lopulta kuitenkin huomaa olevansa ulosotossa. siinä vain helposti viivyttää vääjäämätöntä.

        toki kaikki nyt riippuu siitä että paljonko on velkaa, moneenko paikkaan ja paljonko tienaa. tottakai silloin kannattaa asiat sopia jos puhutaan suht järkevistä summista ja käteen jäisi järkevä määrä rahaa maksusoppareiden jälkeen. puhdasta matematiikkaahan tuo on


    • 436346

      joku 60 000e oli ja nyt jäljellä 30 000e, eli makselen joka kuukausi tuota pois ja noin 3-4v kuluttua homma ohi, mikäli vaan työt säilyy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe