Rikosilmoitus Oulun valtuustosta

JuupasEipäs

11

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmettelijä--

      miksi kalevan pitäisi nyt kirjoittaa kuukauden vanhasta jutusta

      • Veron

        Tapaus on erittäin törkeä ja kyseessä ovat Oulun veronmaksajien verorahat. Luottamushenkiöt käyttäytyvät erittäin epäasiallisesti ja heidän on laitettava vastuuseen teoistaan.

        Kaleva ei kirjoittanut kuukausi sitten, joten eiköhän ole aika jo kirjoittaa eikä vain yhtä artikkelia.


    • AllahistheSatan

      Miksi Kaleva ei kirjoita...?
      Siksi, kun Kalevan omistaa sama uutta siionistista maailmanjärjestystä ajava klikki kuin kaikki muutkin ns valtamediat. Ja kun kaikki poliittiset puolueet ajavat samaa Antikristuksen asiaa. Vain puolueeksi pyrkivä Suomi Ensin ja Oulun ASYL -ryhmä eivät kuulu tähän mädätyksen piiriin.
      Uuden siionistisen maailmanjärjestyksen takana on valheellisesti juutalaisina esiintyvä kasaarien mafia. Se siis johtaa lähes kaikkia maita, erityisesti Suomea, koko EUvostoliittoa ja Amerikkaa. Kommunismi oli yksi sen luomus, mutta kun se ei onnistunut, on nyt menossa useita muunnoksia samasta aatteesta. Tavoitteena on maailmanvalta, tyrannia jonka kaltaista ei koskaan kirjoitetussa historiassa ole esiintynyt. Näille despooteille ei riitä se, että he omistavat jo nyt 95 % kaikesta tällä pallollamme. Heidän pitää saada KAIKKI! Ja se pieni henkiin jätettävä ihmiskunta heidän orjikseen. Oikein ollaan kehittämässä omaa orjarotua tähän tarkoitukseen. Se eliitti on sitten se toinen rotu, muita ei sallita. Eliitin tavoitteena on elää ikuisesti, mutta vielä se ei ihan onnistu. Jo pitkään on tehty kokeita mm verenvaihdoilla nuorilta tytöiltä. Näitä verettömiksi tyhjennetyjä tyttöjen ruumiita on löydetty kaikkialta, missä näitten kasaarien rituaaleja on harrastettu, mutta niistä ei saa uutisoida. Pakkaa kummasti uutisoineet kuolemaan hyvinkin pian...

      Tässä vähän taustaa tähänkin asiaan. Eikä rikosta todettu tapahtuneen, koska poliisi, syyttäjät ja tuomarit ovat saman kasaarimafian pikku apulaisia.
      Kaikesta tästä on olemassa kymmeniä ellei satoja nettisivuja vaikka niitä on paljon sensuroitu poiskin. Etsivä taatusti löytää! Voisit vaikka selvittää, mikä on Kalergi -suunnitelma, mitä sisältävät Siionin viisaiden pöytäkirjat, mikä on YK:n Agenda 21 jne. Jatkoa ja lisää linkkejä löydät taatusti enemmän kuin koskaan jaksat lukea. Ja kun vertaat niitten kertomuksia nyt tapahtuneisiin ja koko ajan tapahtumiin asioihin, niin siinäpä sinulle urakkaa ja ihmettelyä vaikka loppuiäksesi!

    • ajattelutaukohyvä

      Lokalla ja euikillä menee kovaa, wiik ilmoittikin nyt hoitavansa terveyttään. Se on hyvä panna välillä päätä kuntoon jos ei saa nukuttuakaan. Valitteli fb. Sääli nuoria ihmisiä kun ovat sairaampia kuin monet eläkeläiset. Työkin pitäisi kunnossa kun olisi säännöllinen rytmi elämässä. Etenkin rasistisissa piireissä on paljon nuoria eläkeläisiä ja kuntoutustuella, kun ei jaksa. Viha sairastuttaaa ihmisen fyysisesti ja henkisest, kun normaali elämä , liikunta, terveellinen elämä, monipuolinen mielenkiinto elämään häviää ja rahapyla työttömänä. Mihin päätyy, kuten vaikka hesalainen bussikuski tai suntio.

      • NäinKävi

        Ouluun tuli uusi valtuustoryhmä, kun Aidon suomalaisen yhteislistan Junes Lokka meni läpi (697 ääntä). Temppu oli kova, sillä kahden ehdokkaan listalta on hankala päästä läpi Oulun kokoisessa kaupungissa.


      • varavalta
        NäinKävi kirjoitti:

        Ouluun tuli uusi valtuustoryhmä, kun Aidon suomalaisen yhteislistan Junes Lokka meni läpi (697 ääntä). Temppu oli kova, sillä kahden ehdokkaan listalta on hankala päästä läpi Oulun kokoisessa kaupungissa.

        Tiina on varavaltuutettu


    • uutisankkuri

      Varavaltuutetun tekemä rikosilmoitus ei ylitä uutiskynnystä. Näin se vaan on....

      • juu_

        niinkö?


      • Kamelikuski

        Saahan niitä rikosilmoituksia ja valituksia tehtailla, ei ne johda mihinkään. Taitaa olla kaksikolla hankaluuksia sopeutua valtuuston kynnysmatoksi.


      • niin__

        ???


    • JokuJärjestys

      On paljon tärkeämpää julkaista juttuja karaokelaulannasta ja maahanmuuttajan kalastuksesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe