M.Nikkanen taas kerran turistimatkalle.

kalliomäkiiki

Luuseri mikä luuseri.

47

1896

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • urheilija-turistit

      Pitkämäki ainoa joka ei ole turisti.

      • keihäs.lentää

        Pitkämäki on URHEILIJA, muut on pellejä, jotka kuvittelevat olevansa urheilijoita.


      • KinnusenIsoJorma

        Ja siitä huolimatta taitaa Pitkämäkikin taas viimeaikojen malliin jäädä karsintaan - sen verran laskuvoittoista on ollut loppukesästä


      • wqw

        JOO Tero on 35v ikämies ja jos yksittäisen ikämiehen varassa alkaa suomen yleisurheilu oleen se kertoo siitä, kuinka pas..,aksi on yleisurheilu mennyt tasoltaa koko SUOMESSA

        Liian hyvinvoiva kulttuuri, pulla/pumpulipolvi ja LÖYSÄHKÖ jopa vetelä vaatimustaso koulumatkojen kulkemiseen nii tulokset näkyy karseasti Suomen urheilussa

        tämähän on mister käteisen ihannoimaa "Hyvinvointi" kulttuuría, urheilu käy suomessa varatankillisella ja ennenpitkää bensa loppuu kokonaan!


    • pudotaan.vaan

      Suomen joukkue voi olla turvallisin mielin suurkaupungin kisamelskeessä. Jotain PYSYVÄÄ sentään on: Minna Nikkanen putoaa jälleen kerran karsinnassa.
      Pysyvyys antaa turvallisuuden tunnetta, niin psykologit väittävät.
      Ja sitäpaitsi: ei tarvitse muiden putoajien tuntea syyllisyyttä huonosta tuloksesta, kun mukana on Veteraanikarsiutuja.

    • yks.turisti.lisää

      Minna Nikkanen saa HYVÄN seuraajan, kun se Sandblommin muija lähetetään taas karsiutumaan. Tällä kerralla vaan lyhyempi turistimatka kuin viime vuonna Brasiliaan.

    • turistiurheilujohtaja

      Tuttuun tapaan urheilujohtajia enemmän kuin urheilijoita. :D Herroilla varmasti selitykset valmiiksi mietittynä, kun menestystä ei tule.

      Sen vielä jotenkin ymmärtää, että nuoret tarvitsevat kokemusta arvokisoista vaikka tulokset ovat kaukana maailman kärjestä. Miksi lähetetään kisoihin samoja vanhoja karsiutujia vuodesta toiseen?

      • turisteja.koko.sakki

        Ei mene herroilla sormi suuhun, vaikka samat karsiutujat putoavat kerran toisensa jälkeen, heillä on jo valmiiksi opeteltuna ja ulkomuistista lausuttavana kaiken kattava selitys: lisää rahaa.
        Ja kun eivät nuoret kyvyt (joita Suomessa kyllä on ( ks. U23, U20 ja EYOF 2017), vielä nyt pääse aikuisten MM-kisoihin, HEIDÄN valmennukseensa pitäisi nekin rahat suunnata, jotka nyt heitetään Kankkulan kaivoon, parhaana (vai pahimpana?) esimerkki M. Nikkanen.


      • wqw

        juuri näin, Legenda Bryggare sanoo samaa ja artsi voi sanoa MISTÄ PUHUU niillä meriteillä

        ne legendaariset kamppailut greg fosterin, munkeltin ym kera, EI koskaan suomeen tule enää samanlaista lahjakkuutta pikajuoksuun


        se on vain kun SUOMESSA hyvinvointi on mennyt tavallaan liian pitkälle, nii yhä harvemmin on saatavilla lahjakkuuksia ja ittensä rääkkääjiä yksilö lajeihin!


      • häh_häh_häää

        Äläs ny noin sano, kyllä Suomessa on ihan oikeita lahjakkuuksia vaikka pikajuoksuun, sellaisia kuin Purola ja Samuellsson . Mutta sellaiset lahjakkuudet ovat UUTTA sukupolvea, ei sellaisia veteraanikarsiutujia kuin M.Nikkanen :)
        Häh-häh-häää.


      • harjoittelua.ja.lepoa

        Suomalaisnuoret menestyvät hyvin kansainvälisillä kentillä, mutta urheilujohtajat ottavat niin suuren osan urheun saamasta rahasta, ettei näistä huippunuorista voi kasvaa kansainvälisiä menestyjiä aikuisten sarjaan.
        Toisaalta, kun katsoo suomalaisia urheilijoita, heillä on kaikilla aika vahva rasvakerros, mikä johtuu liian kevyestä ja yksipuolisesta harjoittelusta. Nämä harrastelijat saattavat menestyä kotimaisissa kisoissa, mutta heillä ei ole asiaa MM-kisoihin tai olympialaisiin.
        Ei suurkisoihin kannata lähteä, jos juuri ja juuri on saanut alarajan rikki. Esim. Eteläafrikassa on huomattavasti kovemmat vaatimukset suurkisoihin kuin kansainväliset rajat.


    • soon.suurin.pudottaja

      Ettei oltais jälkiviisaita, niin sanotaan jo ETUKÄTEEN, että Nikkasen muija putoo jo kättelyssä.
      Niin sanottiin meilläpäin ennenvanhaan tuollaisista karsintarajojen alle jäävistä "urheilijoista".

    • Ihanturhaarahankulua

      Nyt jopa Ylen joukkue on suurempi kuin Suomen urheilujoukkue! Miksi Yle lähettää kisoihin noita hömppätoimittajia tekemään täysin turhia haastatteluja ja mukahauskoja tekeleitä harjoituskentältä. EVVK.

      • ilmaista_viinaa

        Ylen budjetti onkin tuhansia kertoja suurempi kiitos YLE-veron.


    • ryjjioluilo77888

      Sinne olisi täytynyt lähettää piispa Askola vai tuskala se on ja se joku Kallion räppäri tulisi tulosta tai tekstiä.

    • askola.olympiaan

      Piispa Askola heittäisi moukaria varmasti samalla tuloksella kuin M.Nikkanen hyppää seivästä, ei ainakaan huonommin.

    • onseniinhyvä

      Päässils se Nikkanen loppukilpailuun? Varmaan pääsi kun se on niin hyvä.
      Mut mä en tiedä kun Someron Lehti ei oo vielä tullut.
      Kertokaa mulle.

    • teoria.ensin
    • haalee.vaalee

      Somerolla on satanut kovin, ei ole päässyt ulos harjoittelemaan. Näkeehän se päältä, ettei ole aurinkoa nähnyt.

      • nopeli

        Nikkanen on kyllä tyyppinä urheilijamainen. Toisin on tämä Orimattilan tyttö, kolmiloikkaaja, hä'nellä on aivan liian leveä lantio tullakseen koskaan huippu sellaiseksi. Hän on nainen suurella N-kirjaimella ja on oikea synnyttäjätyyppi. Kun katselee näitä urheilijanaisia voi huomata, että kaikki menestyjät ovat kapealanteisia tavallaan miesmäisiä tyyppejä. Sieltä se kumpuaa se huippu. Läski, rasva , pois ja lihasta tilalle, sen voi sanoa kaikille Suomen naisurheilijoille kannustuksena huipulle.


      • sinne_mentiin
        nopeli kirjoitti:

        Nikkanen on kyllä tyyppinä urheilijamainen. Toisin on tämä Orimattilan tyttö, kolmiloikkaaja, hä'nellä on aivan liian leveä lantio tullakseen koskaan huippu sellaiseksi. Hän on nainen suurella N-kirjaimella ja on oikea synnyttäjätyyppi. Kun katselee näitä urheilijanaisia voi huomata, että kaikki menestyjät ovat kapealanteisia tavallaan miesmäisiä tyyppejä. Sieltä se kumpuaa se huippu. Läski, rasva , pois ja lihasta tilalle, sen voi sanoa kaikille Suomen naisurheilijoille kannustuksena huipulle.

        "Kumpuaa se huippu"??? Mitä meinaat? Muijan paras kumpu on häpykumpu eli venuskukkula. Lähtekäämme huviretkelle Venuskukkulalle!


    • wqw

      Nikkasella on alusta asti ollut TÄYSIN VÄÄRÄ tekniikka "kylkimyyryä" ylitys mikä vie senttejä pois jo heti kättelyssä!!

      ,EI NÄIN, johtuuko siitä ettei ole haluttu opetella OIKEAA rimanylitys tekniikkaa (jalat/kääntö) vai eikö riitä voima ja fysiikka!

      • pienestä.kiinni

        Puuttuu voima, nopeus, tekniikka ja luonne


      • tärkeä_näkökohta
        pienestä.kiinni kirjoitti:

        Puuttuu voima, nopeus, tekniikka ja luonne

        Ei ole pärstässäkään kehumista, yli kymmenen vuotta maailmaa kiertänyt, eikä ole vampannut yhtään ainoaa huipputason yu-jätkää Suomeen. Heli Koivula sentään vamppasi sen Etelä-Afrikan jätkän Suomeen.


      • kauneus.kunniaan

        Se oli Heli Koivulan PARAS urheilusaavutus, mutta ei olis onnistunut, jos ei olis ollut AIKAS nätti likka.
        Tästä voimme tehdä seuraavan johtopäätöksen: Suome Valtion velvollisuus on lähettää yleisurheilun kansainvälisiin arvokilpailuihin VAIN nättejä likkoja.


    • 0000000002

      Miten paljon valmennusasiantuntemusta huippu- urheilu näille sivuille menettääkään?

      • nuthin

        Huippu-urheilu ja Minna Nikkanen ovat kaksi TÄYSIN eri asiaa.


      • 0000000003
        nuthin kirjoitti:

        Huippu-urheilu ja Minna Nikkanen ovat kaksi TÄYSIN eri asiaa.

        Miten paljon valmennusasiantuntemusta huippu- urheilu näillä sivuilla menettäkään?


      • LehtimäkiM

        Todella paljon.


    • menee_huonosti

      Vieläköhän Opetusministeriö jakaa Nikkaselle verovapaata Urheilijapalkkaa? Kyllä kai juu, kun siellä on joku ihme forssalainen ministerinä.

      • khjkvnvvbb

        Ei jaa "urheiljanpalkkaa". Mutta URHEILIJAN APURAHAA, näky myöntäneen 10 000€. Mikä on kyllä ihan naurettava summa! Nikkasen kaltaisille lahjakkuuksille pitäisi myöntää 100 000€/vuosi, että olis jotain mahdollisuuksia...


      • ihmelahjakkuus

        LAHJAKKUUS????
        Jos oli 10 vuotta sitten joku "lahjakkuus", niin ei ole tänä päivänä,sehän on melkein 3-kymppinen akka, menis kotiinsa hämmentämään puurokattilaa.


      • kjjlbjbjkkv

        Suomalaiset pärjää parhaiten junnuna ja aikuisten kisoissa kärki karkaa... Raha ratkaisee... Esim. Kuula mörssäri couser opiskelee yliopistossa, jossa on 37 000 opiskelijaa ja toiminta rahoitetaan 6.7miljardin rahastolla...


    • Kalliomäenanttij

      Liian löysä seiväs Minnalla, ei rohkeutta/voimaa käyttää oikeaa keppiä.
      Sama ongelma koitui Uuden-Seelannin nuorelle tytölle, eikö näillä ole valmentajaa??

      • valmentaja_valm

        Löysät sillä on housuissaan.


    • aina.pudotaan

      TAAS KERRAN!!!
      Ja sehän oli SELVÄÄ jo etukäteen!
      Kuinka monta miljoonaa euroa sille pitäis mjäyktäaksaa urheilijapalkaa, että osais edes valita oikeat seipäät? Milloin liian löysät, milloin liian jäykät.

    • Ettäsillälailla

      Eikös sen huippu-urheilun muutostyöryhmän pitänyt saada Suomen urheilu hiottua huippuunsa, mutta rahat taisi mennä omiin taskuihin 11500 euron kk palkkoihin ja autoetuihin. 70 % koko 2,6 millin potista meni henkilöstökuluihin - että sillä lailla sitten!

      • WQW

        Nykäs Mattihan sanoi pienessä änkyrässä norjan tv;e 10 vuotta sitte (2007) suomen tulevasta urheilutoimen johtajasta Kojonkoskesta

        "OTTAKAA VAIN Kojonkoski nii lähtee tyypit ja rahat" kunka OIKEASSA masa olikaan pirulainen vieköön!


    • nakrattaapi

      Minna Nikkanen saa HYVÄN seuraajan Sandblommin muijasta. Pudotaan ja pudotaan ja taas kerran pudotaan karsinnassa.

    • sportwatcher

      Nikkasen valmentaja taitaa kuvata jokaisen Nikkasen hypyn ja jälkeenpäin niitä sitten katsellaan ja analysoidaan..ja mitään ei vaan opita. Ei ole S.Eriksonkaan vielä oppinut aitomistekniikkaa vaikka kilpailtu on kauan

    • uppopallo-up

      Kojonkoski on päättänyt jakaa valmennusrahat uudelleen. Minna Nikkasen seipäät myydään kirpputorilla ja rahat annetaan uppopallon pelaajille! Samanlaisia pohjamudissa mönkijöitä kaikki, mutta uppopallon pelaajat eivät ainakaan narise, että aina on kädessä vääränlainen seiväs.
      Hyvä idea, Kojonkoski!

    • Naiskauneusexpertti

      Eilen Nikkanen hävisi 17-vuotiaalle kaunottarelle Saga Anderssonille. Hyvä, jotta saatiin naisen näköinen pimu seiväshyppyymme.

      • saga_hoitaa_hommat

        Saga on kaikkien Taivaan, Maan ja Veden Jumalien meille lähettämä suomalaisen yleisurheilun pelastaja.
        Kaunis kuin Taivaan Enkeli ja hyppää kuin Itse sanonkomämikä :)
        On siinä tyttö vailla vertaa!!!


    • tarkkanäköinen

      Koko ikänsä hypännyt , mutta joka hypyn jälkeen ravataan valmentajalta kysymään , mikä meni vikaan , tulos nolla molemmilla.

    • ehdottakaamme

      NYT ON HYVÄT NEUVOT TARPEEN!!!
      Jos nyt ihan aluksi Opetusministeriö antaisi sille ihme KOJONKOSKELLE sekä SUL:n johtajaäijille NIIN paljon valtionapua, että saisivat joka päivä (siis JOKA PÄIVÄ) ryypätä viinaa niin paljon kuin pää ja maksa kestää.
      Sitten EIVÄT OLISI häiritsemässä suomalaista yleisurheilua.
      Sitten kun ovat kuukahtaneet, ei ainakaan huonommin voi mennä!

      • pro.talermo

        Uudet tyypit kehiin! Kuis olis vaikka se vanha kunnon Roger Talermo?


      • hyvä_yritys
        pro.talermo kirjoitti:

        Uudet tyypit kehiin! Kuis olis vaikka se vanha kunnon Roger Talermo?

        M. Nikkasella on kilpailuissa AINA vääränlainen seiväs. Niin se ainakin jokaisen kilpailun jälkeen itkee.
        Oliskohan Roger Talermolla sellainen seiväs, joka sopisi M. Nikkaselle?
        Maamme yleisurheilun tulevaisuuden nimissä kannattaisi ainakin yrittää.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      58
      5841
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3697
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1968
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1789
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1199
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      967
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      52
      962
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe