Sihteerin alistusta hotellihuoneessa

Kirjailija82

Ovelta kuuluu koputus. Tiesin odottaa sitä, koska laitoin sinulle tekstiviestillä huoneen numeron hetki sitten. Napsautan jalustalla olevan kameran päälle. Olen suunnannut kameran niin, että sen kuvassa näkyy hotellihuoneesta suurin osa.

Kävelen rauhassa ovelle ja avaan sen. Seisot käytävässä ja ohjaan sinut sisälle. Olet pukeutunut juuri niin kuin pitääkin: sihteerimäinen toimistopaita ja polviin asti ulottuva hame. Juuri niin asiallista kuin sihteeriltä edellytetään, mutta samalla näytät sietämättömän viettelevältä.

Suljettuani oven käsken sinut polvillesi lattialle. Olen varannut sihteeriä varten kaulapannan, jonka aion nyt laittaa päällesi. Nostan leukaasi jotta kaulasi paljastuu esille. Kiinnitän pannan ja kiristän sen, en liian tiukalle mutta niin että tunnet sen olemssaolon. Pannasta roikkuu hihna, jonka otan käteeni. Annan esimakua tulevasta kiristämällä hihnaa niin että katsot minua silmiin.

Olemme sopineet, että videokuvaamme koko tapahtuman. Videota ei tulla levittämään, mutta varmuuden vuoksi haluamme tehdä itsestämme tunnistamattomia. Niinpä laitan päähäsi mustan tiukan hupun, jossa on reiät silmien, nenän ja suun kohdalla. Samanlaisen hupun laitan myös omaan päähäni. Kontrasti tekee tilanteesta vieläkin kiihottavamman: päässäsi on musta SM-huppari, mutta päälläsi ovat asialliset ja siistit toimistovaatteet.

-"Seuraa!"

Lähden kävelemään huoneen käytävää sisälle huonetta kohti ja hihna kiristyy. Konttaat perässäni kiltisti. Kävelytän sinua huonetta pitkin. Huoneen perällä on nojatuoli, johon istun.

-"Istu!", käsken. Se tarkoittaa että haluan sinut polvi-istuntaan eteeni. Tottelet kiltisti, niin kuin kunnon sihteerin pitääkin. Pyörittelen hihnaa kädessäni ja tunnen itseni janoiseksi.

-"Hae minulle olut minibaarista", sanon. Et selvästi haluaisi lähteä konttaamaan takaisin, mutta tiukka katseeni ei anna neuvotteluvaraa. Lähdet liikkeelle, hieman laiskasti mutta silti liikkuen. Seuraan takapuolesi keinuntaa kontatessasi pois päin ja mietin, että minkähänlaiset alusvaatteet sinulla on alla. Kiltit puuvillaiset peruspikkarit vaiko mustaa pitsiä tai jotain vielä pornompaa? Alan hiljalleen kovettua ja hieman tahattomasti huomaan hengittäväni suun kautta.

Olen omissa ajatuksissani palatessasi minibaarilta. Kädessäsi on tölkki, joka ei todellakaan ole olutta vaan jotain muuta. Perkele, miten sihteeri voi epäonnistua näin helpossa tehtävässä. Tästä on nyt annettava palautetta ja rangaistus.

"Tällaista huolimattomuutta en hyväksy sihteeriltäni. Tule tänne. Näyttää siltä, että tarvi.."

-"Anteeksi, herra! Olen pahoillani. Luulin teidän haluavan.."

Keskeytän puhetulvasi nostamalla hameesi ylös vyötäisille ja lasken pikkuhoususi alas. Tarkastelen näkymää: pyöreä takapuoli on edessäni kutsuvana. Otan toisen puolen kämmenei väliin ja puristan. Liikehdistännäsi huomaan että se tuntuu. Teen saman toiselle puolelle. On aika antaa avokämmenellä kuritusta. Käteni heilahtaa ja läimähtää takapuolelle.

Läps! Päästät vaimean huokauksen.

Läps! Käsi osuu toiselle pakaralle jättäen punaisen jäljen.

Painat pääsi alas alistumisen merkiksi.

"Uusi yritys. Hae minulle olut."

-"Kyllä, herra", sanot nyökäten ja konttaat kohti minibaaria. Tällä kertaa takaisin tulee oikea juoma ja avaan sen. Otan pitkän kulauksen ja katson sinua, hame ylös nostettuna ja takapuoli paljaana.

"Riisuudu. Aloita alaosasta."

Avaat hameesi vetoketjun ja lasket sen pois. Samalla lähtevät alushousut. Seisot edessäni alaosattomana ja tutkin katseellani vartaloasi.

"Tule lähemmäs."
-"Miksi muka?"
"Vai alkaa sihteeri temppuilemaan."

Otan hihnasta kiinni ja vedän sinut luokseni. Vien käteni haaroväliisi. Huomaan, että leikkimme on saanut sinut jo kiihotuksesta märäksi. Olen minäkin jo aivan kovana, mutta maltan mieleni enkä näytä sitä sinulle. Saatat kuitenkin jo aavistaa tilanteen laidan. Läimäytän persettäsi jälleen niin että siitä kuuluu kunnon läiskähdys ja voihkaiset.

"Saat hyvitykseksi niskuroinnistasi imeä kyrpääni. Ota se ulos housuista ja näytä mihin lutkasihteeri pystyy."

Nielaiset ja nyökkäät. Karkea kielenyttöni saa sisimmässäsi sinut samaan aikaan sekä kehräämään että tuntemaan olosi hyvällä tavalla jännittyneeksi. Tulet luokseni, avaat vyön ja housuni. Laskiessasi housuni alas kova suonikas kyrpäni ponnahtaa esiin. Se saa sinut tahattomasti hengittämään vähän syvempään. Otat kädellä kullistani otteen ohjaten sen punattuun suuhusi.

Olet hyvä suihinottaja, loistava. Minun tekisi mieli tulla välittömästi suuhusi, mutta maltan mieleni. Otan päästäsi kiinni ja panen sinua suuhun. Välillä otan kyrvän ulos ja läpsin sillä hupun verhoamia poskiasi ja huuliasi. Mutta en liikaa, sillä en aio tulla vielä.

Käsken sinun riisuutua lopuistakin vaatteistasi. Talutan sinut sängylle ja käsken kontillesi. Hieron takaa pilluasi ja levitän märkyyttäsi. Lopulta työnnyn sisääsi ja nain sinua eläimellisellä kiimalla.

1

2973

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kirjailija82

      Pidät liikaa ääntä, joten peitän suusi kädelläni. Kuulen vain tuhinaa sinun hengittäessäsi nenän kautta ja tämä kiihottaa meitä kumpaakin vain enemmän.

      Vien toisen käteni pillullesi ja hieron sitä kyrpäni soutaessa sisälläsi. Kaikki tämä on liikaa sinulle ja laukeat täristen käsittelyssäni. Kyrpäni soutaa sisälläsi läpi orgasmisi.

      Nyt on minun vuoroni. Työnnyn suuhusi ja käsken sinun runkata minua samalla kun imet minua. Teet työtä käskettyä. Lopulta kun olen lähellä haluan että avaat suusi että näen kun tulen sinne ja kuuma spermani valuu pitkin kieltäsi. Nielet koko lastin kuten kunnon sihteerin pitää.

      Toivuttuamme sessiosta sammutan videokameran. Otamme huput päästämme ja alamme katsoa kalenterista seuraavaa tapaamisaikaa. Se saattaa olla yllättävän pian..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1469
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1368
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      48
      1303
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe