Petturuus on peruuttamaton kuin itsemurha!

Janakka

Uuvattien suurien suunnitelmien kariutuminen alkaa vähitellen menemään jakeluun myös kovapäisimmille hoksnokille. Kerran petetty äänestäjäkunta osaa kyllä seuraavissa vaaleissa valita fiksummin. Eikä loikkarin maine ole erityinen vetovoimatekijä ylipäätäänkään.

Vinkkinä sanoisin, että kyllä fiksumpi uuvatti tässä vaiheessa katselee jo innolla työpaikkailmoituksia.

23

331

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pois-eu-pakkovalta

      Media (koko-musta) väittää uuvattien vievän äänet mukanaan, loikkarit niitä ei saa, kun on vapaa äänestysoikeus Suomessa, onneksi vielä.

      • AnaLyysio

        0,7% alkaa olla jo niin pientä, että vieköön vaan jos saavat. Todennäköisemmin uuvatit luopuvat 6 viikon sisällä poliittisesta toiminnastaan.


    • jaseoikein

      Elo tajusi? Poliittinen ura meni!

    • ihmiselle.nannaa

      Vain Antipersux jaksaa vielä uskoa uuvatteihin. Hokee, että kun persut sekä uuvatit menettivät 1,6% kannatuksestaan, se on sama asia. Persuilla on vara menettää vaikka vielä toiset 1,6% kannatuksestaan, silti se on vielä merkittävä eduskuntapuolue. Miten 0,7% kannatuksen omaavat uuvatit voivat vielä menettää lisää 1,6% kannatustaan, siinä on Antipersuxella selittämistä?!

      • Antipersux

        Missä ihmeessä minä noin kirjoitan? Sanoin vain että ihmettelen sitä miksi tällä palstalla ei keskustella ollenkaan persujen kannatuksen alentumisesta vaan keskitytään vain Soinin porukan mollaamiseen.

        Mitä tulee väitteeseesi siitä että persut olisi merkittävä puolue niin odotetaan nyt ensiksi vaalin tulosta. Mutta jos persujen kannatus jää 6-10 prosenttiin niin kuin nyt vaikuttaa niin tuolla äänimäärällä on aivan turha yrittää sanella yhtään mitään.


      • Konklaavi

        Älä kanna huolta Perussuomalaisten kannatuksesta. Puolue kyllä pärjää, varsinkin nyt kun puolueella on uusi vetäjä. Oma arvioni on seuraavissa vaaleissa 18...22% haarukka, jos kaikki menee ilman suurempia takaiskuja. On muistettava, että Juha Sipilän hallitus tekee joka ainoa päivä vaalityötä Perussuomalaisten eteen.


    • kentän-ihminen

      Muistan kuinka Vistbacka sanoi tuossa ennen 2007 vaaleja, että sellainen 7-10 kansanedustajaa on hyvä määrä, silloin säilyy yhteishenki. Jos tulee enemmän, alkavat vaikeudet. Vallesmannin sanassa oli totuuden siemen.

      Nyt persut puhaltavat yhteen hiileen, eikä pelottelua ja painostusta ole, kun uuvatit lähtivät pois.

      http://www.iltalehti.fi/politiikka/201707222200279924_pi.shtml

    • Mauno.Mossentakapenkiltä

      Äläpäs höpise !

      Jos pettämisestä lähtisi ääni kukaan ei kuulisi toistensa puheita eduskunnassa. Jos siitä tulisi haju kaikki tukehtuisivat oitis. Jos pettäjän naama värjäytyisi sen mukaan miten paljon tuota on tullut harjoitettua niin ketä nuo juudakset muistuttaisivat , se jääköön mainitsematta ja jokainen voi kuvitella sen vaikkapa liikkuessaan maailmalla !!!

      Toki parasta on olla mainitsematta ja todeta kuten se pikkutyttö junassa :"Isi tuo sedän punaisesta nenästä puhutaan sitten kotona".

      • Sininenkonkurssi

        Ymmärrän toki kantasi, mutta nämä loikkarit ovat nyt oman puolueväkensä silmissä ikään kuin pettureiksi merkittyjä. Se lienee tällä hetkellä tuossa 0...0,8% haarukassa, mihin nuo äänestäjänsä pettäneet loikkarit pystyvät kannatustaan asemoimaan. Mutta ainahan sitä saa elätellä omia haavekuvia, mikäs siinä.


      • ei-muuta-tilannetta

        Loikkari on loikkari vaikka voissa paistaisi.


    • torilla-supatettiin

      Timpan umpipyhistä konjakkipieruistakin puhti pois?

    • ES-kertoo

      Kymessä ei lähdetä soiniloikkareiden kelkkaan.


      Perussuomalaisten hajaannus ei näy Kymen piirissä




      Kesän järisyttävin poliittinen pommi laukesi kesäkuussa, kun perussuomalaisten johto vaihtui rytinällä. Sen seurauksena puolueen eduskuntaryhmä hajosi ja puolueen rinnalle syntyy Sininen Tulevaisuus nimeä kantava ryhmä. Ryhmän ytimenä ovat entiset perussuomalaiset ministerit Timo Soinin johdolla.

      Perussuomalaisten hajaannus näkyy valtakunnan politiikassa ja myös gallupeissa. Sen sijaan esimerkiksi Kymen piirissä on ainakin toistaiseksi ollut rauhallista. Kouvolalainen työministeri Jari Lindström on ainoa julkisesti loikastaan kertonut entinen perussuomalainen.

      Vaikka Kymen piirissä näyttää nyt rauhalliselta, pinnan alla voi myös kyteä. Kesä on politiikassa perinteisesti hiljainen, ja perussuomalaisten uuden puheenjohtajan Jussi Halla-ahon tulikokeet ovat vielä edessä. Vasta syksyllä nähdään, millaista Halla-ahon ja perussuomalaisten oppositiopolitiikka on.

      Kuohuntaa rauhoittaa myös se, että mahdollisilla loikkareilla ei juuri nyt ole paikkaa mihin mennä. Sininen Tulevaisuus on puolueena edelleen perustamatta ja sen aatteelliset linjaukset ovat toistaiseksi hataralla pohjalla. Rahaakaan ei ilmeisesti ole. Toistaiseksi näyttääkin siltä, että ryhmittymän motivaatio ja synty liittyy niihin kuuluisiin hillotolppiin eli ministerinposteihin. Se näkymä ei välttämättä houkuttele. Sinisen tulevaisuuden onkin nopeasti saatava aitoa sisältöä politiikkaansa.

      Harri Manskinen

    • Vatta

      Sinisten hillotolppien illuusio on vain kypsymättömien poliitikkojen harhaista kangastusta.

    • hurahuhhahhei

      Ps valtit ja syy suosioon on maahanmuutto ja eu kriittisyys.
      Soinilaiset myivät aatteen ja samalla uran.
      Halla-aho kääntää kurssin takaisin .
      Natseja suomessa ei ole montaakaan jos tietää sanan merkityksen.
      Ja pahimmat rasistit eivät löydy ps leiristä vaan muista puolueista. Jos tietää mitä rasisti tarkoittaa.

    • ihmiselle-duudeli

      Uuvatit törsää ja mällää, vaikka leipäjonot ovat kilometrien mittaisia. Ilmankos Isä Timoa ei enää toreilla näy. -Missä hillotolppa - siellä Isä Timo.

      • Älyhoihoi

        "Halla-ahon mukaan yhteiskunnan perustehtäviin kuuluu kansalaisten ulkoisen ja sisäisen turvallisuuden takaaminen. Työttömyys- ja sosiaaliturva kuuluvat Halla-ahon mukaan yhteiskunnan luksustehtäviin."

        Muistakaa sitten ketä äänestitte. Älkää itkekö kun tulee päätöksiä pöytään. Tuskinpa ne leipäjonot tänä kaverin avulla lyhenee...


      • Totuuttakin_väliin
        Älyhoihoi kirjoitti:

        "Halla-ahon mukaan yhteiskunnan perustehtäviin kuuluu kansalaisten ulkoisen ja sisäisen turvallisuuden takaaminen. Työttömyys- ja sosiaaliturva kuuluvat Halla-ahon mukaan yhteiskunnan luksustehtäviin."

        Muistakaa sitten ketä äänestitte. Älkää itkekö kun tulee päätöksiä pöytään. Tuskinpa ne leipäjonot tänä kaverin avulla lyhenee...

        Svinhufvud totesi presidenttikautensa jäähyväispuheessa, että ensin on turvattava kansakunnan olemassaolo ja sitten levennettävä leipää. Ajat ovat tietysti nyt toiset, mutta ei kai kukaan kyseenalaista perusajatusta. Halla-aho puhui tuolla periaatteellisella tasolla, ei nykyistä työttömyys- ja sosiaaliturvaa vastaan.
        Asiayhteydestä irroitetuilla sitaateilla tietysti voi niljakas provokaattori yrittää todistella mitä tahansa.


    • uuvatti-pettää-AINA

      Uuvattien avulla eivät leipäjonot ainakaan lyhene, vaan 100% varmasti pitenevät. Se on nimittäin jo nähty.

      • kukapettääaina

        No kenen avulla ne sitten lyhenee? Mistäpä odotat pelastusta?


    • uuvatit-pettää-AINA

      Kun vasemmistopuolueet olivat hallituksessa, näin pitkiä leipäjonoja ei ollut. Mieti sitä.

      • unelmistakotottakai

        Niin olikos se se hallitus mistä vas. lähti kesken pois ja Katainenkin luikki eu virkaan.
        Ja kun Stubb yritti hymyillä loppukauden niin selvisi että suomen talous vedetty ihan perseelleen vaan että Katainen näyttäisi hyvältä eussa.
        Surullistakin surullisempi sixpack hallitus.
        Kyllä silloin tehtiin näille leipäjonoille hyvä pohjustus.
        Kok ja kesk on amerikkalaisen unelman tuojia suomeen. Ja siellä yhteiskunta ei auta niinkuin suomessa joskus.
        Eli kannattaa miettiä ketä ei äänestä.


    • jlkjlökjlökjlkj

      Virheitä voi sattua kenelle tahansa. Täydellinen osaamattomuus on kuitenkin poliitikollekin anteeksiantamatonta aivan kuten petturuus.

    • yesson

      Sipilä aikoo heittää uuvatit ulos hallituksesta. Sen vuoksi heillä on nyt täysi paniikki päällä. Ovat kuin kulkukoirat ulkona pakkasessa. Mutta kun kerran valintansa ovat tehneet, niin ulkona pysyvät. Perussuomalaisiin ei näillä huijareilla ole enää mitään asiaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      60
      3110
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      546
      2967
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2155
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1972
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1805
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1781
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1542
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      99
      1267
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1208
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1172
    Aihe