Naamaan tatuoitu

UjoRiikinkukko

Yksi naamaan tatuoitu rupes mulle kaupassa valittaan että tuijotin häntä liian pitkään ja miksi. Eikös kannattaisi nuo taideteokset sitten tatuoida johonkin näkymättömämpään paikkaan, jos niitä ei ole tarkoitettu muiden nähtäväksi. Ihmismieli on erikoinen, vaistonvaraisesti sitä vilkaisee toisenkin kerran ja pidempään, jos näkee jotain uutta mitä ei ole ennen nähnyt. Jos joku haluaa pysyä huomaamattomana, miksi sitten tatuoi naamansa? Eikös tatuointi ole taideteos, joka nyt on vaan piirretty paperin sijasta naamaan tai nahkaan. Taidetta yleensä ihaillaan. Ihailuhan on muissakin itsensä koristeluissa tavoitteena. Meikkamisessa, pukeutumisessa, kampauksissa. Tatuointi on itseä sillä lailla mietityttänyt, että mitä jos kyllästyisin siihen. Miten sen saa pois? Siksi en itse ole vielä uskaltanut ottaa, on olemassa todella hienoja tatuointeja, mutta suurimmalla osalla kellä on en tykkää yhtään.

41

3271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Terveyshaitta

      Näin olen itsekin olettanut, että nämä tatuoidut / hyvin erikoisesti pukeutuvat haluavat tulla nähdyksi ja huomatuksi.

    • Tehotyötippa

      No on se vähä hassua alkaa mulkoileen.
      Tosin yks ykä alkoi eilen vihellellä surkeasti, kun halusi myyjälle näyttää rennolta...kaikkia muita jännitti, että mikä biisi..

    • Kontulankaarii

      Kontulassa Hesassa asustelee englantilainen mies joka tatskattu kokonaan. Ihan väkisin katsoon vähän pidempään, eikä jäbää tuo haittaa ollenkaan...no tietty aina jossain aineissa niin ei kait edes tajuu!!!

    • OutoPelottaa

      Tatuointi varmasti vähentää myös myyntiä myyntitehtävissä. Yhdellä torilla kattelin kerran kun yhdessä kojussa oli myymässä kuvia täynnä olevat mies ja nainen kaikki kuvat tietysti esillä. Juuri kukaan ei lähestynytkään kojua. Ihmiset ovat ennakkoluuloisia, ennen kuin itse ottavat leimoja.

    • Ehkätämäonsyy

      Sitä varmaan alkanut kaduttamaan kun on ottanut tatuointeja naamaan. Ei haluais, että ihmiset huomaa ja sitten hermostuu..

      • EiOngelmaa

        Voihan ne peittää laastareilla tai siteellä. Sitten ihmiset ei kehtaa tuijottaa, kun on luokitellut itsensä sairaaksi eikä tyhmäksi.


    • Ovat.Lääkityksen.orjia

      Jotka ovat tatuoineet itsensä kädet, kasvot ja jalat, lähes kokonaan, ovat täysiä latvalahoja, tylsämielistä ja ovat välittömän hoidon tarpeessa. Jotakin rajaa pitäisi vähä-älyisillekkin olla!

      • HäpeänOllaValkoinen

        Vihaako joku omaa nahkaansa niin paljon, että pitää se värjätä.


    • VaiVieläNaamaan

      Täytyy olla tyhmä jos ottaa tatuoinnin. Vähän sama kun lapsi piirtää tussilla naamaansa. Pidemmän päälle kukaan jaksa kattoo omia tatskojaan.

    • HesseuH

      Idiootteja kaikki taskapellet. Heitä ei ole ainakaan liialla älyllä ainakaan varustettu.

      • kuunvaihteessakelaan

        En usko että lääkäri joka on ottanut tatuoinnin on idiootti. Ei vähintään kuusi vuotta lääkäriksi lukenut voi olla idiootti. Mutta tämä HesseuH älystä en ole ihan varma.


      • superälykäs
        kuunvaihteessakelaan kirjoitti:

        En usko että lääkäri joka on ottanut tatuoinnin on idiootti. Ei vähintään kuusi vuotta lääkäriksi lukenut voi olla idiootti. Mutta tämä HesseuH älystä en ole ihan varma.

        hittoako se lääkäriksi lukeminen älyyn vaikuttaa, pänttäämällä virka saatu. äly ja kirjatieto ovat aivan eri asioita.


      • PärjääväFiksu

        Niin, itsekään en ole koskaan edes opetellut lukemaan, koska olen muuten niin älykäs.


    • Erityiset

      Erilaisuutta on niin vaikea kohdata.

    • TriplaX

      Tatuointeja en pidä mitenkään kauniina, moni ottaa sellaisen nuoruudessaan ja sitten ehkä myöhemmin katuu. Jos tatuoinnin ottaa niin mielellään ei kovin näkyvälle paikalle.

    • MiettikääVähän

      En ota tatuoitua töihin. Tatuointi sulkee automaattisesti ihmiseltä pois myynti ja edustustyöt.

    • vastenmielistä

      Oksettaa, kun näkee tuollaisia tatuoituja kummajaisia.

      Rumaa ja vastenmielistä.

    • YäxYäxYäx

      Tänään Citymarketin palautusautomaatilla joku siiderivalas. Shortsit ja kumpikin jalka ja käsi täynnä kuvia. Ei sovi naiselle sitten pätkääkään. Ennen oli joulukinkun nahassa sinisiä leimoja. sehän tulee mieleen.

    • kierrättäjä

      kateellisten ja pelkureiden puhetta.tatuoitu ihminen on kaunis.ja kauneus on katsojan silmissä.alku ihmiset on kautta aikojen koristelleet ihoaan.kaljamahasia öykkäreitä en voi sietää.

    • HarkitsevatLiianVähän

      Itsellekin on kerran yksi tuntematon naamaan tatuoitu alkanut uhkailemaan väkivallalla. Ehkä sellainen verkkotatuointi on yleisempää vankiloissa, joihin laitetaan jäähtymään tyypit, joilla on yleensäkin vaikeuksia itsensä hillitsemisessä, oikeuksien ymmärtämisessä ja yhteiskuntaan sopeutumisessa.

      Muutenkin käytännössä kaikki tatuoinnit näyttävät ensisilmäyksellä ihosairaudelta. Mieluiten välttäisin koskettamasta sairaita, ja sama pätee heidän näkemiseensä.

      • en.oo.mikä.oon

        Tatuoinnit ylipäätänsä saati sitten naaman tatuointi on sairasta. Verrattavissa vaikka anoreksiaan, ihmisen minäkuva on vääristynyt. Hoitoon.


    • Ovat.yhteiskunnan.mätä

      Kaikki joilla on tatuointeja kaulasta ylöspäin , päässä,poskissa jne. ovat täysin älystä vapaita surkimuksia ja ressukoita. Ovat koko ikänsä olleet kavereiden potkittavana ja tallattuina. Heillä ei koskaan ole ollut kavereita ja ovat alttiita rikoksiin, kun tämä ryöstäjä, joka on nyt telkien takana ja kämppä on kait Kisapirtin varastossa!

    • hyisaastaaa

      Ei kyllä järki paljon päätä pakota, jos lärvinsä tatuoi. Eikö luojan luoma iho omine virheineen kelpaa. Ei kyllä kukaan fiksu naamaansa lyö leimoja täyteen, eikä kukaan järkevä ota ollenkaan tatuointeja, ne on todellakin iljettävän näköisiä. Hyii.

    • Kaikkeasitänäkeee

      Jep, tatuointi naamaan on paitsi typerää niin samalla kuin avoin kutsu ihmisille tuijottaa. On tosin hyvin mahdollista, että tatskan naamaansa ottanut ei tajua tätä(kään) asiaa.

    • sairaussekin

      Kun lärviin on tatuoitu, se takuulla aiheuttaa tuijotuksia.
      Kuka voi olla niin hoopo, että piirtää naamaansa, en tarkoita meikkausta.
      Sehän on kuin naamari päässä kulkeva.
      Oikeastaan sellainen ihminen säälittää, miten on voinut pilata ihonsa.
      Kyllä se on jonkinmoinen sairaus, jos naamaansa laittaa tatuointeja.

    • Vankilassa.hankittua

      Täällä pyörii ainakin kaksi naamansa maalauttaneita. He ovat jo lapsena potkittuja ja kiusattuja ääliöitä. Ovat huostaanotettuja, koulukotien, nuorisovankilaan ja vankilakierteen käyneitä säälittäviä yksilöitä. Tatuoinneilla koittavat nostattaa itsetuntoaan. Ovat säälittäviä!

      • McCannonpaali

        Onko toinen eräs Siwa ryöstäjä?


      • Pärstä.piirustusalusta
        McCannonpaali kirjoitti:

        Onko toinen eräs Siwa ryöstäjä?

        Minun mielestä Siwaan ryöstäjä liikkuu jo vapaalla, sillä Ilmarilla on myös pärstä riipusteltu! On aika onneton kuikelo!


      • luottamushenkilötHML
        McCannonpaali kirjoitti:

        Onko toinen eräs Siwa ryöstäjä?

        Tiedetyn derkkulipolitrukin vesa??


      • väkivalta.leviää

        Istuin äskettäin kaupan hissien luona, kun yksi naamatatuoitu meni kahden seurassaan kulkeneen pikkupojan kanssa hissiin. Juuri ennen ovien sulkeutumista näin, kun hän tahallaan löi jollain pehmopaperipaketin näköisellä toista poikaa kasvoihin. Isku ei ollut voimakas, mutta poika silti huudahti "ai!", varmaankin pääasiassa epämiellyttävän yllätyksen vuoksi.

        Itse en huomannut pojan aiemmassa käytöksessä mitään korjattavaa, mutta en hänen puheitaan tietysti kuullutkaan. Mikäli poikaa piti ojentaa jostakin, olisin luullut isohkolta mieheltä pelkän ärähdyksen riittävän.


    • EiOllukaanSiistiJuttu

      Kyllä mahtaa lärvi ketuttaa peilistä kun katsoo. Muuteskin kun kuuntelee tatuoitujen puheita niin aina ne sanoo että onneksi on kohdassa minkä hiha peittää.

    • einytrobottiainakaan

      Kannattaakohan varmasti tuijotella pitkään kaikkia jotka näyttävät elävän vähän rankempaa elämää?? Tunnen kolme naaman tuhrinutta kaveria meidän kylältä, ja väittäisin kyllä, että jok´ikinen heistä on sen verran keskivertoa sähäkämpi kaveri, ettei ehkä kenenkään teistä juoruilevista ja ne oikeat moraaliarvot oppineista, kannata mennä aukomaan päätään ihan huvinvuoksi.
      Se täytyisi teidänkin viisaampana ja oikeellisempana herrasväkenä ymmärtää, että eletään 2000-lukua ja sen iänikuisen rapajuoppokaartin lisäksi kaduilla liikkuu nykyään myös muita aivan yhtä pahasti riivattuja sieluja.
      Huumeongelma ei välttämättä ole yksilön syytä.
      Yksi huono valinta huonossa seurassa yläasteella nuoren kapinallisella mielellä ---> ja riippuvuuksille altis junnu on loppuiän kestävässä koukussa.
      Ketään näistäkään kolmesta en voi millään muotoa ilkeiksi tai pahansuoviksi ihmisiksi kutsua, ja suurin osa narkkareistamme on ihan tavallisia janttereita. Vaikkakin huonojen valintojensa seurauksena he yleensä ovat kadunmiehen silmin usein kaikkea muuta kuin tavallisen näköisiä, ja voin uskoa, että lopulta aina ne suurimmat näiden energisten miesten toilailuista kärsivät ovat aivan he itse. Tsempit syrjäytyneille!

      • tatuointihankinnassa

        Kerrankin tulee asiallista tekstiä!!


      • Seonkova

        Onko Fortesterin Samppa yksi näistä kovista kundeista?


    • Päällepäin_näkyy

      Mahastaan kaljoittelija tunnetaan. Narkki naamastaan.

    • rumattatuoinnit

      Tatuoidut haluaa leimoja itseensä ihan kuin sian ruhoon on lyöty.
      Tatuoidut ihmiset näyttävät epäsiistiltä.
      Ne on kuin olisi aina oli yö tai päivä, pyhä tai arki, niin samat vaatteet päällä.
      Iho on puhdas, kun se on sen näköinen, miksi Luoja sen loi.
      Itsellä tatuointeja 0. En koskaan ihaile ihmistä, jolla on tatuointeja.

    • Kiva täällä tulevan tatuoijan lukea näitä. Voisitte tekin miettiä mitä suustanne päästätte, jos joku täällä on latvasta laho niin te.

      • tuntematon...esine

        Voi ressu, että ihan tuleva tatuoija. Herran duudeli, koittaisit ressu aikuistua.


    • voiskirjoittaatäst

      Aika hyvin aloituksen viimeiset sanat kertovat kenties siitä miten katseellasi arvostelit tämän ihonväriltään erilaisen ihmisen ulkonäköä?
      Kerrot ettet pidä useimpien tatuointien ulkonäöstä koska ne eivät miellytä sinun makuvaatimuksiasi....ja kyllä ihminen joka näkee katseestasi tuomitsemisen on vapaa varmastikkin sinulle hiukan "valittamaan" asiasta?
      Ajatuksen vapaus ja vapaus toteuttaa omaa "uskontoansa" on vierasta näille "arvon" kommentoijille koska täällä kova arvostelu jo ihon väristäkin.
      Kovin arvostelu tapahtuukin todennäköisesti ihmiseltä joka on omannut omaksi itseksensä yleisen yhteiskunnalisen raamin/kehyksen "hyvästä/normaalista" ihmisestä ja luulee rajoittuneena ilmentävänsä itseään vaikka onkin ainoastaan käytöksellään järjestelmän valmiiksi kirjoitettu persoona. Onko teissä kenties "munaa" olla rohkeasti omia itsejänne vaiko vedättekö sitä hyvän ihmisen roolia hyvälläkin omatunnolla arvostellen kanssakulkijoita ? Ulkokultaisuus on myös aika rumaa...sanoohan sen raamattukkin ja varmasti kirkkoon kuuluvia täälläkin muutama, eivätkä edes tiedä miksi :D

      • KloriittiaNeulaan

        Juu sehän on edistystä, että ihonvärin voi nykyään valita itse. Tai no, jos alusta on kovin tumma niin toisinpäin ei sitten kuiteskaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      67
      3222
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      549
      3044
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2355
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2002
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1825
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      307
      1820
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1622
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      104
      1314
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1218
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      23
      1205
    Aihe